2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm güzel eylül gelinleriiiii....

benimde yarın kınam,pazara düğünüm var..acayip heyecanlı ve stresliyim..dua edin bana olur mu?

canım şafak arkadaşım bak koskoca askerliği yedik sırf bugünlerin hayaliyle işte şimdi hayallerimiz gerçek oluyooorr herşey umduğundan çok daha güzel geçer inş haberlerinizi bekliyoruuuuzz

kıskandım sizi ama yaaa nerdesiniz yakınsanız bende gelcemmmmmmm

antalyadayız canım biz sende buyur gel hadi

canım cok gecmıs olsun Rabbım hepımızı korusun kazalardan, belalardan.Umarım herşey içine siner.
Cok sınır bozucuymus gercekten ama oluyor boyle aksılıkler.Benımde salon tülünü boydan boya tek parca ve yerlerde surunecek uzunlukta yapmıslar.Goturdum geri ikiye bolun birde 15 cm kısaltın dedım.Gittim aldım ertesı gun.Evde astık birde baktım tül ikiye ayrılmıs ama hala uzun.Tekrar goturdum bu hala uzun dıye .Telefon actılar.Gözden kacmıs dedı adam.Ee bugün alabilirmiyim "yok"!!!! neyseki ertesi gün aldıgımda olmustu.Herkesin basına gelıyor o yuzden takma kafana.
canım umarım cooook guzel gecer düğünün.Yenı hayatında eşinle mutlu huzurlu gunler ınsallah

ooo ne güzelll bende istanbuldakı eylul gelınlerıyle gorusmek cok ısterım umarım bızlerde gorusuruz

slm güzel eylül gelinleriiiii....

benimde yarın kınam,pazara düğünüm var..acayip heyecanlı ve stresliyim..dua edin bana olur mu?
canım ınsallah herşey dusundugunden cok cok guzel gecer Allah yardımcın olsun
Selamm güzel gelinlerr bu hafta düğünleri olacakk tümmmmmmmmmmmm gelinlerimize şimdiden mutluluklar diliyorum , herşey gönüllerince olur inşallah, hadi bakalım mutlu haberlerle dönün e mi

canımm senın ne zaman dugun olmadı daha degıl mı

Bugün nişanlımla tekrar hastaneye gittik. Ağrıları gittikçe arttı çünkü. Meğer kaburgasında çatlak varmış, kaza günü acilde farkedilmemiş. Çorabını bile kendi giyemiyor. Evleniyormuyuz kabusmu yaşıyoruz anlayamadık bile. İnsan evlenirken en mutlu günlerini yaşar, biz resmen eziyet çekiyoruz. Evet şükrediyorum sevgilim o arabadan sağ salim çıktı orası apayrı., ama 7 yıldır evleneceğimiz günün hayalini kuruyoduk. En mutlu olacağımız hafta hep problemlerle uğraştık. Bişeyleri yapmak keyiften eziyete dönüştü. Kına gecemize 2 gün bile kalmadı, ama sevgilim sandalyeden kalkerken bile acı çekiyor, kına gecemizdede acı çekecek. Bütün gün kendi kına gecesinde eğlenmekten çok acı çekecek, ve o acı çekerken benim içim içimi yiyecek. Gün bitsin diye bekleyeceğim sadece.
Doktor 1 ay çekersin bu acıyı demiş, ben 1 ay sonra o çalıştığım dandik şehire dönüyorum. Orayada gitmek istemiyorum, nefret ediyorum herkesten ayrı orda yalnız kalmaktan. Bugun çeyizimi çıkardık, yarın yerleştirecektik, bianda hepimiz gaza gelip mutfağımı yerleştirdik. Büyük bi hevesle çeyizimi yerleştirdim. Sonra düşündüm onları ben kullanamayacağım, kocamla aynı evde yaşamayacağım...
Biz 7 senedir evlenmeyi bekliyoruz. Son iki sene uzakta yürüttük, çok engel aştığımızı sandım. Asıl engel şimdi başlıyormuş aslında...
Gecenin bu saatinde uyuyamadım. Uyku tutmuyor beni..

mrb canım çok zor bir durum.Allah yardımcnız olsun rabbım sızı sınıyor inşallah bütün bu güçlüklerin altından beraber mutlu bir şekilde gelirsiniz.
.

canım beınm cok zor bır durum Allah yardımcınız olsun ama dugun oncelerı o kadar cok oluyorkı boyle seyler sanırım nazardan.Rabbım kotu gozlerden korusun hepımızı.Bundan sonrası ıcınde sabret canım.Artık kafana takma lutfen olumlu dusunmeye calıs kınana ve dugun gecene odaklan tadını cıkar.

canım arkadaşım inan öyle..çok zor günler geçirdik..şimdi sefasını sürme vakti..kızlarrr bugün kınam varrr..2 de kuaför randevum var..

hımm antalya evet azıcık uzak ama yolum düşerse gelirim pat diye ona göre
ben geceden beri davetiyeleri yazıyorum. ve parmağımı böcek mi yedi strestenmi şişti anlamadım davul gibi oldu. yara filan yok. sinek ısırsa belli olur. oda yok. hayırlısı bakalım.

