2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Masalla eylul gelınlerı, kaderdaslarım evlendılerde yemek tarıflerıne bıle basladılar bır an once evlı bır hatun olarak aranıza katılmak ıcın can atıyorum hayırlısıyla tabi.Evımızın bugun herşeyiyle tamamladık.Tek eksık biziz:) fotografları 1-2 gun ıcınde eklerım
kızlar yarın Allah kısmet ederse nıkahımız var cok heyecanlıyım.Kınada carsamba ve büyük gün cumartesi dua edın lütfen cok opuyorum hepiinizii

günaydın hatunlaaaaar, nasılsınız? ben grip olmuşum, burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor, başım ağrıyor :2: aman dikkat edin grip mevsimi midir nedir zaten herkes grip..

angelprenses inşallah herşey istediğin gibi olur, düğününde bol şanslar diliyorum..

elif dün akşam nasıl geçti, yetişti mi yemeklerin?

Günaydıııııııııınnnnn

Sonunda internetim oldu. Evimden yazıyorum şu an. 17 gün olmuş evleneli Eşimi de beni de zamanın bu kadar hızlı geçmesi ürkütüyor. Hayat bu kadar hızlı geçecek diye..

Fotoğraflara baktım şimdi; lemlem, 0505, elif, sofistike.. Harika görünüyorsunuz. ocwmays çok geçmiş olsun..

Gelelim bana; balayından döndüğümüzden beri evi temizliyorum Her taraf beyaz beyaz toz dolmuş. Bi de çeyiz sermesinde herkes her şeyi kafasına göre yerleştirmiş. Ancak istediğim şekle sokabildim dolaplarımı. Haftasonu annemler geldi bize, annem evi görünce 'tam evinin hanımı olmuşsun' dedi Yemek konusunda paslaşalım kızla ya.. Yemek yapmaktan zor bişey varsa o da ne yemek yapacağını düşünmek..

Bi de Perşembe günü regl olmam lazım, eğer olmazsam.... :18:

Geçmiş olsun canım. ben DÜĞÜNDEN SONRA Bİ NEZLE OLdum hala iyileşemedim. burnum akıyo sürekli. Sümüklü gelin oldum. E tabi klima filan çok çarptı terledik üşüdük derken şifayı kaptık.
Dün dawetim çok güzel geçti yemeklerim yetişti. Hemde çok lezzetli olmuş. Tavuk soteyi kocacım yaptı pek güzel olmuş:) soframda çok güzeldi. Yemekten sonra da düğün cd sini izledik. Eğlendik. İlk misafirimi alnımın akıyla atlatmış oldum şükür =)

günaydın hanımlarrrr:))
evlenen gelinlerimiz hayırlı uğurlu olsun..
ya ben dün regl oldum ama galiba yine enfeksiyon sorunu yaşıyorum napacam ben yaaa evlendiken sonrada olmuştum antibiyotikle geçirmiştik yine oldu bide adetliyim çok gıcık bişey sürekli tuvaletteyim. şimdi eşimi bekliyorum şubeden çağırdılar gelsin dra gitcez. sizde aynı sorunları yaşıyomusunuz ya :84:

merhaba yeni ve taze gelinler,
her sene mutlaka smer testi yaptırın kadın hormonları için tüm detayları tek test ile ortaya çıkartabiliyorsunuz
genelde tüm kadın doğumcular 6 ayda 1 yada sene de 1 kez yaptırın diyor aklınızda olsun

Son düzenleme:
Hadi bakalım kızlar birbirimize yardımcı olalım akşama ne yapsam diye şimdiden başladım kara kara düşünmeye.Pratik bir şeyler olması lazım evde 19:30 gibi oluyorum...

Canım ben bugün dünden kalan yemekleri ısıtıcam. Ama yarın kıymalı patates yemeği ve makarna yapmayı düşünüyorum.Yarın içinde bugün akşamdan dolma doldur pişir kısık ateşte. Yarın ısıtır yersin yoğurtla.önden bi çorba oh miss :)

Bizim tıbbı sekreterlik kursu çıktı ya bugün başlıycaz. salı perşembe olucak. 18:00 - 21:30 arası. Tam akşam yemeği vakti. Kocacığımıda yanlız bırakıcam kıyamam ona..

kızlar mrb sabah yazmıştım ama eklenmemiş yazdıklarım
haftasonu ankaraya gitmiştik kuzenimin düğünü için harika geçti dün hep beraber istanbula döndük çok yorucuydu 2 gün için gitmek uykusuz kaldık ve daha benim birsürü eksiğim var evimde perşembe kınam cumartesi düğünüm var ama heyecan yok hala düğünüm var gibi hissetmiyorum...

Doğru söylüyorsun zeytinyağlı bir şeylerde yaparım yemekten sonra.Yeriz bir kaç gün.

Selam kizlar 9gun kaldi :)cok heyecanliym. Ama kina gunume kadar calisacak olmak cok kotu gercekten.neyse sonra tatil var bunu dusunmek guzel en azindan :)

günaydın kızlaaar, dün nüfus cüzdanlarımızı değiştirdik, sabahtan gittik nüfus müdürlüğünde akşam mesai biterken alabildik, resmen süründürdüler, yanlış evraklar istediler bizi hem masrafa soktular hem zamanımızı çaldılar,bende kavga çıkardım orda, memuru dövecektim az kalsın, zaten şöyle biraz iri yapılı bişey olsam kesin atlamıştım üstüne.. polis çağıracaklardı beni attırmak için, sonra çıktım o salak memurun müdürüne anlatmaya ama o elemanından daha salak çıktı, bi sürü hakaretler ettim nüfus müdürüne, senin gibi müdürleri varsa bu elemanlar azmış bile dedim.. nereye şikayet edecem ben bu kadını diyorum bana dilekçe yazacaksın diyor, bende dedim şıracıyı bozacıya mı şikayet edecem yani.. müdüre bağırdım çağırdım neler neler dedim, herkes şok içinde izledi.. kendimi kaybettim, o an biri elime bi bıçak verse al sapla dese heralde öldürürdüm o kadıını, insanın gözünün dönmesi böyle bişi olsa gerek, bu katillerin çoğu boşuna katil olmamış aslında..

