2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar... bugun iş başı yaptık aşkımla korkuyordum motive olamam falan diye ama özlemişim ya ...ne güzel tüm gelinlerimiz eğlenmiş ve mutlu rabbim bi ömür boyu mutlu eder hepimizi inşallah..geçmişi okuyum hemen merak ediyorum ne var ne yok:)

Ayyy ben burda olmayı çok özlemişim,
işte değilll tabii sizin aranızda,
Şuan bakın ya 2 hafta önce stres telaşee şimdiii ooooo

hepimiz epey oynamışız ne güzel bende eşimde hiç oturmadık ya bu kadar oynuycamı hiç tahmin etmemiştim çok eğlenceliydi ya:) ev işleri zormuş ama bide biz evde hiç durmadık evimi özledim balayı tatili sonra patronumun hediyesi olan kaplıca tatili bide kalan günlerde arkadaş ve aile ziyaretleri evimi özledim ya hafta sonu annemleri davet ettim yemekler yaptım bilmeyen ben:)eşimde sağolsun zorlada olsa temizlik yapıyo:) çok hoşuma gidiyo yardım etmesi falan ama evde eşyalrın yerini falan b,lmiyorum ve kıyafetleri tam anlamıyla yerleştiremedik çok karışıkdün yapacaktık pikniğe götürdüler sabah erkenden ve çok geç geldik...hafta içide arkadaşlarımızı çağırıcaz oturmya:) çok heycanlı ve güzelmiş evlilik:)

Lemancım bizim fotoğrafço 800e yakın fotoğraf çekmişti ama tabi çoğu kötü kayık filan:) H.sonu hepsini cd olarak gönderdi. içinden beğendiklerimizin numaralarını vericez. Güzel bi şekle getirip albüm yapıcak. Tabi o süreçte sürekli mailleşiriz heralde beğenip beğenmediğimi sorar. 2 cep albümü ailelere yapıcak.1tanede büyük foto vericek. onların dışındakileri nasılsa cd elimde ya kendimiz çıkarttırırız ilerde. bizimkinin şemsiyesi filan kendindi. Bide video çekti bize kısa film:) onu çok merak ediyorum.eski zamanlardaki gibi ben şemsiyeyle eşim fesle bastonla filan.ben mendil atıyorum o alıp elimi öpüyo fotolarıda var onların birde video çekti.çok hoşuma gitti.

servet ewlilik gerçekten güzelmiş. Bütün yük omzumuzda ama ben şikayetçi değilim. aşkımın yüzünü görünce iyiki ewlenmişim diyorum yorgunluğuma deyiyo. Çok yardımcı bana ya sağolsun. dün süpürgeyi o yaptı mesela bende geçen hata p.tesi aldım annemleri ve dayımları yemeğe. ALtından kalkabildim valla herşeyde çok güzeldi. Aferin bize yaa iyi ew hanımları olucaz
Neler yaptın yemeğe??

hoşgeldin semertaa :)) çok şükür seninkide çok güzel geçmiş, darısı kalan gelinlerimizin başına inşalah onlarda sorunsuz bir şekilde atlatırlar..

aaa videoda güzel olmuştur :))) ya bizimkide 800e yakın foto çekmiş arasında karar veremdiğimiz çok güzel fotolar var zorla seçtik 26 taneyi.. çok kararsız kaldıklarımızıda ayrı biyere yazmıştık bunlarıda cd veya baskı olarak alırız diye ama çok istiyor onlar içinde yaaa (

gerçi bizim balayında çektiğimiz fotoların olduğu hafıza kartı bozumuştu bütün fotolarmız silinmişti, çok üzülmüştüm, neyseki onu kurtardı fotoğrafçı uğraştı baya.. ama şu diğer fotolarımızıda verse yaa keşke..

Sağol canım herşey rüya gibiydi derler ya aynen öyle hiç telaş yoktu o kadar sakindim ki ağzım kulaklarım da sırıtp durdum tüm gece, ilk defa oynadım içim kıpır kıpır çooook güzeldi, ev işleri iyi saylır ya zaten daha baş başa pek oturamadık ilk hafta 14 kişi ağırladım, sonraki hafta şehir dışından arkaşadım ve eşini ağırladım onun dışında her akşam kardeşlerimi çağırdık hep oturup sohbetler ettik, 3 gün annemi göremedim bi ara sesini duyunca ağladım sonra kalktık gittik annemin yanına

ya bu dış çekim resimleri benimde sıkıntılı çok eğlenceli geçti halbuki ama gıcık adamlar vermiyolar cd de, bizde mecburen 40 poz seçtik tanesi 10 liradan yaptıkları haksızlık ama bi yolunu bulurda alırız inş geri kalan pozları

heyyoo ben de geldiiiiiiimmmm...

bugün ben de kocam da iş başı yaptık... ben dün gece bir hapşurmaya başladım azcık nezle gibiyim.... sürekli ağladım dün akşam... ben evlendiğimiz günden beri anneciiğimi de göremedim. 2 sokak aşağıda oturuyor ama düğünden beri anneannem ile kaldığından göremedim annecimi çok özledim bir de dün akşam öyle halsizleşip kötü olunca bir ıhlamur getiren olmayınca içime oturdu çok feci... ama kocacım sağolsun ilgilendi benle... bugün işe başladım... özlemişim işimi de arkadaşlarımı da... ayyy kızlar sabah hayatta yatağımı toplamadan çıkmazdım bu sabah yatak matak hak getire bıraktım çıktım :)

tek tembel gelin ben miyim söyleyin bakiiiiim ?

