2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sadece 3 gün kaldı.kalbim güm güm atıyo.hem korku hem endişe hem stres hem üzüntü hem heyecan.offff herşey mevcut

arkadaşlar evlenenlere mutluluklar diliyorum..benim hiç günüm kalmadı artık yarın kına gecem var çarşamba günü düğünüm var..ben çalışıyorum=)) pazarda antalyada düğünüm var işte böyle=) heyecanlımıyım bilemiyorum bazen nefes alamıyorum bazende heyecana strese gerek yok tadını çıkarayım die rahat rahat geziyorum=))

çok stres yapınca saç şekil almıyomuş şimdi evlenen bi arkadaşım söyledi,amaninnnn kızlar

Hadi ya bunu da ilk defa duyuyorum valla
lemlemcim mutluluğun daim olsun inş.ama fotoğraflarını bende merak ettim nerden bakıcaz yardımcı olursanız sevinirm...

lemlem yaaaaa ben hep merak ediyordum seni, evini, ama sonradan geldim ya, diyemedim arkadaş olmadan görememiştim şimcik gördüm.. Çook güzel olmuşsun düğünde (ben seni rüyamda sarışın görmüştüm) ,evin çoook güzel, Allah eşinle mutluluk ve huzurla yaşamayı nasip etsin hep

ayy teşekkür ederim canım, sarışın sayılırım aslında yana yana böyle karardım demek rüyanda beni gördün ne güzel hayır olsun inşallah.. amin güzel dileklerin için teşekkür ederim, ama sizde ekleyin kızlar resimlerinizi bakalım yaaa..

düğününde bol şans diliyorum canım bu arada... inşallah herşey dilediğin gibi geçer..

4 gün sonra prenses olucam bennnnnnnnnnnnnnnn
Gerçi dün patlamaya hazır bomba gibiydim yeni evimde eşyalarımızı yerleştirirken müstakbel eşimle ilk kavgamızıda yaptık. Cumartesi çeyizleri yerleştirmiştik o da dün gördü evin halini çeyiz dükkanına çevirmişsiniz diye dalga geçdi bende basbas bağırdım tabeee topladım eşyalarımı istemiyorsan geri götürüyorum diye sonrada büyüdü tabiiii şimdide konuşmuyoruz

ah canım ınsallah regl olmazsın benımde ole bır tehlıkem var gec olursam balayım zehır olcak
çarşamba kınam var kızlar cuma da düğün.. dua edin olur mu

ınsallah cok guzel gecer canım benım sen ve tum gelınlerımızın

Son düzenleme:
ya ben düğün telaşından balayına hiçbişey yapmadım,4-5 bikinim var,havlu zaten var,2-3 terlik,yeter heralde,düğünden 2 sonra gitceğimiz için sallıyorum

Evlenenler birer birer geliyorrrrr
NEŞEEEEEEEEEE hoşgeldin tatlıımmmmm artık sen de evli bir bayansınnn heeee hadi bakalım darısı başımıza

iyi akşamlar kızlarrr hepinizi çok özlediiiimmm
herşey çok güzeldi, şuan kocişkonun telinden giriyorum her zaman giremem
eve baglanana kadar beni özlemeye devam edin :111:

Neşe dönmüş sanırım
hoşgeldin bebem özledim seni, muucckk

bu arada düğünü henüz olmamış fıstıklar size tek tavsiyem hiçbişeye moralinizi bozmayın
giden zaman geri dönmüyor, o anlarınızın kıymetini bilin
bu arada biz 3 gün boyunca çaldık oynadık
heryerim ağrıyo, etlerim yanıyo resmen yorgunluktan
şimdilik tek olumsuzluk bu
bi de evlenmemiş olanlara bişey daha söyleyeyim
ben,m hala kanamam devam ediyo
eger siz d ebu tarz bişey yaşarsanız endişe etmeyin
ben çok korktum ama normalmiş
ayyy ayrıntıları daha müsait bi zamanda anlatcam inşş
çookkk şey var konuşacak çookk

oy canım benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesinee detay bekliyoruz tatlımm böyle özet geçmekle olmaazzz

canımmmmmmm cok sevindim güzel geçmesine her gelen eylul gelini cok mutlu donuyor masallah hepınıze düğünden sonra butun olumsuzluklar sona erıyor sanırım darısı basımızaaa

şuan kocişle pudra pembesi tatliş koltuğumuza uzandık, o playstantion oynuyo
kızlar hala inanamıyorum ya sanki bi kaçamak yapıyoruz ve birazdan eve gidecek gibiyiz:111:

slm kızlarrr..bugün millet çeyizime bakmaya geldiler evime..çok kalabalıktı,ilk misafirlerimi ağırladım..

son 4 gün kızlar..kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor..evlenen arkadaşlar biraz cesaret verin bize yaaa...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…