canım şimdi görüyorum daha çok üzüldüm benim de en korktuğum şey bu evimizde alarm var ama yine de güvenemiyorum arkadaşlarımın evine de girdi onlar da yeni evliydi yeni evlileri tespit ediyolar evinde bşy bulamadılar galiba (inşallah)olan dağınıklık olsun cana bşy olmasın allah korumuş...iyi geceler kızlarrr
ay bu gece kimin düğünü var acabaa
hepinizi çok merak ediyorum sakin olunn kızlarrr unutmayın
biz bugün nüfus cüzdanlarımı değiştirdik soyadım değişti çok garip oldum :)) aşkımın ağzı kulaklarındaydı bunu kutlamalıyız dedi yemeğe götürdü kocacık beni
bu arada dün evimize döndük bi de ne görelim evimize hırsız girmişşş anahtar kilidini sökmüşler ve girmişler sinirlerim altüst oldu içeri girdik ki yatak odası darmadağın belli altın para aramışlar bi daha iş çıktı bize gün boyu evi topladık.. bize kurban kesmek farz oldu artık başımızda bi kara bulut var gitmiiiiyy:26:
yinede herşey çok güzell iyiki evlenmişim
geçmişi çok okuymamıyorum kızlar malum :)
çok öpüyom sizleriii
canım şimdi görüyorum daha çok üzüldüm benim de en korktuğum şey bu evimizde alarm var ama yine de güvenemiyorum arkadaşlarımın evine de girdi onlar da yeni evliydi yeni evlileri tespit ediyolar evinde bşy bulamadılar galiba (inşallah)olan dağınıklık olsun cana bşy olmasın allah korumuş...
evimiz hazııııııırrr.. akşama da balayı için bir kaç alışveriş var onları halledicem.. işin en eğlenceli kısmına geldik yaşasııııııııınbalayı alışverişi :)
benim gelinliğimin altı sadece 6 kat tül:) kılıfta buruştu haliyle...eve yakın kuru temizlemeci a vardama sorduk böyle böyle diye... o da sakın kendiniz yapmayın tülü söndürürsünüz kabarık olmaz dedi... amanınnn iyi ki sormuşuz.... sabahtan götürücezzz o ütüleyecekmiş buhar ütüsü ile uzaktan :)
çağlasam mı sakın endişe etme o kesin gelicez diip sayıyı arttıranların yarısından fazlası gelmeyecek... benm kına gecemde de öyle oldu sonra geçen gün bizim düğünün olacağı bahçye gittiik 300 kişilik yemekli düğündü toplasan 150-200 kişi vardı :/ sakın sayıyı arttırıp ekstra para falan ödemeyin boşuna.
kızlaaaaar haftaya cumartesi düğünüm ayhh ben hala inanamıyorum ayları sayarken şimdi bi anda günleri sayar oldum şimdiden rüyalarıma girio fazlamı heycan yapıom ne son öte beri eksiklikler var normal mi bendeki bu durum
Nişanlım Cumartesi gecesi trafik kazası geçirdi, çok şükür durumu iyi. Bikaç sıyrık, kas ve doku zedelenmesi var. Bebeğim benim o kadar korktumki ona bişey olacak diye. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Araba pert ve o arabadan ufak yaralanmalarla kurtuldu. Allahım sana şükürler olsun. Onu bana bağışladı. Şuan evlilik hazırlığı falan gözümde önemini yitirdi. Eksik olsun yetişmesin umrumda değil, o yanımda olsun yeter bana. Yavaş yavaş kalan işlerimi yapmaya başladım, yetiştiği kadar artık. Sevgilim yanımda benimle daha ne isterim ben...
Nişanlım Cumartesi gecesi trafik kazası geçirdi, çok şükür durumu iyi. Bikaç sıyrık, kas ve doku zedelenmesi var. Bebeğim benim o kadar korktumki ona bişey olacak diye. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Araba pert ve o arabadan ufak yaralanmalarla kurtuldu. Allahım sana şükürler olsun. Onu bana bağışladı. Şuan evlilik hazırlığı falan gözümde önemini yitirdi. Eksik olsun yetişmesin umrumda değil, o yanımda olsun yeter bana. Yavaş yavaş kalan işlerimi yapmaya başladım, yetiştiği kadar artık. Sevgilim yanımda benimle daha ne isterim ben...
geçmiş olsun cnm ya allah korumuş,çok şükür ki bişey yok.bencede yanında olması herşeyden daha önemli,yetişir herşeyin inş merak etme
günaydın kızlarrr.
sabah kocayı işe gönderdim bi güzel uyudum şimdi kalktım :) ya gece maç vardı ts- inter maçı malum kutlamalardaydık
ev batık haldee bi ton işim varrr ah bu evlilik hayatı ne zormuşşş iş güç yapmaktan öldüm resmenyemekte yok bugün serviside aradım bulaşık makinem su akıtıyo 2 gündür elimde yıkıyom bulaşıkları dertliyim dertliii herkes evlensede bi an önce yine topiğimiz canlansaa kimsecikler yok
sofistike ne güzel şimdi mi kalktın seeen, benimde bir uyuyasım varki sormayın, sabahları 6.30da kalkıyorum yaa çok erken :97: evlilik hayatı bencede zormuş sürekli yemek yap bulaşıkk yıka ortalık topla banyo- wc yıka, çamaşır yıka as, ütüle bıktım ben daha şimdiden yaaa :84: bu hayat böyle mi geçecek.. bazen ne derdim vardıda evlendim diyorum ne güzel rahattım annemgille
ay biz dün akşam kayınvalidemlere gittik, ben iş çıkışı eve gelip biraz iş yaptım makineye çamaşır attım tam biz evde olduğumuzda bitecek şekilde program yaptım,eve girdik makine yıkamayı bitirdi, ben tabii eşime anlatıyorum bak timer ayarınıda tam ayarlamışım hahaaahaaa kırışmadan serecem gördünmü ne zamanlama diye hava atıyorum, dedim ne güzel hemen asayım, sonra bi baktımki kirli kirli duruyorlar, aaaaaa bi aklıma geldikiiiii deterjan ve yumuşatıcı koymayı unutmuşum suyla yıkamış.... deterjan koyup tekrar çalıştırdım eşimde bayaa bi güldü
sofistike ne güzel şimdi mi kalktın seeen, benimde bir uyuyasım varki sormayın, sabahları 6.30da kalkıyorum yaa çok erken :97: evlilik hayatı bencede zormuş sürekli yemek yap bulaşıkk yıka ortalık topla banyo- wc yıka, çamaşır yıka as, ütüle bıktım ben daha şimdiden yaaa :84: bu hayat böyle mi geçecek.. bazen ne derdim vardıda evlendim diyorum ne güzel rahattım annemgille
ay biz dün akşam kayınvalidemlere gittik, ben iş çıkışı eve gelip biraz iş yaptım makineye çamaşır attım tam biz evde olduğumuzda bitecek şekilde program yaptım,eve girdik makine yıkamayı bitirdi, ben tabii eşime anlatıyorum bak timer ayarınıda tam ayarlamışım hahaaahaaa kırışmadan serecem gördünmü ne zamanlama diye hava atıyorum, dedim ne güzel hemen asayım, sonra bi baktımki kirli kirli duruyorlar, aaaaaa bi aklıma geldikiiiii deterjan ve yumuşatıcı koymayı unutmuşum suyla yıkamış.... deterjan koyup tekrar çalıştırdım eşimde bayaa bi güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?