kızlarr 2 gündür bunalıma girdim galiba.. 2 gündür ağlıyorum bugün iyyiim bi tek.. ailemi çok özledim. aptalca şeylerden alınıp saatlerce ağlıyorum. mesela pazar günü kahvaltı hazırladım eşim beni beklemeden kahvaltıya başladı diye olay yarattım çatalı attım gittim odaya saatlerce çıkmadım ağladım öğlene kadar eşimde ne yapacağını şaşırdı.. defalarca konuşmaya geldi istemedim konuşmak.. sonra tepside kahvaltımı getirdi öyle barıştık akşama yine bi lafına alındım... kızlar normal dimi bu durum. aslında herzamanki gibi davranıyor hatta daha nazik ama ben yine buluyorum takacak bi laf bi hareket. dünde trabzona gitmek istiyorum diye tuıtturdum özledim diye ağladım yine bayağı.. ama sonra geçiyo bu durum anlık alınıp üzülüp bi dünya olumsuz şey düşünüyorum sonra sakinleşince ne saçma bi duruma düştüm diye kendime kızıyorum.. ruh halim berbat. çok güzel zamanlarımızda geçiyo bu ağlamalarım olmasa harika olacak herşey ama elimde değil... 8 senedir tek düşündüğümüz şey evlenmekti evlendik sonunda muradımıza erdik ama zaman zaman çok mutsuz hissediyorum kendimi aklım ailemde sürekli ne yapıyolar ne ediyolar diye düşünüyorum. offf geçecekmi bu durummmm
kızlar evlenmemiş olanlar korkmasın sakın
ama ben vajinismusum sanırım
bugün doktora gittik, tampon taktı kanamam için
müsade etmedim, bu sefer uyuşturucu iğne yapıp taktı
ilişkiye giremiyoruz
bilgisi olanlar bana özelden yazsın nolur
eşim çok yardımcı oluyor ama moralim çok bozk ağlıyorum hep
ah canım benim yaaa, seni anlıyorum bende herşeye çok takıyorum, mesela dün ben evin anahtarını unutmuşum, normalde 6.20 de evde olurum, nişanlımda 7de çıkıyor, dedim kalan zamanı değerlendireyim herşeyi yetiştireyim, iş çıkışı markete gittim eksikleri aldım, sonra annemlere gidip düğünde gelen çiçekleri aldım, balkona koymaya minder verecekti annem onları aldım, köfte yapacam diye kasaba gittim kıyma aldım, koştur koştur hallettim herşeyi, bu aradada aynı zamanda aptnn önünde olalım diye devamlı telde konuşuyoz, neyse ben bitirdim işlerimi gittim ki bizimki daha gelmemiş, yarım saat bekledim ağaç oldum, arıyorum açmıyo, neyse geldi, onun yapacağı manavın önünden geçerken maydonoz almaktı sadece ama bide armut almış ve beni bayaa bi bekletti daha evde yemek yapacam zaman geçti gitti, ve ekmek almayıda unutmuş, ben söylendim durdum, ben onu beklerken adam gidip armut seçmiş diye çıldırdım sinirimden, neyseki geri inip ekmek almaya gittide bende kendi kendime evde bağırdım çağırdım sinirimi attım biraz ağlamak üzereydim yoksa.. bu adamla ömür mü geçer ben naaptım böyle, ben o kadar şeyi düşünürken bi ekmek almayı bile unutuyor diye armutlara bağırdım
neyseki ailemle aynı şehirdeyiz de bi dayanağım var gibi hissediyorum, gitmesemde görmesemde 10dak.lık mesafede olduklarını bilmek çok güzel.. sen başka şehirde olduğun için bu duyguları daha yoğun yaşıyorsundur tabii, ama geçecektir alışacağız inşallah..
armutlara bağırdın he süpermişbende ani sinirlenmelerimde aynen senin gibi düşünüyorum allahım ben naptım nasıl bi hayat geçicek diye... ailem aynı şehirde olsa hiç sorun olmıcak ama bişey olsa bi başıma kalırım burd diyede düşünüyom. bu dururmum nE zaman geçcek yaa imdattt
kızlar evlenmemiş olanlar korkmasın sakın
ama ben vajinismusum sanırım
bugün doktora gittik, tampon taktı kanamam için
müsade etmedim, bu sefer uyuşturucu iğne yapıp taktı
ilişkiye giremiyoruz
bilgisi olanlar bana özelden yazsın nolur
eşim çok yardımcı oluyor ama moralim çok bozk ağlıyorum hep
kızlar ciddi bir problemim var
bende kist var. ilaçlarla filan geçmedi. tekrar doktora gitmedim. ama geçirdiğim bir enfeksiyon hastalığı var. şu anda sağ kasığımda aynı şikayetlerim var. düğünden sonra doktora giderim diyordum moralimiz bozulmasın diye. ama ağrı dayanılacak gibi değil. doktora gideceğim ama düğün için ağda yapmadım bekliyordum. şimdi yapsam düğüne alakasız şekilde çıkacak. eşimle aramızda mesele olacak birşey değil bu. rahatsız olacaksan seni beklerim diyor. nasıl istersen öyle olur. ama gelinliğim straplez. sağlığımda önemli. ne yapsam bi akıl verin. mutlaka muayene ederken doktor ultrasonda bakıyor
akşam bi dizidede benim hastalığımı söylediler. okadar ciddi anlattılarki iyice korktum. araştırmadan sırf dizi için bukadar kötü senaryo yazarlarmı yawf[/QUOTE
cnm geçmiş olsun.ultrasonla bakınca gözükmezki görünmesini istemediğin yerler.yada gözüksün kadın doktor olursa bişey olmaz,bence düğünden önce bi git,dayanılmaz ağrıların varsa hiç durma,en azından ilaç verir 2 haftada baya iyileşir düğüne kadar,bence hiç durma,utanmada..
ya kızlar okuyorum yazdıklarınızı da bende eski telaşlarımı hatırlıyorum.şimdi 10 günlük evliyim çok garip boyut değiştirmiş gibiyim. 10 gün öncesinden saç makyaj modelleri araştırıyoken şimdi yemek tariflerine bakıyorum
kızlar umarım herşey yolunda gider düğününüz harika geçerrrr
kızlaarrr
ne alemdesiniz ya sizi çok merak ediyorum
ben de bi takım problemler yaşadığım için yazasım gelmiyo buraya
bekarlar sakın ilk gece prezervatif kullanmayın
kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneriyorm
anam ben yandım siz yanmayın
eee lemlem nişanlın nasılya evlendikten sonraki yorumlarına bakıyorumda bir kere bile eşim dememişsin
dün evi yerleştirdikbitti kızlar sadece cuma gidip balayı bavulunu yapacağım eksiklerim var onları alacağım iş cıkısı
hera pazartesi balayındayım inanamıyorum birtürlü:) 4 günüm kaldı yarında ağdaya gideceiğim zaman kalırsa dişciye dolgum kırıldı birde diş parlattırıcağımpazartesi odama gidip yatağıma bir atıcağım kendimi ohhh bitti diye sonrada havuzaaaaa atacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?