2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

o sık sık duş işine ben hala başlamadım korkuyorum.. bu hafta sonu olucak galiba kolay geçer inşallah

Çok şükür ben bu kouda şanslıyım. Ewlenmeden önce arkadaşlarıma sürekli ilk geceden korkmuyorum hiç kasmıcam kendimi diyodum zaten.Çünkü okudum yazılarda korkup kasarsan daha çok acıdığını ve ilişkiden soğuduunu filan okumuştum hep. E 6 yıldır tanıdığım her konuyu konuştuğum güwendiğim adam.6 senedir kavuşmayı beklemişim.Ewlenince bunun olucağı belli zaten nereye kadar kaçıcam. Kimler kimler yaptı bu işi benmi korkucam dedim Kanamam olmadı fazla. Çok acı da olmadı çok şükür. Çokmu açık anlattım ne ama size moral olsun diye şeyettimm.

neyse artık ben sapık gibi anlatmaktan kurtuldum hepiniz yaşadınız..

bu arada dün ekledim seni resimlere baktın mı ? seninkiler harika gördm canım eşin öyle çok tanıdık geldi ki bana ama çıkaramadım :81::81:

canım face giremedimki bizim işyerinde öğle araları açılıyo sadece. Öğlenleri de ewe gidiyorum yemek güzel olmadığı için burda. Açamıyorum yani. Eşim istanbulda bi bankanın genel müdürlüğünde çalıştı ama. ordan tanıyabilirmisinki?? Ümraniye civarlarında ewleride.

benim eşimde bankacı ama 1,5 yıldır sanmam.. ümraniye ile de hiç işim yok diyebilirim benzettim sanırım. şimdi nerede oturuyorsunuz :97:
müsait olduğunda bakarsın canım ozaman..

benim eşimde bankacı ama 1,5 yıldır sanmam.. ümraniye ile de hiç işim yok diyebilirim benzettim sanırım. şimdi nerede oturuyorsunuz :97:
müsait olduğunda bakarsın canım ozaman..

Benim canım kocam bana ve aileme kıyamadı. Beni istanbula götürürse annemler çok üzüleceği için o geldi yani manisanın bilçesinde yaşıyoruz canım.

milan hiç yazmıyosun. Ekim gelinisin galiba sen dimi? Çeyizini gördüm çok hoş. İşallah huzurla kullanırsın hepsini. Bu dönemlerin inanılmaz hızllı geçicek.

sagol cnm ilk başta korktum sonrada araya hastalık falan grince beklemeye aldık ..şimdi de sabahın köründe iş var..kanama falan olursa ne olur olmaz diye hafta sonuna sarkıttık ...yaparım inşallah..ne var sanki demi herkes yapıyo da ben cnm kocacımla mı yapamıycam... off pazartesi olsun artık herşey bitmiş olsun da rahatlıyım:)

11 gündür evliyim,balayından geldi geleli,eşimin dolaba tıktığı kıyafetleri yıkıyorum kaç gündür,toplayamıyorum ben evi.dün tam 25 tane tisort-gömlek ütüledim,kendimede 4-5 parça bişey ütüleyebildim.şimdide yıkadıklarımı katlıyorum,wallahi ben evde olmama rağmen hala toplayamadım,dün kocama diyorum,yarın geldiğinde beni evde bulamıcaksın kaçcam,bunalımdayım.bide yemekle uğraşıyorum.evdeyim ama en fazla yarım saat oturuyorum.bide perşembe günü işbaşı yapıcam nasıl başetcem bilmiyorum..

şu eve bi yerleşebilsek herşey düzene bi girse başka bişey istemiyorum.hala dolaplarda çeyizlik havlular var.yatağın altına kaldırmak istiyorum orasıda full.sanırım çok kıyafetim var,daha annemin evinden getirmediklerim var

neyse ben çamaşır katlamaya devam ediyorum,akşamada anneme gidicez :) yemek derdim yok bugün

bide süpürgeme gıcık oluyorum.celanmax aldım 1500 tl para verdim bide pişman oldum ama içine su doldurmak sonrada boşaltmak gerekiyo çok zahmetli,sizdede böle su doldurulanlardan varmı nasıl kullanıyosunuz?

