Gözün aydın canımcım. Ewet aynen bende düğün bittiğinde ne çabuk bitti ya eğleniyoduk ne güzel dedim:) Çok çok eğlendik çok şüükür Allahıma.Herşey yolunda gitti. Ew işleri nasıl gidiyo??
Güü nay dııınnnn,,,
bu gün iş başı yaptımm,
Düğün bittiğinde aneemmm bu kadarcıkmıydı dedim, çok eğlendim hayatımın günüydü, oynamam diyen ben hiç mi hiç oturmadımm, kınam düğünümüm herşey öyle sakin öyle stressizdi ki Allah herkeze yaşatısın kızlar,
Lemancım bizim fotoğrafço 800e yakın fotoğraf çekmişti ama tabi çoğu kötü kayık filan:) H.sonu hepsini cd olarak gönderdi. içinden beğendiklerimizin numaralarını vericez. Güzel bi şekle getirip albüm yapıcak. Tabi o süreçte sürekli mailleşiriz heralde beğenip beğenmediğimi sorar. 2 cep albümü ailelere yapıcak.1tanede büyük foto vericek. onların dışındakileri nasılsa cd elimde ya kendimiz çıkarttırırız ilerde. bizimkinin şemsiyesi filan kendindi. Bide video çekti bize kısa film:) onu çok merak ediyorum.eski zamanlardaki gibi ben şemsiyeyle eşim fesle bastonla filan.ben mendil atıyorum o alıp elimi öpüyofotolarıda var onların birde video çekti.çok hoşuma gitti.
Gözün aydın canımcım. Ewet aynen bende düğün bittiğinde ne çabuk bitti ya eğleniyoduk ne güzel dedim:) Çok çok eğlendik çok şüükür Allahıma.Herşey yolunda gitti. Ew işleri nasıl gidiyo??
hoşgeldin özdenciiim, facede gördüm resimlerini çok tatlı olmuşsun gerçekten.. bu alınganlıklarda geçecektir zamanla... bende balayında kavga etmiştim, allahın adasında gidecek biyerimde yoktu, önce bıraktım onu hızla başka tarafa gittim, sonra kalabalıkta onu kaybettim baya bir aradım çok korkmuştum.. dil bilmem iz bilmem..
elif fotoğrafçı dış çekimlerinizi göndermiş mi gerekten yaaa, bizimki vermiyor yaaa, gittik fotocuda seçtik, ama çok güzel olanlar vardı sadece 26 tanesini albüm için seçtik gerisininde tanesini 10tlden satarmış, 25 tane daha beğenmiştik ama baktık 250de ona vermemiz gerekecez, zaten düğünde çekilen fotolar iiçinde verdik baya, fazla oldu bizde alamadık diğer pozları... geçen gün düğüne gittik bizim fotocu ordaydı, tekrar konuştuk yaa şu diğer fotoları cd de falan versen bizde uygun bişiler versek anlaşsak dedik bakarız ayarlarız dedi, sonra bizim arkadaşımızın düğününde dans ederken falan 4poz foto çekmiş çıkarıp getirmiş hediye verdi :)) ben bide gelin şemsiyemi fotocuya hediye etmiştim, oda bana normalde yapacağı büyük foto haricinde bi büyük foto daha hediye edecekmiş. ama ben diğer pozları da istiyorum yaaa :84:
heyyoo ben de geldiiiiiiimmmm...
bugün ben de kocam da iş başı yaptık... ben dün gece bir hapşurmaya başladım azcık nezle gibiyim.... sürekli ağladım dün akşam... ben evlendiğimiz günden beri anneciiğimi de göremedim. 2 sokak aşağıda oturuyor ama düğünden beri anneannem ile kaldığından göremedim annecimi çok özledimbir de dün akşam öyle halsizleşip kötü olunca bir ıhlamur getiren olmayınca içime oturdu çok feci... ama kocacım sağolsun ilgilendi benle... bugün işe başladım... özlemişim işimi de arkadaşlarımı da... ayyy kızlar sabah hayatta yatağımı toplamadan çıkmazdım bu sabah yatak matak hak getire bıraktım çıktım :)
tek tembel gelin ben miyim söyleyin bakiiiiim ?
servet ewlilik gerçekten güzelmiş. Bütün yük omzumuzda ama ben şikayetçi değilim. aşkımın yüzünü görünce iyiki ewlenmişim diyorum yorgunluğuma deyiyo. Çok yardımcı bana ya sağolsun. dün süpürgeyi o yaptı meselabende geçen hata p.tesi aldım annemleri ve dayımları yemeğe. ALtından kalkabildim valla herşeyde çok güzeldi. Aferin bize yaa iyi ew hanımları olucaz
Neler yaptın yemeğe??
sabah 07:15' kalktım tost yaptım yedik yatağı topladım bulaşıklarımı yerleştirdim ve eşimden önce çıktm..
elimden geldiği kadar sabah ki bulaşıklarımı orta da bırakmamaya çalışıyorum.. çok zor oluyor akşama
bende sabah tost yaptım..gece namaza kalkmıştı eşim bende uyanmıştım kalkıp bu arada bulaşık makinasını boşalttım ...makyaj yap hazırlan .. yatağı topla falan zor gibi ama masayı toplayamadım geç kalıyorduk
erken yatamadık şimdiye kadar ama bakalım bugunden sonra nasıl olacak bugun evli ilk iş günüm gelişimizi ayarladık ben işe yarım saat erken geliyorum ama çıkış nasıl olacak bilmiyorum ya erken çıksa keşke eve birlikte gidicez arabayla öyle olunca çıkışta onu beklemek istemiyorum...çünkü eve gidip yemek yapmak falan zaman alıcak çünkü bide çarşamba arkadaşları gelecek evi az daha temizlemem lazım:)
erken yatamadık şimdiye kadar ama bakalım bugunden sonra nasıl olacak bugun evli ilk iş günüm gelişimizi ayarladık ben işe yarım saat erken geliyorum ama çıkış nasıl olacak bilmiyorum ya erken çıksa keşke eve birlikte gidicez arabayla öyle olunca çıkışta onu beklemek istemiyorum...çünkü eve gidip yemek yapmak falan zaman alıcak çünkü bide çarşamba arkadaşları gelecek evi az daha temizlemem lazım:)
ee Taze gelinler akşama ne yemekleri var söyleyin bakalım.. Bundan sonra herkes hergün menüsünü söylesin kızlar birbirimize yardımcı olalım. Fikir verelim. Ben dün pilav yanına hazır tavuk dönerlerden ısıttım.p.kızartması tarhana çorbası salata yapmıştım. Pilav arttı(bilerek çok yaptım bugüne kalsın diye:) bugün yanına taze fasulye yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?