2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ah canım benim yaaa, seni anlıyorum bende herşeye çok takıyorum, mesela dün ben evin anahtarını unutmuşum, normalde 6.20 de evde olurum, nişanlımda 7de çıkıyor, dedim kalan zamanı değerlendireyim herşeyi yetiştireyim, iş çıkışı markete gittim eksikleri aldım, sonra annemlere gidip düğünde gelen çiçekleri aldım, balkona koymaya minder verecekti annem onları aldım, köfte yapacam diye kasaba gittim kıyma aldım, koştur koştur hallettim herşeyi, bu aradada aynı zamanda aptnn önünde olalım diye devamlı telde konuşuyoz, neyse ben bitirdim işlerimi gittim ki bizimki daha gelmemiş, yarım saat bekledim ağaç oldum, arıyorum açmıyo, neyse geldi, onun yapacağı manavın önünden geçerken maydonoz almaktı sadece ama bide armut almış ve beni bayaa bi bekletti daha evde yemek yapacam zaman geçti gitti, ve ekmek almayıda unutmuş, ben söylendim durdum, ben onu beklerken adam gidip armut seçmiş diye çıldırdım sinirimden, neyseki geri inip ekmek almaya gittide bende kendi kendime evde bağırdım çağırdım sinirimi attım biraz ağlamak üzereydim yoksa.. bu adamla ömür mü geçer ben naaptım böyle, ben o kadar şeyi düşünürken bi ekmek almayı bile unutuyor diye armutlara bağırdım

neyseki ailemle aynı şehirdeyiz de bi dayanağım var gibi hissediyorum, gitmesemde görmesemde 10dak.lık mesafede olduklarını bilmek çok güzel.. sen başka şehirde olduğun için bu duyguları daha yoğun yaşıyorsundur tabii, ama geçecektir alışacağız inşallah..

ahsen bence sabırlı olun ya, hemen vajinismusum deme, ister istemez kasıyor insan kendini bu normal bişi.. accık dişini sık bi kere olsun sonrası daha kolay oluyor, yani anlatabildim mi bilmiyorum ama, illa olacakmış gibide düşünme, sarılın falan ne bilim işte öyle anlatamıyom :78::78:

kızlar ciddi bir problemim var
bende kist var. ilaçlarla filan geçmedi. tekrar doktora gitmedim. ama geçirdiğim bir enfeksiyon hastalığı var. şu anda sağ kasığımda aynı şikayetlerim var. düğünden sonra doktora giderim diyordum moralimiz bozulmasın diye. ama ağrı dayanılacak gibi değil. doktora gideceğim ama düğün için ağda yapmadım bekliyordum. şimdi yapsam düğüne alakasız şekilde çıkacak. eşimle aramızda mesele olacak birşey değil bu. rahatsız olacaksan seni beklerim diyor. nasıl istersen öyle olur. ama gelinliğim straplez. sağlığımda önemli. ne yapsam bi akıl verin. mutlaka muayene ederken doktor ultrasonda bakıyor
akşam bi dizidede benim hastalığımı söylediler. okadar ciddi anlattılarki iyice korktum. araştırmadan sırf dizi için bukadar kötü senaryo yazarlarmı yawf

tatlım yaa zor bi durum ama ağlama biliyosun bu sorun büyük oranla psikolojik... zorlamayın bence biraz zaman verin ilk zamanlar herkesde oluyor bendede oldu 2 3 gün sürekli kan geldi sonra mikrop kaptım dr antibiyotik verdi ve bi kaç gün hiç ilişkiye girmeye çabalamadık şimdi gayet iyiyim. bu durum geçici bunu bil ve içini rahat tut canım.

bu arada bi kaç tane foto yükledim ya boyutları çok büyük küçüktmeyide beceremedim doğru dürüst bakarsınız kızlar

kızlar öldüm yorgunluktan yaaa.. Allahtan izinliyim çalışmıyorum bayramdan beri... bugün dedim artık evi son haline getirelim son bir temizlik yapalım halıları serelim ben eşyalarımı yerleştirdim annem temizliğe girişti ben kıyafetlerimi yerleştirdim... sonra temizliğe yardım ettim sonunda bitti. sadece yatağımı sermedik. kaynanam bi triplerde kına geceme bütün yaşlı komşularını toplamasın diye kızmıştı nişanlım o da kimseyi çağırmamış inat etmiş kardeşleri ile tek başına bir köşede oturdu tüm gece. kınamı yakmaya bile kalkmadı anneannem kızdı da öyle geldi... sürekli canımı sıkıcak tavırlarda bu aralar... aman ya takmıycam...

kızlar bişey sorucam size gelinliğinizi düğün günü ütülediniz ya da ütülettiniz mi kılıfının içinde illa ki buruşuyor çnkü teslim aldığımda bana düğün günü ütüle dediler ama cesaret edemeyiz biz annemle korkuyoruz. napsak ki bize akıl verin :)

caponummmmm da evlendi facebook dan resimlerini gördüm çoook güzel olmuş :))))

