merhaba güzel gelinler... Uzun zaman sonra nete girebildim. Ama vaktim yok geçmişi okuyamadım. Düğünüm çok güzel geçti. 1 haftalık ewliyim ewliliğim çok güzel. Kocamla beraber yapıyoruz herşeyi :) yarın işe başlıyorum tatil bitti. İşallah yazıcam size ayrıntıları artık. öpüyorum sizi.
kızlar bende geldimmmm.bugün 1.günümüz daha 24 saat bile olmadı.okadar oynamışım okadar yorulmuşumki anlatcak mecalim yok inanın.ama çok şükür sorunsuz geçti,ayaklarım şişene kadar oynadm en son ayakkabıları bile attım.arkamdan ne dediler acabaiyiki oynamışım tadını çıkarmışım.
kına günü saat 4 te eltimle kuaföre gittim.çok rahat yetiştik.ilk çıkışımızda kalbim duracak sandım.güzel geçti,kına yakılma esnasında hiç ağlayasım gelmedi amazorladım desem yeridir.
ertesi gün kuaföre 10.30 da gittik.saat 3 te çıkabildik,dış çekim fotografçımız geldi,kuaförde başladı çekmeye.sonra 3 mekana gittik.hava çok sıcaktı,yorgunluktan dağıldık resmen benim ayağım bile su topladı.saat 6.30-7 gibi eve bıraktılar beni.saat 8.00 de beni almaya geldiler.ağlamayalım diye kuşak bağlama işini düğüne bıraktık.ama vede lakin :) dualarda çıktığım için ben çok ağladım.offff yaa çok zordu çoookkk.neyse salona geldik.
gelin odasına oturduk.nikahla çıkıcaktık,nikah memuru 20 dk gecikicekmiş..biizm moral bozuldu,uzun duvağımı nikahtan sonra çıkarıcaktım iptal oldu,odada çıkarmak zorunda kaldım.ilk çıkarken güvercinimizi attık :) beyaz barış güvercinimizi..ilk dansımız you are still the one şarkısıydı,vals yaptık,gelinlikle tam olmasada oldugu kadar.2.dansımız zuhal olcay pervane,3.şarkımız rafet el roman yanımda kal.ve sonra oynama modu :) nikah memuru geldi nikahımız kıyıldı.kocamın ayağına basamadım o benimkine bastı
nikahtan sonra arkadaşlarım sahneye çıktı,bende el çiçeğimi aldım 7 kocalı hürmüzle önce oynadık,şarkının sonunda çiçeğimi attım,,çok güzeldi..pasta şarkımız senden başka ydı.pastadan sonra harmandalı oynadık :) takı fln derken düğünümüz sonra erdi.en son annem koyverdi kendini.işte o anlar bittiğim anlardı.çokk zordu.çok kötü oldumm,gece hiç uyumadım sürekli aklımadaydı gözlerim dolu doluydu sabaha kadar.hala aklımda
bizim düğün maceramız böylece son buldu..yarın balayı için bişeyler alcaz.salı sabahta beklesin bizi antalya rixossss
inanın o kadar yorgunumki her yanımı et kesmiş kolumu kaldıramıyorm.ama kocacım pek anlamıyo bunu :26::26::26::26::26::26:
sizi seviyorum vede öpüyorummmmmmm..
canım fotografların super.Bindallım senınkının aynısı aksesuarlarına kadar.benım salvarımın rengı kırmızı sanırrım:) kısmetse çarşamba gunu gıyıncem
Allah mutlulugunuzu daım ettsın canım
canım ne kadar guzel ayrıntılarıyla yazmıssın gecenın tadını ıkarmana cok sevındım umarım sureklı aglama modunda olmam ve bende eglenmeme bakarım
bende sürekli ağlama modundaydım ama eğleniyosunda ya,tüm duygular birarada bi şekilde gidiyo,bazen oynarken bile gözülerim doluyodu,ama babam kuşak baglarken hiç duygulanmadım,garipti,ama kimseyi takmadan herkesle gönlümce oynadım.
MERHABALARRRRRRRRRRRRRRRR
ben geldim yine:) kızlar düğün fotolarımı atmamı rica edenler olmuştu. ancak fırsat buldum:)))) artık kınam ve düğünüm diye albümüm var:) ya daha 1 hafta önce nasıl olcak die merak ederken 1 haftalık gelin oldum çıktım:)))) düğününmm okadar güzel geçti ve okadar kalabalıktı ki her veda eden yılın düğünü seçti bizim düğünümüzü:))) ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun. düğünü olanlara mutluluklarrrr, düğünüüü olacaklara kolay gelsin diyorum. kocacıımm çok tatlıı, çok güzel geçio günlerimizz. hepimiz mutlu oluruz inşallahhh 2011 EYLÜL GELİNLERRİİİİ:))))
kızlar hayırlı uğurlu olsun evlilikleriniz. ikinizde çok güzel olmuşsunuz. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhmerhaba güzel gelinler... Uzun zaman sonra nete girebildim. Ama vaktim yok geçmişi okuyamadım. Düğünüm çok güzel geçti. 1 haftalık ewliyim ewliliğim çok güzel. Kocamla beraber yapıyoruz herşeyi :) yarın işe başlıyorum tatil bitti. İşallah yazıcam size ayrıntıları artık. öpüyorum sizi.