Hoşgeldinnn,
ben şöyle bi toparladım yatağı, üstümden çıkanlar da ayakucunda 7 de evden çıkmamız gerekiyor anca bu kadar valla, bende tembeller sınıfındayımm,
bende 1 haftadır nezleyim, annecimde 10 dk mesafede 3 gün üst üste göremeyince ağladım ya, zaten sürekli ablalarımı çağırıyorum kardeşim ve eşini falan, kalabalık ailede de büyüdüğüm için sessiz eve gelemiyorum henüzz

yatağı darmadağınık olanlardan biride benim merak etmeyin yanlız değilsiniiiiiiz ama ben istesemde toplayamam çünkü ben evden çıktığımda eşim daha uyuyor oluyor onun işi daha geç başlıyor.. akşam eve geldiğimde yatağı darmadağınık buluyorum, o saatten sonrada yemekle falan ilgleniyorum sonrada tv falan izliyoruz zaten birazdan yatacaz diyede toplamıyorum bile...

bitek haftasonları veya eve erken gelmişsem biyere yemeğe falan çıkacaksak topluyorum, eve kimlerle döneceğimiz belli değil sonuçta diye..

sabah 07:15' kalktım tost yaptım yedik yatağı topladım bulaşıklarımı yerleştirdim ve eşimden önce çıktm..

elimden geldiği kadar sabah ki bulaşıklarımı orta da bırakmamaya çalışıyorum.. çok zor oluyor akşama

yanında uyumak o kadar güzel ki geceleri uyanıp öpmesi falan ..çok hoşuma gitti :) evlilik çok ama çok güzelmiş ev işi kısmı yoruyo acayip saçım döklüyo benim ve deli oluyorum:)
kocacımı çok seviyorum ben...yemege mercimek çorbası fırında tavuk şehriyeli pirinç pilavı patates kızarması :) ama akşama ne yapacagım bilmiyorum

bende sabah tost yaptım..gece namaza kalkmıştı eşim bende uyanmıştım kalkıp bu arada bulaşık makinasını boşalttım ...makyaj yap hazırlan .. yatağı topla falan zor gibi ama masayı toplayamadım geç kalıyorduk

evet tost kurtarıcı gibi ama her zaman da yenmiyor bu sabah makyaj yapmadım ben ama artık böyle kalkıcam hep gece erken de yatarsam mükemmel olacak

erken yatamadık şimdiye kadar ama bakalım bugunden sonra nasıl olacak bugun evli ilk iş günüm gelişimizi ayarladık ben işe yarım saat erken geliyorum ama çıkış nasıl olacak bilmiyorum ya erken çıksa keşke eve birlikte gidicez arabayla öyle olunca çıkışta onu beklemek istemiyorum...çünkü eve gidip yemek yapmak falan zaman alıcak çünkü bide çarşamba arkadaşları gelecek evi az daha temizlemem lazım:)

SEN Önce çıkıyorsan rahat olut eve gider bi kısmını yaparsın işlerinin.
çarşamba günü içinde yapacaklarını 1 gün önceden yapabilirsin kolay olur

SEN Önce çıkıyorsan rahat olut eve gider bi kısmını yaparsın işlerinin.
çarşamba günü içinde yapacaklarını 1 gün önceden yapabilirsin kolay olur

ee Taze gelinler akşama ne yemekleri var söyleyin bakalım.. Bundan sonra herkes hergün menüsünü söylesin kızlar birbirimize yardımcı olalım. Fikir verelim. Ben dün pilav yanına hazır tavuk dönerlerden ısıttım.p.kızartması tarhana çorbası salata yapmıştım. Pilav arttı(bilerek çok yaptım bugüne kalsın diye:) bugün yanına taze fasulye yapıcam.

oleyyy herkes gelmiş nerdeyse yaa süper oldu topiğimiz yine
hoş geldiniz hanımlarr hepinizin düğünlerinin güzel geçmesi harika.
bizim dün tam 3 hafta oldu evleneli saolsun her hafta minik sürprizlerle kutladı eşim. ilk ay diye böle yapıyomuş sonra koordineli bi şekilde yıla dönecekmiş kutlamalar o koordineyi nası sağlıcak merak ediyorum alıştırmasaydı bananee
bugün 12 de uyandım ben yaa:26: sabah kocam işe geç kaldı 7 buçukta evden çıkması gerekirken o saatte uyandı kahvaltı edecek vakti yoktu bende dünden börek yapmıştım onu ısıtıp saklama kabına koydum noktada çay yapmışlar bi güzel yemişler arkadaşlarıyla keşke daha fazla koysaydın aşkım dedi
yemeğim yokk bi mercimek çorbası koydum şimdi pişiyo yanına napcam hiç bi fikrim yok arayıp bakıyım annemlerde ne var onlardan mönü çalıyorum bi de aynı şehirde olsaydık ah ahhh

ben yanına kıymalı makarna ve fırın poşetinde elma dilim patates yapcamm bugün çorbada var yeter.benim eşim sebze pek sevmiyo maalesef ne yapcamı şaşırıyom taze fasülye de hiç yemiyomuş.. evimize ilk geldiğimiz gün taze fasülye aldım zeytinyağlısına bayılırım bi güzel yaptım hazırladım sofrayı ki hiç yemiyo ondan. yesene felan dedim ''e aşkım ben taze fasülye yememki hiç'' demesin mi neymiş istersen evlenmeden önce 20 sene sevgili ol yinede bambaşka bi koca karşına çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…