o sık sık duş işine ben hala başlamadım korkuyorum.. bu hafta sonu olucak galiba kolay geçer inşallah
Çok şükür ben bu kouda şanslıyım. Ewlenmeden önce arkadaşlarıma sürekli ilk geceden korkmuyorum hiç kasmıcam kendimi diyodum zaten.Çünkü okudum yazılarda korkup kasarsan daha çok acıdığını ve ilişkiden soğuduunu filan okumuştum hep. E 6 yıldır tanıdığım her konuyu konuştuğum güwendiğim adam.6 senedir kavuşmayı beklemişim.Ewlenince bunun olucağı belli zaten nereye kadar kaçıcam. Kimler kimler yaptı bu işi benmi korkucam dedimKanamam olmadı fazla. Çok acı da olmadı çok şükür. Çokmu açık anlattım ne ama size moral olsun diye şeyettimm.
neyse artık ben sapık gibi anlatmaktan kurtuldum hepiniz yaşadınız..
bu arada dün ekledim seni resimlere baktın mı ? seninkiler harika gördm canım eşin öyle çok tanıdık geldi ki bana ama çıkaramadım :81::81:
canım face giremedimki bizim işyerinde öğle araları açılıyo sadece. Öğlenleri de ewe gidiyorum yemek güzel olmadığı için burda. Açamıyorum yani. Eşim istanbulda bi bankanın genel müdürlüğünde çalıştı ama. ordan tanıyabilirmisinki?? Ümraniye civarlarında ewleride.
benim eşimde bankacı ama 1,5 yıldır sanmam.. ümraniye ile de hiç işim yok diyebilirim benzettim sanırım. şimdi nerede oturuyorsunuz :97:
müsait olduğunda bakarsın canım ozaman..
Benim canım kocam bana ve aileme kıyamadı. Beni istanbula götürürse annemler çok üzüleceği için o geldi yani manisanın bilçesinde yaşıyoruz canım.
Çok şükür ben bu kouda şanslıyım. Ewlenmeden önce arkadaşlarıma sürekli ilk geceden korkmuyorum hiç kasmıcam kendimi diyodum zaten.Çünkü okudum yazılarda korkup kasarsan daha çok acıdığını ve ilişkiden soğuduunu filan okumuştum hep. E 6 yıldır tanıdığım her konuyu konuştuğum güwendiğim adam.6 senedir kavuşmayı beklemişim.Ewlenince bunun olucağı belli zaten nereye kadar kaçıcam. Kimler kimler yaptı bu işi benmi korkucam dedimKanamam olmadı fazla. Çok acı da olmadı çok şükür. Çokmu açık anlattım ne ama size moral olsun diye şeyettimm.
bide süpürgeme gıcık oluyorum.celanmax aldım 1500 tl para verdim bide pişman oldum ama içine su doldurmak sonrada boşaltmak gerekiyo çok zahmetli,sizdede böle su doldurulanlardan varmı nasıl kullanıyosunuz?
ütümde buhar kazanlı,onuda ütü masasına yerleştirdim ona su koyup boşaltmak kolayda....süpürge gıcık
sagol cnm ilk başta korktum sonrada araya hastalık falan grince beklemeye aldık ..şimdi de sabahın köründe iş var..kanama falan olursa ne olur olmaz diye hafta sonuna sarkıttık ...yaparım inşallah..ne var sanki demi herkes yapıyo da ben cnm kocacımla mı yapamıycam... off pazartesi olsun artık herşey bitmiş olsun da rahatlıyım:)
bide süpürgeme gıcık oluyorum.celanmax aldım 1500 tl para verdim bide pişman oldum ama içine su doldurmak sonrada boşaltmak gerekiyo çok zahmetli,sizdede böle su doldurulanlardan varmı nasıl kullanıyosunuz?
ütümde buhar kazanlı,onuda ütü masasına yerleştirdim ona su koyup boşaltmak kolayda....süpürge gıcık
Günaydın kızlaaaaar, chenn tekrar hoşgeldin sende canım.. evet artık yemek tarifleri veriyoz burda birbirimize, yakında bikaç ay sonra ahsenden kızlaaaar ben hamileyiiiim diye bir haber gelcek sonra bu haberlerin arkası gelcek tabii o zaman konu biraz değişir
ahsencim 3 harfliler büyü yapabilirler miymiş yaaaayapabilirlerse de niye yapsınlar ki, ayy tüylerim ürperdi.. aman yapan her kim veya ne ise inşalllah bundan sonra evinize adımını bile atamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?