- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
şuan kocişle pudra pembesi tatliş koltuğumuza uzandık, o playstantion oynuyo
kızlar hala inanamıyorum ya sanki bi kaçamak yapıyoruz ve birazdan eve gidecek gibiyiz:111:
gelin odasında bayılacak gibiydim heyecandan
içimde kelebekler uçtu sanki
fotoları alınca buraya da koyucam kızlar
bi de bizim damadın kravatı kayboldu o gün
o kadar güzel ve şık bir kravattı ki
ama malesef ne fotolarda ne de nikah ve düğünde kullanabildik
çok üzüldük ilk baş ama
sonra akışına bıraktık
olumsuzluklara hazırlıklı olun herşey olabiliyo ama
önemli olan gerçekten mutluluk
bitti geçti çok şükür strest sıkıntı hepsi sn buldu
huzura erdik :)
şimdi çıkıom
öptüm hepinizi
mucck
her şey harikaaaa ben bir günlük evliyimmm..inanamıyorum...
yrn balayına gidiorus inş.. herkese mutluluklar..
detayları uygun bi zmnda anlatırım
son 4 gün ve karmaşık duygular
maşallah canım size.
evlenen gelınlerımıze en cok sormak ıstedıgım aılelerını eskı gunlerını ozluyorlar mı onun uzuntusu varr mı.mutlaka vardır ama aşırı derecede mutsuz olucak kadar oluyor muilk zamanlar zor oluyormus cunku
aynen katılıyorum:26::26::26::26:
Günaydınn herkeseeee
9 günlük Eylül gelini olarak yazıyorum şu an. Kınam, düğünüm, balayım çok güzel geçti. Saçım da makyajım da içime sindi. Pembe gül bulamadığımız için beyaz gül ve pembe kurdelalardan yaptırdık buketi. Ufak tefek sorunlar oldu tabi ama o sorunlara takılmadık en güzel günümüzün bozulmaması için.
Evimize internet bağlanmadı henüz. Telefonla yazabilmek için azap çekiyorum. Daha uzun yazıcam ilk fırsatta. Evlenenleri canı gönülden tebrik ediyorum, evleneceklere de kolaylıklar diliyorum
Günaydın kızlar yine iş yerinde yine çalışıyoruz benim yarın son çalışma günüm olucak sonra izinliyim cumartesi'ye az kaldı ama ben hala işlerimi nasıl toparlıycam diye düşünüyorum evlilikle ilgili heyecanım yine yok nedense perşembe günü gelinliğimi teslim alıcam belki alınca heyecanım başlar
kızlar günaydın nasılsınız artık son günlerimiz topiğimiz bomboşben şimdiden topiğimizin bekar halini özledim ... benimde en korktuğum sey basıma geldi yorgan dösek yatıyorum dün zorla eve gidip dolabımı katladım dönüşte ağlayarak geldim o kadar ağrım sızım var ..klima fena carptı beni düğüne 5 gün var umarım iyi olurum... düğünde idare ederim ama balayında hastalık hiç cekilmez .. evim daha toparlanmadı bile ceyizler gitti ama ölesine yerleşti .. oturma odasının koltukları yanlış gelmiş onlar değişicek yani anlayacağınız hiç keyfim yok kızlar..
bak jelo ben sana ne zaman heyecanlanacağını söyleyeyim... gelinliğini alınca sevineceksin ama çok bi heyecan olmayacak, düğün günü kalkacaksın bi telaş kuaföre gideceksin, şu şöyle olsun bu böyle olsun etrafa emirler yağdırmayla geçecek günün zaten yine heyecan yok, foto çekimlerine gideceksiniz az bi heyecan ama yine tam olarak yok, seni eve bırakacaklar, evdekilerle foto falan çekersiniz beklerken yine heyecn yok, sadece üzerinde gelinliğinin olması heyecanı oluyo o zaman, sonra erkek tarafı ailece almaya gelecek, kapıda düğün arabası bekleyecek, nişanlın yanına çıkacak, onu göreceksin karşındaaaaaa işşşşşşşşşşşşşte o zaman anlayacaksın evleneceğini, heyecandan yüreğin daralacak, kalbin ağzından çıkacak gibi olacak, hele birde aileyle vedalaşma anı gelince bak o zaman gör sen heyecan, üzüntü, panik, sevinç, korku ne kadar duygu varsa üst üste yaşıyorsun iştee
kızlar günaydın nasılsınız artık son günlerimiz topiğimiz bomboşben şimdiden topiğimizin bekar halini özledim ... benimde en korktuğum sey basıma geldi yorgan dösek yatıyorum dün zorla eve gidip dolabımı katladım dönüşte ağlayarak geldim o kadar ağrım sızım var ..klima fena carptı beni düğüne 5 gün var umarım iyi olurum... düğünde idare ederim ama balayında hastalık hiç cekilmez .. evim daha toparlanmadı bile ceyizler gitti ama ölesine yerleşti .. oturma odasının koltukları yanlış gelmiş onlar değişicek yani anlayacağınız hiç keyfim yok kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?