2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

nişanlım bana hediye telefon almış
gönlümü almak için sanırım :111:
normalde hemen yumuşardım ama nedense hiç sevinesim yok
bakalım bellki görünce değişir hissiyatım
yarın dönüyo ailesinin yanından

kızlarrrr kına müziklerinizi ne yaptınız

bir sürü şey indirdim ama hala yetersiz
hareketli bişeyler lazım

haydi lilililililililili yar a bayıldım
açıp açıp oynuyoz
bi de özden söylemişti bana
yeşim salkım- kına gecesi diye bi şarkı
çok güzel

yeşim salkım güzelmiş dinliyorum şimdi zaten öyle bir liste yaptımki gören beni göçmen filan sanır

o kadar sinirliyim ki
şu son haftamı berbat geçiriyorum evde
görümcelerim sağolsn
Allaha havale ediyorum

Canım aynı sorun bende de var.Önümüzdeki hafta nişanım olacak benimde görümcem sağolsun bütün moralimi alt üst etti.Dün gece sizede önceden yazdığım konu yüzünden(bayramda bize gelmemeleri,iftara davet edilmeme vs)zaten moralim bozuktu.Doktora gittim mide ağrıları yüzünden.İlaç aldım erkenden yattım açıkçası birazda bu olaylara canım sıkılmıştı.Bi de aynı gün sevgili kaynanam beni taa evlerine bayram ziyareti için çağırdı.Düşünün kalkıp ta ben ayaklarına gidicemo kadar doldumki anlatamam.İnsan kendini çok değersiz hissediyor.Neyse ben yatarken sözlüm aramış kardeşim konuşmuş.Benim moralimin bozuk olduğunu söylemiş.Bende uyanınca arayım dedim bi sesini duyayım.Aradım sözlümün teli kapalıydı.Bende kaynanamı aradım.Görümcem açtı telefonu.Bana ağza alınmayacak sözler söyledi.O kadar hakaretler yağdırdı ki anlatamam.Ailemin yanında küçük düştümErtesi gün sözlümle buluştuk.Tabi ne diyeceğini bilmiyo.Kardeşinin yaptıklarını anlattım.Ve artık onu ne nişanımda ne düğünümde görmek istemediğimi söyledim.Dün gece hayatımın en berbat gecesiydi.Bütün hevesim kursağımd kaldı

hepinizi özledim..geçmişi okudum dahada heyecanlandım yaa,rabbim hepimize yardım etsin,utandırmasın.

yasemincim diğer odalar gibi mutfağında çok güzel.salon takımınada çok sevindim ya sağolsunlar kırmamışlar seni,bide düğündeki şu muabbet hallolursa inş herşey daha güzel olcak..

benimse tek eksiğim,damadın gömleği,ayakkabısı,kına ve çerez..bukadar.bukadarcık eksik bana hiç eksik gibi gelmiyo

yeşim salkım güzelmiş dinliyorum şimdi zaten öyle bir liste yaptımki gören beni göçmen filan sanır

favorilerinden söylesene bebişim

diyecek hiçbişey bulamıyorum
bu görümceler neden böyle yapar ki sanki
kayınvalidem iyidir, saftır karışıp dalaşmaz ama
o görümcelerimin dilleri gelinliğimin duvagna kadar erişiyo mubarek
Allaha havale et canım boşver

canım eeen güzel günlerinin böyle zehir olması çok kötü inan ben de ne diyeceğimi bilemedim. neden böle davranırlar anlamadım(((( ama sen morelini bozma yaa aileleirin anlaşması çoooook önemli olay biliomusun ablamla eşi kendileri iyiler ama aile yüzünden öle tartışmalar çıkıyoki ablamı kaç kez dövdüğü bile oldu. biz zaten o tarafla görüşmüoruz yüz göz. keşke böle olmasaydı

canım aldatıldığım için boşandım ben hamileyken..
bu 2.evlililiğim olcak doğru görmüşsün.. :)
Hımm, hayırlısı olsun ozaman, şimdiden mutluluklar dilerim
evet canım benim düğünüm 8 ekimde olacak inşallah, hayırlısı buymuş diyoruz sana da şimdiden mutluluklar diliyorum tatlım herşey gönlünce olur inşallah
tabiki hissiyatın değişir tatlım, o senin sevdiğin adam, şimdi uzakta yaa ondan bu soğukluk , yarın güzeel güzell haberler bekliyoruz senden

