günaydın kızlar birşey sormam lazım.
şimdi düğünden sonra gelin eve bırakma faslı varya hani bardak tabak filan kırdırırlar. benim eşime yengesi birsürü şey söylemiş bunları yapıcaz size diye. ama gelin görünki kayınvalidemin evinde yapılacakmış. ben o eve değil mahallesine bile gelin gitmiyorum. kocamın kafasını nasıl yemişlerse illede babamın evine gitcez diyor. aşkım diyorum bun adetler güzel ama gelinin kendi evinde yapılır. okadar insanı kapı kapı dolaştırmak olmaz diyorum. ayrıc beni bilen bilir kayınederimle kavgalıyız konuşmuyoruz. bunu hiç düşünmüyor. ille unutayım barışalım istiyor. ne yapıcam bana akıl verin. benim ailem gelini eve bırakmaya hiç gelmez. tek başıma kimsesiz kalıcam yine. hep böyle oluyor çünkü. yengesi zaten fesat hiç sevmedi. her gördüğünde bana laf sokuyor. birde bu gelin bırakma işimize karışıyor.
ooh elif sizinki ne kadar kolay olmuş ne güzel, bizimki normalde bugüne sarkacaktı da benim bağırmalarım ve çabalarım sonucu bitti dün.. en sonunda nüfus cüzdanımı elime verdklerinde soyadımı gördüm bi kalakaldım, içim burkuldu, gitti soyadım yaa...
benimkide aynı akşam iş yapmamı istemiyor, çamaşır yıkamıştım üç gündür yatak odasının bi köşesinde duruyordu en sonunda dün akşam ütüledim.. yanında oturayım film izleyelim istiyor ama işlerde kalıyor bu sefer.. hele bide ben başıma iş açtım turşu kuracam diye tutturdum, bilirmisiniz bilmiyorum hani şu cin biberi (süs biberi) ve domatesle yapılan doğramalı turşu varya ondan yaptım dün. 7 kilo domates tek tek kabuklarını soy doğra, 1 kilo cin biberi ince ince doğra, ellerim cayır cayır yandı bide, dün ağrısından uyuyamadım, kremler sirkeler neler neler sürdüm geçmedi öyle uyumuşum..
kızlar fotografların boyutu buyuk oldugu ıcın hepsnı yukleyemedım ama bır kac tane koydum nıkahtan bakabılırsınız
kızlar fotografların boyutu buyuk oldugu ıcın hepsnı yukleyemedım ama bır kac tane koydum nıkahtan bakabılırsınız
slm güzeller.şu an size rixos tan yani balayımızdan yazıyorum.akşam yemeği için giyiniyoruz,ya keşke tüm hayat böle geçse yaa,yiyip içip gezip yatıyoruzzz.süper yaaaa :))))
düğünü olmamış gelinlerimize allah kolaylık versin,hiç merak etmeyin herşeyı akışına bırakın,zaten akıp gidiyo bi şekilde
ben gelmeden,daha doğrusu tüm gelinler tekrar toplanmadan bu topikten gitmeyin sakın haaaaa..evlenen kızlar başlığında bişeyler yazmışya spedy,onu diyorum,herkes gelsin,bende dahil,ondan sonra hangi topiğe gitceksek haberleşip giderim,ben sizi kaderdaş olarak görüyorum,birbirimizi tanımadığımız halde bi bağımız var
birde yeni evlenecek olan yada hani şu malum özel konuda sıkıntısı olan arkadaşlarıma bi tavsiyem,kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın,vallahi kaç gündür işkence çekiyomuşum,bunun sayesinde herşey çok daha kolay oldu
sofistike geçmiş olsun canım. yeni ewlenenlerde olurmuş o hastalık. Bende sık tuwalete gitme var bu günlerde ama Allah korusun ileri boyutlara gelmez işallah. İlişkiden sonra soğuk suyla değil ılık suyla temizlen ve ayaklarını hep sıcak tut canım. Ve her ilişkiden sonra tuvalete git mutlaka. Bana böyle tavsiye ettiler hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?