2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benden bu kadar
şimdi akşam yemek için bişeler yapıcam. akşam maç varr kocacık çok heyecanlı ve gergindir kesin yeni totem yapmış inter maçında tüm maç boyunca oturduğu koltuktan kalkmamış yine oraya oturup maç bitene kadar kalkmıcakmış bu durum pek hoşuma gitmesede yinede tutsun kocamın totemi yaa

ankastre fırının fişini takmadan yerleştirmiş salak servis karnıyarığı koydum yarım saat sonra bi baktım buz gibi fırın,çıkardım ocakta yaptım.fırında daha güzel oluyodu.çılbır ilk defa yien kocam begendi,petibörlü pasta yapmıştm hani şu pudingli olandan.kolaya kaçmışın dio beyfendiiii

mrb kıslaaaaaaaaarrrrrr....
ösledim hepinisiiii...ne heyecanlıydı yaaa 2 hafta öncesine kdr düğün kına telaşeleri...şimdi okudumda bu akşam ne pişiriyorus muhabbetleri...ayyy çok şükür yaaaa

bende çooooooooooooooookkkkk mutluyum aşkımla..bi hafta kemere kaçtık döner dönmez okulun açılması çok yordu beni tam gün çalışıp evli olmak cidden çok yorucu ama saolsun eşim yardım edio çk anlayışlı koçaçııımm bnm..de birlikte yapıyorus herşei :)

bide yemek yapmayı geliştirirsem süper oluçak inş...buzluğu saolsun kayınvalidem doldurdu..sarma-vişne-yeşil fasülye....hala nişanlı gibiyiz dışarda sık yiyorus inş. kilo neyim almam..el öpmeler var burda adetmiş her akşam bi akrabaya çay içmeye gidios ya allahtan sıkıcı değil kısa ziyaretler.

kızlar selam
ya eve hala internet baglanmadı hiç yazamıyorum size ama girip okuyorum hep
lemlem rüyan çok ilginç ya çok etkilendim
o tarif ettiğin gibi bir yer yok ama ya
zaten bizim taraftan dha kimse gelip evimi görmedi
yastığıma onu ya üç harfliler sürdü ya da eşimin tarafından birileri
çünkü eşiin tarafı nikahdan sonra yaklaşık 25-30 kişi evi görmeye girdiler
o gün çok sinir olmuştum zaten ama engellemek mümkün değildi
offf ya öyle işte
neyse o günleri atlattım Allaha şükür
evliliğimizin ilk günleri heba olu balayına bile gidemedik hiçbişey anlayamaık evliliğimizden
ama ne yapalım yeter ki huzurummuz olsun bundan sonraki günlerimz güzel geçsin inş

günaydın kızlar...
ocwmays sıkma canını inşallah bundan sonrası güzel geçer ve mutlu olursunuz:)
kızlar akşama misafirim var benim arkadaşlar gelecek pastam falan hep vardı zaten akşam 12 ye kadar yemek yap ye kaldır onlarla uğraştım ...evliliğin bu kısmı çok zormuş:)
eve geç gidiyoruz akşam yemek yediğimizde saat 10 olmuştusabahda erken kalkamıyorum 7 ye çeyrek kala kalktık kahvaltı hazırladım ama yapamadım bile eşimde ayka üstü yedi yazık daha erken kalkmam lazım galiba...akşam napıcaksam uykum var şimdiden:)

Günaydın kızlaaaaar, chenn tekrar hoşgeldin sende canım.. evet artık yemek tarifleri veriyoz burda birbirimize, yakında bikaç ay sonra ahsenden kızlaaaar ben hamileyiiiim diye bir haber gelcek sonra bu haberlerin arkası gelcek tabii o zaman konu biraz değişir

ahsencim 3 harfliler büyü yapabilirler miymiş yaaaa yapabilirlerse de niye yapsınlar ki, ayy tüylerim ürperdi.. aman yapan her kim veya ne ise inşalllah bundan sonra evinize adımını bile atamaz.

