2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kız cadııı hoşgeldin
anam biz balayına bile gidemedik
topu topu 2 kez birlikte olabildik zaten özden bunun muhabbetini çok yapmıştık
büyük konuşmuşum :)

ahsencim tatlım çok büyük geçmiş olsun sen emarlarım felan temiz çıktı diyince aklıma geldi açıkçası biri nazar mı değdirdi evine gelen bişelermi yaptı diye... maalesef böyle insanlar var bu dünyada kötü olan kısmı ise yakınımızdalar bazılarıda.. engel olamıyosun, bilemiyosun. Rabbim kötü gözden korusun hepimizi. iyileşemene çok sevindim canım.

artena bendede o dert var ama feci ağrı çektim ben ama şimdi iyyim antibiyotiklere devam... geçmiş olsun canım sanada

ozdn tebrik ederim. ilk günler ister istemez alınganlıklar yaşıyoruz maalesef ben şahsen hala ona buna alınıyom

Son düzenleme:
esoş teşekkür ederim bebeğim, geçti çok şükür
düğün fotolarımı koyamıyorum ama ya boyutları çok büyük nasıl koyucam kızla
bi de çizelgeme bakııınn

Özden çok tatlı olmuşsun bebişkom
gelinliğimiz çok benziyo
benimki de alt kısmı komple tül ve kabarık
ama resim ekleyemedm boyutları çok büyük
nasıl ayarlicm bilmiyom

kızlaaaaaarrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

nasılsınız bakalım? evimizde internet var fakat benm laptop bozuldu şimdi annemlere gidip kardeşiminkini yürüttüm:) evimden yazıyorum şu an.

başlıyorum şimdi anlatmaya;

kınam da düğünümüz de çok güzel geçti. düğünümüz harikaydı herkes çok memnundu insanlar müzik bitmesin diye orkestraya baskı yaptılar pistte oynayacak yer yoktu :)

sonra balayımız için antalyaya gittik otelimizde herşey harikaydı balayımız da süper geçti... keşke hayat hep öyle olsa... özden ve eşiyle de tanıştık ama hiç birlikte vakit geçiremedik malesef... ben de sürekli rahatsız etmek istemedim...
perşembe akşamı evimize döndük düğünden sonra evi darmadağın bırakıp gitmiştim. 2 gündür çamaşır bulaşık ütü yemek yapmaktan kilo vermiş olabilirim... öfff çok zor ev işi.... canımız annelerimiz onları şimdi daha iyi anlıyorum... hakları gerçekten ödenmez...

lemlemcim geçmiş olsun 20 lik ameliyatı zordur. buz kompres yap mutlaka yoksa çok şişicek.... nüfus müdürlüğünde biz de çok sorun yaşadık herkes 10 dklık iş dedi biz tüm gün o salak memurlar yüzünden uğraştık. ben bi daha gelemem çalışıcam diyorum bize boş kağıda imza bırakın biz yaparız dediğinde üzerine atlayacaktım salak herhalde şaka yapıyor dedim... sonra araya tanıdık sokınca 10 dk da halloldu ama sinir sistemim altüst oldu tabi...

ahsencim sana da çok geçmiş olsun... büyü ye falan inanırım yani doğrudur... yapanın kendisini bulsun inşallah.... evinizin her yerine bol bol ayna koyun ki herkese kendi enerjisini yansıtsın.... benim koridorumda var girer girmez herkes ister istemez bakıyor :)

yarın mesaim başlıyor uzun tatilim bittiiiiiiiii..... az önce de pazara gittik kayınvalidemle... şimdi aldıklarımı yerleştirip akşam yemeği için hazırlık yapayım. azcık da ütüm var....

özden çok güzel olmuşsun canım

ahsen bende albüm yapamadım ilk başta boyutları büyük dedi sonra paintte biraz sağından solundan kırpıp deniyim dedim oldu bi kaçı.. 3 taneciğini yükleyebildim. aslında programla çok kolay oluyodurda ben bilmiyom

Çok geçmiş olsun. Bende böyle şeylerden çok ürkerim ya birkaç tane daha duymuştum yeni evlilere böyle büyü olayları filan :18: Allah korusun ya.

ayyyy kızlar gelmiiiiş, ahsende iyileşmiiiş çok sevindiiim, yavaş yavaş gelinlerimiz tamamlanıyor..

ahsencim o kadar çok sevindim ki beyninde falan bişey çıkmadığına, gerçi büyü olmasınada çok üzüldüm bende inanırım, annemle babamda yaşamış zamanında, onlarda yataklarında düğüm düğüm ipler falan bulmuşlar gençliklerinde, babam yatağı sırtladığı gibi götürüp atmış.. nasıl böyle insanlar olabiliyor hiç mi Allah korkuları yok anlamıyorum, ettiklerini bulsunlar inşaallah... peki acaba evimizi nazarlardan korumak için başka ne yapmak lazım kızlar, sonuçta yeni gelin evi, herşey yepyeni, gelen giden insanların asıl niyetini anlayamayız, bende çok korkarım öyle şeylerden, Allah korusun hepimiziii...

