2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kuzum benim
Allah huzurunuzu eksik etmesin inş
kırıkların ne durumda?
kaynadı mı kemikciklerin:)

sofiiiiş bir ömür mutlu olun canım çok sevindim güzel geçmesine....

kızlar beğen butonu niçin yok bende ya

kuzum benim
Allah huzurunuzu eksik etmesin inş
kırıkların ne durumda?
kaynadı mı kemikciklerin:)

amin tatlışkom benimmm. seninde azcık kaldı yaaa ayy çok heyecanlıyım sizlerin adınada:))
yok kuzum yaa ne kaynaması benim kemikciğim benim gibi inat çıktı kaynamadı kerata:)) ama nası kaynasın o da haklı kınaydı düğündü bi durmadım ki yerimde:))
sakın sinir stres yapmayın mutlaka eksik şeyler olacak ama sonrası o kadar güzelki kızlar şuanda keyfini sürüyorum ne dert ne tasa süper::)

Sofıstıke
Hosgeldın canım, cok sevındım herseyın guzel gecmesıne...
Of yazını okuyunca agladım, cok duygusal olduk cok...

iyi akşamlar kızlarr...

bugün nikah için kan veriyorduk nişanlımla..hemşire benim kanımı aldı,nişanlımınkini alrken aşkım bayıldı,başım dönüyor dedi,yığıldı önümde..ben nasıl ağlıyorum..hemşireler beni sakinleştirmeye çalışıyor..off Allahım çok kötüydü gözümün önünde yığılması..hemen kendine geldi çok şükür..tansiyonu düşmüş,aç karnına da verince..

ben çok dertliyim bana bi akıl verin ya. ben biliyorsunuz resmi olarak evliyim. ama ne evlilik nikahıma çağırdığım hiç kimse gelmedi. gelinlik giymeyeceksin formaliteden nikah olacak diye. çok ağlamıştım. düğün salonunda nikah yapmak istedim eşim ücreti pahalı oluyor gereksiz diye kabul etmedi. bizde formaliteden birini ayarlasak nikah kıyıyor gibi yapsak diye düşündüm. bu seferde teyzemler belediye ona yetki vermişte nikah yapıyor gibi olmaz kanuna aykırı filan diye annemide gaza getirdi. ve hala neden nikaha bukadar taktın diyorlar. evet taktım. çünkü nikahımda sadece iki anne vardı. birbiriyle konuşmuyordu. biz bile gerildik. insan nikahtan sonra kocası bir öpsün tebrik etsin ister. kardeş gibi oturduk kalktık. herkes evine gitti. kendimi yapyalnız hissettim. evli gibi görmüyorum bile. ama kimse anlamıyor. her istediğime gereksiz diye karşı çıkıyorlar. çok kötüyüm çok

canıımmm, yaw duygusallığını bana aktardın şimcik, ne içten yazmışsın :2: herşey gönlünden geçen gibi olsun, koccaman mutluluklar dilerim

Evlenen gelinlerimiz birer birer dökülüyorlar topiğimizee sofistike de gelmiş hoşgelmişş
canım benim herşeyin güzel geçmesine çok sevindim, Allah bir ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın, evinizden huzur eksik olmasın

Şimdi sırada 0505 var ismini bilmiyorum :26: ama bir ömür boyu mutluluklar diliyorum , inşallah senin düğünün de çookkkk güzel geçeerr

Aydasu canım benim hiçbirşeyi kafana takma lütfen, herşey yoluna girecek kiii girmeye başlamış bilee düğün yaklaştıkça göreceksin kii herşeyy çorap söküğü gibi gelecek

Bende kuru evet demek istememiştim, nişanlım anlamamıştı yok ben stres yaparım, ne gereği var demişti. Sonra içimde kalacağını düşünmüş, ayarladık ama her belediyede fiyat farklı sizde bir bakın istersen. Bence formalite gibi olmasında bir problem olacağını sanmam, belediyeden birine sorarsın..

ya her evlenen bi geliyo herşey güzel diyip gidiyo seviniyorum sorunsuz geçtiğine o ayrı ,ayrıntıları verseniz azcık,biz ne yapsak ne yapmasak söleseniz.

