2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sofistike çok geçmiş olsun, aman dikkat et, bende duymuştum hep ılık suyla ykıyorum, zaten ben uykusuzluktan ölüyo bile olsam direk tuvalete sonra hemen banyoya gidiyorum,sizde mutlaka temiz tutun kızlar..

yaa benim yarın 20lik diş ameliyatım vaaaar çok korkuyorum.:18: 20lik dişim çıkamadı yer bulamadığı içinde iyice çenemin oralara biyerlerde kalmışşş filmde görünüyor, çok tehlikeliymiş, sinirlerin üstündeymiş, yüz felci falan olma ihitmalin bile var dedi doktor çok dikkat edecez kırarak çıkaracaz gerekirse bazı parçaları almayıp orda bırakacaz dedi.. yarın saat 2.30da olacam işte.. 3 gündürde antibiyotik kullanıyorum, o kadar antibiyotiğe ne dişimdeki şişlik geçti nede gribim geçti anlamadım..:2: dua edin kızlar kolay olsun.. öpüyorum hepinizi..

poff 20 lik diş çok fena yaa benimde bi tanesi içe doğru büyümüş ameliyatla alınır ancak demişti ama tehlikesinden bahsetmemişti dr şimdi bende telaşlandım... 20 lik diş ameliyatı kötü değilmiş canım korkma olanlar bişe anlamadık diyolar ama seninki dikkat gerektiren bi durum gerçekten stres yapma olumlu düşün rahat ol canım bi kaç dakikada bitecek ve hiç bişey hissetmiceksin.

slm güzel eylül gelinleri nasılsınız bakalım çogumuz kurtulduk inşallah hayırlısıyla..ara sıra okudum ama yazmaya fırsatım olmadı...kocacim şimdi masaja gitti de yazabiliyorum bende:)
kınam çok ama çok güzeldi oynadım hiç oturmadım vede çok ta tlı olmuştum bir gün ara vermiştik bizim salodla bi arkadaşın düğünü vardı ilk dans provamızı falan yapmış olduk:)o gece tabi kavga ettik neden erkek miş kuaförüm diye düğün günü saat 10 da kuaför ayarladım pekte güvenmiyordum ama ablamın müdaheleleriyle çok güzel oldum ..sonra fotoğrafçıya gittik ilk giymemde topugum kırıldı yapıştırdık falan sonra ikinci dansta duvagım düştü gittik taktık falan ama kocacımda bende hiç oturmadık pist sürekli doluydu:)düğün bitti salondan çıkarken biz bozuştukzater sormuşsun hanı düğünden sonra kayınvaldeye giidilir diye beni öyle yaptılar 10 dk kaldık kahve içtik kocamın arkadaşları bizi yemege götüreceklerdi ama küs oldugumuz için hazırlattık evde yedik onlarla sonra onlar gitti biz kocacımla sarılıp barıştık:)
balayı süperdi izmir deniz kum güneş ha bire yedik içtik gezdik kocaman bi göbek oldu bizde sonra evimize geldik bi dügüne daha gittik sonra patrocum ikincıi balayı hazırlamış nevşehirde kaplıcalardayız::::)levlilik çok güzelmiş tek sorun o iş hala beklemede korkuyorum ben:)

saolun canlarım guzel yorumlarınız ıcın kına fotolarımıda eklmek ıstedım ama sadece 3 tanesını ekleyebılmısım
cumartesı dugunum var ınsalla bır sure gıremıcem sanırım optum hepınızı

lemlemcim canım çok geçmiş olsun. İşallah hemencecik olur biter hiçbişey anlamazsın tatlım.Rabbim şifa versin.ben daha 20lik dişlerimi çıkartmadım bakalım nolucak.

