2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım şimdi görüyorum daha çok üzüldüm benim de en korktuğum şey bu evimizde alarm var ama yine de güvenemiyorum arkadaşlarımın evine de girdi onlar da yeni evliydi yeni evlileri tespit ediyolar evinde bşy bulamadılar galiba (inşallah)olan dağınıklık olsun cana bşy olmasın allah korumuş...

hayırlı olsun diyenlere teşekkür ederim yazıları geride kaldı.
yeni evlenecekler ocwmaysin dediğini yapın.çünkü bazı şeyler lafta kalıyor uygulama farklı o an herşey olabilir.sinirli olursunuz aşırı heyecanlı olursunuz ne bilim o anki haliniz yön verecek geceye.ben hala ceremesi çekiyorum yaptığım hatanın.10gün oldu iyleşmeye çalışıyorum.o an gerçekmiş gibi gelmedi bana muradıma erdim ama rüya gibiydi ilk geceye adapte olamadım bu yüzden.yoksa kasmamıştım.sanırım kayganlaştırıcı şart:))))

bu arada ben foto ekleyemiyorum hata veriyor ne yapabilirim acaba?bi de bazı cvpları beğenmek istiyorum beğen tuşu yok kaldırılmış mı anlamadım

teşekkür edereim canım. evde bişe bulamadılar altın para felan çünkü trabzonda düğünden direkt bi kaç gün tatile gittik sora eve geldik de hırsız bunu düşünememiş. bende alarm istiyorum gerçi alarm çalsa naparım bilmiyorum korkudan artık kalp krizinden ölürüm:)

slm kızlar..eskiden bi gün girmedimmi 10 sayfa okurdum,şimdi ise sadece 1 sayfa

neyse bugun saçımı boyattım,iyiki bugun halletmişim tam 3 saat sürdü.yarın ağda,manikür,pedikür,cilt bakımı,ve hamam günü.offf allahım sadece yarın kaldı

evet kesinlikle katılıyorum düğüne beklediğinizden çok daha az kişi geliyor, bizimde öyle oldu ben sığmayız diye panik yapmıştım ama boş masalar bile kaldı.

bu gelinlik ütüleme işini sorduğunda yazacaktım canım unutmuşum, kuru temizlemecininde dediği gibi ütü yapılmaz uzaktan buhar püskürtünce düzeliyor benimde duvağım kırışmışştı ben evde buharlı ütüyle düzelttiim hatta annemin abiyesini bile o şekilde ütüledim..

kızlaaaaar haftaya cumartesi düğünüm ayhh ben hala inanamıyorum ayları sayarken şimdi bi anda günleri sayar oldum şimdiden rüyalarıma girio fazlamı heycan yapıom ne son öte beri eksiklikler var normal mi bendeki bu durum

bak aynı gecede evleniyoruz benim de cuma kına cumartesi düğün canım allah mutlu etsin

Nişanlım Cumartesi gecesi trafik kazası geçirdi, çok şükür durumu iyi. Bikaç sıyrık, kas ve doku zedelenmesi var. Bebeğim benim o kadar korktumki ona bişey olacak diye. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Araba pert ve o arabadan ufak yaralanmalarla kurtuldu. Allahım sana şükürler olsun. Onu bana bağışladı. Şuan evlilik hazırlığı falan gözümde önemini yitirdi. Eksik olsun yetişmesin umrumda değil, o yanımda olsun yeter bana. Yavaş yavaş kalan işlerimi yapmaya başladım, yetiştiği kadar artık. Sevgilim yanımda benimle daha ne isterim ben...

