2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cnm örneğin ramazanda ailelerin birbirlerini yemeğe almaları, nebiliyim bayram ziyaretleri falan olması şart. niçin öle olmuş anlamadım?? bayramlığa takılma bana nişanlım aldı ailesi sordu aldı dedim. ayrıca bzm hepimizin 10 gün 15 günleri falan var gelinlik almamız normal sen geç kalmadın. nişanlığın hazırsa tamam gerisi sonra alır. sen ailleri yumuşatmaya bak. ama böle başlarsa böle gider inş. öle olmaz. sıkma canını sen tamam. mutluluklar buaradaaa

canım bizlri de kimse alışverişe faln götüürmedi
bu topikte belki bilkaç kişi vardır en fazla
önünüzde daha nişan olduğu için gelinlik-kınalık falan çok erken
benim on gün sonra düğünüm var, en son provam gecen haftaydı

İyi bayramlar kızlar,
son 10 günnnn, (( kına için abiyee bulamadım halaaaa, önümüzdeki günler abiye bakmakla geçicek ve evin son temizliği,
Lemlemin de yarın akşam kınası varrr ayyyy ne heyecanlıdır şimdi,
ben 10 gün sonrayı düşündükçe bile heyecandan duramıyorum:)
neysem bi geçmişi okuyayımm

fosforlu canım hazırlık yapmak filan bunlar halledilir ama ailelerin arasına soğukluk girmesin buna dikkat edin. malesef bizde böyle oldu. iki aile birbiriyle görüşmüyor. en son nişanda biraraya geldiler.bir yıl önce düşün yani. ama eğer aileler istemiyorsa zorlamayın. çok ters tepebiliyor. siz arada birbirinize bakın. sözlünle arana kimseyi alma. herkesi dengede tutun. inşallah güzel günler yaşarsın.

slm kızlaarrr bayramın ilk günü ve davetiye dağıtma telaşı çk şükür bitti bugünlük :)
yrn kızkardeşimin sözlüsünün ailesi kahvaltıya gelio
vee bayramın 3. günü inş. nişanlım ve ailesi bze gelioooo

şimdi szlere kına mumlarımı göstereceğimmmmm nihayet yaptım az önce

Eklentiler

• $300820111743.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $300820111744.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $300820111745.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 79

çok güzel olmuş canım benim :)
kasımda evleneceğim diyen fosforluu arkadaşıma sesleniyorum eğer sözlün için çok sevmiyorsan yolun başındasın sözlenmek zaten birbirleri tanımak demektir benimde başımdan bir söz atma davası geçti iyi ki de geçmiş diyorum ki hayata bakış açım değişti bir tecrübe oldu eski sözlümde çok iyi bir insandı önüme getirmediği hediye kalmamıştır tek sorunu kendini ifade etme özürlülüğü vardı kendi kararını kendi veremiyordu yaşı benden 5 yaş büyük olmasına rağmen ve de iki aile uyuşmadı bnm ailem melek gibidir abartmıyorum hayatımda verdiğim bütün kararlarda arkamda durmuşlardır sözlenirkende yüzük atarkende sana at demiyorum tabiki hayat senin hayatın yolun başındasın sözlendiğin kişi senin eşin olmaya layık mı değil mi önce onu tart sonra bir lafım daha var sadece evleneceğin kişiyle değil onun ailesiylede evlenmek zorunda olduğunu unutma...hakkında herşeyin hayırlısını versin alnında ne yazıyorsa o olacaktır.

teşekkür ederim cnm..
yaa hele bi durun ne yüzük atmasıı
daha yeni sözlenmişler bu acele niye biz nişanlımla hiç alışverişi aramızda problem etmedik o alındı bu alınmadı gibi
son dakikalrda herşey hızlanıyor cnmbnm rahat ol tabi nostalgia da haklı iyi düşünmelisin ama anladığım kadarıyla senin arzun hep ailelerle ilgili kısımlarda netlik yok diye..sakin ol acele etme dikkat edersen bzm düşünlerimize hafta değil günler kaldı neredeyse..tüm eksiklerimizi bu yüzden yeni tamamladık.seninde öyle olur hızlanır bir anda rahat ol üzme kendini strese sokma aileni de amann..

ohh ohhh iki kardeş misafirleriniizi ağırlayın bakalım:) çok mutlu olun hep böle anlatın inşallahhh. bu arada mumların çok tatlı olmuş tatlımm çok beğendimmmm.

Herkese iyi bayramlar,
yarın kınam,cumada düğünüm var. Cok heyecanlıyım ve stresli.Ailevi sorunlar da canımı çok sıkıyor.
Dua edin lütfen. Kendinize cokk iyi bakın...

gecmez dediğimiz zaman geçti düğünler başladı artık bana daha 19 gün var ama eksik bitmiyor:18::18::18::18::18::18:

ozdn : geçti sahiden dee..amaann eksik biter mii hiiç?? kim bitirebilmiş ki...hepimize sor bi sürü eksik sayarız sallamıyorum ben kendimizi üzmeyelim şu düğün öncesiii

buanbuan : dualarımıs seninle cnmm sıkma tatlı canını tadını çıkart bgnlerin lütfen bardağın dolu taraflarını gör

0505 : teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim..inş. hepimiz mutluluklarımızı paylaşalım bundan sonraa

eksik bitmez yaa ne yapalım artık eve adım atalım yavaş yavaş alırız eksiklikleri birlikte :))
benimde cuma akşamı kına gecesi ya hiç heyecan yok sanki başkası evleniyor gibi hissediyorum herhalde gelinlik giydiğimde heyecanlanıcak gibiyimmmmmmm offffff bir atlatsak gerçi bu günlerimizi çok arıcaz

şu saatlerde lemlemin kınası oluyordur muhtemelen
Rabbim hep yüzünü güldürsün arkadaşımın

ben öyle mutsuzum ki kızlar
herkesten herşeyden kaçasım var
neden evlendiğimi de bilmiyorum zaten
ssaçma birşey yapmaktan korkuyorum

Ne güzel yaa Lemlem telaşının yarısını bu akşam atlatıyo , bir de yarını hayırlısıyla geçirdimi tamamdır , inşallah çok eğleniyordur şuan , herşeyy süsperr geçiyodur
of kızlar yaa ben çok yoruldum hiçbişey yapasım yok, bir an önce düğünün gelip geçmesini istiyorum, halbuki aylar önce nasıl heyecanlanıyordum şimdi ise düşşündükçee bir an önce geçip gitse diye bakıyorum

canım neden öle dedin sorunlarınız mı var yoksa? bak sıkma sen o tatlı canını. o ewe girdikten sonra dünyalar senin olcak artık hayt kocanla sana güzel olcak ilerde bebeişleri. senin een birinci ailen oldu artık. hep güzel yanlarını gör. hep mutlu ol inşallah.

Mrb, kızlar,
Lemlemm de heyecanlar duyguler ne abacaa,
ocwmays canım noldu ya aynı gün evleniyoruz çok az kaldı benim hala hazır olmayan biçok şeyim var, düşün düşün nereye kadar, tuhaf duygular yaşıyoruz bunalman bundandır, ben hala bi yakınımı düğüne hazırlıyormuş gibi hissediyorum, ayrı bi evde yaşamama günler kaldığını düşünmüyorum bile ağır geliyo çünküü, sıkma tatlı canını

off kızlar bilmiyorum
kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum
herşeye sabret sabret sbret
olacağı bu
10 gün hiç geçmese diyorum içimden
nişanlımla kavga ettik
o kadar düşünceli ince ruhlu adam değişti kaç gündür
canım yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…