Kızlar size bir şey soracağım.Ben 3 temmuzda sözlendim ve bayramdan sonra nişanım olacak.Kasımdada düğün düşünüyoruz.Yani öyle konuştu babalarımız.Benim sözlümün ailesi bayramda bize gelmedi bende gitmedim .Ayrıca bayramda kıza bayramlık falan alınıyomuş onlarda alınmadı.Bi de bu hafta veya sonraki hafta çarşıya çıkılacak nişan alışverişi için.Bakın dikkat ettiyseniz hep muammalı konuşuyorum net değilim yani.B u da aileler yüzünden(daha doğrusu sözlümün ailesi yüzünden)aileler pek görüşmediği için böyle.Bunun sebeplerinden en büyüğü başta babamlar istemediği için.Ama tamamen sebebin bu olduğunu sanmıyorum.Sizce benim bu yaşadıklarım normal mi.Bu durum normal mi.Sizlerden bazıları gelinliğini kınalığını almış.Biz hala oralara gelemedik.Annem nişandan sonra olur heralde diyor.Bilemiyorum kafam çok karışık.:97:
Kızlar size bir şey soracağım.Ben 3 temmuzda sözlendim ve bayramdan sonra nişanım olacak.Kasımdada düğün düşünüyoruz.Yani öyle konuştu babalarımız.Benim sözlümün ailesi bayramda bize gelmedi bende gitmedim .Ayrıca bayramda kıza bayramlık falan alınıyomuş onlarda alınmadı.Bi de bu hafta veya sonraki hafta çarşıya çıkılacak nişan alışverişi için.Bakın dikkat ettiyseniz hep muammalı konuşuyorum net değilim yani.B u da aileler yüzünden(daha doğrusu sözlümün ailesi yüzünden)aileler pek görüşmediği için böyle.Bunun sebeplerinden en büyüğü başta babamlar istemediği için.Ama tamamen sebebin bu olduğunu sanmıyorum.Sizce benim bu yaşadıklarım normal mi.Bu durum normal mi.Sizlerden bazıları gelinliğini kınalığını almış.Biz hala oralara gelemedik.Annem nişandan sonra olur heralde diyor.Bilemiyorum kafam çok karışık.:97:
slm kızlaarrr bayramın ilk günü ve davetiye dağıtma telaşı çk şükür bitti bugünlük :)
yrn kızkardeşimin sözlüsünün ailesi kahvaltıya gelio
vee bayramın 3. günü inş. nişanlım ve ailesi bze gelioooo
şimdi szlere kına mumlarımı göstereceğimmmmm nihayet yaptım az önce
çok güzel olmuş canım benim :)
kasımda evleneceğim diyen fosforluu arkadaşıma sesleniyorum eğer sözlün için çok sevmiyorsan yolun başındasın sözlenmek zaten birbirleri tanımak demektir benimde başımdan bir söz atma davası geçti iyi ki de geçmiş diyorum ki hayata bakış açım değişti bir tecrübe oldu eski sözlümde çok iyi bir insandı önüme getirmediği hediye kalmamıştır tek sorunu kendini ifade etme özürlülüğü vardı kendi kararını kendi veremiyordu yaşı benden 5 yaş büyük olmasına rağmen ve de iki aile uyuşmadı bnm ailem melek gibidir abartmıyorum hayatımda verdiğim bütün kararlarda arkamda durmuşlardır sözlenirkende yüzük atarkende sana at demiyorum tabiki hayat senin hayatın yolun başındasın sözlendiğin kişi senin eşin olmaya layık mı değil mi önce onu tart sonra bir lafım daha var sadece evleneceğin kişiyle değil onun ailesiylede evlenmek zorunda olduğunu unutma...hakkında herşeyin hayırlısını versin alnında ne yazıyorsa o olacaktır.
slm kızlaarrr bayramın ilk günü ve davetiye dağıtma telaşı çk şükür bitti bugünlük :)
yrn kızkardeşimin sözlüsünün ailesi kahvaltıya gelio
vee bayramın 3. günü inş. nişanlım ve ailesi bze gelioooo
şimdi szlere kına mumlarımı göstereceğimmmmm nihayet yaptım az önce
şu saatlerde lemlemin kınası oluyordur muhtemelen
Rabbim hep yüzünü güldürsün arkadaşımın
ben öyle mutsuzum ki kızlar
herkesten herşeyden kaçasım var
neden evlendiğimi de bilmiyorum zaten
ssaçma birşey yapmaktan korkuyorum
canım neden öle dedin sorunlarınız mı var yoksa? bak sıkma sen o tatlı canını. o ewe girdikten sonra dünyalar senin olcak artık hayt kocanla sana güzel olcak ilerde bebeişleri. senin een birinci ailen oldu artık. hep güzel yanlarını gör. hep mutlu ol inşallah.
Mrb, kızlar,
Lemlemm de heyecanlar duyguler ne abacaa,
ocwmays canım noldu ya aynı gün evleniyoruz çok az kaldı benim hala hazır olmayan biçok şeyim var, düşün düşün nereye kadar, tuhaf duygular yaşıyoruz bunalman bundandır, ben hala bi yakınımı düğüne hazırlıyormuş gibi hissediyorum, ayrı bi evde yaşamama günler kaldığını düşünmüyorum bile ağır geliyo çünküü, sıkma tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?