2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tam 3 ay 1 gun önce evlendım bende sımdı yazdıklarınızı okudum da ogunlerıme gerı döndum ne heycan dolu gun ve saatlerdı yarabbım ama ımzayı atınca öyle bir rahatlama gelıyor kı ınsana nıkaha gıderken yetıcemıcez falan derken dönuste arabanın camından kafamı cıkarıp sarkı söylemıstım bagıra cagıra darısı butun bekarlara bir ömür boyu huzur afiyet saglık para eksık olmasın hayatımzdan

gelin odasında bayılacak gibiydim heyecandan
içimde kelebekler uçtu sanki
fotoları alınca buraya da koyucam kızlar
bi de bizim damadın kravatı kayboldu o gün
o kadar güzel ve şık bir kravattı ki
ama malesef ne fotolarda ne de nikah ve düğünde kullanabildik
çok üzüldük ilk baş ama
sonra akışına bıraktık
olumsuzluklara hazırlıklı olun herşey olabiliyo ama
önemli olan gerçekten mutluluk
bitti geçti çok şükür strest sıkıntı hepsi sn buldu
huzura erdik :)

şimdi çıkıom
öptüm hepinizi
mucck

şuan kocişle pudra pembesi tatliş koltuğumuza uzandık, o playstantion oynuyo
kızlar hala inanamıyorum ya sanki bi kaçamak yapıyoruz ve birazdan eve gidecek gibiyiz:111:

ayyyyyy ahseeeeen hoşgellldiiiiiin, canım ya herşeyin güzel geçmiş olmasına çok sevindim, ayy çok duygulandım yaa bu topiği ilk açtığımda sen ve zvy gelmiştiniz, vay anasını neler konuşuyorduk o zamanlar, şu zamanki hayatımızı hayal ediyorduk , nerdeeen nereye..

bizede ilk günler sanki ev yerleştirmeye falan geldikte geri annemlerin yanına dönecekmişim gibi geliyodu devamlı, akşam olduğunda panikle saate bakıyodum eve geç kalmışım gibi hissediyordum hoş halada geçmedi sanki misafir gibiyim evimde.

maşallah canım size.

evlenen gelınlerımıze en cok sormak ıstedıgım aılelerını eskı gunlerını ozluyorlar mı onun uzuntusu varr mı.mutlaka vardır ama aşırı derecede mutsuz olucak kadar oluyor mu ilk zamanlar zor oluyormus cunku

her şey harikaaaa ben bir günlük evliyimmm..inanamıyorum...

yrn balayına gidiorus inş.. herkese mutluluklar..

detayları uygun bi zmnda anlatırım

her şey harikaaaa ben bir günlük evliyimmm..inanamıyorum...

yrn balayına gidiorus inş.. herkese mutluluklar..

detayları uygun bi zmnda anlatırım

ayy cnm ya daha dün düğünüm var diyodun,şimdi balayına gitcen,ya inanılmaz geliyo bana,benemi gariplik var,sizde böle mi hissediyosunuz?benim abim ablam fln olmadıgı içn bukadar yakın bi düğün görmedim ondanmı böleyim acep

canım benim ya düşünceni anlıyorum
ben dün gece biraz ağladım boynum tutuldu canım yand annemi çok özledim
şimdi yazarken de burnum sızladı gözüm doldu
ama mutluluk huzur olunca o düşünceler geciyor mrak etme
aile olduğumuzu tam idrak edemedim yaa ilginç bi duygu ama güzel

Günaydıııın yeni gelinler ve gelin adaylarıııııı... Güzel bir gün diliyorum hepimize. Listemizin yarısı gittiii kızlar yaaa inanmıyorum, üçer beşer gidiyoruz bakalım.. Evlenenlere ömür boyu mutluluklar, evlenecek olanlara herşeyin yolunda gitmesi için bol şans diliyorum..

Evlenen gelinlerimiz

lemlem07
mina_
buanbuan
mavi_superisi
artena
nostalgia
CuKuLaTa
AngelNese
esraaydn
sofistike
ebrumemet
mlkkmtp
uurbocee
gelinn
ocwmays
semerta
elif_87
burcik
mutsuz82
sniperelit
ballifinduk
servet85
caponumm
chenn
yasemin

Evlenmek üzere olan geinlerimiz

caglasam_mı
ANK1986
MucizesinSen
siyahdeniz
jeloo1981
HeraGırl
similla
ozdn
kardelen44
demet86
Levrek
angelprenses
shadowshows
eftelya
northstar
zahter
zvy
seven_up
miracle07
aydasu

'cağlasammı' benim kına cuma,düğün ctesi..aylardır uğraşıyorum ya hayatta kaçmammmm ..ama evlilik kararını erkenmi aldım demiyo değilim yani.
bizim ilişkimiz yıllara dayandığı için artık beklemek zorgeldi,yoksa daha evlenmezdim

LEMLEM,listeye şoktayım resmen nekadar çok evlenen olmuş maşallahhh Nazar,inş bizde atlatırız

Günaydınn herkeseeee

9 günlük Eylül gelini olarak yazıyorum şu an. Kınam, düğünüm, balayım çok güzel geçti. Saçım da makyajım da içime sindi. Pembe gül bulamadığımız için beyaz gül ve pembe kurdelalardan yaptırdık buketi. Ufak tefek sorunlar oldu tabi ama o sorunlara takılmadık en güzel günümüzün bozulmaması için.

