2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba kızlarr..düğüne kaldı sayılı günler. ilk defa bu gece kötü rüyalar gördüm. saçım iğrenç oluyodu tekrar düzeltmeye vakit kalmıyodu. ewe bi gidiyorum mobilyalarım farklı. duwağım buruşuk filan. ayy çok kötüydü.
salı günü ewde kınam var. perşembe burdaki düğünüm.c.tesi istanbuldaki düğün. bolbol oynıycam yani ama çook yorulucam.balayında dinlenirim artık
kayınvalidemler 8 kişi gelicekler bize.salı gününden gelicekler.perşembeye kadar burdalar. annem karakara düşünüyo o kadar insanın karnını nasıl doyurucam ben diye.e 5 kişi biz 8 kişi onlar halamlar babannemler. ohoooooo birde bizde düğünün olduğu gün ewin önüne bisürü masalar kurulur. Kazanlarla yemekler pişer. Herkes yemeğe gelir filan. masraf çook iş çookkk. Allah yardımcımız olsun.

lemlemcimm ,, banucum düğünleriniz işallah gönlünüzdeki gibi sorunsuz geçmiştir.hiçbi aksilik olmamıştır.ve bundan sonraki günleriniz eşlerinizin yanında aşkınız hiiç eksilmeden huzurla geçer. Merakla bekliyorum buraya dönüp anlatmanızı.ama siz döndüğünüzde ben olmıycam

ilk dans müziklerine karar weremeyenler vardı geçmişi biraz okudum. bizim zuhal olcayın pervane ve yalının meleklerin sözü var.giriş müziğimizde can atillanın rumeli hisarının yapılışı diye bi parçası var.onu düşünüyoruz. kına gecesi için de ayarladık bişeyler.

ahsencim bu gerginliklerinizi stresinize bağlıyorum tamamen tatlım. Siz birbirinizi çoook sewiyosunuz. Biçok zor günler atlattınız ve bunuda atlatıcaksınız. Ben bundan eminim. Nişanlınla sakince konuşucaksın o da seni anlıycak. Haklısın aşkım diycek veee ortada problem kalmıycak eminim bundan.

hepinizi sewiyorum güzeller. hepiniz heeep mutlu olun. EN güzel gününüzde hiiçbişey sizi üzmesin. Rüya gibi geçsin herşey.

iyi akşamlar kızlar, ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
kınam bitti düğünüm bitti, evimizdeyim artık.. herşey çok güzel geçti sorunsuz çok ama çok güzeldi, inşallah hepinizinki çok güzel bir şekilde geçer kızlar... kına saçım makyajım, düğün saçım makyajım, kınada tuttuğumuz müzisyen, herşey süperdi..

pazar günü sabahtan balayı yolculuğumuza başlıyoruz, iki gün evde olmak çok iyi geldi bize, akşam yemeğimizi yedik şimdi eski nişanlım şimdiki eşimle (ayy eşim demek çok garip geliyo) çay içiyoruz tv karşısında...

Canım benimm o kkkkadaaarrr sevindim ki herşeyin güzel geçmesine darısı başımıza olsun inşallah , hepimizin düğünleri mükemmeell geçsin
Balayında inşallah güzel geçecektir tatlım, bizim yerimize de bol bol dinlen
Ayyyy nee güzellll artık eşinnnn yanıbaşında

lemlemmm tatlım ayy taze gelinimiz çok sewindim iyi olmana.ya ne güzel herşeyi atlatınız miss gibi ewinizdesiniz. süperr.. fotoğraflarını çok merak ediyorum. çok yorgunsundur dimi. ya sorucak bisürü şey var anlatsana herşeyi. Ay şimdi bişey sorardım ama kocacığın yanındadır okursa ayıp olmasın.

teşekkür ederim zvycım, darısı başına inşallah.. kızlar evde kablosuz int bulduk laptoptan giriyoruz ama arada sırada bağlantı gidiyor, geçmişi okuyayım dedim bitürlü okuyamadım.. daha sonra detaylı bir şekilde anlatırım, hiç bir şeyi kafanıza takmayın aman şu olmadı aman bu niye böyle oldu diye üzülmeyin, o özel gününüzün tadını çıkarın, emin olun herşey çok güzel olacak.. çok mutluyum. ve şu an tek düğündüğüm şey balayı valizime koymam gereken eksik bişey kaldımı düşüncesi :))) hepinzi öpüyorum.. kendinize iyi bakın.. şu anda düğünü olan gelinlerimzede bol şans versin rabbim inşallah...