Günaydın kızlar evlendim balayına gittim çok güzeldi herşeyim balayımda güzel geçti bugün iş başı yaptım işimide özlemişim,sizleride özledim umarım herkesin düğünleri çok güzel geçmiştir balayında dinlenmişsinizdir,artık ev işleri yemek yapma bizi bekler

ahsenciim rüyamda senle ilgili bişiler gördüm, yanlış yönlendirmek veya hiç tanımadığım bi insanın üstüne iftira atmak istemem kesinlikle ama anlatmak istedim..

ben değişik bir mahalledeydim daha önce hiç görmediğim bi evdeyim, biz ev mi arıyormuşuz neymiş, evin balkonundan dışarıya bakyorum baya yüksek bi kattayım, kendi kendimede mırıldanıyorum yaa acaba ahsene kim büyü yapmış diye, bulsam gidip konuşurum falan diyorum, o sırada yanıma bi kadın geliyo bak kıızım ben sana göstereyim o büyü yapan kadının evini diyor, o balkondan gösteriyor, bir cami var cadde kenarında, caminin karşı çaprazında aptlar var, iki tane inşaat apt var onların yakınındaki eski bi apt var 8 katlı falan (yani eski dediğim yıkık dökük falan değil gayet temiz bir apt, yeni yapılmamış sadece) işte diyor o aptnın 2.katında oturan kadın yaptı büyüyü diyor.. hatta baya detaylı gördüm caddeyi falan, paintte çizsemmi acabaa? hatta önce kadın caminn kaaşısındaki ev diyor ben hangisi ama falan deyince tam olarak aptnı gösteriyor, ben bikaç apt gösteriyorum şu mu bu mu diye falan... öyle işte... hayırdır inşallah.. etkilendim galiba

günaydın kızlar artık bende tamamen katılıyorum aranıza tekrar,rüya gibi balayımız malesef bitti kocamı ilk iş gününe gönderdim,benimde iş görüşmem var bugün inş bakalım,buarada çamaşır makinası bipbip ötüyo,çamaşır sercem ev alt üst,sanırım evlilik şimdi başlıyoooooooooo:26::26::26::26::26:

AHSEN sana bi türlü yazamadm çok geçmiş olsn cnm ya,olacak şey değil,demek birileri büyü yapmış,inanırdım böyle şeylere ama hiç görmemiştim daha önce,allaha havale et herkesi,,allah bildiği gibi yapsın

LEMLEM;eğer tarifin doğru çıkarsa senden tırsmaya başlıcammm

mERHABA KIZLAR.. Ahsencim büyüye inanırım ve çook korkarım. Rabbim kötü insanların şerrinden korusun hepimizi. Önemli bi rahatsızlığın olmadığına çok sewindim.
Oh ne güzel bikaç gelinimiz daha aramıza katıldı. Tatlı muhabbetlerimize geri dönelim artık.. Bütün eylül gelinlerinin düğünü içine çok sinmiş ve kalabalık bi düğün olmuş herkesin. Ne kadar güzel.Rabbim dualarımızı kabul etti kızlar. Benimde albümde düğün fotoğraflarımdan var bakabilirsiniz.H.sonu dış çekim yaptığımız fotoğrafçı göndermiş fotolarımızı. Güzellerden albüm için seçim yapıcam. EKlerim size de.

C.tesi annemdeydik kahvaltıdan akşam yemeğine kadar:) Dün bütün günüm temizlikle geçti. Çok yoruldum.

Güü nay dııınnnn,,,
bu gün iş başı yaptımm,
Düğün bittiğinde aneemmm bu kadarcıkmıydı dedim, çok eğlendim hayatımın günüydü, oynamam diyen ben hiç mi hiç oturmadımm, kınam düğünümüm herşey öyle sakin öyle stressizdi ki Allah herkeze yaşatısın kızlar,

Gözün aydın canımcım. Ewet aynen bende düğün bittiğinde ne çabuk bitti ya eğleniyoduk ne güzel dedim:) Çok çok eğlendik çok şüükür Allahıma.Herşey yolunda gitti. Ew işleri nasıl gidiyo??

hoşgeldin özdenciiim, facede gördüm resimlerini çok tatlı olmuşsun gerçekten.. bu alınganlıklarda geçecektir zamanla... bende balayında kavga etmiştim, allahın adasında gidecek biyerimde yoktu, önce bıraktım onu hızla başka tarafa gittim, sonra kalabalıkta onu kaybettim baya bir aradım çok korkmuştum.. dil bilmem iz bilmem..

elif fotoğrafçı dış çekimlerinizi göndermiş mi gerekten yaaa, bizimki vermiyor yaaa, gittik fotocuda seçtik, ama çok güzel olanlar vardı sadece 26 tanesini albüm için seçtik gerisininde tanesini 10tlden satarmış, 25 tane daha beğenmiştik ama baktık 250de ona vermemiz gerekecez, zaten düğünde çekilen fotolar iiçinde verdik baya, fazla oldu bizde alamadık diğer pozları... geçen gün düğüne gittik bizim fotocu ordaydı, tekrar konuştuk yaa şu diğer fotoları cd de falan versen bizde uygun bişiler versek anlaşsak dedik bakarız ayarlarız dedi, sonra bizim arkadaşımızın düğününde dans ederken falan 4poz foto çekmiş çıkarıp getirmiş hediye verdi :)) ben bide gelin şemsiyemi fotocuya hediye etmiştim, oda bana normalde yapacağı büyük foto haricinde bi büyük foto daha hediye edecekmiş. ama ben diğer pozları da istiyorum yaaa :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…