sofistike geçmiş olsun canım, ben evlendiğimden beri haaaala regl olmadım... :18: normalde dün olmam lazımdı, bu dedem nenem usulü korunma yönteminin kurbanı olmam inşallah.. 3-5 sene çocuk düşünmüyoruz derken, hepinizden önce hamile falan kalırmışım, aman aman :18::18:

artene hoşgeldin sende, bende hala ev temizliyorum, mutfağın halısını kaldırıp atacam en sonunda, bir halıdan bu kadar tüy nasıl çıkar anlamadım doğrusu, süpür süpür bitiremedim.. bide açıklı koyulu renkli, açık renk tüyler koyu yerde koyularda açık yerde duruyor, o kadar kötü duruyor ki yürüdükçe çıkan tüyler, birde mutfak halısı olunca zaten sürekli üstündeyiz bıktım yaaa...

bu arada artena seninde düğn fotolarını bekliyoruz, özel albüm yap ekle lütfen yaa..

günaydınlarrr:) 6 buçukta uyandım kocayı işe yolladım dahada uyuyyamadım yaa tam ev hanımı oldum bennn acilen kendime bi dersane bulmam gerek

ay lemlemmm sakin ol tatlımm memura hakaretten valla adamlar uğraşırlar hakaret etmesende Allahh korusun ordan bi kaç şahit yeter. bizim bi tanıdığımızın başına gelmiştide ordan biliyorum... o kadar işini bilmeyen adam dolu ki devletin kurumları yazık vallaa bugün git yarın gel
bende bu ay 2 gün gecikmeli oldum ah o geciken 2 günü gelde bi bana sor eşimin beynini yedim '' niye olmadım hamilemiyim yoksa ya hamileysem ben bittim napacaz aşkımmmm'' diye diye oldun sonunda dün antibiyotik aldım tek kullanımlık suda eritmeli hemen düzeldim neyseki ama bi kadın doğumcuya gitmem gerek..
bu arada benimde yatak odası halım sürekli tüy döküyo bi de incecik bi halı neresinden çıkıyo o kadar tüy anlamadım hafta sonu kocacığa bi güzel silkelettimde azcık azaldı sanki olmazsa bi kez silecem umarım geçer çünkü eşimin paltolonlarını mahvetti giyerken yere sürüyo anam hep bembeyaz fırçala babam fırçala.. bugün yemek yok evdeee bişey yapasımda yokkk pofff

Günaydın kızlar. Lemlemcim sakin ol canım ne sinirli bi hatunsun sen =) Bizim nüfus cüzdanları 10 dkda değişti ya. Küçük şehrin avantajları muhtarlıkla nüfus müdürlüğü karşı karşıya zaten. nüfusa gittik önce ordan bi kayıt yaptılar muhtara gittik. ikametimizi aldık. sonra tekrar nüfusa gittik. fotoğraf verdik. Hemen hiç bekletmeden hallettiler çok şükür. sizi niye o kadar uğraştırdılar anlamadım.
Benim de mutfak dışında bütün halılarım tüy döküyo. gerçekten çok çirkin bi görüntü ya. Kızlar benm eşim hala bi iş bulamadı. Haber beklediğimiz yerler var. Allah razı olsun çok yardımcı oluyo bana. dün kurs vardı ya 7:30 da ewe gittim bi baktım ki bulaşık makinesini boşaltmış yerleştirmiş. bikaç bulaşık vardı onları yıkamış. etrafı toparlamış canım benim. dün öğlende ewe gitmiştim yemeğe,işyerime 5 dk ewim. Güzel bi kahwaltı sofrası hazırlamış bana. Ama akşamları bana iş yaptırmak istemiyo bütün gün yanımda yoksun akşam bari yanımda otur diyo. Bütün işlerim kalıyo benimde. Küçük odam var benim elime geçeni oraya atmıştım. orası düzenlenicek daha yapamadım bi türlü. ayakkabılarım filan orda. sabah istediğim ayakkabıyı bulamadım. bu akşam onu maç izlemeye göndericem biraz ew işleriyle uğraşıcam. Ay oturuyorum tv izliyorum ama aklım hep işlerde oluyo.

Günaydın herkese, yine ofisteyim yine iş yine iş.Pazar günü ilk misafirlerimi ağırlamaya başlayacağım.Dayımlar geliyor.Dünde annemlerdeydik.El öpme gibi saçma bir adet neyse bizim sektör açıldı.Eve akşam 9 gibi gittim ve daha 3-5 ay böyle.Akşam gidip evimle uğraşıyorum bir bakıyorum saat 12 olmuş ki dün sabaha karşı 3 te yattım.Daha evde yapılması gereken işler var ve ben çok yorgunum ...

kızlar dun nıkahım oldu hem dını hem resmı.Fotografları eklıyorum sımdı.Nıkahta bu kadar duygulanıcagımı dusunmezdım karsımda aglayan ınsanları gorunce gozlerım doldu.Evet demeden once bır yutkundum sonra cıktı evet ama sonra gectı duruma adapte oldum:)
bugunde kına var ayrıntıları yazarım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…