Özdeeeen kuzum sen düğüne iyileş balayında toparlarsın ben sana bakarım :)

benim gelinliğimin alt tarafı fırfır dolu,üstünde zaten ütülemeye yer yok.ama senin gelinliğin kırıştıysa ütüle tabi cnm kırışıkmı giycen,walla ben hiçbişey olmaz,benimkinin içindeki balen denen şey,demiri çıktı ucundan.südyenlerde çıkar ya teli bazen.ondan çıktı ucundan,sordum gelinlikçiye,kes dedi çıkanı kestim bende,hatta bi taşı düşmüştü,bi yerden buldum,onu taktım fln....yani merak etme,önce düşük ısıyla başla açılmazsa arttır.

duvaklarımı ütülerken bende tedirgin oldum,uzun duvağım taşlıydı,sıcağı görünce döküldüler ama çabuk farkedip çok fire vermeden toparladım

Bugün gelinliğimi teslim aldık şuanda karşımda duruyor nikah şekeri ve kına kuruyemişleride eminönünden hallettik offfffffffff kınaya sadece 2 gün kaldı ve ben heyecandan ölmek üzereyimmmmmmm. 1 hafta sonra bugünlerde başka bir şehirde başka bir soyisim ile başka bir hayat yaşıyor olacağım...Çok garip duygular içindeyim...

ya kızlar okuyorum yazdıklarınızı da bende eski telaşlarımı hatırlıyorum. şimdi 10 günlük evliyimçok garip boyut değiştirmiş gibiyim. 10 gün öncesinden saç makyaj modelleri araştırıyoken şimdi yemek tariflerine bakıyorum
kızlar umarım herşey yolunda gider düğününüz harika geçerrrr

inş cnm ya,biz hala o telaş modundayız.bugün saçımı boyatcam,yarın ağda,bakım ve hamam günüm,ondan sonrada kınaa

eee lemlem nişanlın nasıl ya evlendikten sonraki yorumlarına bakıyorumda bir kere bile eşim dememişsin
dün evi yerleştirdikbitti kızlar sadece cuma gidip balayı bavulunu yapacağım eksiklerim var onları alacağım iş cıkısı
hera pazartesi balayındayım inanamıyorum birtürlü:) 4 günüm kaldı yarında ağdaya gideceiğim zaman kalırsa dişciye dolgum kırıldı birde diş parlattırıcağım pazartesi odama gidip yatağıma bir atıcağım kendimi ohhh bitti diye sonrada havuzaaaaa atacağımm

kızlaarrr
ne alemdesiniz ya sizi çok merak ediyorum
ben de bi takım problemler yaşadığım için yazasım gelmiyo buraya
bekarlar sakın ilk gece prezervatif kullanmayın
kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneriyorm
anam ben yandım siz yanmayın

bebeğim asıl haberler sende ahsen biz çok alaya vurduk senle bu olayı baksna neler olmuş sana

hadii yaa nişanlım mı yazmışım hiçç farkında değilim..daha alışamadım eşim demeye ondandır.. hehehehee bakın balayındada ne oldu bunla ilgili anlatayım nişanlım desem daha iyiydi yani.. adanın birindeydik gemi kalkmak üzereydi, geldik limana, benimkinin canı kola istedi, gemidede çok pahalı, köşede bakkal görmüştüm gidip alayım sen git dedi.. ben gittim tabi geminin kapısında bekliyorum bekle Allah bekle biizmki yok, gemi artık siren falan çalıyo, merdivenleri toplamak üzereler ben kapıdayım bana bakıyolar, dedim bekleyin gitmeyiiiin arkadaşım geleceeeeeek, gelmek üzere yoldaaaa duruuun... ayy nasıl panik olmuştum ne diceğimi bilemedim arkadaşım gelecek dedim adamlara yaaa..

evimiz hazııııııırrr.. akşama da balayı için bir kaç alışveriş var onları halledicem.. işin en eğlenceli kısmına geldik yaşasııııııııınbalayı alışverişi :)

benim gelinliğimin altı sadece 6 kat tül:) kılıfta buruştu haliyle...eve yakın kuru temizlemeci a vardama sorduk böyle böyle diye... o da sakın kendiniz yapmayın tülü söndürürsünüz kabarık olmaz dedi... amanınnn iyi ki sormuşuz.... sabahtan götürücezzz o ütüleyecekmiş buhar ütüsü ile uzaktan :)

çağlasam mı sakın endişe etme o kesin gelicez diip sayıyı arttıranların yarısından fazlası gelmeyecek... benm kına gecemde de öyle oldu sonra geçen gün bizim düğünün olacağı bahçye gittiik 300 kişilik yemekli düğündü toplasan 150-200 kişi vardı :/ sakın sayıyı arttırıp ekstra para falan ödemeyin boşuna.

kızlar sizi özledim yoğunluktan dolayı giremiyorum bu aralar....

düğüne 2 haftadan daha az kaldı ama hala bir sürü eksikler var yatak odam mutfağım yerleşti allahtan ama beyaz eşyalarım kurulmadı daha koltuk var yemek odası yok perdeler tamam halılar yok bi de sadece salon avizesi kaldı diğerlerini hallettik onu beğenemedik ama koçtaş ta bi tane vardı heralde onu alıcaz
yatak odam çok güzel oldu bu kadar beklemiodum herkes herşeyi çok beğendi en önemlisi bizim içimize sindi çok mutluyum....

ben de havadisler böyle şimdi geçmişe bi bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…