off kızlar bilmiyorum
kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum
herşeye sabret sabret sbret
olacağı bu
10 gün hiç geçmese diyorum içimden
nişanlımla kavga ettik
o kadar düşünceli ince ruhlu adam değişti kaç gündür
canım yanıyo
canım şuan sadece kendimi düşünüyorum, benimde kırgınlıklarım oluyo, kendimi yalnız hissediyorum, herşey, ben düşünüyorum ben hadi demince kimse hareket etmiyo, bizimde tartışmalarımız kalp kırıklıklarımız oluyo ama dediğim gibi kendimi motive ediyorum sende öyle yap sonuçta nişanlılarımızda stresli heyecanlı ondandır de geç lütfen, şu baba evindeki son günlerini böyle geçirip sonra böyle hatırlama,
2 gündür baş ağrısı mide ağrısı çekiyorum neden stresten ama kimseye sarmıyorum dıştan çok sakin görünüyorum sende kendini toparla canımm, şuan annemin babamın yanında olduğum kendi evimin orda beni beklediğini ve 9 güne kadar nişanlımla aynı evde başım omzunda uyuyacağım için o kadar mutluyum ki, güzel şeyler düşün güzel yaşamak bizim elimizde
merhaba kızlarr,
ben topiği yeni keşfettim, 16 eylülde evleniyorum ben de katılabilir miyim aranıza
kızlar yaa benm eşimin kuzeni ve kuzeniinin karısı aynı gün doğmuşlar. oda bizim düğün günüymüş. halsı tutturdu o gün gelinimle oğluma havai fişek attırcam ve büyük bir pasta kesitircem(( hiç düğünde olacak şeymi. biz pasta kescez sonra onlar kescek onlara özel şarkı çalıncak onlara özel havai fişek atılcak. çok cnm sıkıldı deliriorum olmaz diyemedim (((((( napcamı bilmiorum ağlıcam şimdi yaa böle düşüncesizlik görmedim. biraz havalı ve sözünü geçiren bi kadın kendisi. olur mu hiç ALLAH AŞKINA YAA ((
yoook artık yaaa ne saçma şey yapamaz die düşünüyorum
e peki kayınvaliden eşin ne diyo bu duruma? sanmam ya herkes vazgeçirir o kadını
herkes karşı ama kimse yüzüne söylemiyo. sanki onların düğünü bide beyaz giyerse tamam(( ya kadın bize bilezikler almış, plazmamızı aldı, balkon masamızı aldı hediye olarak saolsun. ama böyle bişiyi kabul edemiorum (( almasaydı daha iyiydi herkeste bi çekinmeler falan ((
kızlar yaa benm eşimin kuzeni ve kuzeniinin karısı aynı gün doğmuşlar. oda bizim düğün günüymüş. halsı tutturdu o gün gelinimle oğluma havai fişek attırcam ve büyük bir pasta kesitircem(( hiç düğünde olacak şeymi. biz pasta kescez sonra onlar kescek onlara özel şarkı çalıncak onlara özel havai fişek atılcak. çok cnm sıkıldı deliriorum olmaz diyemedim (((((( napcamı bilmiorum ağlıcam şimdi yaa böle düşüncesizlik görmedim. biraz havalı ve sözünü geçiren bi kadın kendisi. olur mu hiç ALLAH AŞKINA YAA ((
yarın kınam var çoook heycanlıyım.allahım bi aksilik çıkmasın herşey yolunda gitsin böle bir tuhaf hissediyorum.allah gönlümüze göre versin hepimizin.benim için dua edin darsısı başınıza:)
yarın kınam var çoook heycanlıyım.allahım bi aksilik çıkmasın herşey yolunda gitsin böle bir tuhaf hissediyorum.allah gönlümüze göre versin hepimizin.benim için dua edin darsısı başınıza:)
onların doğum günü kutlamasında sizin nikahınız olcak gibi saçma bi durum.. kolay gelsin umarım vazgeçirebilirsiniz :26:kızlar yaa benm eşimin kuzeni ve kuzeniinin karısı aynı gün doğmuşlar. oda bizim düğün günüymüş. halsı tutturdu o gün gelinimle oğluma havai fişek attırcam ve büyük bir pasta kesitircem(( hiç düğünde olacak şeymi. biz pasta kescez sonra onlar kescek onlara özel şarkı çalıncak onlara özel havai fişek atılcak. çok cnm sıkıldı deliriorum olmaz diyemedim (((((( napcamı bilmiorum ağlıcam şimdi yaa böle düşüncesizlik görmedim. biraz havalı ve sözünü geçiren bi kadın kendisi. olur mu hiç ALLAH AŞKINA YAA ((
hoşgeldin canım
biz aylardır burda beraber hazırlık yapıyoruz
sen geç geldin ama olsun iyi ki geldin :)))
B]
merhaba kızlarr,
ben topiği yeni keşfettim, 16 eylülde evleniyorum ben de katılabilir miyim aranıza
benim hala moralim bozuk
bugün lemlem evleniyo
Rabbim hayrdan ayırmasın ömür boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?