2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bende geldimmmm.bugün 1.günümüz daha 24 saat bile olmadı.okadar oynamışım okadar yorulmuşumki anlatcak mecalim yok inanın.ama çok şükür sorunsuz geçti,ayaklarım şişene kadar oynadm en son ayakkabıları bile attım.arkamdan ne dediler acaba iyiki oynamışım tadını çıkarmışım.

kına günü saat 4 te eltimle kuaföre gittim.çok rahat yetiştik.ilk çıkışımızda kalbim duracak sandım.güzel geçti,kına yakılma esnasında hiç ağlayasım gelmedi ama zorladım desem yeridir.

ertesi gün kuaföre 10.30 da gittik.saat 3 te çıkabildik,dış çekim fotografçımız geldi,kuaförde başladı çekmeye.sonra 3 mekana gittik.hava çok sıcaktı,yorgunluktan dağıldık resmen benim ayağım bile su topladı.saat 6.30-7 gibi eve bıraktılar beni.saat 8.00 de beni almaya geldiler.ağlamayalım diye kuşak bağlama işini düğüne bıraktık.ama vede lakin :) dualarda çıktığım için ben çok ağladım.offff yaa çok zordu çoookkk.neyse salona geldik.

gelin odasına oturduk.nikahla çıkıcaktık,nikah memuru 20 dk gecikicekmiş..biizm moral bozuldu,uzun duvağımı nikahtan sonra çıkarıcaktım iptal oldu,odada çıkarmak zorunda kaldım.ilk çıkarken güvercinimizi attık :) beyaz barış güvercinimizi..ilk dansımız you are still the one şarkısıydı,vals yaptık,gelinlikle tam olmasada oldugu kadar.2.dansımız zuhal olcay pervane,3.şarkımız rafet el roman yanımda kal.ve sonra oynama modu :) nikah memuru geldi nikahımız kıyıldı.kocamın ayağına basamadım o benimkine bastı

nikahtan sonra arkadaşlarım sahneye çıktı,bende el çiçeğimi aldım 7 kocalı hürmüzle önce oynadık,şarkının sonunda çiçeğimi attım,,çok güzeldi..pasta şarkımız senden başka ydı.pastadan sonra harmandalı oynadık :) takı fln derken düğünümüz sonra erdi.en son annem koyverdi kendini.işte o anlar bittiğim anlardı.çokk zordu.çok kötü oldumm,gece hiç uyumadım sürekli aklımadaydı gözlerim dolu doluydu sabaha kadar.hala aklımda

bizim düğün maceramız böylece son buldu..yarın balayı için bişeyler alcaz.salı sabahta beklesin bizi antalya rixossss
inanın o kadar yorgunumki her yanımı et kesmiş kolumu kaldıramıyorm.ama kocacım pek anlamıyo bunu :26::26::26::26::26::26:

sizi seviyorum vede öpüyorummmmmmm..

canım fotografların super.Bindallım senınkının aynısı aksesuarlarına kadar.benım salvarımın rengı kırmızı sanırrım:) kısmetse çarşamba gunu gıyıncem
Allah mutlulugunuzu daım ettsın canım

canım ne kadar guzel ayrıntılarıyla yazmıssın gecenın tadını ıkarmana cok sevındım umarım sureklı aglama modunda olmam ve bende eglenmeme bakarım

bende sürekli ağlama modundaydım ama eğleniyosunda ya,tüm duygular birarada bi şekilde gidiyo,bazen oynarken bile gözülerim doluyodu,ama babam kuşak baglarken hiç duygulanmadım,garipti,ama kimseyi takmadan herkesle gönlümce oynadım.

similla elif yasemin hoşgeldiniz kızlar düğünlerinizin güzel geçmesine çok sevindim.. yasemin ve elif fotolarınıza baktım, çoooook güzel olmmuşsunuz kızlar, yanlız elif sen dış mekan fotolarını nasıl aldın yaa? biz fotoğrafçıya gittik dün, albüm için foto seçtik, ama sadeece 25 tanesiini alabiliyoruz, gerisini vermiyor istersek tanesini 10tl ye ayrıca satıyormuşş.. biz normalde albüm harici 25 foto daha seçmiştik beğendiklerimizi ama onlarda 250 tuttu bu sefer, bizde almadık kaldı yaa.. albümümüz de 20 günde ancak hazır olurmuş...

ahseeeeeen noldu canım sana yaaa, dün akşam okudum ama int arızalıydı cevap falan yazamadım dünden beri aklımdasın, nasıl oldu, ne zaman bayıldın sen? şimdi nasılsın? ne zaman belli olacakmış sonuçlar? Rabbim şifa versin canım benim, inşallah bir an önce düzelirsin de sağlığına kavuşursun... stresten falan mı oldu acaba? kafana hiç bişeyi takmamaya çalış olur mu bol bol dinlen.. öpüyorum canım seni, tekrar bekliyoruz aramıza..