Hoşgeldiniz yeni evli bayan:) Herşeyin istediğin gibi gitmesine çook sevindim, darısı başımıza.. Ömür boyu mutluluklar

EBrunun düğünü olmuştur heralde kızlar
ayy canım benim ya ilk geceden çok korkuyodu, Rabbim yardım etsin :)

kız lemlem seni görünce öyle sevindim ki
herşeyin güzel geçmesine sevindik
darısı hepimize inş

bana gelince, benim fevri davrandığımı düşünmüş olabilirsiniz ama şu son günlerde hep aklımdan gecen bişeydi
çok düşündüm artılarını eksilerini
hatta bu sbah uyandığımda bu iş bitecek bitsin diyodum ve inanın son derece emindim

hareketli bi gün geçirdik
kavga, çığlık, ağlamalar zırlamalar...
yüzüğümü çıkarmak üzereydim
bi ara meselelerin içinden çıkamadık nişanlım saçlarını tutup yoldu
o anda içim acıdı tabi engelledim onu
ağladı o da
ben de agladım
benim bilmediğim bikaç şeyden bahsetti
yanlış anladığm bazı şeyleri açıkladı
enine boyuna uzunca konuştuk
barıştık anlaştık
sancılıydı ama sonu güzel oldu
bazı şeyler için söz verdi
umarım diğer sözlerini tuttuğu gibi bunları da tutar
Allahdan bu konuda güvenimi hiç sarsmadı

bana bir sürü hediye almış
telefonumu çok begendim pembiş:)
aileme de bikaç şey getirdi
öyle işte kızlar

lemlemcimmm gözün aydın... ohhhhhhh beee:) darısı bize inşallahhh. kızlar hani düğünümde kuzenlerinin doğum günü kutlaması olacağından bahsetmiştimyaaaa konuştuk öle bişi olamıyacağına karar verildi:))))))))))))))))

çoooooooooooooooooooookkk mutlu oldum inanamazsınızz.

ayrıcaaaaaaaaa bugün çeyizim serildiii ve ben fotolarımı koydumm:))) yalnızzz çeyizden ewimin güzelliği gözükmüoo. Allahım ewimden annemlere gidemedimmmm:)) hemen ewlenmek istiorummm. kızlar yaa maşallah hepimiz herşeyimizi negüzel halledioruz. eylül gelinleri şanslıı, güzeeeeel ve zevkli oluyormuş burdan bunu anlıoruzz:)) son 5 günümmmmmmmmmmmmmmmm:))))))

albüm yaptım eğer bakmak isterseniz. bazıları ewini yerleştir hemen foto koy diyorlardı:)

Senin adına çook sevindim, o kadar hassasız ki bugünlerde en ufak bir soruna tahamülümüz yok artık.. Yaw bu arada bi türlü söyleyemedim, ayakkabılarına bayıldıım hayalimdeki ayakkabı,pembişş bi gelin çiçeğiyle,maalesef alçak topuklusunu ben bulamadım.. Sen güzel güzel oynarsın ayakkabılarınla düğünde

albüm yaptım eğer bakmak isterseniz. bazıları ewini yerleştir hemen foto koy diyorlardı:)

Evin çok güzel, çok zevklisin herşey bütün olarak o kadar güzel ki, tüm ev birbiriyle uyum içinde.. Bu arada istediğin koltuklarıda almışsın, herşeyin içine sinmesi ne güzel.. Allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etin hep..

LEmlemcim cok sevindim herseyin guzel gecmesine:)darisi basimiza ins.buarada babam interneti kapattirdi sadece telefondan baglanabiliorum artik

