slm güzel eylül gelinleriiiii....
benimde yarın kınam,pazara düğünüm var..acayip heyecanlı ve stresliyim..dua edin bana olur mu?
kıskandım sizi ama yaaa nerdesiniz yakınsanız bende gelcemmmmmmm
canım cok gecmıs olsun Rabbım hepımızı korusun kazalardan, belalardan.Umarım herşey içine siner.Teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Benim kınama 2 gün kaldı, nikah törenine 4 gün. Makyöz ayarlayamadım, kaza olunca hiçbişey yapmadım. Şimdi benim acil bir makyöz bulmam lazım. Saçımı boyatmam, ağdaya gitmem lazım. Saç provası, makyaj provası falan filan.. uzuyoda bitmiyo bu liste. Çeyizimi çıkaracağız, eve yerleştireceğiz. Yetiştiği kadar olacak herşey tabide, makyöz bulamadım düğün geldi çattı. İnternetten bakıyorum kimi arasam kuaföre gelmiyoruz diyor. Ankara büyük şehir, makyaj için ayrı yere, saç için ayrı yere çok zor olacak. Varmı bana Ankarada profosyonel porselen makyaj yapan, kuaföre gelen önerebileceğiniz bir makyöz. Bu gidişle kendim bi kalem çekip gidicem düğüne
Cok sınır bozucuymus gercekten ama oluyor boyle aksılıkler.Benımde salon tülünü boydan boya tek parca ve yerlerde surunecek uzunlukta yapmıslar.Goturdum geri ikiye bolun birde 15 cm kısaltın dedım.Gittim aldım ertesı gun.Evde astık birde baktım tül ikiye ayrılmıs ama hala uzun.Tekrar goturdum bu hala uzun dıye .Telefon actılar.Gözden kacmıs dedı adam.Ee bugün alabilirmiyim "yok"!!!!millet çok paragöz olmuş. kavga ettim. önce kabul etmediler dönüşü yokmuş dikilen perdenin. dedim beni ilgilendirmez. yeniden paramı vereceğim. hata sizin kabul etmiyorum. bir sürü yeri aradılar filan. müşteri fark edip yanlış perdeyi geri getirirse size veririz dediler. ya dedim getirmezse onun keyfinimi bekleyeceğim. ay sinir ettiler beni. haftaya düğünüm var dedim evim dizilecek. kadın pişkin pişkin hemen görmeye gelmezler evini acele etme. uyuz. dedim bizdede adet ertesi gün evi görmek sizene? en geç salı gelirmiş. ankaraya gitmiş perdelerim.
bir aydır bellonaylada kavgalıydım. iki tane sandalye bulup getiremediler bana. üretim bitmiş falan filan.ç renk tonumu bulamıyorlar. herkes basmakalıp şeylere alışmış. 6 sandalye alırmış herkes ben niye 8 tane almışım. iptal ettirdim. bekleyemem sizi dedim. parayı düştüler borcundan.
bugünün tek güzel şeyi davetiyemi aldım sonunda. matbaa baskısı ama bence güzel oldu.
canım umarım cooook guzel gecer düğünün.Yenı hayatında eşinle mutlu huzurlu gunler ınsallahDün akşam kına gecem vardı resimler için albümüme bakabilirsiniz kızlarrr :) Herşey çok güzeldi tüm gün heyecan yoktu ama kuaför çıkışı elim ayağıma dolaştı. Daha sonra salona oynaya oynaya girdim herşeks alkışları beni falansonra heyecan gitti tabeeee oynadık zıpladık yaklaşık 1000 tane resim çekilmiştir heralde en az 15 makina vardı hepsininde şarjı bitti o derece yani...Saçım makyajım kıyafetlerim çokkk beğenildi, Allah tüm bekar ve evlenmek üzere olan kızlarımıza çok daha güzellerini nasip etsin. Biraz önce imam nikahımız kıyıldı, yarında büyük günnnnn saat 9 da kuaförde olacağız. Pazartesi sabah da kıbrısa gidiyoruz. Sanırım uzun bi süre buralara uğrayamayabilirim, hepiniz kendinize çok iyi bakın çok mutlu olun dualarınızı eksik etmeyin noolurrr.
selaaaam güzel gelinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
ne güzel düğünü olan kızlarımızdan güzel güzel haberler alıyoruz..
hepimizin de güzel güzel geçer inşallah..
size süper bi haberim vaaaaarrr
bugün canım hemşerim LEMLEMCİM benim evime ziyarete geldi tabii evde daha hiç birşey yok temizlik aşamasındayız.
kısacıkta olsa tanıştık canım arkadaşım iyi ki geldiiiiin çok mutlu ettin benii.sana daha çay pasta ikram edicem evimde...
canım ınsallah herşey dusundugunden cok cok guzel gecer Allah yardımcın olsunslm güzel eylül gelinleriiiii....
benimde yarın kınam,pazara düğünüm var..acayip heyecanlı ve stresliyim..dua edin bana olur mu?