canım bizde size çok benziyoruz bizde 8 senenin üzerine evlenebildik ancak ve sürekli bunu hayal ettiik ama noldu ben düğünüme 20 gün kala düşüp köprücük kemiğimi kırdım ve tüm o hayaller hoppp çöpeee çünkü bi kere hareketlerin kısıtlanıyo yapman gereken şeylerle yeterince ilgilenemiyosun düğün dönüşü sinopa gittik doğru düzgün denize giremedim bırak denizi kırık kemiğim yüzünden sol tarafımım üzerine yatamıyorum bile ve buna benzer bi ton sıkıntı. ama sonuç ne evlendik ve şükür Allahıma mutluyuz, huzurluyuz yani düşüncelerini çok iyi anlıyorum ama bunlar geçici şeyler sabır diyorum başkada dicek bişey bulamıyorum. herşey çok güzel olacak emin ol canım
canım arkadaşım inan öyle..çok zor günler geçirdik..şimdi sefasını sürme vakti..kızlarrr bugün kınam varrr..2 de kuaför randevum var..

canım inşallah herşey yolunda gider. bol bol oyna haa sonradan ah keşke daha çok oynasaydım diyosun çünkü :)

selam kizlar\suan size yazabidigim icin sukrediyorum
bir haftadir serumlarla ayaktayim acillerde
cok kotu gunler geciriyorum bana dua edin
dun olumden dondum dakikalarca baygin kaldim
doktor kaybediyoruz hastayi demis
esim peerisan halde bana bisey olacak diye mafoldu uzuntuden
kendi evimizde sadece iki gece uyuyabidik
balayina gidemedik birlikte bile olamadik
norolaga sevkedildim beynimde bi problm olabilirmis
bana dua edin nolur

yazayamiyorum daha fazla
iyi geceler
opuyorum hepinizi

allah korusun güzelim acil şifalar versin sana iyileş hemen kuran okutun evde üstünüzde dua filan taşıyın

canım Allah acıl sıfa versın noldu boyle.En kısa zamanda duzelırsın ınsallah.Nese dolu yazılarını beklıyor olucam.Cok uzuldum gercekten( dua edıcem ınsallah.

canım benim ne oldu sana böyle Rabbim şifa versin çok üzüldüm dikkat et kendine, Allah ım tez zamanda seni sağlığına kavuştursun...

MERHABALARRRRRRRRRRRRRRRR
ben geldim yine:) kızlar düğün fotolarımı atmamı rica edenler olmuştu. ancak fırsat buldum:)))) artık kınam ve düğünüm diye albümüm var:) ya daha 1 hafta önce nasıl olcak die merak ederken 1 haftalık gelin oldum çıktım:)))) düğününmm okadar güzel geçti ve okadar kalabalıktı ki her veda eden yılın düğünü seçti bizim düğünümüzü:))) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun. düğünü olanlara mutluluklarrrr, düğünüüü olacaklara kolay gelsin diyorum. kocacıımm çok tatlıı, çok güzel geçio günlerimizz. hepimiz mutlu oluruz inşallahhh 2011 EYLÜL GELİNLERRİİİİ:))))

MERHABALARRRRRRRRRRRRRRRR
ben geldim yine:) kızlar düğün fotolarımı atmamı rica edenler olmuştu. ancak fırsat buldum:)))) artık kınam ve düğünüm diye albümüm var:) ya daha 1 hafta önce nasıl olcak die merak ederken 1 haftalık gelin oldum çıktım:)))) düğününmm okadar güzel geçti ve okadar kalabalıktı ki her veda eden yılın düğünü seçti bizim düğünümüzü:))) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun. düğünü olanlara mutluluklarrrr, düğünüüü olacaklara kolay gelsin diyorum. kocacıımm çok tatlıı, çok güzel geçio günlerimizz. hepimiz mutlu oluruz inşallahhh 2011 EYLÜL GELİNLERRİİİİ:))))

merhaba güzel gelinler... Uzun zaman sonra nete girebildim. Ama vaktim yok geçmişi okuyamadım. Düğünüm çok güzel geçti. 1 haftalık ewliyim ewliliğim çok güzel. Kocamla beraber yapıyoruz herşeyi :) yarın işe başlıyorum tatil bitti. İşallah yazıcam size ayrıntıları artık. öpüyorum sizi.

ahsencim Allah korusun umarım kötü bişey yoktur. moralini yüksek tut olumlu düşün. dualarım seninle tatlım Rabbim şifanı versin inşallah. fırsat bulunca bizi haberdar et durumundan. çok üzüldüm hayatım

canım cok guzel olmussun masallah.Annenle vedalasma anın cok duygulu gercekten.Hem aglarım hem gıderım mısalı tum eylul gelınlerı ne kadar duygulu anlar yasasada cok mutlu olduklarını goruyorum cokta mutlu oluyorum Rabbım bır omur mutluluk ve huzur versın hepımıze...

Eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım fotolarınıza baktım, herşey çok güzel görünüyor, darısı başımıza inşallah biz de sorunsuz atlatırız düğünlerimizi

Elifcimm ne güzel artık eşinle aynı evdesinizzz senin de fotoların harikaa Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…