2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ooh elif sizinki ne kadar kolay olmuş ne güzel, bizimki normalde bugüne sarkacaktı da benim bağırmalarım ve çabalarım sonucu bitti dün.. en sonunda nüfus cüzdanımı elime verdklerinde soyadımı gördüm bi kalakaldım, içim burkuldu, gitti soyadım yaa...

benimkide aynı akşam iş yapmamı istemiyor, çamaşır yıkamıştım üç gündür yatak odasının bi köşesinde duruyordu en sonunda dün akşam ütüledim.. yanında oturayım film izleyelim istiyor ama işlerde kalıyor bu sefer.. hele bide ben başıma iş açtım turşu kuracam diye tutturdum, bilirmisiniz bilmiyorum hani şu cin biberi (süs biberi) ve domatesle yapılan doğramalı turşu varya ondan yaptım dün. 7 kilo domates tek tek kabuklarını soy doğra, 1 kilo cin biberi ince ince doğra, ellerim cayır cayır yandı bide, dün ağrısından uyuyamadım, kremler sirkeler neler neler sürdüm geçmedi öyle uyumuşum..

günaydın kızlar birşey sormam lazım.
şimdi düğünden sonra gelin eve bırakma faslı varya hani bardak tabak filan kırdırırlar. benim eşime yengesi birsürü şey söylemiş bunları yapıcaz size diye. ama gelin görünki kayınvalidemin evinde yapılacakmış. ben o eve değil mahallesine bile gelin gitmiyorum. kocamın kafasını nasıl yemişlerse illede babamın evine gitcez diyor. aşkım diyorum bun adetler güzel ama gelinin kendi evinde yapılır. okadar insanı kapı kapı dolaştırmak olmaz diyorum. ayrıc beni bilen bilir kayınederimle kavgalıyız konuşmuyoruz. bunu hiç düşünmüyor. ille unutayım barışalım istiyor. ne yapıcam bana akıl verin. benim ailem gelini eve bırakmaya hiç gelmez. tek başıma kimsesiz kalıcam yine. hep böyle oluyor çünkü. yengesi zaten fesat hiç sevmedi. her gördüğünde bana laf sokuyor. birde bu gelin bırakma işimize karışıyor.

düğünden sonra biz kalabalık bir arkadaş grubuyla yemek yemeğe gittik, ordanda bizi evimize bıraktılar, ailelerle düğün salonu çıkışında vedalaşmıştık, eve bırakmayada arkadaşlarıyla geldik ama öyle tabak çanak kırılmadı, damadın sırtını yumrukladılar falan sadece

bu dediğin adeti bilmediğim içinde nerde yapılır bilmiyorum.. ama şimdi sen düğünden önce, kuaförden çıkınca kendi evine geleceksin zaten dimi, yani kız alma yapılacak.. o zaman artık seni annengilin evinden almış oluyolar galiba düğünden sonra gelinlikle tekrar kendi ailenin evine gitmen olmaz bence.. ayrıca o kadar insan değilde sadece yakın akraba arkadaşlar gelir, arabası olanlar gelmek isteyenler gelir zaten. hem düşünme millet nasıl gelirse gelsin senin düşündüğün kadar düşünmüyordur zaten kimse emin ol.. bi şekilde gidilir. diğer kızlarda fikir versin tabii, bu benim fikrimdi, dediğim gibi böyle bir adet bilmiyorum sadece mantık yürüttüm

Ay hamarat gelin birde turşu kurmaya mı kalkıştın sen. Valla ben hiç bulaşmam ona ya. Tarhanamı anannem gönderdi sağolsun. Salçam da geldi bikaç kişiden. turşuyuda hazır alırım uğraşamam zaten vakitte yetmiyo. bugün kocacığıma kek yapayım diyorum bende. Bildiğiniz güzel bi kek tarifi varmı çikolatalı,kakaolu filan? internette buldum bikaç tarif ama sizin tawsiyeleriniz varsa beklerim kızlar.

kızlar fotografların boyutu buyuk oldugu ıcın hepsnı yukleyemedım ama bır kac tane koydum nıkahtan bakabılırsınız

angelprenses gördüm fotolarını çok güzel olmuşsun nikahı ne zaman yapmıştınız siz? düğün resimlerinide bekleriz..