Selamm güzel gelinlerrbu hafta düğünleri olacakk tümmmmmmmmmmmm gelinlerimize şimdiden mutluluklar diliyorum , herşey gönüllerince olur inşallah, hadi bakalım mutlu haberlerle dönün e mi
Bugün nişanlımla tekrar hastaneye gittik. Ağrıları gittikçe arttı çünkü. Meğer kaburgasında çatlak varmış, kaza günü acilde farkedilmemiş. Çorabını bile kendi giyemiyor. Evleniyormuyuz kabusmu yaşıyoruz anlayamadık bile. İnsan evlenirken en mutlu günlerini yaşar, biz resmen eziyet çekiyoruz. Evet şükrediyorum sevgilim o arabadan sağ salim çıktı orası apayrı., ama 7 yıldır evleneceğimiz günün hayalini kuruyoduk. En mutlu olacağımız hafta hep problemlerle uğraştık. Bişeyleri yapmak keyiften eziyete dönüştü. Kına gecemize 2 gün bile kalmadı, ama sevgilim sandalyeden kalkerken bile acı çekiyor, kına gecemizdede acı çekecek. Bütün gün kendi kına gecesinde eğlenmekten çok acı çekecek, ve o acı çekerken benim içim içimi yiyecek. Gün bitsin diye bekleyeceğim sadece.
Doktor 1 ay çekersin bu acıyı demiş, ben 1 ay sonra o çalıştığım dandik şehire dönüyorum. Orayada gitmek istemiyorum, nefret ediyorum herkesten ayrı orda yalnız kalmaktan. Bugun çeyizimi çıkardık, yarın yerleştirecektik, bianda hepimiz gaza gelip mutfağımı yerleştirdik. Büyük bi hevesle çeyizimi yerleştirdim. Sonra düşündüm onları ben kullanamayacağım, kocamla aynı evde yaşamayacağım...
Biz 7 senedir evlenmeyi bekliyoruz. Son iki sene uzakta yürüttük, çok engel aştığımızı sandım. Asıl engel şimdi başlıyormuş aslında...
Gecenin bu saatinde uyuyamadım. Uyku tutmuyor beni..
Bugün nişanlımla tekrar hastaneye gittik. Ağrıları gittikçe arttı çünkü. Meğer kaburgasında çatlak varmış, kaza günü acilde farkedilmemiş. Çorabını bile kendi giyemiyor. Evleniyormuyuz kabusmu yaşıyoruz anlayamadık bile. İnsan evlenirken en mutlu günlerini yaşar, biz resmen eziyet çekiyoruz. Evet şükrediyorum sevgilim o arabadan sağ salim çıktı orası apayrı., ama 7 yıldır evleneceğimiz günün hayalini kuruyoduk. En mutlu olacağımız hafta hep problemlerle uğraştık. Bişeyleri yapmak keyiften eziyete dönüştü. Kına gecemize 2 gün bile kalmadı, ama sevgilim sandalyeden kalkerken bile acı çekiyor, kına gecemizdede acı çekecek. Bütün gün kendi kına gecesinde eğlenmekten çok acı çekecek, ve o acı çekerken benim içim içimi yiyecek. Gün bitsin diye bekleyeceğim sadece.
Doktor 1 ay çekersin bu acıyı demiş, ben 1 ay sonra o çalıştığım dandik şehire dönüyorum. Orayada gitmek istemiyorum, nefret ediyorum herkesten ayrı orda yalnız kalmaktan. Bugun çeyizimi çıkardık, yarın yerleştirecektik, bianda hepimiz gaza gelip mutfağımı yerleştirdik. Büyük bi hevesle çeyizimi yerleştirdim. Sonra düşündüm onları ben kullanamayacağım, kocamla aynı evde yaşamayacağım...
Biz 7 senedir evlenmeyi bekliyoruz. Son iki sene uzakta yürüttük, çok engel aştığımızı sandım. Asıl engel şimdi başlıyormuş aslında...
