selam kızlarrrrrrrrrrrr uzun bi ara oldu farkındayım düğünden bi hafta önce ben netimi kapattım doğal olarak giremedim ama varyaaaaaaaa çatladım sizden haber alamayınca :)
ay kızlarrrr biz kocişkoyla tatildeyiz evlendikkkkşaka gibi yaaaa hala inanamıyozz süper bişey lemlem evlendi onu merak ediyommm geçmişi okuyamadım kısıtlı zamanda giriyommm malum:90::90: hepinizi öpüuorummm çokkkkkkkkkk
kuzum benim
Allah huzurunuzu eksik etmesin inş
kırıkların ne durumda?
kaynadı mı kemikciklerin:)
kızlarrrr artık ben de aranızdan ayrılıorum geçici bir düre yardımlarınız paylaşımlarız için çooook teşekkürederim. şuan çok duyguluyum anlatamam. sizi çoook sevdim gerçekten. artık düğünden sonra da görüşürüzzz. kendinize çok iyi bakınnn. yarın GELİN HAMAMIM, perşembe KINA GECEM, cuma DÜĞÜNÜM varrrr. hepinizi öpüorrr mutluluklar diliorummmm. bu arada kına gecem bir duak yaptırdı arkadaşım bayılacaksınız artık fotoları koyarım gelince. hoşçakalın kızlaaaaaaaaaaarrrr. MUTLULUKLAR KOCACIKLARIMIZLA:)))))))))
ben çok dertliyim bana bi akıl verin ya. ben biliyorsunuz resmi olarak evliyim. ama ne evliliknikahıma çağırdığım hiç kimse gelmedi. gelinlik giymeyeceksin formaliteden nikah olacak diye. çok ağlamıştım. düğün salonunda nikah yapmak istedim eşim ücreti pahalı oluyor gereksiz diye kabul etmedi. bizde formaliteden birini ayarlasak nikah kıyıyor gibi yapsak diye düşündüm. bu seferde teyzemler belediye ona yetki vermişte nikah yapıyor gibi olmaz kanuna aykırı filan diye annemide gaza getirdi. ve hala neden nikaha bukadar taktın diyorlar. evet taktım. çünkü nikahımda sadece iki anne vardı. birbiriyle konuşmuyordu. biz bile gerildik. insan nikahtan sonra kocası bir öpsün tebrik etsin ister. kardeş gibi oturduk kalktık. herkes evine gitti. kendimi yapyalnız hissettim. evli gibi görmüyorum bile. ama kimse anlamıyor. her istediğime gereksiz diye karşı çıkıyorlar. çok kötüyüm çok
kızlar kına ve düğün için programları nasıl yaptınız,nereye kaçta gitceksiniz?[/QU
ben varım sadece sanırım
sabah 9 da 10 gibi evimden çıkıp kadıköye nişanlımın ablasının evine gideceğim kuaför oraya gelicek saç makyaj evde yapılacak oradan sonra 14 de studyoya gidip fotoğraf cektiriceğiz 1 saat cekin sürermiş sonra baba evime gideceğim tekrar avrupa yakasınaoradan beni almaya 5 gibi gelirler 6 30 da tekrar kadıköye nikaha sonrada küçükyalıya düğün yemeğine ne kadar çok karışık demi
yaa hakkaten çok karışıkmış,benim kuaför eve 10,düğün salonuda 2 dk hala program yapamadımmmkayınvalidem ve arkadaşlarım şehir dışından geleceği için :18:
ooff cnm ya çok zor işin geçen hafta zar zor hallettim o işi tarih yaklaştıkça rakamıda uçuruyolar haberin olsunKızlar istanbulda oturuyorum gelin çıkarma davulcusu arıyorum var mıdır bilen??
heyyy gidi listelere bak beegünaydın kılzar forumda bir problemmi var yoksa bendemi? bepğenme linki yok alıntıyla cevap veremiyorum.
kına müziklerimi yazıyorum.
1- hülya polat .aha
2- asena oryantal harem darbuka
3- hülya polat.koçari
4- fatih ürek.fıkır fıkır
5- fatih ürek.sus
6- fidayda
7-halay 10dk karışık
8-hülya polat.endum dereye
9-istanbul çiftetellisi
10-karadeniz halay
11-giresun karşılama
12-grup yade kasap havası(yavaştan hızlaya gidiyor)
13-yeşim salkım.kına gecesi
14-kubat.halkalı şeker
15- oğuz yılmaz .bas bas paraları leylaya
16-sevcan orhan.aynalı körük
17-sezen aksu rakkas
biz trabzonlu erkek tarafı giresunlu olunca bolbol karadeniz ağırlıklı oldu. dahada ekleyeceğim. müziklerin çoğunu youtubeden alıyorum. iki tane programım var. birisi youtubedan flv uzantılı kaydediyor. diğeri onu mp3 yapıyor :)))
bende bendeeeeeYetişmişcek stresimiz olmadan geçirseydik, daha güzel olurdu ama.. Çalışınca zaman çok kısıtlı, evde öğlene kadar uyumak,tembellik yapmak istiyorum.. Öğlen aralarında bile bişey yetiştirmeye çalışıyorum, gece yatıyorum saat olmuş 2 ben hala kafamda program yapıyorum.. Çok yoruldum yaw, balayında olmak istiyorum şimcik:84:
sorma sorma perişanlardayımmm cnm kdehşet koşturuyorummnerdesin kız sen kaçaaakkk
helal beeeben hala ne perde baktım ne de halı ne gevşeğim yaaa
Aydasu canım benim hiçbirşeyi kafana takma lütfen, herşey yoluna girecek kiii girmeye başlamış bileedüğün yaklaştıkça göreceksin kii herşeyy çorap söküğü gibi gelecek
tünaydın kızlar
perdecimiz yaktı beni ona güveniyodum annemin perdecisi ama o da bu hafta kendi perdelerini dikiyomuş haftaya balayına gidiyomuş tam zamanını bulmuş evlenecek yaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?