Lemlemin düğünü bitmiştir veya bitmek üzeredir, inşallah herşey güzel geçmiştir , herşeyy istediği gibi olmuştur, canım yaaa Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi, hüzünlendim şimdi

kızlar gelinlik fot yükledimmm lütfen yardımcı olun kararsızım. daha almadım ekim de düğünümmmm

bugün itibariyle açılışı yaptık kızlar hadi hayırlısı... biz hala koşturmacadayız... ara sıra da ben duygusala bağlıyorum... düğün yapılsa eğlensek oynasak sonra ben annemin yanına dönsem olmaz mı demeye başladım şimdi başka şehire gidecek olanlar bana kızmasın ama 15 dk mesafede olsa ayrı ev bana zor geliyor... özlerim ben annemi... :2:

artena seninle aynı kaderi yaşıyoruz arkadaşım benimde yarın kına gecem var ve ben kendimi çok tuaf hissediyorum yarı çok mutluyum yarı hüzünlüyüm yarı uçuyorum birde böyle herkese anlatıyorum işte böyle böyle ama kendimin değilde başka birini anlatıyor gibi hissediyorum biraz da moralim bozuk şöyle ki..bazı bekledğim arkadaşlarım msj attı ben gelemiyorum şehir dışındayım vs. moralim bozuldu bunun yanında üniv. arkadaşım taaa Sivas'tan Ankara'ya geldi benim için çok mutlu oldum kız arkadaşlarımın yapamadığını yaptın helal olsun dedim hemde çok duygulandım İstanbuldan arkadaşımda bu gece binip yarın sabah burda olacak Allah izin verirse geçmişi okudum bazı arkadaşlarımızın çeşitli sorunları olmuş lütfennn anınızı değerlendirin hiç kimsenin hiçbirşeyin sizi üzmesine izin vermeyin sizi tanımaktan çok mutlu oldum lütfen bu burda kalmasın yıllarca sürsün hatta ilerde ayarlayıp yüz yüzede buluşalım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum bana da dualarınızı esirgemeyin kına ve düğünümü kazasız belasız kavgasız dövüşsüz bitirelim

kızlar gelinlik fot yükledimmm lütfen yardımcı olun kararsızım. daha almadım ekim de düğünümmmm

canım fotolarına baktım gelinliği sen giyeceğin için hangisini kendi için yattıysa onu tercih et çünkü benim zevkim sana uymaz senin zevkin bana uymaz en iyi kararı kendin ver ki ben öyle yapmıştım hepsi de şık için rahat olsun güzel ve modern farklı modeller bende bu tür elemelerde çok kararsız kalrım tıpkı senin gibi

günaydın kızlar bu sabah baba evinde son sabahım..dün kına gecem vardı hiç oturmadım oynamaktan bugün kısmet olursa düğünüm olacak... bana şans dileyin kızlar.. kına anından bir kaç foto yükledim artık düğünden sonra görüşmek üzere...düğünü olan ve olacak olan arkadaşlara şimdiden mutluluklar dilerim..kopmayalım birbirimizden olur mu

güle güle kullan cnm saçını benimde stresten saçım hep beyazlarla doldu boyatmam lazım artık haftaya bugun kınam var ..heyecan yapmaya başladım...daha dolu eksik var ve evim çok pis son eşyalar geldikten sonra hiç temizleme fırsatım olmadı bide cnm görümceni falan takma kafana bak az kaldı düğüne kapıyı kapattığında kocanla başbaşa kalacaksın onu dşün ve mutlu ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…