çok geçmiş olsun canım ya, verilmiş sadakanız varmış derler ya, ufak sıyrıklarla atlatmış olmasına çok sevindim.. bide araba pert diyorsun, düşünemiyorum bile, Allah korumuş. çocuk sevindirin falan derler ya öyle yap istersen, yada ne bilim evlenince kurban falan kesin isterseniz.

geçmiş olsun cnm ya allah korumuş,çok şükür ki bişey yok.bencede yanında olması herşeyden daha önemli,yetişir herşeyin inş merak etme

günaydın cicişler :) kocacımın mesai duruunu allak bullak ettiler. bugün kafamı kaşımaya vaktim yok. davetiyemiz çıkacaktı bugün almaya gitmem lazım. salon perdemi alacağım. hepsini sabah beyefendi mesajla yazmış akşama hallet diye ukala
benim heyecan stres hepsi gitti bomboş biriyim

ne kadar kalabalığız dün itibari ile izne cıktım kızlar bugün ağdacı işimi halleidip makyaj provasıa gideceğim

günaydın kızlarr yeni bir gün daha başladı koşuştrmca heycan içince baksanza zahterin yapılcaklar listesi verilmiş bile bende uyanır uyanmaz kendme bi liste yaptım ama günler kala ben hala evde kös kös otruyorum çnkü hepsi aşkum la yapılcak şeyler onunda işleri inanılmaz youn öle kalakaldm kendimce

bu arada shadowshows çok geçmiş olsun canım gerçekten Allahım korumuş acil şifalar versin umarım süper süper olur herşey sizin için

günaydın kızlarrr.
sabah kocayı işe gönderdim bi güzel uyudum şimdi kalktım :) ya gece maç vardı ts- inter maçı malum kutlamalardaydık
ev batık haldee bi ton işim varrr ah bu evlilik hayatı ne zormuşşş iş güç yapmaktan öldüm resmen yemekte yok bugün serviside aradım bulaşık makinem su akıtıyo 2 gündür elimde yıkıyom bulaşıkları dertliyim dertliii herkes evlensede bi an önce yine topiğimiz canlansaa kimsecikler yok

shadowshows çok geçmiş olsun allah korumuş. böyle olaylar yaşayınca insan dert ettiği şeylerin çoğunun ne saçma olduğunu anlıyor dimi.. o yüzden hiç bişey kendiniz ve sevdiklerinizden daha önemli değil. tabikide hayal kurun, isteyin, yapmak için çabalayın ama kendinizide dert etmeyin. sağlık ve mutluluk olsun yeter...

sofistike ne güzel şimdi mi kalktın seeen, benimde bir uyuyasım varki sormayın, sabahları 6.30da kalkıyorum yaa çok erken :97: evlilik hayatı bencede zormuş sürekli yemek yap bulaşıkk yıka ortalık topla banyo- wc yıka, çamaşır yıka as, ütüle bıktım ben daha şimdiden yaaa :84: bu hayat böyle mi geçecek.. bazen ne derdim vardıda evlendim diyorum ne güzel rahattım annemgille

ay biz dün akşam kayınvalidemlere gittik, ben iş çıkışı eve gelip biraz iş yaptım makineye çamaşır attım tam biz evde olduğumuzda bitecek şekilde program yaptım,eve girdik makine yıkamayı bitirdi, ben tabii eşime anlatıyorum bak timer ayarınıda tam ayarlamışım hahaaahaaa kırışmadan serecem gördünmü ne zamanlama diye hava atıyorum, dedim ne güzel hemen asayım, sonra bi baktımki kirli kirli duruyorlar, aaaaaa bi aklıma geldikiiiii deterjan ve yumuşatıcı koymayı unutmuşum suyla yıkamış.... deterjan koyup tekrar çalıştırdım eşimde bayaa bi güldü

ayhh lemlem süpersin ya vallahi güldüm baya çok iyimiş

bende şimdi otrdum kına gecesi için müzikler indiryrum ön hazırlık yapayımda nolur nolmaz

hahahah ay lemlemmm ne güldümmm ama bende yaparım böyle şeyler zaman zaman :97:
valla ya bende diyom dertsiz başıma dert aldım evimde keyif yapıyodum şimdi ancak akşamları oturuyom valla hayat nası geçcek böle:)) alışırız galiba. şimdi gidip yemek yapıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…