kızlar bu akşamki menüleriniz ne? ben dün buzlukta peynirli böreğim vardı onu çıkarıp ısıttım, çay demledim birde domates doğradım yanına onu yedik, ne güzel azıcık bulaşık kolay yemek.. bugünde fasulye piyazı ve köfte yapmayı düşünüyorum. sabah fasulyelerimi ıslattım, köftelerimde buzlukta hazır..

dün pazardan domates alamadım aslında ucuzdu da ama en son alırım demiştim sonra elimdekiler çok ağır olunca taşıyamam diye alamadım, tekrarda dönmedim pazara, domatessiz kaldım :105: kırmızı biber ve taze fasulye aldım ama...

cnm annem akşama dolma yapacakmış bide kurabiye dolabında bulunsun dedi ...akşam arkadaşlar aç gelirse mantımda var dolapta olmadı onu yaparım:)
ay kızlar dolapta meyveler falan arıya gidiyo bizde sizde de oluyormu eve geç gidince başka şeylere fırsat kalmıyo yenmiyo pek bişeynormalde ben cips çikolata aşırı yerdim evde elimi bile uzatamıyorum dolap dolu duruyo annemlerde olsaydım kız kardeşimle çoktannn bitirmiştik:)

Günaydınn.. Bugün buranın pazarı. Çıkışta pazara gidip bikaç bişey alıcam. Domatesim filan yok. Dün akşam bimdeki hazır pizzalardan ısıttım.Yanına da kola. Bugünde hazır mantı pişiricem yoğurtlu, yanına da biber kızartayım diyorum domates soslu. İyi değil mi?

biz akşamları çay içmeyi bıraktık artık sadecee meyve yiyoruz.. önceden yemekten sonra çay içerdik ama uykumuzu kaçırıyor diye içmiyoruz.. yemek faslı 8.30da falan bitiyor 1 saat sonra falan meyve yiyoruz soyup doğruyorum tv başında bi tabağa dolduruyorum sonra çatalla yiyoruz dizi izlerken. bizim izlediğimiz yabancı bir dizi var spartacus ilk sezondan başladık, hergün büyük bir heyecanla onu izliyoruz. birde benim eşim dondurma manyağı olduğu için buzlukta mutlaka bulunuyor akşamları birde dondurma yiyoruz..

yok cnm ya vakit bulamıyoruz ki...dün 10 du yemekten kalktığımızda ...sonrada iş güç derken yatıyoruz.. bu hafta idare ette hafta ayarlayım dedi...sabah en azından yarım saat geç gidip akşamda daha erken dönücez inşallah bende bi gün önceden hazırlık yaparım yemek faslını erkene alırız inşallah:)
elifcim daha ne olsun ne güzel hazırlamışsın işte..afiyet olsun ikinizede:)

Günaydınlar,
bende dün eve gider gitmez yemeği ocağa koyup, eve süpürge tuttum makinaya çamaşır attım bulaşık mak. çalıştırdım, kardeşim eşi ve eşimin kardeşi geldi yemeğe, haberli değildi ama haberli olsa anca böyle hazırlıklı olurdum:), yemek çay faslı meyve sohbet muhabbet derken geç oldu, eşim:) demek bile garip eşim yardım etti bulaşık mak. boşalttık, mutfağı topladık 12:30 yattık, artık uyku saatini öne biraz öne almak lazım bu en erken yattığımız saat, çünkü kitaplarımız bitti, yatmadan önce muhakkak kitap okuyoruz, dert tasa telaşa bitti kitaba anca sıra geldi.

kızlar günaydıııııııııııın,

yaa bi tek ben miyim bu kadar yorulan... dün akşam da yemeğe kuzenim geldi ilk misafirimiz o oldu:) bişey içi uğrayacaktı yemek saatine denk geliyordu ben de davet ettim artık. en güzel şekilde herşeyi hazır ettim o da çok memnun kaldı. ama benim haşatım çıkıyor ya işten çıkınca eve git üzerini değiştirmeden yemek yap, bulaşık makinesini yerleştir, yatağı topla sofra hazırla, topla, kahve servis et, bulaşık mak yenileri yerleştir duş al derken bi bakıoyorum saat 12 olmuş.. kocacım yemeklerden hizmetten oldukça memnun ama ben ona zaman ayıramıyorum ki... yatağa yattığımızda öpemiyorum bile yorgunluktan uyuyakalıyorum ((( ev leş gibi oldu daha cmt günü temizlik yapmıştım... banyo halıları da dahil olmak üzere halılardan dökülen tüyler tozlarla karışınca iğrenç bi görüntü çıkıyor ortaya... kocacımla ilgilenemediğim için kızgınım kendime ama bir yandan sırf o mutlu olsun diye bunca çabam... aklım karıştı wallaa ikisi bir arada nasıl olucak bilemiyorum... dün bir baktım tırnaklarım falan bakımsızlaşmış oje süremedim günlerdir...

