2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cnm benim çok güzel olmuşsun...düğünün de böyle güzel geçer inşallah

ömür boyu mutluluklar çok güzel olmuşsun ve çok yakışmışsınız Allah mesut etsin benimde bu gece kınam :)) inşallah benimde güzel geçer öpüyorumm

Ebru çok güzel olmuşsun maşallah

kızlar ben bikaç gündür kötü şeyler yaşıyorum
sanırım ben bu aileyle başa çıkamicm
nişanlımı çok seviyorum ama şu bir haftadır o da saçmalmaya başladı
sizi üzmek istemiyorum, buranın havasını kaçırmak istemiorum
ama haberiniz olsun yine de
ben bugün nişanı atabilirim
iki görümcem ve nişanlım geliyo bugün
ömrümü bu tarz problemlerle geçiremeyeceğimi anladdım
nişanlımın tavrı süperdi hep ama şu bir haftadır değişti
bana dua edin hayırlısı olsun
hep mutlu olun inş

canım ya üzüldüm senin için düğün stresinden olabilirmiki? benimkide arada sapıtıyor çünkü

canım ya üzüldüm senin için düğün stresinden olabilirmiki? benimkide arada sapıtıyor çünkü

nedense ben şuan pek üzgün değilim
donuk donuk bakıyorum etrafa
düğün stresti olabilir burcu ama ben sornların burda biteceğini sanmıyrum

dün dul olan görümcem "ee artık abimin evi var, sık sık görüşürüz. Ne işim var babamın ya da kaynanamın evinde" dedi
kendisi 1 ay istanbulda kaynanasının yanında 1 ay bursada babasının yanında kalıyo
olayı anlatabildim mi bilmiyorum
ve benim nişanlım "heralde yani" dedi yan taraftan. Ben telefonda duydum

benim nişanlım bunu söyleyecek adam değildi burcu
ailesnin yanına gidince sapıtıyo

anladım canım aslında çoğumuzda oluyor. nişanlında son zamanlarda arada kalmak istememişte olabilir. benm bile bayrmada nayınvalidem eşimin kardeşi için oh onuda başımdan attım size yerleşir artık gibi şeyler söyledi. baktım eşimle herşeyin planı yapılmış. çok takılmadım. ama sadece temkinli olmak gerekir. nişanlınla konuş.içine atma. her akılna geleni içindekini paylaş.

sadece bbu değil ki
çok kırıldım arife günü ablalarıyla bursaya gitti benim gönlüm yoktu
bütün bayramı orda gecirdigi yetmiyomuş gibi haftasonuna kadar plan yapmışlar
yarın hapisteki görümcemi ziyaret edeceklermiş hepberaber

burcu benim nişanlım böyle düşüncesiz değildir
ama anlamıyorum ablaları bi ara gelnce nasıl avuçlayabiliyolar bunu
ben hayatımın sonuna kadar böyle yaşayamam ya
ben cidi ciddi yüzüğü atmayı düşünüyorum

işte evliliğin sırrı bu sen eşini artık kafalayacaksın sözünü geçireceksin. hakkında hayırlısı arkadaşım. eğer hayırsız olacaksa bu evlilik olmasın.

canım beniM herşeyi iyi düşün bu kolay mı sevdiğinden vazgeçmek hayat bu bazı zor dönemleri atlamamız gerekiyo...bayramın ilk günü kabus gibiydi benim için de o kadar çok ağladım ki ayrılmalıyız dedim ..sinirlenince gözü döndü resmen dövecek zannettim .. ama geldi geçti hi,ç bir insan yada hiçbir aile mükemmel değil ki iyi düşün derim çünkü sen nişanlını çok ama çok seviyorsun...

az önce aradılar görümcelerim gelemiyomuş
nişanlım biletini almış geliyo
haftaya hapisteki görümcemin mahkemesi var yüklü bir ceza alabilir
nişanımı berbat ettiği gibi düğnümü de berbat edecek
ben dayanamıyorum kızlar
şuan nişanlımı da göresim yok
ben ailemin yanında çok huzurluyum
içim çok fena kabardı nefes alamıyorum
bu benim sevdiğim adam değil

kızlar yazmıyorum ne zamandır düğünler başlamış benim hala evim yerleşmedi ceyizlerin duruyor 11 inde yerleşecek dün çok berbat bir gündü kadıköyde olaylar cıkmış ve benim nişanlımın işyeri o olayların tam ortasındaydı .... artık eksik yok gibi evim yerlşemsini ve düğün gününün gelmesini bekliyoruz ama ruh halimi sormayın iki gündür baş ağrısıyla uyanıyorum

mobiyalar falan geldikten sonra çeyizlerin yerleşmesi bişey değil tatlım
Allah kolaylığını verir

nişanlım annemi aramış
"ahsen çok mu kötü
ağladı mı? çok mu kırgın?" gibi laflar etmiş

inanın zerre kadar yumuşamadım
belki de eskisi gibi sevmiyorum onu

off buraları da buhrana soktum kusura bakmayın
ben kaçayım en iyisi

saçmala canım ne buhrana sokması biz her zaman yanındayız ve dinleriz ne zaman istersen ..nişanlın geliyormuş zaten gelsin o zaman rahatça düşün...

Ebrumemet canım çok güzel olmuşsun, inşallah düğünün de en az kına gecen kadar güzel geçer

Canım benim nişan atmak değil de nişanlın gelince ciddi bir konuşma yap onunla, bence seni kaybetmeyi asla göze alamaz , artık onun ailesi sen olacaksın, kız kardeşlerine dur demeyi öğrenmesi lazım

ahsen kuzummmmmm valla sorun ne anlamadım sıkma canını düğün stresi bunlar sen üstesinden gelirsin evin ne durumda sen onunla ilgilen :82:

Tatlım hadii at bu düşünceleri beyninden, hem kına gecen hem düğünün çook güzel geçecekk Allah a dua et canım ve tevekkül et göreceksin bak herşeyy çook güzel olacakk

Evet canım sorma..Dün sözlümle konuştuk onun kızkardeşinin yaptıklarından heberi yoktu..Anlattım bana hak verdi.Kardeşinin yüzünü bile görmek istemediğimi söyledim.(bana ağza alınmayacak laflar söylediği için).Allah tan sözlüm çok anlayışlı biri:97:

Ebru çok güzel olmuşsun.... inşallah bugün düğünün de sorunsuz geçer...

Ahsencim sen de ani kararlar verme... o evin içine girdiniz mi tek sizsiniz... eşin de senin rızan olmadan görümceni eve getirip aylarca kalmasına müsade edecek yapıda bir insan değildir herhalde... sen buna izin vermessen eşin seni dinler bence... al nişanlını karşına kırıcı olmadan üzüldüğünü ifade edeerek konuş korkularını çekingelerini söyle.. içini rahatlacak cevaplar alacaksın bana kalırsa .... şayet almazsan o zaman karar verirsin. ama ben sanmıyorum olayların buraya geleceğini. onca hazırlık telaş heyecan hepsi boşuna mıydı canım... mantıklı düşün lütfen... ben eminim kızgın olduğun için öyle düşünüyorsun şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…