Son düzenleme:

similla canım ne güzel anlatmışsın tek tek.. bizimde dans şarkımız zuhal olcay pervaneydi.. o ağlama modu ilk haftalar hiç geçmiyor, bende hele hele ilk iki gün falan zor geçti, hiç birşey yokken ağlayasım geliyodu annemgili çok özlüyordum..

bu arada kızlar ben bernardodan bıçak seti almıştım standlı olanlardan, ama hiç memnun değilim hiç güzel kesmiyor, bi salata yapacam resmen bileğim ağrıyor onlarla uğraşırken. dün gittik bernardoya söyledik değişim yapabiliyolarmış ama benim başka eksiğim yok ve sizden bıçak almakta istemiyorum dedim.. iade etmek istedim onuda kabul ettiler, ne kutusu ne de faturası duruyor ama alabilirlermiş, bugün yanıma aldım iş çıkışı gidip iade edecemm.. adamlar ne iyi yaa çok hoşuma gitti.. başka bernardodan bıçak seti alan oldu mu kızlar aranızda? sizdede öyle bir sorun varmı?

günaydın kızlar
0505 ve elif resimleriniz çok güzel mutluluklar ömür boyu sizinle olsun..
Çok güzel gelin olmuşşsunuz...
Artık evlenenlere başlıyor hayat gazanız mubarak olsun :95::95:

Son düzenleme:
size yazmayı çok istiyorum ama çok yoğunum kızlar ya.

Düğünümde herşey tam istediğim gibiydi. herkes çok eğlendi. işe döndüm iş arkadaşlarım filan çok eğlendik düğününde dediler. Annemlerin arkadaşları hepsiyle tek tek ilgilendiğim için teşekkür ettiler.Gelin damat çok oynadık biz valla çok eğlendim çok rahattım. İlk danstan sonra heyecanım kalmadı.

kocacım nikahta hayatımın en güzel ewetiiiii diye bağırdı gelin alımında kuşak bağlarken babam çok ağladı. İlk defa öyle gördüm babacımı tabi bende dayanamadım. çok kötü oldum. burdaki düğünüm bitti gece ewime gidip üstümü değiştim saçımı yıkadım. hemen istanbula yola çıktık. 1 gün orda dinlendik. Düğün günü tüm gün fotoğraf çekimleri oldu. 3 mekan gezdik. ordaki saçım makyajım istediği gibi olmadı ama olsun fena değildi.

pazar günü istanbuldan döndük salı günü balayına gittik. cuma sabahtan döndük ewimize. temizliğimi yaptım. kocacımda yardım etti sağolsun. bugünde ilk yemek dawetimi veriyorum annemlere ve dayımlara:) dünden dolma ve tatlımı yaptım. bugünde tawuk sote ve pilav yapıcam. çorba annemden =) işallah güzel geçer.
fotoğraflarımın bi kısmını albüme koydum bakmak isterseniz

kızlar hayırlı uğurlu olsun evlilikleriniz. ikinizde çok güzel olmuşsunuz. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
canım benim de bıçak setim bernardo standlı olandan ahşap bi standı var 16 parça.ama benimkiler fena keskinler baş parmaklarım kesik içinde sürekli yara bandıyla geziniyom eşim bırak artık kullanma sana başka orta keskinlikte bıçak alalım dedi en sonunda bernardo öyle yaa hiç sorun çıkarmıyolar benim nerdeyse tüm mutfak eşyalarım bernardo kırılınca tedarik edileceğini bilmek güzel içim rahat sakar biri olarak:)

evet benimde günlük yemek takımım, misafir yemek takımım saklama kaplarım falan bernardodan almıştım hepsinden çok memnunum, ama bıçakları beğenmedim gerçekten yaaa, diğerlerine baktım onlarda aynı gibi...
cumartesi günü misafir yemek takımımı kullandım ilk defa çok güzel oldu masam.. ailelerimizi davet ettik yemeğe çok güzeldi herşey, yemeklerimde çok güzel olmuştu..

elifciim menün çok güzel ama birde patates püresi eklemeni tavsiiye ederim ben yaptım çok güzel oldu. burdaki ymek tarifleri bölümünden aldım tarifi, patateslerin kabuklarını soyup üçe beşe bölüp sütün içinde haşlıyorsun, yumuşayıncada aynı sütün içinde eziyorsun, tereyağ ve kaşar rendeleyip birazda tuz katıyorsun harika bir tadı var, herkes acayip beğendi, ama onu akşama doğru haşla, tencerede sıcak sıcak kalsın, sonra herkesin tabağına birazda püre servis yaparsın..

