2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ah canım ınsallah regl olmazsın benımde ole bır tehlıkem var gec olursam balayım zehır olcak

ınsallah cok guzel gecer canım benım sen ve tum gelınlerımızın

çok teşekkür ederim canım :)
dün kınam vardı çok eğlenceli geçti sorunsuz bi şekilde bugün de regl oldum
herkesin çok güzel geçmesi dileğiyle düğün ve kınaları :)

ah canım ınsallah regl olmazsın benımde ole bır tehlıkem var gec olursam balayım zehır olcak

sizi çoooook özledim düğünüm kınam herşeyim harikaydı haftaya fotolarla geleceğimm kızlarrrrr. hepinize mutlulukllar ve öpüorum kocaman 6 günlük gelin yaseminnn:))))))))))))

valla benim ev işiyle ilgili bir derdim yok annem sağolsun işleri evde sadece ben yapmak zorundayım gibi hergün kavgayla işleri üzerime yıkıyor. ben şimdiden bıktım evde iş yapmaktan. evleneyeimde bari evimin düzenini bileyim çok bunaldım. şimdi perdeciye gidiyorum perdeleri almaya. bu gece istanbulda olmak isterdim.FNO var ve ben evlilik hazırlığı için koşturuyorum

selam hatunlar,

düğüne 2 gün kala regl olan gelin olarak selamlarımı iletiyorum :) üstelik de doktor kontrolünde adet geciktiriciye başlamıştım sadece 1 gün içebildim tarih şaştı benim ve beklenmeyen misafir geldi.... inaşllah bari balayına kadar azalır da tatilimiz de mahvolmaz ya... şimdi kara kara gelinlikle nasıl ped değiştireceğimi düşünmekteyimmm....

simillaaaaa iki gün kaldı yazıo cetvelinde, sabahın bu saatinde nette olduğuna göre iş yerinde falanmısın yoksaaaaa

cnm uyuyamıyorumki ben ( bugun manikür,pedikür,cilt bakımıyla akşamı yaptım,hamama yetişemedim.oda kalsın.ya benim yarın kınam var ben hala inanamıyorum nezaman inancam yahu :) sanki benim değilmişti başkasının kınasına gitcekmişim gibi geliyo,çok fenalardayımmmmm
mutlumuyum mutsuzmuyum onu bile bilmiyorum kaçasım var bi yerlere

kızlar bende bgn cilt bakımı yaptrdım baya acıdı ya inanılmaz kasmaktn başım ağrıdı beyaz torbcklarım olmş çok :44:

yarnda bakalım gelinliğimi almaya gtcez aşkımın vakti olursa kaçablrse işten dğün alışverişini yapıcaz inş böle son işler alel acele oluo bakalım hyrlısı pek hoşnut sayılmam ya nys bunada şükr

düğün ne zaman canım

uzulme canım senın nasıl bılmıyorum ama benım 3.gunden sonra gunluk pedle bılee ıdare edılıyor.Umarım az gelır en azından rahat rahat balayının tadının cıkarısın.Benımde dugun zamanına denk gelıcek.Dugun sonrası, dugun gunu ya da en ıyı ıhtımalle dugunden 4 gun once falan olabilirim.Sıkıntı oldu bıraz ama vardır her işte bir hayır

ahsencım moralınıı bozma atlatırsın inşallah Allahıın ıznıyle.

kızlar selamlar

dün kına gecem vardı kına yakılırken ağlatmaya çalışıyolardı çok komiksiniz falan diyodum bi de ne göreyim annem kendinden geçmiş bi şekilde ağlıyo sonra böğüre böğüre ağlayan bi gelin

ve yarın artık final günü

en kısa zamanda, yayında, yapımda, iyi günde, kötü günde, hastalıkta sağlıkta, kocalara küsüldüğünde, kaynana dedikodusu yapmak istediğimizde, annelerimizi özlediğimiz gecelerde, işyerinde sıkılıp biraz nefes almak istediğimizde görüşmek ve gülüşmek üzere...

HOŞÇAKALIIIIIIIIN

Teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Benim kınama 2 gün kaldı, nikah törenine 4 gün. Makyöz ayarlayamadım, kaza olunca hiçbişey yapmadım. Şimdi benim acil bir makyöz bulmam lazım. Saçımı boyatmam, ağdaya gitmem lazım. Saç provası, makyaj provası falan filan.. uzuyoda bitmiyo bu liste. Çeyizimi çıkaracağız, eve yerleştireceğiz. Yetiştiği kadar olacak herşey tabide, makyöz bulamadım düğün geldi çattı. İnternetten bakıyorum kimi arasam kuaföre gelmiyoruz diyor. Ankara büyük şehir, makyaj için ayrı yere, saç için ayrı yere çok zor olacak. Varmı bana Ankarada profosyonel porselen makyaj yapan, kuaföre gelen önerebileceğiniz bir makyöz. Bu gidişle kendim bi kalem çekip gidicem düğüne

Günaydııın güzel eylül gelinlerimiz?

düğün günü adet olan amancia ve hera sizin Allah yardımcınız olsun kızlar herşeyi geçtimde inşallah düğünde adet sancısı çekmezsiniz o yorgunlukla çok zor olur yaa.. gerçekten kolay gelsin.. :112: ogün yanınızda ağrı kesici bulundurun mesela bana majezik çok iyi geliyor adet sansıcısını şıp diye kesiyor..