ütümde buhar kazanlı,onuda ütü masasına yerleştirdim ona su koyup boşaltmak kolayda....süpürge gıcık

canım ben sulu makine için bu yorumu yapmıştım ama görmedin sanırım...
suyu boşaltmak zorundasın içinde bırakırsan resmen küf oluyor pis kokuyor :97::97::97:

Tabi tatlım yaa aşık olduğun sevdiğin adam. O işe işkence olarak bakma bence. Sevdiğin kişiyle ortak bişey paylaşıosun. Bir oluyosun. GÖrev olarak görme. ilk 2 belki acır birazcık ama kesinlikle çok değil. SOnraalışırsın. Yeterki kendini kocacığına bırak.

Ewet canım benimde su filtreli. Her seferinde su dolduruyorum.İçine kokusundan sıkıyorum. Şimdi birde halılar tüy çıkarıyo.Süpürdükten sonra o su tankerine tüyler topak topak doluo.Tabi öyle dökemiyorum.Önce tüyleri elimle alıyorum bi poşete koyuorum kalan suyu dök temizle. SOnra banyoda ya balkonda kurumasını bekle yerleştir süpürgeyi.Of çok iş ama mis gibi oluyo ew bide güzel kokuyo. Benim bi dünya ütüm acelesi yok diye bekliiyo öyle. Ama nereye kadar kaçabilcemki yapmam lazı martık.Yarısını yaparım yarısını sonra artık. Çeyizlerimde atak odasında kenarda bekliyo öyle.Sandık alıcaz.Küçük odama koyucaz.Sandığa koyucam çeyizlerimi.Küçük bi ayakkabılık alıcam oraya.Günlük ayakkabılarım orda durur diğerlerini kutuda saklarım.İyiki var o küçük oda yaa.dopdolu bütün ıvır zıvır orda.

evt çocuk odasına bizde dolap yaptırdık,yorganlar çarşaf,battaniyeler orda,elektrik süpürgesi ve ütü masası içinde bi bölümü var,bizi baya kurtardı,yatak odası dolabı bize kaldı,tabi çocuk olunca napcaz bilmiyorum.ebeveyn banyosunu giysi odası yapalım diyorum kimse tınlamıyo

bakalım eylül gelinlerinden kaç tane hamile olacak genelde ayh yok ben istemiyorum diyenler teker teker hamile kaldı haziranda
darısı isteyen sizlere

aaa neden ilk ben yaa
ben bu hızla gidersen yaklaşık 10-15 seneyi bulur Allah korusun tabi
benim rahatsızlığım yüzünden henüz pek bşey yapamıyoruz canım

bu arada cin meselesi de şöyle, kuvvetli bir nazar degmesi sonucu cinler işin içine karışııp olay büyü haline gelebiliyormuş
biz 20 tane doktora gittik nerdeyse, hem para hem emek hem zaman harcadık
ben boşu boşuna çektim o hastalığı
sonra ilim ehli hocalara danışınca hepsi aynı şeyi ösyledi
o yastığı yaktıktan sonra da herşey normale döndü bi anda

benimki arnica bora
acayip memnunum, sulu ama pek umursamıyorum o uğraşı 5 dk lık iş

smila cım çok güzel olmuşsun maşallah...

kızlar o boş oda bende de var elime ne geçerse oraya koyuyorum ütü masam hep orda açık fırsat buldukca ütülüyorum çarşaf nevresim ütülemek çok zor ya...bide kocacım o kadar çok tişört çıkartmışki zor bitirdim onların ütüsünü allaha şükür kalmadı onlar... en zoruda kumaş pantolon ya zor oluyo tek çizgi için uğraşmak:)

akşam olsun ya sıkldım ben...arkadaşlarım hala kadınlar kulubunde ne arıyorsun diyolar...düğün bitti şimdide yemekler var muhabbet dedim :)

benim boş odam yok ama arka balkonu pimapenle buzlu cam yaptrıp kapattırdık, kilere dönüştü güzel bi oda oldu
ütü masam, çamaşırlığım, kışlık ayakkabılarımız falan orda duruyor
bi de benim kociş sağolsun deterjanla doldurdu evi
onları da yığdım oraya

bu saatte tabi herkes kocacığıyladır benimki geceye döndü 2 hafta böyle artık ilk defa tek kalcam ve korkuyorummmm :18:
tüm ışıkları yaktım off bi an önce sabah olsunnn
bugün eşim boştu tüm gün gezdik eve gelip birlikte yemek yaptık tüm sebzeleri ona doğrattımm çok eğlenceliydi.
bende bari üşenipte ütülemediğim nevresim takımını ütüleyeyim hemde zaman geçer:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…