2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sanırım arkadaş tekrar evleniyo
ilk eşinden boşanmış

Nişanlın gelmedi mi tatlım? Dün otobüse biniyorum demişti ya :26:

gelmemesini söyledim ısrarla sakın gelme dedim
gelseydi ailesi yine fitne yapcaktı
gelmedi o da
benim istediğim bu değildi canan biliyosun

herkese günaydın
bugün geçsin istiyorum kocamın ailesi bize geleekmiş b,ayram ziyaretine. bayram bitti bile . yapmacık tavırlardan zoraki şeylerden nefret ediyorum

Canım benim biliyorum istediğin bu değildi, ama artık üzme kendini lütfen, şu son 10 günde biraz uzak kalın, çok sık telefonlaşmayın, mesajlaşmayın bence, yıpratıyosunuz birbirinizi, belki ablasının durumundan dolayı ailesine destek olmak için oraya gitmiştir hemen, keşke sana uğrayıp gitseydi ama erkekler o kadar detaycı değil malesef tatlım ya ,

ayakkabımın altını doldurdum..öbür teki boş ama

Eklentiler

• $310820111747.webp
    23 KB · Görüntüleme: 48
Selam kızlarr

lemlem'in her şeyi yolundadır umarım ve her şey hayalindekinden daha güzel geçer

ocwmays; 'sıkma tatlı canını' desem ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Sadece bu stresli zamanlar yüzünden ve aileler yüzünden sevginden şüphe etme derim. Bu stresli zamanlar geçici, kalıcı olan sizin sevginiz ve mutluluğunuz..

Olmaz.. O senin günün! Allah'ım daha nelerrr!! Nazik bi dille düğünün senin olduğunu bir büyük söylemeli. Gerekirse sen söyle! Ya da kadının numarasını ver 'bi dost' diyerek ben söyleyeyim Gitsin düğünden sonra başka bi yerde kutlasın geliniyle oğlunun doğum gününü...

Gelelim bana; yarın akşam kınam ertesi gün düğünüm var. Mutluluk ve hüzün bir arada.. Hayırlısıyla geçirelim bu günlerimizi. Bana kattığınız, benimle paylaştığınız her şey için; bu zor zamanları geçirirken -tanışmadığımız halde- yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.

Haftaya görüşmek üzeree

herkese günaydın
bugün geçsin istiyorum kocamın ailesi bize geleekmiş b,ayram ziyaretine. bayram bitti bile . yapmacık tavırlardan zoraki şeylerden nefret ediyorum
cnm benim yalnız degilsin kayınvaldemlerde daha bugun gelecekler bize ilk günü hadi geçtim de dün köyüne gitti dün sanki acelesi varmış gibi ki benim bugun çalışacagımı ve teyzemlere daha gidemediğimize de biliyo ama naparsın idare edecez bunları...akşam yetiştirmeye çalışacagız..

selam arkadaşlar öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun, dün çeyizlerimi taşıdım, bu gün yorgunluktan ölüyorum,kınama 1 hafta düğüne 9 gün kaldı sizler kına için müzik ayaraladınız mı? hangi şarkıları koydunuz

canım aldatıldığım için boşandım ben hamileyken..
bu 2.evlililiğim olcak doğru görmüşsün.. :)

o kadar sinirliyim ki
şu son haftamı berbat geçiriyorum evde
görümcelerim sağolsn
Allaha havale ediyorum

bugün salon perdemin siparişini verdik kına için hala yerim yok of of birde gökhan özen gelmiş bugün alışveriş merkezine kaam şişti yaa

Kızlar yarın kınam var..
Uzun zamandır yazamadım.İçimde kelebekler ucusuyor ama bi taraftan da minik korkular.Herşey iyi geçer mi,evlilikten sonra aramız iyi olmaya devam eder mi gibi.
zyv cim seninle aynı gündü düüğünlerimiz ve kkınamız.Umarım bi aksilik yoktur.Tarihine baktım ekime değişmiş.geç olsun güç olmasın canım.

ahsencim sende kendini yıpratma sakın lütfen,eminim nişanlınla brbrinizi cok sevdiğinize.Herşey hallolacak

superisi, Rabbim yardımmcın olsun, herşey çok güzel olur umarım

kzlar benim hala bir sürü eksiğim var ama oturduğum yerde oturuyorum kaç gündür

bu arada saçlarımı sarıya boyattım, çok yakıştı yahu :111:

offff sorma cnm nişanlım olmaz öle şey ben konuşcam dedi ama hala beklemekteyim. dedimki gelinlikle o düğünü terkeserim ben dedim..... okadar morelim bozuk ki dün gece hiççç uyumadım.

sana gelince ben de haftaya o duyguları yaşıyacağım için heycandan ölüorum ki seni düşünemiorum. Allahım hepp mutlu etsin seni. ama veda gibi konuşma daha çekiştireceğimiz konular yeni başlıyor balım. hadi bakalım eğlen gönlünceee.

çokta bişi kalmamış cnm halledersin. oooyyy çok güzel günler maşallah.

kızlarrr benm de 1 haftam kaldı. yarın çeyiz seriliyor. fotolarını atacağım yarıın. düğünümdeki doğum günü partisi dışında üzüldüğüm düşündüğüm hiç bişi yok. ama o sorun yüzünden uykularım kaçıo. Rabbim diyorum onlara fırsat verme olmasın ne olur diyorum(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…