2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

saol canım benim hee bide regli oldum allahtan onu erken oldumda cuma bitiyor bende cuma ağdaya giderim artık ...belki ağda yapıp kaş aldırıca gelin moduna girerim kaşlarımı bir görseniz masallah çoştu iyice

saol canım benim hee bide regli oldum allahtan onu erken oldumda cuma bitiyor bende cuma ağdaya giderim artık ...belki ağda yapıp kaş aldırıca gelin moduna girerim kaşlarımı bir görseniz masallah çoştu iyice

Bak bu güzel olmuş cumayada bitmiş olucak rahat olursun.Benimde aynı kaşlar senden farkım yok inanki bende perşembe gidicem ağdaya falan cuma manikür pedikürüm var keyfin yerine gelir hazırlanırken merak etme

evet canım foto çekimlerinden sonra seni eve bıraksın nişanlın, sen evdekilerle foto falan çek, nişanlında eve gidip ailesini, erkek tarafından kim varsa işte toplasın davul zurnayla gelsinler, kapının önünde çalsın biraz, sonra siz evde vedalaşma falan işte, ayyy çok duygulandım yine..

ben doğum kontrol hapı kullanmadım bilmiyorum canım, hormonların dengesini bozarmış faln dedi nişanlım bide ben güvenemem hapa dedi hiç başlamadım bile... biz p.. ile korunuyorduk ama oda olmadı, bana pek iyi gelmedi o.. onuda kullanmıyoz, geri çekilme dedem nenem usulü şimdilik Allah sonumuzu hayır etsin.. :18: :18:

Dedem nenem usülü çok iyiydi korunmak için kullanmadım bende reglimi hesapladım düğüne denk geliyodu doktor verdi balayında sırf hasta olmamak için ama şimdi hastalanıcam gibi geliyo devam etsemmi yoksa etmesem bugün olursam cumartesiye biter ama yarın olursam bitmez bunun stresine girdim resmen:18:

çok saol bebeğim dönüp dönüp fotolarına bakıyorum senin:)akşam yemekte ne var gelin hanım :)

çok saol bebeğim dönüp dönüp fotolarına bakıyorum senin:)akşam yemekte ne var gelin hanım :)

bugün bizim mahallenin pazarı var evede yakın iş çıkışı gidecem, ne zamandır bu pazarı bekliyorum evde 1 tane soğan bile yok, dün köfte yapacaktım iş çıkışı anneme uğradım 1 tane soğan aldım köfte için... fazlada almadım pazardan alacam diye.. çok severim pazar gezmeyi falan.. balık alacam, akşama balık ve roka salatası var canım , sanırım bundan sonraki her salı balık günümüz olur bizim.. buyrun beklerim yemeğe...

jeloo benim düğüne dek gelmiyodu o yüzden bilmiyorum ama adet geciktiriciler varmış ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bi araştır istersen.. yalan yanlış bilgi vermeyeyim şimdi, bilene sor doktora falan git hatta bi eczzaneyede sorabilirsin zamanın yoksa..

canım aslında kına fotolarımıda eklemiştim ama bi sorun var görünmüyo nedense, akşam evde tekrar deneyecem.. bu arada çizelgemide değiştirdim heheee, artık geri sayım bitti ileri sayım başladı

Gerçekten resimlerine bende kaç kez baktım çok güzel olmuşsun saçının rengine bayıldım birde ojelerine

Günaydıın arkadaşlar.. 3 gündür temizlik yapmaktan çok yorulmuşum,sabah saati nasıl kapattım hatırlamıyorum bile,işe yeni geldim.. Düğüne az kaldı diye kimse ses çıkarmıor sanırım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, benim evim daha yeni şekillenmeye başlayacak inşallah, temizlik yeni bitti.. O zaman fotograflarımı ekliycem, bakalım beğenecekmisiniz merak ediyorum..

bende en çok evden çıkarken ne yapacağım diye düşünüyorum, okurken bile ağladım.. sürekli babamın yüzü geliyor aklıma beni isterlerken bile ağlamıştı, ağlamaktan çıkamam gibi geliyor yada hüngür hüngür ağlayan bir gelin

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, yorgunluktan vücut dirençsiz kaldı tabi vitamin takviyesi yap bol bol, bide güzel bir uyku bişeyciğin kalmaz..