Evimize internet bağlanmadı henüz. Telefonla yazabilmek için azap çekiyorum. Daha uzun yazıcam ilk fırsatta. Evlenenleri canı gönülden tebrik ediyorum, evleneceklere de kolaylıklar diliyorum

Günaydın kızlar yine iş yerinde yine çalışıyoruz benim yarın son çalışma günüm olucak sonra izinliyim cumartesi'ye az kaldı ama ben hala işlerimi nasıl toparlıycam diye düşünüyorum evlilikle ilgili heyecanım yine yok nedense perşembe günü gelinliğimi teslim alıcam belki alınca heyecanım başlar

hoşgeldin artenaaa, herşeyinin güzel geçmesine çok sevindim canım, mutluluğunuz daim olsun inşallah..

bakın evlenmek üzere olan gelinlerimiz eylül gelinlerimizin hepsinin herşeyi çok güzel geçiyor, yani no stres no panik... sizinkilerde süper olacaaaaak...

kızlar günaydın nasılsınız artık son günlerimiz topiğimiz bomboşben şimdiden topiğimizin bekar halini özledim ... benimde en korktuğum sey basıma geldi yorgan dösek yatıyorum dün zorla eve gidip dolabımı katladım dönüşte ağlayarak geldim o kadar ağrım sızım var ..klima fena carptı beni düğüne 5 gün var umarım iyi olurum... düğünde idare ederim ama balayında hastalık hiç cekilmez .. evim daha toparlanmadı bile ceyizler gitti ama ölesine yerleşti .. oturma odasının koltukları yanlış gelmiş onlar değişicek yani anlayacağınız hiç keyfim yok kızlar..

bak jelo ben sana ne zaman heyecanlanacağını söyleyeyim... gelinliğini alınca sevineceksin ama çok bi heyecan olmayacak, düğün günü kalkacaksın bi telaş kuaföre gideceksin, şu şöyle olsun bu böyle olsun etrafa emirler yağdırmayla geçecek günün zaten yine heyecan yok, foto çekimlerine gideceksiniz az bi heyecan ama yine tam olarak yok, seni eve bırakacaklar, evdekilerle foto falan çekersiniz beklerken yine heyecn yok, sadece üzerinde gelinliğinin olması heyecanı oluyo o zaman, sonra erkek tarafı ailece almaya gelecek, kapıda düğün arabası bekleyecek, nişanlın yanına çıkacak, onu göreceksin karşındaaaaaa işşşşşşşşşşşşşte o zaman anlayacaksın evleneceğini, heyecandan yüreğin daralacak, kalbin ağzından çıkacak gibi olacak, hele birde aileyle vedalaşma anı gelince bak o zaman gör sen heyecan, üzüntü, panik, sevinç, korku ne kadar duygu varsa üst üste yaşıyorsun iştee

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine biraz toparlanmaya çalış bugün yarın geçer hastalığın inşallah bende regl olma durumum var d.k hapını devam etsemmi etmesemmi regl olmamak çin düşünüyorum yoksa gelinliğimi böyle giymek istemiyorum:2:

Böylemi oluyor ne güzel anlattın lemlem süpersin ya almaya gelicekler dimi ben nasıl çıkıcam evimden son kez ay bak bunu atlamışım:18:biz gayet rahat geziniyoruz ortalıkta sanki evlenmiycekmiş gibiyiz yada tekrar herkes kendi evine geri dönücek kısa tatile çıkıcak gibi hissediyoruz lemlem sen bilirsin sana soruyım ben şimdi d.k hapının birinci kutusunu dün bitirdim 7 gün ara verince hastalanıyosun ya bugün ara vermeden devam etsem hapa regli olmam dimi ama ben bugün olucam gibi hissediyorum olursam mahvolurum gelinliği hasta hasta giymek keyifsiz olmak hiç istemiyorum:18:

özdenciiim çok geçmiş olsun canım, iyi bak kendine vitaminli şeyler falan ye, dinlen biraz.. koşturmacadan vücudun dirençsiz kaldı tabii, bende son günler yüzüm cenaze gibiydi, bembeyaz solgun zayıf çok kötüydüm.. 5 gün varmış iyileşirsin canım sıkma sen canını.. evinide sonra yerleştirirsin yaa nolacak, ben hala çekmece yerleştiriyorum ayakkabılığımı daha iki gün önce yerleştirdim dünde kalan ayakkabılarımı aldım annemgilden. yerleştir yerleştir bitmiyor zaten.. koltuklarında gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…