günaydın eylül gelinleri

hera benim lisede arkadaşım okulda sürekli değiştiremiyor diye hasta bezi kullanıyordu. biraz tuhaf ama istersen dene daha büyük olduğu için belki sık değiştirmen gerekmez.
benim perdelerimi yanlış dikmişler kızlar. 10gündür bekliyordum. english homeda yaptırdım. okadar form doldurdular. salonun camına iki kanatlı yaptırdım tülü. birini pileli yapmışlar birini büzgülü. ay sinir oldum. akşam geç almaya gittim. bakmadım mağazada. annem birsürü laf saydı sanki ben diktim gibi. şimdi mağaza açılsın diye bekliyorum. ne kadar sorumsuzlar. 10 gün daha bekletecekler. eee düğün yapılmış olacak.
gelin saçı makyaja nekadar istiyor kuaförleriniz ben dün birtane sordum. burda kraltvye konuk gelen sanatçılara yaptığımız makyajı yapıyoruz dedi kadın takma kirpik filanda dahil saç makyaj 350 damatla beraber olursada 450 diyor. ama tv makyajı dediği çok ağır olmazmıki?

perdelerine üzüldüm yaa, git ağzına geleni say, hemen düzeltsinler ne 10 günü? 10 gün falan bekleme.. bekleyemem hemen bu haftasonu bitireceksiniz de..

ben gelin saçı, porselen makyaj, manikür, pedikür 350 ye yaptırdım.. aslında 290a anlaşmıştım ama takma kiprikler içinde 60 lira aldılar, kınada gittiğim kuaförde takma kiprik yokru annem gile aldırmıştım alıp getirdiler şu parça parça olanlardan ve 15e almışlardı.. bir sürüde artmıştı ama düğünde yanımda götürmeyi unuttum onları kuafördekini kullanıncada 60 lira aldılar, bence sende kendin götür kipriklerini :89:

tv makyajı ne oluymuş ki bilmiyorum sonuçta aynı makyaj değil mi? belki ısıya dayanıklı bişeydir, porselen makyaj gibi, ama porselen olsa derdi demekki değil..

millet çok paragöz olmuş. kavga ettim. önce kabul etmediler dönüşü yokmuş dikilen perdenin. dedim beni ilgilendirmez. yeniden paramı vereceğim. hata sizin kabul etmiyorum. bir sürü yeri aradılar filan. müşteri fark edip yanlış perdeyi geri getirirse size veririz dediler. ya dedim getirmezse onun keyfinimi bekleyeceğim. ay sinir ettiler beni. haftaya düğünüm var dedim evim dizilecek. kadın pişkin pişkin hemen görmeye gelmezler evini acele etme. uyuz. dedim bizdede adet ertesi gün evi görmek sizene? en geç salı gelirmiş. ankaraya gitmiş perdelerim.

bir aydır bellonaylada kavgalıydım. iki tane sandalye bulup getiremediler bana. üretim bitmiş falan filan.ç renk tonumu bulamıyorlar. herkes basmakalıp şeylere alışmış. 6 sandalye alırmış herkes ben niye 8 tane almışım. iptal ettirdim. bekleyemem sizi dedim. parayı düştüler borcundan.

bugünün tek güzel şeyi davetiyemi aldım sonunda. matbaa baskısı ama bence güzel oldu.

Dün akşam kına gecem vardı resimler için albümüme bakabilirsiniz kızlarrr :) Herşey çok güzeldi tüm gün heyecan yoktu ama kuaför çıkışı elim ayağıma dolaştı. Daha sonra salona oynaya oynaya girdim herşeks alkışları beni falan sonra heyecan gitti tabeeee oynadık zıpladık yaklaşık 1000 tane resim çekilmiştir heralde en az 15 makina vardı hepsininde şarjı bitti o derece yani...Saçım makyajım kıyafetlerim çokkk beğenildi, Allah tüm bekar ve evlenmek üzere olan kızlarımıza çok daha güzellerini nasip etsin. Biraz önce imam nikahımız kıyıldı, yarında büyük günnnnn saat 9 da kuaförde olacağız. Pazartesi sabah da kıbrısa gidiyoruz. Sanırım uzun bi süre buralara uğrayamayabilirim, hepiniz kendinize çok iyi bakın çok mutlu olun dualarınızı eksik etmeyin noolurrr.

selaaaam güzel gelinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr

ne güzel düğünü olan kızlarımızdan güzel güzel haberler alıyoruz..

hepimizin de güzel güzel geçer inşallah..

size süper bi haberim vaaaaarrr

bugün canım hemşerim LEMLEMCİM benim evime ziyarete geldi tabii evde daha hiç birşey yok temizlik aşamasındayız.

kısacıkta olsa tanıştık canım arkadaşım iyi ki geldiiiiin çok mutlu ettin benii.sana daha çay pasta ikram edicem evimde...

slm güzel eylül gelinleriiiii....

benimde yarın kınam,pazara düğünüm var..acayip heyecanlı ve stresliyim..dua edin bana olur mu?

kıskandım sizi ama yaaa nerdesiniz yakınsanız bende gelcemmmmmmm

Selamm güzel gelinlerr bu hafta düğünleri olacakk tümmmmmmmmmmmm gelinlerimize şimdiden mutluluklar diliyorum , herşey gönüllerince olur inşallah, hadi bakalım mutlu haberlerle dönün e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…