Canim ne guzel anlatmissin.17gun kaldi bnmde umarim guzel gecer.pazar abimin dugunu vardi bi heyecanlandimki anlatamam kendimi koydum yerine sanirim.bende korunma konusunda disardan bir sey almayi uygun bulmuyorum sonucta bu haplar kimyasal.haberiniz olsun henuz evlenmeyen kizlar ilk gece prez.. Kullanilmaz caniniz katlarca daha cok yanar.bizde bisure ilkel yontemleri kullanicaz sanirim.:)

biz evlendik bile bende haziran geliniyim sizin yaşadığınız stresi bizde aynen yaşadık ne güzel günlerdi

kızlarr 2 gündür bunalıma girdim galiba.. 2 gündür ağlıyorum bugün iyyiim bi tek.. ailemi çok özledim. aptalca şeylerden alınıp saatlerce ağlıyorum. mesela pazar günü kahvaltı hazırladım eşim beni beklemeden kahvaltıya başladı diye olay yarattım çatalı attım gittim odaya saatlerce çıkmadım ağladım öğlene kadar eşimde ne yapacağını şaşırdı.. defalarca konuşmaya geldi istemedim konuşmak.. sonra tepside kahvaltımı getirdi öyle barıştık akşama yine bi lafına alındım... kızlar normal dimi bu durum. aslında herzamanki gibi davranıyor hatta daha nazik ama ben yine buluyorum takacak bi laf bi hareket. dünde trabzona gitmek istiyorum diye tuıtturdum özledim diye ağladım yine bayağı.. ama sonra geçiyo bu durum anlık alınıp üzülüp bi dünya olumsuz şey düşünüyorum sonra sakinleşince ne saçma bi duruma düştüm diye kendime kızıyorum.. ruh halim berbat. çok güzel zamanlarımızda geçiyo bu ağlamalarım olmasa harika olacak herşey ama elimde değil... 8 senedir tek düşündüğümüz şey evlenmekti evlendik sonunda muradımıza erdik ama zaman zaman çok mutsuz hissediyorum kendimi aklım ailemde sürekli ne yapıyolar ne ediyolar diye düşünüyorum. offf geçecekmi bu durummmm

ocwmays tebrikler, tüm hazırlık stresinden sonra düğünün güzel geçmesine çook sevindim.. Eşinle birlikte ömürboyu huzur ve mutluluklar dilerim

kızlar evlenmemiş olanlar korkmasın sakın
ama ben vajinismusum sanırım
bugün doktora gittik, tampon taktı kanamam için
müsade etmedim, bu sefer uyuşturucu iğne yapıp taktı
ilişkiye giremiyoruz
bilgisi olanlar bana özelden yazsın nolur
eşim çok yardımcı oluyor ama moralim çok bozk ağlıyorum hep

en kötü şeyi yapıyorsun,ağlayıp moralini bozuyorsun.. Şehir efsaneleriyle bizi korkutup, o güne çok anlam yükleyip strese sokuyorlar. Kafanı rahatlat, bak sevdiğin yanında, seninle ilgileniyor..

kızlar öldüm öldüm yorgunluktan stres ayrı birde temizlik yapıyoruz şu alınganlık bende yok fazla takmamaya çabalıyorum. bende erkek nazı çekiyorum. kocam sinirden stresten herşeye bozuluyor yanıma gelirken koşa koşa gelen adam şimdi kaçıyor sanki. sorunca birşey yok tarif edemiyorum diyo anam benim herife bişemi yedirdiler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…