Amancıa nasıl yani 16 eylülde evleniyosun açtığın konulara baktım da geçen sene ikizlerin olacakmış onlara isim arıyormuşsun , hatta takvimin var efe - efsun diye, durumunu pek anlayamadım, evli misin , evleniyo musun????????
Nişanlın gelmedi mi tatlım? Dün otobüse biniyorum demişti ya :26:
sanırım arkadaş tekrar evleniyo
ilk eşinden boşanmış
Hımmm... açıklama yapmayınca anlayamadım durumu...
gelmemesini söyledim ısrarla sakın gelme dedim
gelseydi ailesi yine fitne yapcaktı
gelmedi o da
benim istediğim bu değildi canan biliyosun
kızlar yaa benm eşimin kuzeni ve kuzeniinin karısı aynı gün doğmuşlar. oda bizim düğün günüymüş. halsı tutturdu o gün gelinimle oğluma havai fişek attırcam ve büyük bir pasta kesitircem(( hiç düğünde olacak şeymi. biz pasta kescez sonra onlar kescek onlara özel şarkı çalıncak onlara özel havai fişek atılcak. çok cnm sıkıldı deliriorum olmaz diyemedim (((((( napcamı bilmiorum ağlıcam şimdi yaa böle düşüncesizlik görmedim. biraz havalı ve sözünü geçiren bi kadın kendisi. olur mu hiç ALLAH AŞKINA YAA ((
cnm benim yalnız degilsin kayınvaldemlerde daha bugun gelecekler bize ilk günü hadi geçtim de dün köyüne gitti dün sanki acelesi varmış gibi ki benim bugun çalışacagımı ve teyzemlere daha gidemediğimize de biliyo ama naparsın idare edecez bunları...akşam yetiştirmeye çalışacagız..herkese günaydın
bugün geçsin istiyorum kocamın ailesi bize geleekmiş b,ayram ziyaretine. bayram bitti bile . yapmacık tavırlardan zoraki şeylerden nefret ediyorum
Amancıa nasıl yani 16 eylülde evleniyosun açtığın konulara baktım da geçen sene ikizlerin olacakmış onlara isim arıyormuşsun , hatta takvimin var efe - efsun diye, durumunu pek anlayamadım, evli misin , evleniyo musun????????
superisi, Rabbim yardımmcın olsun, herşey çok güzel olur umarım
kzlar benim hala bir sürü eksiğim var ama oturduğum yerde oturuyorum kaç gündür
bu arada saçlarımı sarıya boyattım, çok yakıştı yahu :111:
ne eksiğin kaldı kuzum
offff sorma cnm nişanlım olmaz öle şey ben konuşcam dedi ama hala beklemekteyim. dedimki gelinlikle o düğünü terkeserim ben dedim..... okadar morelim bozuk ki dün gece hiççç uyumadım.Selam kızlarr
lemlem'in her şeyi yolundadır umarım ve her şey hayalindekinden daha güzel geçer
ocwmays; 'sıkma tatlı canını' desem ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Sadece bu stresli zamanlar yüzünden ve aileler yüzünden sevginden şüphe etme derim. Bu stresli zamanlar geçici, kalıcı olan sizin sevginiz ve mutluluğunuz..
Olmaz.. O senin günün! Allah'ım daha nelerrr!! Nazik bi dille düğünün senin olduğunu bir büyük söylemeli. Gerekirse sen söyle! Ya da kadının numarasını ver 'bi dost' diyerek ben söyleyeyim Gitsin düğünden sonra başka bi yerde kutlasın geliniyle oğlunun doğum gününü...
Gelelim bana; yarın akşam kınam ertesi gün düğünüm var.Mutluluk ve hüzün bir arada.. Hayırlısıyla geçirelim bu günlerimizi. Bana kattığınız, benimle paylaştığınız her şey için; bu zor zamanları geçirirken -tanışmadığımız halde- yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.
Haftaya görüşmek üzeree
salon perdemin siparişini vermedim
evimde uzun bir kolidor var bir tane daha yolluk almam lazım
mutfagıma çöp kutusu alıcam
mutfagın fayansı kesilmişti ona küçük bi ek yaptırıcam
ikeadan ufak tefek alacaklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?