canım şafak arkadaşım bak koskoca askerliği yedik sırf bugünlerin hayaliyle işte şimdi hayallerimiz gerçek oluyooorr herşey umduğundan çok daha güzel geçer inş haberlerinizi bekliyoruuuuzz
antalyadayız canım biz sende buyur gel hadi
canım bizde size çok benziyoruz bizde 8 senenin üzerine evlenebildik ancak ve sürekli bunu hayal ettiik ama noldu ben düğünüme 20 gün kala düşüp köprücük kemiğimi kırdım ve tüm o hayaller hoppp çöpeee çünkü bi kere hareketlerin kısıtlanıyo yapman gereken şeylerle yeterince ilgilenemiyosun düğün dönüşü sinopa gittik doğru düzgün denize giremedim bırak denizi kırık kemiğim yüzünden sol tarafımım üzerine yatamıyorum bile ve buna benzer bi ton sıkıntı. ama sonuç ne evlendik ve şükür Allahıma mutluyuz, huzurluyuz yani düşüncelerini çok iyi anlıyorum ama bunlar geçici şeyler sabır diyorum başkada dicek bişey bulamıyorum. herşey çok güzel olacak emin ol canımBugün nişanlımla tekrar hastaneye gittik. Ağrıları gittikçe arttı çünkü. Meğer kaburgasında çatlak varmış, kaza günü acilde farkedilmemiş. Çorabını bile kendi giyemiyor. Evleniyormuyuz kabusmu yaşıyoruz anlayamadık bile. İnsan evlenirken en mutlu günlerini yaşar, biz resmen eziyet çekiyoruz. Evet şükrediyorum sevgilim o arabadan sağ salim çıktı orası apayrı., ama 7 yıldır evleneceğimiz günün hayalini kuruyoduk. En mutlu olacağımız hafta hep problemlerle uğraştık. Bişeyleri yapmak keyiften eziyete dönüştü. Kına gecemize 2 gün bile kalmadı, ama sevgilim sandalyeden kalkerken bile acı çekiyor, kına gecemizdede acı çekecek. Bütün gün kendi kına gecesinde eğlenmekten çok acı çekecek, ve o acı çekerken benim içim içimi yiyecek. Gün bitsin diye bekleyeceğim sadece.
canım arkadaşım inan öyle..çok zor günler geçirdik..şimdi sefasını sürme vakti..kızlarrr bugün kınam varrr..2 de kuaför randevum var..
selam kizlar\suan size yazabidigim icin sukrediyorum
bir haftadir serumlarla ayaktayim acillerde
cok kotu gunler geciriyorum bana dua edin
dun olumden dondum dakikalarca baygin kaldim
doktor kaybediyoruz hastayi demis
esim peerisan halde bana bisey olacak diye mafoldu uzuntuden
kendi evimizde sadece iki gece uyuyabidik
balayina gidemedik birlikte bile olamadik
norolaga sevkedildim beynimde bi problm olabilirmis
bana dua edin nolur
yazayamiyorum daha fazla
iyi geceler
opuyorum hepinizi
bana dua edin nolur
yazayamiyorum daha fazla
iyi geceler
opuyorum hepinizi
canımm senın ne zaman dugun olmadı daha degıl mı
evet canımm daha olmadı , 8 ekimde nasipse.
bana dua edin nolur
yazayamiyorum daha fazla
iyi geceler
opuyorum hepinizi
MERHABALARRRRRRRRRRRRRRRR
ben geldim yine:) kızlar düğün fotolarımı atmamı rica edenler olmuştu. ancak fırsat buldum:)))) artık kınam ve düğünüm diye albümüm var:) ya daha 1 hafta önce nasıl olcak die merak ederken 1 haftalık gelin oldum çıktım:)))) düğününmm okadar güzel geçti ve okadar kalabalıktı ki her veda eden yılın düğünü seçti bizim düğünümüzü:))) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun. düğünü olanlara mutluluklarrrr, düğünüüü olacaklara kolay gelsin diyorum. kocacıımm çok tatlıı, çok güzel geçio günlerimizz. hepimiz mutlu oluruz inşallahhh 2011 EYLÜL GELİNLERRİİİİ:))))
MERHABALARRRRRRRRRRRRRRRR
ben geldim yine:) kızlar düğün fotolarımı atmamı rica edenler olmuştu. ancak fırsat buldum:)))) artık kınam ve düğünüm diye albümüm var:) ya daha 1 hafta önce nasıl olcak die merak ederken 1 haftalık gelin oldum çıktım:)))) düğününmm okadar güzel geçti ve okadar kalabalıktı ki her veda eden yılın düğünü seçti bizim düğünümüzü:))) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun. düğünü olanlara mutluluklarrrr, düğünüüü olacaklara kolay gelsin diyorum. kocacıımm çok tatlıı, çok güzel geçio günlerimizz. hepimiz mutlu oluruz inşallahhh 2011 EYLÜL GELİNLERRİİİİ:))))
merhaba güzel gelinler... Uzun zaman sonra nete girebildim. Ama vaktim yok geçmişi okuyamadım. Düğünüm çok güzel geçti. 1 haftalık ewliyim ewliliğim çok güzel. Kocamla beraber yapıyoruz herşeyi :) yarın işe başlıyorum tatil bitti. İşallah yazıcam size ayrıntıları artık. öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?