günaydın herkese..
gece acildeydik.. idrar yolları enfeksiyonuyla başım feci halde dertte bu nasıl hastalık yaa. gece uykumdan şiddetli ağrı ve tuvalet hissiyle uyandım zor yetiştim vallaa tuvalete.. feci ağrıı zar zor yaptımm sonra geçer dedim eşimi uyandırmadım bol bol su içtim ama ne çare geçmedi dahada kötü oldu bu yüzden dr a gitmiştim daha önce. en son istifra ettim acile koştuk.aşırı enfeksiyon varmış kronikleşebilirmiş bide regliyim dr geçsin hemen gel dedi antibiyotiğe bağladı yine beni.. of Allahım bi kurtulayım şundan ne gıcık bi hastalık
sofistike çok geçmiş olsun, aman dikkat et, bende duymuştum hep ılık suyla ykıyorum, zaten ben uykusuzluktan ölüyo bile olsam direk tuvalete sonra hemen banyoya gidiyorum,sizde mutlaka temiz tutun kızlar..
yaa benim yarın 20lik diş ameliyatım vaaaarçok korkuyorum.:18: 20lik dişim çıkamadı yer bulamadığı içinde iyice çenemin oralara biyerlerde kalmışşş filmde görünüyor, çok tehlikeliymiş, sinirlerin üstündeymiş, yüz felci falan olma ihitmalin bile var dedi doktor çok dikkat edecez kırarak çıkaracaz gerekirse bazı parçaları almayıp orda bırakacaz dedi.. yarın saat 2.30da olacam işte.. 3 gündürde antibiyotik kullanıyorum, o kadar antibiyotiğe ne dişimdeki şişlik geçti nede gribim geçti anlamadım..:2: dua edin kızlar kolay olsun.. öpüyorum hepinizi..
sofistike çok geçmiş olsun, aman dikkat et, bende duymuştum hep ılık suyla ykıyorum, zaten ben uykusuzluktan ölüyo bile olsam direk tuvalete sonra hemen banyoya gidiyorum,sizde mutlaka temiz tutun kızlar..
yaa benim yarın 20lik diş ameliyatım vaaaarçok korkuyorum.:18: 20lik dişim çıkamadı yer bulamadığı içinde iyice çenemin oralara biyerlerde kalmışşş filmde görünüyor, çok tehlikeliymiş, sinirlerin üstündeymiş, yüz felci falan olma ihitmalin bile var dedi doktor çok dikkat edecez kırarak çıkaracaz gerekirse bazı parçaları almayıp orda bırakacaz dedi.. yarın saat 2.30da olacam işte.. 3 gündürde antibiyotik kullanıyorum, o kadar antibiyotiğe ne dişimdeki şişlik geçti nede gribim geçti anlamadım..:2: dua edin kızlar kolay olsun.. öpüyorum hepinizi..
antalyalı guzel gelınlerımız havaa sıcaklıgı nasıl oralarda usurmuyuz Allah kısmet ederse 28 eylulde ordayız balayı ıcın.İstanbul baya serınledı oralarda oylemı yanıma sortlar etekler elbıseler hazırlamıstım usurmuyum
similla siz hangi rixostasınıııız? sungate de mi?
antalyalı guzel gelınlerımız havaa sıcaklıgı nasıl oralarda usurmuyuz Allah kısmet ederse 28 eylulde ordayız balayı ıcın.İstanbul baya serınledı oralarda oylemı yanıma sortlar etekler elbıseler hazırlamıstım usurmuyum
tamam canım hırka ve esofman almam sart sanırım.İnşallah o zaman acar
antalya düne kadar acayip sıcaktı ama dün yağmur yağdı... şu an hala yağmurlu gibi bir hava var ama tabiki kısa kollu yazlık şortla gezilebilecek hava var halaa.. tabi sen yinede dikkatli ol eşofman gibi kalın bişilerde getir yanında, ceketde al, burda günlük güneşlik bir havada bir anda yağmur yağabilir anında soğuyabilir.. 28ine kadar soğuma ihtimali var..
kizlar yazamadim sabah
ozel mesajlara cevao veremedim
bbir haftadir acillerde doktoarda surunuyorum
emaralar filler tomografiler
Hersey tertemiz cikti ama benim beynimin donmesi gecmedi
gunde. en aZ on kez bayiliyorum
dunden beri bir az data iyiyssim com sskur
sizi com ozledim
end yakin Amanda donucem ins
biraz dahaa iyi olmam lazim
dua edin
cnm ben şu an antalyadayım,kemer beldibinde.tüm türkiye yağışlı oldugu için burasıda kapalı,ama sürekli değil,açılıyo hava,dün akşam yağmur yagdı sadece,bugun güzel o tarihte inş güzel olur
kizlar telefondan girdigim icin ozel mesajlara cvp yazamiyorum
hepibize cok tesekkur ederim ben de cok ozledim en yakin zamanda normale donucez ins
meve resimlerini gordum cok begendim
yarin dugunun var rabbim mutluluktan ayirmasin
Kızlar şu an yorgan döşek yatıyorumdünden beri hafif bir bel ağrım vardı. Reglim de gecikmişti 2 gün. Test yaptım dün, negatif çıktı. Bu sabahsa dayanılmaz bir ağrıyla uyandım. Baktık olacak gibi değil doğru doktora. Testler yapıldı, hamile değilmişim ama ileri derecede enfeksiyon varmış idrar yollarımda. Doktor değerleri görünce bugüne kadar nasıl farketmediğime şaşırdı. Hiç yanma falan olmadı çünkü. Antibiyotiğe başladım. Balayımızda otelimiz çok temizdi, çok da dikkat etmeme rağmen böyle oldum. Dua edin bana olur mu?
ahsenciiiim hoşgeldin canım, test sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim ama günde 10 kez falan bayılmak çok fazla değil mi yaaa? Allah korusun inşaallah birşeyin yoktur ama sen yinede başka doktorlarada bi görünsen? sadece bir hastaneyle kalma, neler neler duyuyoruz nolur başka bir hastaneye daha git canım.. dualarımız seninle inşallah hiçbirşeyin kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?