2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet evlilik süper bişi ben çok memnunum.. her ne kadar dağınık pasaklı bi kocam olsada sürekli peşinde dolaşıp dağınıklığını toplamak zorunda olsamda seviyorum ben onu... bu gizlilik olayına haala alışabilmiş değilim, bi cafeye gidiyoz akşamları falan saaate bakıyorm annemgili aramadım gibi geliyo, yada biyere gitçez gündüzden söylüyo ya annemgili arayıp izin alasım geliyo

bizim nikahta nikah memurumuz çok tatlı b bayandı, bana sordu, evet dedim, döndü herkese duyduk muuuuu dedi herkes hayııııır duymadık diye bağırdı, halbuki gayetde güçlü bir sesle söylemiştim sonra tekrar dymak istiyoruz dedi, ben bir bağırdım eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet diye, herkes şok oldu baya bi güldüler, kadın şaşırdı böyle bi sesin senden çıkacağını beklemezdim dedi falan.. sonra eşime sordu onada iki kez dedirtti oda bağırdı, adı ferhat ya, hadi bakalım leman için dağları delen güçlü bir evet bekliyoruz dedi, oda baya bir bağırarak söyledi tabii... imzadan sonra ayağına ben basmıştım, ama masanın altı kapalı fısıltılar oldu hangisi bastı kim bastı gibi, ben kollarımı havay kaldırıp ben bastıııııııım diye bağırdım herkes alkışladı

biz sadece evet dedik,sadece bunun yakıştığını düşünüyorum çünkü.ben masaya oturur oturmaz ayağımı hazırladım bekliyorum basmayı,kocamda dur şimdi değil daha nikah kıyılmadı fln diye beni oyalarken ayağıma bastı :))) aaa diye şaşırdım bende bastım hemen ama kandırdı beni bikere

canım közlenmiş kırmızı biberi sadece közleyip buzdolabı poşetinemi koydun nasıl yaptın bende yapıp atmak istiyorumda...
ben o dometesli kırmızı biberli şeyi şöyle yapıyorum biberleri közleyip soyuyosun minik minik doğra domatesi rendeliyosun ya da minik minik doğrayabilkirsin ben ya da ikisini birden rondodan geçir ama elde yapman daha lezzetli oluyomuş... istersen azcık da yeşil biber koyabilirsin. sonra bunları geniş bi kapta tuzunu 4-5 diş sarımsağı sirkeyi ve zeytinyağını ekleyip harmanla ve cam kavanoza koy ve istediğin zaman yiyebilrisin eğer fazla yaparsan dondurucudada saklayabiliyomuşsun benim arkadaşım öyle yapıyomuş daha uzun süreli olsun diye bittikçe alıp açıp buzdolabının altında saklıyomuş..

Bizimde nikah memurumuz çok tatlı bir bayandı onun sayesinde bende erken bastım ayağına daha aşkım evet demeden bastırdı herkes erken bastın dedi ama olsun zafer benm oldu sonuçta

Bizdede ben kendimden beklemediğim şekilde evet diye bağırdım. Kocacımda hayatımın en güzel eveti EVEET diye bağırdı. Bilmiyodum öle diyceni. şaşırdım. Herkesin çok hoşuna gitti ama.

sarma sarıp buzluğa atanda var hanımlar pratiklik adına. ama denemedim bilmiyorum tadı açısından nasıl olur bi fikrim yok

sarma sarıp buzluğa atanda var hanımlar pratiklik adına. ama denemedim bilmiyorum tadı açısından nasıl olur bi fikrim yok

hiç bişey olmuyor ama saklama kabı küçük ise arasına poşet falan serin buzluktan çıkınca ayırması kolay olsun
normal biber dolmasına da bişey olmuyor benim buzlukta var hızlıca pişiyor...

Son düzenleme:
bende dış çekim fotolarımı çooook merak ediyorum fotocumuz trabzonda kaldı.. geçen aradık gelmemizi bekliyomuş fotoları seçmek için o biraz zor dedik cd ile yollıcak biz burdan seçicez fotoları. bi an önce elime ulaşsın evimde hiç düğün fotomuz yok

Kırmızı biber ve patlıcanı fırında közlüyorum, soyup olduğu gibi buzdolabı poşetiyle atıyorum,
senin tarifi de aldım perşembe günü yapıcam inş.

hımm bende buzluğa közlenmiş kırmızı biber atacam, annem közleyip soyuyor, başını ve çekirdeklerinide çıkarıyordu.. sonra buzdolabı poşetlerine parça parça her sofrada yenecek kadar yapıp koyuyordu..

ayyy akşam olduu 1 saat sonra pazara gitcem bide bizim mahallenin pazarı en ucuz pazarlardan biri kayınvalidemin siparişleri bile var :)) çok pis gaza geldim 10 kilo falan domates alırmışım

evde bi eksik yok, sadece kışlık bişiler almaya gidecem, domates, kırmızı etli biber, bulursam güzelinden taze fasulye, dolmalık biber.. aklıma gelenler bunlar, kızlar başka ne atılırdı buzluğa...

hiç bişey olmuyor ama saklama kabı küçük ise arasına poşet falan serin buzluktan çıkınca ayırması kolay olsun
normal biber dolmasına da bişey olmuyor benim buzlukta var hızlıca pişiyor...
doğru bi daha çözülmesini beklemeyiz. ben buzluk böreklerinin arasına streç film seriyorum istediğim kadar çıkartıp pişiriyorum
Kırmızı biber ve patlıcanı fırında közlüyorum, soyup olduğu gibi buzdolabı poşetiyle atıyorum,
senin tarifi de aldım perşembe günü yapıcam inş.

umarım güzel olur canım. bende atıyım bi kaç tane kırmızı biberr bayılıyorum kırmızı biberli yemeklere...

közlenmiş kırmızı biber ve patlıcandan çok güzel salata oluyo, domates, biber, minik minik doğranmış soğan, yağ, sirke ve sarımsak bi de maydonozz

bende istediğim gibi güzel domates bulursam 6 7 kilo alcam e ancak canım bamya, taze barbunya atabilirsin sonra bezelye olabilir, mısır atabilirsin mısır çorbası severmisiniz bilmem ama garnitür olarakta kullanabilrsin

bi de hanımlar çok pratik bişey daha söyliyim size kıymayı soğanla kavurup saklama kaplarıyla buzlukta muhafaza edin tabi kullanacağınız kadar ayırıp koyun bunları saklama kaplarına. yemek yaparken hooop hazır kavrulmuş kıyma sarımsak içinde annem soyup sirkeli suda cam kavanozda bekletiyodu buzdolabının alt kısmında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…