cnm benim tek degilsin bende aynıyım ki yetişmiyo bi türlü ne kadar temizlersen temizle toz yada saç kesin oluyo saçım başıma bela oldu çok dökülüyo...kocamın yanına 5 dk gidiyorum sarılıyorum sonra gene iş iş bitiyo derken uykum geliyo sızıyorum ...yataga geçerken kaldırıyo yataga gidiyoruz:)

üfff napıcaz böylee bilmiyorum.... 2 gündür soğan kokulu saç baş dağınık bakımsız bi kadın oldum çıktım ...

Canım bende öyle uğraşıp duruyorum.Benim kocacık ilgiyi çok sewer. Biraz yanına gitmiyim gelir sırnaşır. Bütün gün özlüyorum zatem akşamda yanımda dur diyo haklı olarak. Bence ewliliğin cicim günleri bırakalım temizliğimiz yarım oluwersin ama kocalarımızla ilgilenelim. Bidaha bu tatlı günler geri gelmicekki. Yemek bulaşık faslı bitince ortalığı topluyorum birazcık.sonra aşkımın kollarnda tv izliyorum. Ama çok çabuk uykum geliyo.Çok bitkin oluyorum ya.Tempoya anca alışıcaz heralde. heracım oje süremezsin tabi bu sıralar sık sık duşa girmen gerekiyo

soruyorum benim ki ne akşam ne yapsam yemek olarak diyorum, canım niye bu kadar telaş ettin eve gidince bakarız ne varsa yeriz yormam seni diyo, ama ben yemek yapma gereksinimi duyuyorum, viledamda her zaman temiz deterjanlı suyum bulunur evi söyle bi süpürgeyle çektirip bide vileda yapınca ev mis gibi kokuyo öyle her yere halı da doldurmadım zaten, yatmadan önce de ortalıktaki dağınıklığı kaldırıyorum ama en dağınık yerim yatak odası, ardiyam zaten o kadar dağıldı kii, küçük odam da keza öyle orda orda çamaşır kurutuyorum, daha valizlerde kışlıklar var yerine yerleşmesi gereken cumartesi günü aşkımı bi yerlere göndersem de evde temizlik yapsamm,
ama kızlar bu kadar temizliğe gömülüp kocalarımızı ihmal etmeyelimm

ocwmanys canım benimde düğünden sonra eve birileri girdi ama Allahtan sadece benim tarafımdı eşimin tarafından kimse yoktu.
annesinin memleketinden gelenler oldu evimize görmek için evin kapısına ayetel-kürsi as canım. korur sizi.

elif87 canım bimdeki mantı çok güzel deneyebilirsin ama önce fırına at kızart öyle haşla :81::81::81: ,

semerta ne güzel yaaa kitap okuyacak hiç vaktimiz kalmıyor bizim bulaşık falan filan derken 2 oluyor bide malesef evde çok duramadık eylül ayınbda

Hera canım öyle oluyor yaaa işler bitince bende yorulduğumu farkediyorum.. ama napalım mecbur çağırmak zorunda olduklarımız oluyor...
çok yorma kendini olduğu kadar yap o gün bi kaç işini eksik yap ertesi güne bırak dinlenmiş olursun

o sık sık duş işine ben hala başlamadım korkuyorum.. bu hafta sonu olucak galiba kolay geçer inşallah

ilahı eliffff yaaaaa güldürdün beni... yok canım ben nezleyim kaç gündür bir de o kadar halsizim ki kocacımla sarılamadık bile uyurken o yüzden duş alırken ojemin sorun olacağı bi durumumuz olamadı kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…