2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz tatilde koçişle çok kilo aldık hafif yiyelim dedi salata falan demişti..eve gidince açlık durumuna göre karar veririz..karpuz alalım diyorum salata yaparım isterse çorba ama çok açsa başka şeyler yaparız artık:)

SEN Önce çıkıyorsan rahat olut eve gider bi kısmını yaparsın işlerinin.
çarşamba günü içinde yapacaklarını 1 gün önceden yapabilirsin kolay olur

erken çıkmam işe yaramıyo cnm ya ev uzak birlikte gidicez eve otobus çok dolaşıyo yoksa ..

ay bugün tebrik kabul etmekten ve dedikodu yapmaktan çalışamadım doğru dürüst :)

akşama bizim menüde de mercimek çorbası ve salata var :) ilk iş çıkışı akşamı olacağından biraz hafif bi menü seçtim... kolay olsun diye... bir dahaki haftaya pazar akşamından haftalık menü yazmayı planlıyorum...

hoş gerçi önümüzdeki hafta pek yemek yenmez evde... eşim işi gereği seyahate çok sık gidicek var mı benm gibi yalnız kalıcak olan aranızda ???

Son düzenleme:

benn maalesef ama bi gece olcak bi gece olmıcak evde. 2 hafta boyunca böyle olcaz sonra bi hafta gündüzcü felan... allak bullak olcam bakalım hayırlısı..

5 TE işten çıkıyorum 5 dkda ewimdeyim:) işyerimin alt sokağında ew süper dimi yemek yapmak için zamanım olur benim. E geçen p.tesi yemeğe aldığımda annemleri iş çıkışı aldım yetiştirdim. Çok şükür iyiki yakınlarda tutmuşum ewimi. İşimi çok kolaylaştırıyo. Hatta 2 kere öğle yemeğine ewe gittim geçen hafta kocacım kahvaltıya bekledi beni. Hazırlamış mis gibi sofrayı ooh çok güzel oluyo.

Selam kızlar düğünüm oldu iki günlük evli bir bayanım bende:) ilk gece ağladım gizli gizli keske evinde olsam odamda uyusam diye.ilk Sabah kalktgimdada ağladım lavaboya kaçtım askımda üzüldü ama bugün 2.sabah sanki biraz daha iyiyim.annemle telde konuştum aesi çok buruk geliyordu agliyordur sürekli ama alışasa yavaş yava.telden giriyoum yanlış yazıyorum net bağlanır bağlanmaz gelcem

slm kızlar.ilk yemeğimi yapıyorumm 'dolma' :) inş güzel olur ya kocam hiç inanmıyoda yemek yapabileceğime,kızlar siz bana öğretin biraz yaa.yanına tarhana çorbası ve yoğurt olcak

slm kızlar.ilk yemeğimi yapıyorumm 'dolma' :) inş güzel olur ya kocam hiç inanmıyoda yemek yapabileceğime,kızlar siz bana öğretin biraz yaa.yanına tarhana çorbası ve yoğurt olcak

tatlımmm benmde inanmıyodu eşimm hoşş bende inanmıodum amaaaaa yapıorum ve bayılarak yiyo:)))) sende enn güzellerini yaparsın sevgimizi katıoruz biz ayool eşinin tepkisini yaz bize:) gerçi ben herzaman giremiorum amaaa

Merhaba kızlar bende evlendim 1 hafta oldu bizimkisde.aynı dertlerden bende muzdaribim benmde eşim seyahate çıkıyo yanlız kalıcm iki hafta da 4gece ama annem yanlız bırakmam seni deyip duruyo bi onlarda bi evimde olcam sanırım ama istemiyorumda evimde kalmak istiyorum,işte anne yüreği bırakmıyo tek başına evde.
yanlız bu yemek konusu zor olcak gerçekten de daha evde vakit geçiremedik hiç benmde ilk iş çıkışım olcak ama evde hiç yemek yok alışveriş bile yapamadık henüz.
balayından daha yeni geldik hafta sonuda aileler rahat bırakmayınca evde vakit geçiremedik bakalım inş.zamanla oturur düzenimiz...