servet hayırlı olsun düğünün içine sinmiş sevindim. Ama o malum şeyden korkmana hiiç gerek yok canım inanki. Bak yeniewli bi bayan olarak söylüyorum=) sadece kendini rahat bırakman düşünmemen gerek. Kocan zaten düşünceli ve kibar biridir,seni sevdiği için kıyamaz sana canını acıtmak istemez dikkat eder merak etme. Ama sen sakın kendini sıkma. Gerisi zaten oluyor. Ben hep şöyle düşündüm kimler kimler yapmış bu işi eskiden karı koca birbirini ilk düğün gecesi görürmüş. Yinede o işi yapmışlar ve hiçbişey olmamış.BEn bu kadar sewdiğim kişiyle yapıcam ben niye korkaım.Hep böle düşündüm ve büyütülcek kadar bi acı asla yok inan bana.

antalyalı guzel gelınlerımız havaa sıcaklıgı nasıl oralarda usurmuyuz Allah kısmet ederse 28 eylulde ordayız balayı ıcın.İstanbul baya serınledı oralarda oylemı yanıma sortlar etekler elbıseler hazırlamıstım usurmuyum

antalya düne kadar acayip sıcaktı ama dün yağmur yağdı... şu an hala yağmurlu gibi bir hava var ama tabiki kısa kollu yazlık şortla gezilebilecek hava var halaa.. tabi sen yinede dikkatli ol eşofman gibi kalın bişilerde getir yanında, ceketde al, burda günlük güneşlik bir havada bir anda yağmur yağabilir anında soğuyabilir.. 28ine kadar soğuma ihtimali var..

sofistike ve elif teşekkür ederim kızlar, inşallah bişey hissetmem ve bi sorunda olmaz, saat yaklaştıkça korkmaya başladım.. :18:

kizlar yazamadim sabah
ozel mesajlara cevao veremedim
bbir haftadir acillerde doktoarda surunuyorum
emaralar filler tomografiler
Hersey tertemiz cikti ama benim beynimin donmesi gecmedi
gunde. en aZ on kez bayiliyorum
dunden beri bir az data iyiyssim com sskur
sizi com ozledim
end yakin Amanda donucem ins
biraz dahaa iyi olmam lazim
dua edin

cnm ben şu an antalyadayım,kemer beldibinde.tüm türkiye yağışlı oldugu için burasıda kapalı,ama sürekli değil,açılıyo hava,dün akşam yağmur yagdı sadece,bugun güzel o tarihte inş güzel olur

Kızlar şu an yorgan döşek yatıyorum dünden beri hafif bir bel ağrım vardı. Reglim de gecikmişti 2 gün. Test yaptım dün, negatif çıktı. Bu sabahsa dayanılmaz bir ağrıyla uyandım. Baktık olacak gibi değil doğru doktora. Testler yapıldı, hamile değilmişim ama ileri derecede enfeksiyon varmış idrar yollarımda. Doktor değerleri görünce bugüne kadar nasıl farketmediğime şaşırdı. Hiç yanma falan olmadı çünkü. Antibiyotiğe başladım. Balayımızda otelimiz çok temizdi, çok da dikkat etmeme rağmen böyle oldum. Dua edin bana olur mu?

kızlar alakasız olacak ama su antalya dedeman fokur cafe de tarot bakan ugur bey varmış giden var mı nasıl acaba?????? bilen varsa lutfen yazar mııııı

Ahsencım cok gecmıs olsun canım...
Dualarım senınle...

Eylul gelınlerının cogu atlattı bu ısı...
Rabbım hepınıze yuvanızda huzur versın ınsallah...
Darısı basıma :)

Sızlerı okudukca bakıyorumda zaman ne hızlı gecıyor...

