ah canım ınsallah regl olmazsın benımde ole bır tehlıkem var gec olursam balayım zehır olcak
ınsallah cok guzel gecer canım benım sen ve tum gelınlerımızın
ah canım ınsallah regl olmazsın benımde ole bır tehlıkem var gec olursam balayım zehır olcak
simillaaaaa iki gün kaldı yazıo cetvelinde, sabahın bu saatinde nette olduğuna göre iş yerinde falanmısın yoksaaaaa
çok teşekkür ederim canım :)
dün kınam vardı çok eğlenceli geçti sorunsuz bi şekilde bugün de regl oldum
herkesin çok güzel geçmesi dileğiyle düğün ve kınaları :)
selam hatunlar,
düğüne 2 gün kala regl olan gelin olarak selamlarımı iletiyorum :) üstelik de doktor kontrolünde adet geciktiriciye başlamıştım sadece 1 gün içebildim tarih şaştı benim ve beklenmeyen misafir geldi.... inaşllah bari balayına kadar azalır da tatilimiz de mahvolmaz ya... şimdi kara kara gelinlikle nasıl ped değiştireceğimi düşünmekteyimmm....
günaydın eylül gelinleri
hera benim lisede arkadaşım okulda sürekli değiştiremiyor diye hasta bezi kullanıyordu. biraz tuhaf ama istersen dene daha büyük olduğu için belki sık değiştirmen gerekmez.
benim perdelerimi yanlış dikmişler kızlar. 10gündür bekliyordum. english homeda yaptırdım. okadar form doldurdular. salonun camına iki kanatlı yaptırdım tülü. birini pileli yapmışlar birini büzgülü. ay sinir oldum. akşam geç almaya gittim. bakmadım mağazada. annem birsürü laf saydı sanki ben diktim gibi. şimdi mağaza açılsın diye bekliyorum. ne kadar sorumsuzlar. 10 gün daha bekletecekler. eee düğün yapılmış olacak.
gelin saçı makyaja nekadar istiyor kuaförleriniz ben dün birtane sordum. burda kraltvye konuk gelen sanatçılara yaptığımız makyajı yapıyoruz dedi kadın takma kirpik filanda dahil saç makyaj 350 damatla beraber olursada 450 diyor. ama tv makyajı dediği çok ağır olmazmıki?
selaaaam güzel gelinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
ne güzel düğünü olan kızlarımızdan güzel güzel haberler alıyoruz..
hepimizin de güzel güzel geçer inşallah..
size süper bi haberim vaaaaarrr
bugün canım hemşerim LEMLEMCİM benim evime ziyarete geldi tabii evde daha hiç birşey yok temizlik aşamasındayız.
kısacıkta olsa tanıştık canım arkadaşım iyi ki geldiiiiin çok mutlu ettin benii.sana daha çay pasta ikram edicem evimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?