slm güzeller.şu an size rixos tan yani balayımızdan yazıyorum.akşam yemeği için giyiniyoruz,ya keşke tüm hayat böle geçse yaa,yiyip içip gezip yatıyoruzzz.süper yaaaa :))))

düğünü olmamış gelinlerimize allah kolaylık versin,hiç merak etmeyin herşeyı akışına bırakın,zaten akıp gidiyo bi şekilde

ben gelmeden,daha doğrusu tüm gelinler tekrar toplanmadan bu topikten gitmeyin sakın haaaaa..evlenen kızlar başlığında bişeyler yazmışya spedy,onu diyorum,herkes gelsin,bende dahil,ondan sonra hangi topiğe gitceksek haberleşip giderim,ben sizi kaderdaş olarak görüyorum,birbirimizi tanımadığımız halde bi bağımız var

birde yeni evlenecek olan yada hani şu malum özel konuda sıkıntısı olan arkadaşlarıma bi tavsiyem,kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın,vallahi kaç gündür işkence çekiyomuşum,bunun sayesinde herşey çok daha kolay oldu

benim söylediğim şey gelin alma değildi. düğünden sonra beni önce kayınvalidemin evine götürecekler. güya birde o eve girip çıkmam gerekiyormuş. sonra kendi evime. böyle bir adet kimsede görmedim o yüzden sordum.

selam güzel gelinler

tecrübelerinize ihtiyacım var

benim düğünüme 18 gün var

evim temizlendi

yarın mobilyalarım ve perdelerim geliyor

beyaz eşyalarım kuruldu,gelinliğimin ilk provası yapıldı,kuaförüm ayakkabım fotoğrafçımız hazır,halılarımı yarın ikindi alacağım inş,davetiyelerim yazıldı dağıtılacak zamanla

kına kıyafetimi kına malzemelerimi önümüzdeki hafta alacağım

ama benim içimde kocaman bir sıkıntı var sanki hiçbirşey yetişmeyecek ve yarım kalacakmış gibi geliyor sanki birisi boğazımı sıkıyor gibi geliyor bu durum normal mi yoksa gerçekten geç mi kalmışız nolur bi akıl verin bana:18::18::18::18:

similla siz hangi rixostasınıııız? sungate de mi?

günaydın kızlar, hepimize mutlu bir gün diliyorum..

similla bu arada herkesi bilmem ama ben bu topikte olacam devamlı, düğünleri biten kızlarda yavaş yavaş gelmeye başlar.. ben ahseni çok merak ediyorum inşallah sağlığına kavuşmuştur, ne zamandır yok. en son bayılmıştı hastaneye götürmüşlerdi durumu biraz ciddiydi galiba.. çok özledim ben onu, inşallah herşey çok güzel olur onun için, inşallah düzelirde eskisi gibi gelir yazar buraya bıcır bıcır...

miracle düğününe çok az kaldı, böyle düşünmen çok normal ama yetişir merak etme, inşallah herşey istediğin gibi olacak..

Günaydın kızlar, ara sıra bakıyorum size ama yorgunluktan pek yazamıyorum, daha evimi yerleştirmedik, eşyalar cumartesiden itibaren gelmeye başlayacak, davetiyeler basılıyor, onları da cumartesi teslim alıcaz, tül siparişi verecem bugün, dün biraz araştırdım bi yer 1200 tl fiyat verdi, hem modelleri beğendim hem uygun geldi, oraya gidicem, sonra halı bakıcam, hıı bi de kına için abiye beğenmiştim dün, gidip denicem beğenirsem onu da alıcam, işte böle kızlar yaa yoruldum artık koşturmaktan, geceleri doğru düzgün uykum yok, uyuyamıyorum , şu günleri atlatmak istiyorum hayırlısıyla

günaydın herkese..
gece acildeydik.. idrar yolları enfeksiyonuyla başım feci halde dertte bu nasıl hastalık yaa. gece uykumdan şiddetli ağrı ve tuvalet hissiyle uyandım zor yetiştim vallaa tuvalete.. feci ağrıı zar zor yaptımm sonra geçer dedim eşimi uyandırmadım bol bol su içtim ama ne çare geçmedi dahada kötü oldu bu yüzden dr a gitmiştim daha önce. en son istifra ettim acile koştuk.aşırı enfeksiyon varmış kronikleşebilirmiş bide regliyim dr geçsin hemen gel dedi antibiyotiğe bağladı yine beni.. of Allahım bi kurtulayım şundan ne gıcık bi hastalık

sofistike geçmiş olsun canım. yeni ewlenenlerde olurmuş o hastalık. Bende sık tuwalete gitme var bu günlerde ama Allah korusun ileri boyutlara gelmez işallah. İlişkiden sonra soğuk suyla değil ılık suyla temizlen ve ayaklarını hep sıcak tut canım. Ve her ilişkiden sonra tuvalete git mutlaka. Bana böyle tavsiye ettiler hep.

saol canım... ben bekarkende oluyodu arada sırada genelde yazın denize girdiğim zamanlar olurdu şimdi evlendim evleneli boğuşuyorum şu illetle. o dediklerini hep yapıyorum zaten ama ılık suyla hiç denemedim onuda yapıyım artık hundan sonra çare olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…