oooo yemek tarifleri başlamışş bileee ben yemek yapmaya başlamadım henüz :) balayından gelince başlıcam

balayı alışverişine çıkıcaz bugün.siz deneyimlisiniz. mutlaka olması gereken neler var??keşke getirseydim dediğiniz fln eşyalar?

ayy evet şekerim bundan sonra pratik yemek tarifleri verririz birbirimize :)) balayında gideceğiniz yere bağlı olarak valizlerinizde boş yer bırakın derim ben, biz gittiğimiz yerdende çok şey almıştık ama tabii ben bunları düşünerek fazladan çanta götürmüştüm çok iyi oldu.. valizimizde dolmuştu ağzına kadar.. benim unuttuğum aman götürseydim dediğim tek şey laptopum oldu, çektiğimiz fotoları falan atıp hafıza kartını boşaltabilirdik, onun yerine oralardan bir kart daha almak zorunda kaldık oda çok uyduruk çıktı ve çektiğimiz bütün fotolar silindi, kart bozuldu, neyseki fotoğrafçıya götürdükte kurtarma programı varmış kurtardı fotolarıımızı... birde laptoptan odamızda müzik dinleyebilirdik, gerçi tv vardı ama olsun laptoptan kendi müziklerimizden dinlerdik.. birde düğün fotolarını kardeşim hafıza kartına atıp vermişti bana, kart yanımdaydı ama allahın adasında bilgisayar bulamadığımız için fotolara bakamayıp çatlamıştım balayı boyunca...

bence şu 7/24 türden saç kremleri var ya, ve fön suyu tarzı şeyler, onlardan al mutlaka yanına, sürekli ıslanacak saçların, hemen yemeğe inmeniz gerekecek, kolay şekil verirsin..hemen tararsın falan... bol bol kıyafet al, şort falan al.. şapka al şöööyle kenarları geniş, yüzünü örtsün yanmasın, ben en çok ona sevinmiştim iyiki almışım diye.. başkada aklıma gelmiyor.

SeLam fıstıklar bende geldim, çok içime sinen bir düğünüm oldu. Allah herkese nasip etsin.Bugünde işe başladım, şimdiden yoruldum

Ya artık topik kalabalıklaşsa da herşeyimizi konuşabilsek. Yemekleri konuşalım temizliği konuşalım. Kocalarımıza yapıcamız sürprizleri konuşalım. Yeni gelinler anlatın ilk geceniz sorunsuz geçtimi.

Ahsencim seni çok merak ediyorum gelsende konuşsak tatlım. İşallah iyisindir. Çokçok geçmiş olsun.
Neşecim dönmüşsün sende aramıza.

SeLam fıstıklar bende geldim, çok içime sinen bir düğünüm oldu. Allah herkese nasip etsin.Bugünde işe başladım, şimdiden yoruldum

Selam herkese, 2. düğünüm harika geçti.Balayıda süperdi ama her güzel şey gibi sonu geldi ve bu gün çalışmaya başladım :)

hoşgeldiniz yeni gelinler, ne güzel herkes yavaş yavaş dönmeye başladı, ilk benim düğünüm bitti döndüm balayındanki kimse kalmamıştı buralarda, bikaç düğün arefesinde olanlar vardı onlarda telaştan sohbet bile edemedik, çok sıkıldım ben buralarda

eliiiif püre yazdım sana okumadın mııı? yapacanmı, bide bu akşam vermiyonmu sen yemek daveini, ne geziyon kız buralarda?

çok sevindim canım, düğünün güzel geçmesine :) Birlikte cıktık tatile, birlikte döndük desene işe

Aslında sorunlar vardı ama baktım ne yaparsam yapayım kimseyi memnun edemiyorum bende tadını çıkarmaya karar verdim düğünümün ve evet iş yine iş hep iş.Eşim bu haftada izinli :/ O evde ben buradayım

10 15 gün içinde herkes burada toplanır yine.Başlarız eskisi gibi laklak yapmaya

tatlım gördüm tarifini çok sağol. Ama onu başka bi dawette yaparım. Ah keşke ewde olsamda hazırlıklarımı rahat rahat apsam ama işteyim malesef canım ya. 5 te çıkıcam. can atıyorum ewime gitmek için. dolmamı tatlımı yaptım. gidince soteyle pilaw yetişir heralde dimi??

ooo sen iştemisin bideee? ben haftasonu çağırmıştım özellikle, hem yemekleri yapayım hemde temizlik yapayım diye.. ben 6.30da evde olduğum için yetiştiremem ama sen yarısını yapmışsın zaten, annende erken gelip yardım eder yetiştirirsin, salata malzemelerinide yıkayıp kurutsaydın ben gündüzden öyle yaptım, akşam hemen doğradım hepsini salata çabuk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…