Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine biraz toparlanmaya çalış bugün yarın geçer hastalığın inşallah bende regl olma durumum var d.k hapını devam etsemmi etmesemmi regl olmamak çin düşünüyorum yoksa gelinliğimi böyle giymek istemiyorum:2:
saol canım benim hee bide regli oldum allahtan onu erken oldumda cuma bitiyor bende cuma ağdaya giderim artık ...belki ağda yapıp kaş aldırıca gelin moduna girerim kaşlarımı bir görseniz masallah çoştu iyice
Böylemi oluyorne güzel anlattın lemlem süpersin ya almaya gelicekler dimi ben nasıl çıkıcam evimden son kez ay bak bunu atlamışım:18:biz gayet rahat geziniyoruz ortalıkta sanki evlenmiycekmiş gibiyiz yada tekrar herkes kendi evine geri dönücek kısa tatile çıkıcak gibi hissediyoruz lemlem sen bilirsin sana soruyım ben şimdi d.k hapının birinci kutusunu dün bitirdim 7 gün ara verince hastalanıyosun ya bugün ara vermeden devam etsem hapa regli olmam dimi ama ben bugün olucam gibi hissediyorum olursam mahvolurum gelinliği hasta hasta giymek keyifsiz olmak hiç istemiyorum:18:
evet canım foto çekimlerinden sonra seni eve bıraksın nişanlın, sen evdekilerle foto falan çek, nişanlında eve gidip ailesini, erkek tarafından kim varsa işte toplasın davul zurnayla gelsinler, kapının önünde çalsın biraz, sonra siz evde vedalaşma falan işte, ayyy çok duygulandım yine..
ben doğum kontrol hapı kullanmadım bilmiyorum canım, hormonların dengesini bozarmış faln dedi nişanlım bide ben güvenemem hapa dedi hiç başlamadım bile... biz p.. ile korunuyorduk ama oda olmadı, bana pek iyi gelmedi o.. onuda kullanmıyoz, geri çekilme dedem nenem usulü şimdilik Allah sonumuzu hayır etsin.. :18: :18:
özdenciiim çok geçmiş olsun canım, iyi bak kendine vitaminli şeyler falan ye, dinlen biraz.. koşturmacadan vücudun dirençsiz kaldı tabii, bende son günler yüzüm cenaze gibiydi, bembeyaz solgun zayıf çok kötüydüm.. 5 gün varmış iyileşirsin canım sıkma sen canını.. evinide sonra yerleştirirsin yaa nolacak, ben hala çekmece yerleştiriyorum ayakkabılığımı daha iki gün önce yerleştirdim dünde kalan ayakkabılarımı aldım annemgilden. yerleştir yerleştir bitmiyor zaten.. koltuklarında gelir inşallah.
çok saol bebeğim dönüp dönüp fotolarına bakıyorum senin:)akşam yemekte ne var gelin hanım :)
çok saol bebeğim dönüp dönüp fotolarına bakıyorum senin:)akşam yemekte ne var gelin hanım :)
jeloo benim düğüne dek gelmiyodu o yüzden bilmiyorum ama adet geciktiriciler varmış ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bi araştır istersen.. yalan yanlış bilgi vermeyeyim şimdi, bilene sor doktora falan git hatta bi eczzaneyede sorabilirsin zamanın yoksa..
Teşekkür ederim bir sorucam bakalım olursam kısmet diyelim
canım aslında kına fotolarımıda eklemiştim ama bi sorun var görünmüyo nedense, akşam evde tekrar deneyecem.. bu arada çizelgemide değiştirdim heheee, artık geri sayım bitti ileri sayım başladı
ayy teşekkür ederim canım, sarışın sayılırım aslında yana yana böyle karardımdemek rüyanda beni gördün ne güzel hayır olsun inşallah.. amin güzel dileklerin için teşekkür ederim, ama sizde ekleyin kızlar resimlerinizi bakalım yaaa..
düğününde bol şans diliyorum canım bu arada... inşallah herşey dilediğin gibi geçer..
bak jelo ben sana ne zaman heyecanlanacağını söyleyeyim... gelinliğini alınca sevineceksin ama çok bi heyecan olmayacak, düğün günü kalkacaksın bi telaş kuaföre gideceksin, şu şöyle olsun bu böyle olsun etrafa emirler yağdırmayla geçecek günün zaten yine heyecan yok, foto çekimlerine gideceksiniz az bi heyecan ama yine tam olarak yok, seni eve bırakacaklar, evdekilerle foto falan çekersiniz beklerken yine heyecn yok, sadece üzerinde gelinliğinin olması heyecanı oluyo o zaman, sonra erkek tarafı ailece almaya gelecek, kapıda düğün arabası bekleyecek, nişanlın yanına çıkacak, onu göreceksin karşındaaaaaa işşşşşşşşşşşşşte o zaman anlayacaksın evleneceğini, heyecandan yüreğin daralacak, kalbin ağzından çıkacak gibi olacak, hele birde aileyle vedalaşma anı gelince bak o zaman gör sen heyecan, üzüntü, panik, sevinç, korku ne kadar duygu varsa üst üste yaşıyorsun iştee
kızlar günaydın nasılsınız artık son günlerimiz topiğimiz bomboşben şimdiden topiğimizin bekar halini özledim ... benimde en korktuğum sey basıma geldi yorgan dösek yatıyorum dün zorla eve gidip dolabımı katladım dönüşte ağlayarak geldim o kadar ağrım sızım var ..klima fena carptı beni düğüne 5 gün var umarım iyi olurum... düğünde idare ederim ama balayında hastalık hiç cekilmez .. evim daha toparlanmadı bile ceyizler gitti ama ölesine yerleşti .. oturma odasının koltukları yanlış gelmiş onlar değişicek yani anlayacağınız hiç keyfim yok kızlar..
bak jelo ben sana ne zaman heyecanlanacağını söyleyeyim... gelinliğini alınca sevineceksin ama çok bi heyecan olmayacak, düğün günü kalkacaksın bi telaş kuaföre gideceksin, şu şöyle olsun bu böyle olsun etrafa emirler yağdırmayla geçecek günün zaten yine heyecan yok, foto çekimlerine gideceksiniz az bi heyecan ama yine tam olarak yok, seni eve bırakacaklar, evdekilerle foto falan çekersiniz beklerken yine heyecn yok, sadece üzerinde gelinliğinin olması heyecanı oluyo o zaman, sonra erkek tarafı ailece almaya gelecek, kapıda düğün arabası bekleyecek, nişanlın yanına çıkacak, onu göreceksin karşındaaaaaa işşşşşşşşşşşşşte o zaman anlayacaksın evleneceğini, heyecandan yüreğin daralacak, kalbin ağzından çıkacak gibi olacak, hele birde aileyle vedalaşma anı gelince bak o zaman gör sen heyecan, üzüntü, panik, sevinç, korku ne kadar duygu varsa üst üste yaşıyorsun iştee
ocwmays tebrikler, tüm hazırlık stresinden sonra düğünün güzel geçmesine çook sevindim.. Eşinle birlikte ömürboyu huzur ve mutluluklar dilerim
kızlar evlenmemiş olanlar korkmasın sakın
ama ben vajinismusum sanırım
bugün doktora gittik, tampon taktı kanamam için
müsade etmedim, bu sefer uyuşturucu iğne yapıp taktı
ilişkiye giremiyoruz
bilgisi olanlar bana özelden yazsın nolur
eşim çok yardımcı oluyor ama moralim çok bozk ağlıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?