Kızlar ben ilk dansı da secemedim halaaa
kızlarrrr kına müziklerinizi ne yaptınız
o kadar sinirliyim ki
şu son haftamı berbat geçiriyorum evde
görümcelerim sağolsn
Allaha havale ediyorum
yeşim salkım güzelmiş dinliyorum şimdi zaten öyle bir liste yaptımki gören beni göçmen filan sanır
Canım aynı sorun bende de var.Önümüzdeki hafta nişanım olacak benimde görümcem sağolsun bütün moralimi alt üst etti.Dün gece sizede önceden yazdığım konu yüzünden(bayramda bize gelmemeleri,iftara davet edilmeme vs)zaten moralim bozuktu.Doktora gittim mide ağrıları yüzünden.İlaç aldım erkenden yattım açıkçası birazda bu olaylara canım sıkılmıştı.Bi de aynı gün sevgili kaynanam beni taa evlerine bayram ziyareti için çağırdı.Düşünün kalkıp ta ben ayaklarına gidicemo kadar doldumki anlatamam.İnsan kendini çok değersiz hissediyor.Neyse ben yatarken sözlüm aramış kardeşim konuşmuş.Benim moralimin bozuk olduğunu söylemiş.Bende uyanınca arayım dedim bi sesini duyayım.Aradım sözlümün teli kapalıydı.Bende kaynanamı aradım.Görümcem açtı telefonu.Bana ağza alınmayacak sözler söyledi.O kadar hakaretler yağdırdı ki anlatamam.Ailemin yanında küçük düştüm Ertesi gün sözlümle buluştuk.Tabi ne diyeceğini bilmiyo.Kardeşinin yaptıklarını anlattım.Ve artık onu ne nişanımda ne düğünümde görmek istemediğimi söyledim. Dün gece hayatımın en berbat gecesiydi.Bütün hevesim kursağımd kaldı
Canım aynı sorun bende de var.Önümüzdeki hafta nişanım olacak benimde görümcem sağolsun bütün moralimi alt üst etti.Dün gece sizede önceden yazdığım konu yüzünden(bayramda bize gelmemeleri,iftara davet edilmeme vs)zaten moralim bozuktu.Doktora gittim mide ağrıları yüzünden.İlaç aldım erkenden yattım açıkçası birazda bu olaylara canım sıkılmıştı.Bi de aynı gün sevgili kaynanam beni taa evlerine bayram ziyareti için çağırdı.Düşünün kalkıp ta ben ayaklarına gidicemo kadar doldumki anlatamam.İnsan kendini çok değersiz hissediyor.Neyse ben yatarken sözlüm aramış kardeşim konuşmuş.Benim moralimin bozuk olduğunu söylemiş.Bende uyanınca arayım dedim bi sesini duyayım.Aradım sözlümün teli kapalıydı.Bende kaynanamı aradım.Görümcem açtı telefonu.Bana ağza alınmayacak sözler söyledi.O kadar hakaretler yağdırdı ki anlatamam.Ailemin yanında küçük düştüm Ertesi gün sözlümle buluştuk.Tabi ne diyeceğini bilmiyo.Kardeşinin yaptıklarını anlattım.Ve artık onu ne nişanımda ne düğünümde görmek istemediğimi söyledim. Dün gece hayatımın en berbat gecesiydi.Bütün hevesim kursağımd kaldı
Hımm, hayırlısı olsun ozaman, şimdiden mutluluklar dilerimcanım aldatıldığım için boşandım ben hamileyken..
bu 2.evlililiğim olcak doğru görmüşsün.. :)
evet canım benim düğünüm 8 ekimde olacak inşallah, hayırlısı buymuş diyoruzKızlar yarın kınam var..
Uzun zamandır yazamadım.İçimde kelebekler ucusuyor ama bi taraftan da minik korkular.Herşey iyi geçer mi,evlilikten sonra aramız iyi olmaya devam eder mi gibi.
zyv cim seninle aynı gündü düüğünlerimiz ve kkınamız.Umarım bi aksilik yoktur.Tarihine baktım ekime değişmiş.geç olsun güç olmasın canım.
tabiki hissiyatın değişir tatlım, o senin sevdiğin adam, şimdi uzakta yaa ondan bu soğukluk , yarın güzeel güzell haberler bekliyoruz sendennişanlım bana hediye telefon almış
gönlümü almak için sanırım :111:
normalde hemen yumuşardım ama nedense hiç sevinesim yok
bakalım bellki görünce değişir hissiyatım
yarın dönüyo ailesinin yanından
kızlar gelinlik fot yükledimmm lütfen yardımcı olun kararsızım. daha almadım ekim de düğünümmmm
artena seninle aynı kaderi yaşıyoruz arkadaşım benimde yarın kına gecem var ve ben kendimi çok tuaf hissediyorum yarı çok mutluyum yarı hüzünlüyüm yarı uçuyorum birde böyle herkese anlatıyorum işte böyle böyle ama kendimin değilde başka birini anlatıyor gibi hissediyorum biraz da moralim bozuk şöyle ki..bazı bekledğim arkadaşlarım msj attı ben gelemiyorum şehir dışındayım vs. moralim bozuldubunun yanında üniv. arkadaşım taaa Sivas'tan Ankara'ya geldi benim için çok mutlu oldum kız arkadaşlarımın yapamadığını yaptın helal olsun dedim hemde çok duygulandım İstanbuldan arkadaşımda bu gece binip yarın sabah burda olacak Allah izin verirse geçmişi okudum bazı arkadaşlarımızın çeşitli sorunları olmuş lütfennn anınızı değerlendirin hiç kimsenin hiçbirşeyin sizi üzmesine izin vermeyin sizi tanımaktan çok mutlu oldum lütfen bu burda kalmasın yıllarca sürsün hatta ilerde ayarlayıp yüz yüzede buluşalım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum bana da dualarınızı esirgemeyin kına ve düğünümü kazasız belasız kavgasız dövüşsüz bitirelim [/QUOTE
kınan çooook güzel geçer inş.her şey gönlünce olsunnnnnn
superisi, Rabbim yardımmcın olsun, herşey çok güzel olur umarım
kzlar benim hala bir sürü eksiğim var ama oturduğum yerde oturuyorum kaç gündür
bu arada saçlarımı sarıya boyattım, çok yakıştı yahu :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?