canım benim de bıçak setim bernardo standlı olandan ahşap bi standı var 16 parça.ama benimkiler fena keskinler baş parmaklarım kesik içinde sürekli yara bandıyla geziniyomsimilla canım ne güzel anlatmışsın tek tek.. bizimde dans şarkımız zuhal olcay pervaneydi.. o ağlama modu ilk haftalar hiç geçmiyor, bende hele hele ilk iki gün falan zor geçti, hiç birşey yokken ağlayasım geliyodu annemgili çok özlüyordum..
bu arada kızlar ben bernardodan bıçak seti almıştım standlı olanlardan, ama hiç memnun değilim hiç güzel kesmiyor, bi salata yapacam resmen bileğim ağrıyor onlarla uğraşırken. dün gittik bernardoya söyledik değişim yapabiliyolarmış ama benim başka eksiğim yok ve sizden bıçak almakta istemiyorum dedim.. iade etmek istedim onuda kabul ettiler, ne kutusu ne de faturası duruyor ama alabilirlermiş, bugün yanıma aldım iş çıkışı gidip iade edecemm.. adamlar ne iyi yaa çok hoşuma gitti.. başka bernardodan bıçak seti alan oldu mu kızlar aranızda? sizdede öyle bir sorun varmı?
kızlar hayırlı uğurlu olsun evlilikleriniz. ikinizde çok güzel olmuşsunuz. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
canım benim de bıçak setim bernardo standlı olandan ahşap bi standı var 16 parça.ama benimkiler fena keskinler baş parmaklarım kesik içinde sürekli yara bandıyla geziniyomeşim bırak artık kullanma sana başka orta keskinlikte bıçak alalım dedi en sonunda bernardo öyle yaa hiç sorun çıkarmıyolar benim nerdeyse tüm mutfak eşyalarım bernardo kırılınca tedarik edileceğini bilmek güzel içim rahat sakar biri olarak:)
evet benimde günlük yemek takımım, misafir yemek takımım saklama kaplarım falan bernardodan almıştım hepsinden çok memnunum, ama bıçakları beğenmedim gerçekten yaaa, diğerlerine baktım onlarda aynı gibi...
cumartesi günü misafir yemek takımımı kullandım ilk defa çok güzel oldu masam.. ailelerimizi davet ettik yemeğe çok güzeldi herşey, yemeklerimde çok güzel olmuştu..
elifciim menün çok güzel ama birde patates püresi eklemeni tavsiiye ederim ben yaptım çok güzel oldu. burdaki ymek tarifleri bölümünden aldım tarifi, patateslerin kabuklarını soyup üçe beşe bölüp sütün içinde haşlıyorsun, yumuşayıncada aynı sütün içinde eziyorsun, tereyağ ve kaşar rendeleyip birazda tuz katıyorsun harika bir tadı var, herkes acayip beğendi, ama onu akşama doğru haşla, tencerede sıcak sıcak kalsın, sonra herkesin tabağına birazda püre servis yaparsın..
oooo yemek tarifleri başlamışş bileeeben yemek yapmaya başlamadım henüz :) balayından gelince başlıcam
balayı alışverişine çıkıcaz bugün.siz deneyimlisiniz. mutlaka olması gereken neler var??keşke getirseydim dediğiniz fln eşyalar?
Selam herkese, 2. düğünüm harika geçti.Balayıda süperdi ama her güzel şey gibi sonu geldi ve bu gün çalışmaya başladım :)
SeLam fıstıklar bende geldim, çok içime sinen bir düğünüm oldu. Allah herkese nasip etsin.Bugünde işe başladım, şimdiden yoruldum
Selam herkese, 2. düğünüm harika geçti.Balayıda süperdi ama her güzel şey gibi sonu geldi ve bu gün çalışmaya başladım :)
çok sevindim canım, düğünün güzel geçmesine :) Birlikte cıktık tatile, birlikte döndük desene işe
hoşgeldiniz yeni gelinler, ne güzel herkes yavaş yavaş dönmeye başladı, ilk benim düğünüm bitti döndüm balayındanki kimse kalmamıştı buralarda, bikaç düğün arefesinde olanlar vardı onlarda telaştan sohbet bile edemedik, çok sıkıldım ben buralarda
eliiiif püre yazdım sana okumadın mııı? yapacanmı, bide bu akşam vermiyonmu sen yemek daveini, ne geziyon kız buralarda?
hoşgeldiniz yeni gelinler, ne güzel herkes yavaş yavaş dönmeye başladı, ilk benim düğünüm bitti döndüm balayındanki kimse kalmamıştı buralarda, bikaç düğün arefesinde olanlar vardı onlarda telaştan sohbet bile edemedik, çok sıkıldım ben buralarda
eliiiif püre yazdım sana okumadın mııı? yapacanmı, bide bu akşam vermiyonmu sen yemek daveini, ne geziyon kız buralarda?
tatlım gördüm tarifini çok sağol. Ama onu başka bi dawette yaparım. Ah keşke ewde olsamda hazırlıklarımı rahat rahat apsam ama işteyim malesef canım ya. 5 te çıkıcam. can atıyorum ewime gitmek için. dolmamı tatlımı yaptım. gidince soteyle pilaw yetişir heralde dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?