Herkese merabalar, bayadır yazmıyordum. Malum bayram tatili, ben tayinciyim ya, ailemin ve nişanlımın yanına geldim. İnternete hiç girmedim bile. Hergün gezdik nişanlımla, bayram ziyaretlerine gittik, eksiklerimizi aldık. Çok iyi geldi bu uzun tatil. Malesef yarın akşam dönüyorum
Geçmişi biraz okudum, kimisi nişanlısının ailesiyle, kimisi ev eşyası ile ilgili problemlerini yazmış. Bende her iki problemde yok. Görümcemde yok, eşyamda yok:)
Beyaz eşyamız vardı zaten, yatak odası takımı aldık daha gelmedi. Başkada hiçbirşey almadık. Benim tayinim çıkınca alalım dedik, hem ben gelince yeni yeni alır kullanırız dedik, hemde zaten alacak paramız yok.
Yatak odamızı sıfırdan döşedik, bugun duvar kağıtlarımızı taktılar. şöyle bir baktım elden düşme koltuk takımı, sehpanın üstünde 3 lü ocak, 37 ekran tüplü tv, annemle babamın emektar eski halıları. Bizim eskiden evimizde kullandığımız eski tepsi.. Camlarda elden düşme perdeler.. Bekar evi anlayacağınız, yeni olan bitek buzdolabı, çamaşır makinesi ve yatak odası var. Hiç kafama takmış değildim, benim için önemli olan bu şehre tayin olmak, eşimle aynı evi paylaşmak, aileme yakın olmak. Koltuğum eskiymiş yeniymiş umrumda değildi. Ama düşündüm, ben 15 günde bir burdayım hafta sonu. Evimize bir misafir gelmek istese, mutfaktaki eski plastik masadamı, salonda yer sofrasındamı ağırlıcaz? Olmayan fırınımızda börek yapamayıp ocaktamı pişirsek Ağlanacak halimize güldüm.
Yatak odasına mobilya,perde, halı, balayı, foto, kuaför, üstümüze biraz kıyafet, kına salonu parası, damatlık.. Çektiğimiz kredi bitti yaa..
Zengin dayımızda yokki plazmanız benden desin
Benim cnm sıkıldı gece gece, hani anne babamız anlatırdı ya kızım biz evlendiğimizde televizyonumuz bile yoktu diye. Şuan onlardan hiçbir farkımız yok. Halbuki insan daha farklı hayal eder evini, herşey zevkine göre olsun isterdi..
Tabi benim eşyadan daha büyük problemim var, önce tayinim çıkmalı, sonraki iş eşyada. Burda okuyup bide akşam evin o halini görünce içerledim heralde
Ailelerimizinde durumu iyi değil, çünkü oturacağımız ev babamın ve hala yüklü miktarda kredi ödüyor babam. Nişanlımın ailesi düğün ve nikahı yapıyolar onlarda borcun altına girdiler. Nişanlımla ben battı balık yan gider dedik elimizdeki parayla en güzel balayını ayarladık, üstümüze başımıza güzel güzel kıyafetler aldık balayında giyeriz diye. Madem bitek yatak odamız olacak tam olsun dedik duvar kağıdı aldık
5 yıldızlı otelde balayı yapacak olup evinde fırını olmayan gelinim ben:)

çoook teşekkürler cnm beğenmene çok sevindim. ewt aldım bayıldımm ama çeyiz kapattı güzel odamı. çookkk çoook saol cnmmm

ohhhh cnm çooook sevindimmm valla. öle kolaymı herşeyi bir kalemde silmek. sen eşinle bir ömür paylaşacaksın belkide nekadar kavgalarınız olcak ama hepp birbirinize destek olacaksıız. keşkke o bahsettiği şeylerden önceden bahsetseydii. herşeyin okadar güzelkii, nice bişey alamayan ya da kayınvalidesiyle yaşamak zorunda olanlar var. tabikiii nişanlım için ben de yaşardım ama bölee bi heycan bulamazdım ewimi döşemek gibi falan. çoook şanslısın herşeyin çoook güzeeel hep mutlu olunn inşallah.

hoşgeldin lemlemcim ne güzel herşey süper geçmiş darısı balayına inşallah ...bizimkilerde böyle güzel geçer inşallah sorunsuz :) ayy ne güzel ilk gelimiz hayırlısıyla evlendi:)

ahsencim aranızın düzelmesine çok sevindim..zaten biliyordum ayrılamayacağınızı çünkü çok seviyorsunuz birbiriniz:)
ebrunun da herşey güzel geçmiştir umarım...
shadowshows cnm benim senin de herşeyin olacak nasılsabu tayin işi falan daha önemli ne güzel o olmuş bende evlendikten sonra ınava girecem da atanacamda bide o zaman nişanlım başka şehri de yazdırmam diyo epey uzun iş olacak ki zaten nişanlımda ki bu çoçuk aşkı varken memur olmaya fırsat bulamıycam:) teyzemin ikizleri gördü ikiz olsun diye dua ediyo:)

lemlemcım dugun stresını atlatmısında balayı hazırlıgına bıle baslamısın masallah herseyın guzel gecmısıne cok sevındım darısı basımıza
ahsencım baya streslı gunler gecırmıssın gercekten ayrılmamanıza cok sevındım nazarlardan korusun Rabbım hepımızı
0505 evın cok guzel Allah huzur ıcınde yasamayı nasıp etsın
gecmısı cok okuyamıyorum netede cok gıremıyorum ama hep aklımdasınız su telaslı gunler gecınce uzun uzun evle ılgılı sohbetler yapaarız hahahaha son 20 gun benıım olduguna gore sızlerın hıcbırseyı kalmadı hepınızı opuyorum Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…