SEN Önce çıkıyorsan rahat olut eve gider bi kısmını yaparsın işlerinin.
çarşamba günü içinde yapacaklarını 1 gün önceden yapabilirsin kolay olur
erken çıkmam işe yaramıyo cnm ya ev uzak birlikte gidicez eve otobus çok dolaşıyo yoksa..
ay bugün tebrik kabul etmekten ve dedikodu yapmaktan çalışamadım doğru dürüst :)
akşama bizim menüde de mercimek çorbası ve salata var :) ilk iş çıkışı akşamı olacağından biraz hafif bi menü seçtim... kolay olsun diye... bir dahaki haftaya pazar akşamından haftalık menü yazmayı planlıyorum...
hoş gerçi önümüzdeki hafta pek yemek yenmez evde... eşim işi gereği seyahate çok sık gidicekvar mı benm gibi yalnız kalıcak olan aranızda ???
slm kızlar.ilk yemeğimi yapıyorumm 'dolma' :) inş güzel olur ya kocam hiç inanmıyoda yemek yapabileceğime,kızlar siz bana öğretin biraz yaa.yanına tarhana çorbası ve yoğurt olcak
ay bugün tebrik kabul etmekten ve dedikodu yapmaktan çalışamadım doğru dürüst :)
akşama bizim menüde de mercimek çorbası ve salata var :) ilk iş çıkışı akşamı olacağından biraz hafif bi menü seçtim... kolay olsun diye... bir dahaki haftaya pazar akşamından haftalık menü yazmayı planlıyorum...
hoş gerçi önümüzdeki hafta pek yemek yenmez evde... eşim işi gereği seyahate çok sık gidicekvar mı benm gibi yalnız kalıcak olan aranızda ???
tatlımmm benmde inanmıyodu eşimm hoşş bende inanmıodum amaaaaa yapıorum ve bayılarak yiyo:)))) sende enn güzellerini yaparsın sevgimizi katıoruz biz ayooleşinin tepkisini yaz bize:) gerçi ben herzaman giremiorum amaaa
azcık ucundan yaktım:) ama tadı güzelll
olsun yaa yaka yaka öğrencezz:) afiyett ball şekerrr olsunn inşallahhhhhh
saol cnm benim.yemeğimizi yedik,begendi çok şükür,çokta yanmamış zaten yakaladm tam yanmaya başlarken :)
fotolarına baktım cnm duygulandm walla nerdennnn nereyeeee :) yüzün sanki hep asık gibi.ters giden bişeylermi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?