Lemlem sen antalyalıydın demı canım?
Ekımın 26-27 sı gıbı sıde dolaylarında hava nasıl olur kı acep?
Fıkrı olan varmı?

kizlar telefondan girdigim icin ozel mesajlara cvp yazamiyorum
hepibize cok tesekkur ederim ben de cok ozledim en yakin zamanda normale donucez ins

meve resimlerini gordum cok begendim
yarin dugunun var rabbim mutluluktan ayirmasin

tamam canım hırka ve esofman almam sart sanırım.İnşallah o zaman acar

canım hep aklımdasın ınsallah duzelırsın Rabbım sana sıfa versın ınsallah

ınsallah canım bır ıkı gundur kotu gıdıyor ama belkı acar dıye umut edıyorum o zamana.

kizlar telefondan girdigim icin ozel mesajlara cvp yazamiyorum
hepibize cok tesekkur ederim ben de cok ozledim en yakin zamanda normale donucez ins

meve resimlerini gordum cok begendim
yarin dugunun var rabbim mutluluktan ayirmasin

cok saol canım cok tesekkur ederım amın hepımızı ınsallah

Son düzenleme:

ahsenciiiim hoşgeldin canım, test sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim ama günde 10 kez falan bayılmak çok fazla değil mi yaaa? Allah korusun inşaallah birşeyin yoktur ama sen yinede başka doktorlarada bi görünsen? sadece bir hastaneyle kalma, neler neler duyuyoruz nolur başka bir hastaneye daha git canım.. dualarımız seninle inşallah hiçbirşeyin kalmaz.

artena sanada çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. inşallah sende en yakın zamanda iyileşirsin..

kızlar bende dün 20lik dişimi çektirdim, yüzümün yarısı uyuşuk gezdim akşama kadar bişeyim yoktu, ağrı mağrı hissetmiyordum ne güzel.. ama akşam dişim kanamaya başladı, oluk oluk kan geldi durduramadım, ne yaptıysam olmadı, dişciyi aradık adam hemen muayenhanesine geldi bizde gittik, durdurdu, biraz orda kaldık tekrar başlar mı diye.. bu seferde acayip ağrılarım başladı dün çok kötü bir gün geçirdim.. sonra iilaç içip uyudum, şu anda ağrım kanamam yok iyiyim.. sadece çok açım dün öğlenden beri bişi yemedim şimdide korkumdan yiyemiyorum. biraz meyve suyu içtim sadece, antibiyotik içmem lazım ama aç karna da içmek istemiyorum

bebeim istanbuldaki bütün büyük hastahanelere gittik
20den fazla doktor gördü sonuçlarımı
defalarca emar çekildi çeşit çeşit
inanır mısın bilmiyorum ama en sonunda hocaya götürdüler beni
ve üzerimde çok kuvvetli korkunç güçte nazar çıktı
nazar büyüye çevrilmiş dedi iki hoca da
okudular üflediler falan filan
en snunda daha elimi bile sürmediğim yastık kılıfında büyü lekesi çıktı
benim haberim yoktu annemler söylemedi
onu yakmışlar iki gün önce öğlenleyin
ve ben o andan itiaren ne baş dönmesi yaşadım ne de bayılma
dün anneme dedim ki "anne birden bire nasıl geçti anlmıyorum, bişey mi yaptınız" falan dedim
o da anlattı böyle böyle diye
dün ne olur ne olmaz tekrar doktora göründüm, o da turp gibisin kızım gez dolaş dedi :)
öyle yani
çok zor gnlerdi rabbim bi daha yaşatmasın
siz de dikkat edin öyle evinizi görmeye geldiklerinde sürekli bildiğiniz duaları okuyun
kendinize de sık sık okuyup üfleyin

kızlar günaydın evlendim bende balayındayım suan malesef biraz tatsız bir balyına başladım ama sona doğru toparlandım mesela dün eşyalarımı toplayıp istanbula dönüyordum biraz hassasın sanırım hera da buradaydı ama malesef yanyana bir türlü gelemedik bir akşam bulusucaktık ama o akşamda eşimin gözüne sampanya mantarı geldi düğünüm kına güzeldi sacım hariç sacımı hiç beğenmedim foto ekliyorum öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…