Ben bir ay önce daha heyecanlıydım, niyeyse şuan heyecan falan yok. Şuan aklımda sadece balayı var, tatil yapmak istiyorum
Ben nişanlımın yanına gittikçe sadece ikimiz çıktık alışverişe. Annem uğraşlarda, nasıl yapcaz, nasıl etcez derdinde. Ama onun dışında kimsenin umrunda değilmiş gibi geliyor. Aslında belkide öyle değil, herkes farklı şehirlerde olduğu için bana öyle geliyor. Ama ne bilim düğün telaşına giremedik bi türlü. Herkes ayrı telde bende dahil. Ablamın düğününe bu kadar zaman kala ev dolup taşardı. O kadar yoğun bir hazırlık vardıki. Benim düğünümü kimse umursamıyo sanki.
Annem sen geldiğinde evi temizleyip çeyizini götürelim yerleştirelim dedi. Off bilmiyorum hevesim yok onada. Zaten doğru düzgün çeyizimde yok. Ben evlenince tayinci olduğum için hafta sonları gidip gelcem, farklı şehirlerde olcaz bi süre. Orası hala nişanlımın evi gibi geliyor, bi türlü kendi evim gibi göremiyorum. Nişanlımda öyle davranıyor sanki, balkona diğer terliklerle çık, bardağın yeri şurası gibi. Aylardır o evde yaşıyo bi düzeni var farkında olmadan yapıyo. Ama evlendikten sonrada böyle olursa o evi nasıl benimseneyeceğim ben?
Annemin babamın evinden, ordaki odamdan iş yüzünden 3 ay önce ayrıldım ben. Çok özledim evimi, hafta sonları gittiğimde evime doyamadım. Ben zaten ayrıldım babamın evinden, şimdi komple nasıl kopacağım
Böylemi oluyo, evlenmeye bikaç hafta kala tüm gelinler giriyomu bu strese?
Kayınvaldemlede 10 günde bir falan konuşuyoruz, baştan beri seyrek konuşuruz. Aramız iyi bi sıkıntı olduğundan değil, ben öyle herkesi sürekli arayan soran biri değilim, o da değil öyle alıştık. Yalnız düğüne 2 hafta kala daha sık konuşmamız lazım değilmi? Düğünümde onların memleketinde olcak, benim hiç gitmediğim bi şehirde yani. Acaba benimmi aramam gerek? Bende bi iletişim problemimi var anlayamıyorum.
Bugun niye bilmiyorum hiç olmadığım kadar tedirginim. Neyin stresini girdim ben anlamıyorum.

Günaydın arkadaşlar, kimseler kalmamış, bu saate kadar ne muhabbetler yapardık.. Düğünlerimiz bitsede hepimizin hayırlısıyla, o kalabalık günlerimize dönsek yine :))

Kızlar istanbulda oturuyorum gelin çıkarma davulcusu arıyorum var mıdır bilen??
ooff cnm ya çok zor işin geçen hafta zar zor hallettim o işi tarih yaklaştıkça rakamıda uçuruyolar haberin olsun

heyyy gidi listelere bak bee
ben daha bu konuda hiç bişey yapmadım ama sizden gazı aldım başlıyorum bugun yarın
yalnız şu youtube'dan kaydeden ve onu mp3 yapan programın adı nedir?

bende bendeeeee

nerdesin kız sen kaçaaakkk
sorma sorma perişanlardayımmm cnm kdehşet koşturuyorumm

ben hala ne perde baktım ne de halı ne gevşeğim yaaa
helal beee
böle rahat olmak lazımm

Aydasu canım benim hiçbirşeyi kafana takma lütfen, herşey yoluna girecek kiii girmeye başlamış bilee düğün yaklaştıkça göreceksin kii herşeyy çorap söküğü gibi gelecek

Ekim gelinim benim
Sağol canım benim destegın ıcın...
Ya zaten cok hassasız, ınsan ıster ıstemez stres oluyor, nısanlım burda olsa hıncımı ondan cıkarırdım pek de guzel olurdu ama :) işi zaten streslı, gece, gunduz...
Insallah dedıgın gıbı olur canım sen ne alemdesın?

tünaydın kızlar
perdecimiz yaktı beni ona güveniyodum annemin perdecisi ama o da bu hafta kendi perdelerini dikiyomuş haftaya balayına gidiyomuş tam zamanını bulmuş evlenecek yaa.....

tünaydın kızlar
perdecimiz yaktı beni ona güveniyodum annemin perdecisi ama o da bu hafta kendi perdelerini dikiyomuş haftaya balayına gidiyomuş tam zamanını bulmuş evlenecek yaa.....

kafanda birşeyi bitirmişken böyle aksilikler çıkması ne kadar stres yaratıyor yaw.. umarım içine sinen başka perdeci bulursun..

youtube dan video indirmek isteyenler google amcaya youtube video downloader yazsın onuda çevirmek için free flv converter var :)

bugün belediyeye gidip soracağım en az 200+kdv yazıyordu fiyatları. eşimde artık bunalmış bana bencilsin diyor. hep sen istiyorsun. evet kimse ilgilenmiyor çünkü. anneme sorsanız düğün telaşında çok işi var çok yoğun. evimi temizledim eşyamı yerleştirdim. bütün alışverişimi yaptım. halada koşturuyorum. kızlar ben evlenmekten vazgeçtim diyemiyorum zaten evliyim

yalnız değilsin zahter düğünüme 11 gün kala gram evlenmek istemiyorum dün gece çok kalbim kırıldı çok ağlatıldım malesef ve ben dün teli kapatırken bile ağlıyordum ama bu saatte kadar arayıp sormadı bile beni kendimi değersiz salak bir kız gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…