azcık ucundan yaktım :) ama tadı güzelll

balayınaa gidemedimm ama evliliğimin ilk günlerinden fotolar koydum azıcık:)) yaa ewlenmeden her gece netteydim herkesle konuşuodumm burdan okuyodum şimdi maleseff anneme geldikçeee. eğer FOTO KOYAN OLURSA!!! benm bi fotomun altına yasemin foto koydum bak yazarsa çok sevinirim böle kim ekledi bilemiorum zamanımda kısıtlı ama bakmakta istiorummmm.

olsun yaa yaka yaka öğrencezz:) afiyett ball şekerrr olsunn inşallahhhhhh

saol cnm benim.yemeğimizi yedik,begendi çok şükür,çokta yanmamış zaten yakaladm tam yanmaya başlarken :)

fotolarına baktım cnm duygulandm walla nerdennnn nereyeeee :) yüzün sanki hep asık gibi.ters giden bişeylermi var

aaa öylemiiiii cnm yook aksine çok şükür çok mutluyum. hiç bakmamışım o açıdan cnm bilemedim:))

kızlar benim ikametgah almam lazım,bilgisi olan varmı,netten baktım biraz üzerine fatura fln lazımmış,evlilik cuzdanını götürsek olurmu acaba sadece??????soyismimde henüz değişmedi

günaydın gelinler:)
çok ama çok yorgun hisediyorum kendimi akşam eve gidince kociş hafif şeyler olsun salata yeter dedi salata karpuz birazda dünden kalma tavuk pilav vardı öyle hallettim iyi ki çeşit çeşit yemek isteyen bi kocacım yok...ama sabahları daha erken kalkmamız lazım alel acale yemeye çalışıyoruz olmuyo oda...akşam kedi gibi 10 da yattım kocacımın yanında uyumuşum ...ama hala uykum varrr....mesai 8,30 da başlıyo normalde ama kocam 8 de başlıyo bende erken geliyorum artık...bu sayede burayı takip ederim ne güzel:) bide yarın misafirlerim olacak ayy bu uykusuzlukla ben basıl ev sahibi olucam bilmiyorum

günaydınlarrr
dün eşimin kumaş paltolonunu ütüleyim dedim beceremedim pek. aslında çok da feci değildi yani ama benimki biraz titiz üst tarafa doğru çift çizgi yapmışım :26: neyseki kocacık ütü işini iyi beceriyo. bugün burdaki terziye götürüp ütülettircem artık bu ctesi ilk misafirim geliyo çocukluk arkadaşım ve eşi gelicekler yemeğe. ay çok heyecanlıyım umarım yemeklerim güzel olur. gerçi güzel yemek yaparım ama bazen tutmuyo nedense tatları :)
bu arada evimin keyfini çıkarıyorum ama sıkıldım bayağı yavaştan bi iş bulmam gerek...
bende son durumlar bu

günaydın kızlaaaaaar, ne güzel topiğimiz tekrar dolmuşşşş

ee kızlar akşama ne yemek yapacaksınız yaaa, ben şimdiden düşünüyorum.. cuma gününden beri yemek yapmadım, dişim şişti fazla hareket edemiyordumi ilk günler o yüzden yaptırmamıştı aşkım, pazar günüde pikniğe gitmiştik, dünde kayınvalidem yemeğe çağırmıştı ordaydık.. ama bugün bişiler yapmak istiyorum yaaa... akşamları ben 6.30da evde oluyorum, 7.15te de eşim evde oluyor.. yemeği hazırlayana kadarda saat 8 falan oluyor, tv karşısında yiyoruz bizde... sizde bu kadar geç mi yiyosunuz kızlar yemeği yaaa. kaçta yiyosunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…