merhaba kızlar, bugün bende size tam bi konudan dert yanacaktımkiii bi baktım sizlerde dün aynı muhabbeti yapmışsınız... evin işi bitmiyooooorrrr... ben şimdiden çok bıktım çok bunaldım yaa. işten gelir gelmez daha wc ye girmeden yemek yapmaya başlıyorum, ama yemek yerken eşimden güzel olmuş eline sağlık gibi bir laf bie duymuyorum bekliyorum ama hiçbirşey demeden yiyor, birde göbeği çıkmış diye az yiyor, çok zoruma gidiyor, nasıl canım beğendinmi güzel olmuş mu diye soruyorum hıhııı diyor sadece.. o kadar uğraşıpta bi eline sağlık güzel olmuş lafı bile duymamak en çok koyanı oluyor zaten.. peki sence nesi olmamış diyorum, mesela dün piyaz yapmıştım ama yumurta koymayı unutmuşum, onun dışında bişey yok dedi, tadı sosu falan çok güzel olmuştu, ben kendimi çok eleştiririm ama gerçekten güzeldi, beğensede söylemiyor, sadece eksik olan bişey varsa onu söylüyor.. güzel olan hiçbirlşeyi söylemiyor, arıyor yemekte ne olmamış diye resmen.. bende bugün yemek yapmayacam. ne yerse yesin gerçekten çok kırgınım.
sofrayı toplarken falan yardım ediyor ben iş yaparken tv başında oturamıyor suçluluk hissediyır heralde yardıma geliyor o yönü çok güzel.. ama yinede iş bitmiyor, annemden getirdiğim eşyalar vardı iki haftadır bir köşede duruyor daha yerleştiremedim, bir sürü ütüm var yapılacak ama ne zaman yapacam bilmiyorum. yağmur yağmıştı camlar berbat oldu silmem gerekiyor ama silemiyorum..
saçlarıma bakım yağı almıştım daha yapamadım hiç, 1 haftadır regldim şimdi ağda yapmam gerekiyor, dün ona bile zamanım olmadı.. evi süpürmekten zaten bıktım iki kişi nasıl bu kadar batırmayı başarabiliyoruz anlamıyorum..
sağolsun eşimin kışlıklarını yeni getirebildik annesi daha yeni toplayabilmiş ama hepsimi kirli olur, önce seçeyim dedim baktım olmuyor attım hepsini banyoya, hiçbiri yıkanmadan kaldırılmış öylede verdi sen yıkarsın artık dedi....banyo kapısının arkası yığıldı hergün çamaşır yıkıyorum, ayy bide dün suyumuz akmıyodu ev sahibi geldi bakmaya banyoya girebilirmiyim dedi adam vanalara bakmaya bende tabii dedim, sonradan aklıma geldi kapının arkası kirli çamaşır dolu rezil oldum adama.. bide benim boş bi odam yok ev 2+1, fazlalıkları koyacak biyer olmamasıda kötü..
canım ilk zamanlar ne yapıcam diye düşünmekten malesef böyle oluyorsun.. ama merak etme bu 1/2 ay içinde düzene giriyor...
Ben kendi hayatımı anlatıım isterseniz hergün ev süpürmem genelde haftasonları ancak yani öyle temizliklerimi haftasonlarına bırakıyorum... batarsa batsın diyorum küçük şarjlım ile genelde saç dökülürse onları alırım...
işten çıkıp yemek yapmak zor ama şimdi tahmini 30*45 dk için 3 çeşit yemek yapıyorum... Eşinin tavrı kötü gerçekten dediğini yap akıllansın birazcık....
işten çıkıp yemek yapmak zor gelir ise akşamdan yapabilirsin.... çorbanı ve ana yemeğini akşamdan yap yanına bişey gelince uydur.. yada çok çok yap haftaiçlerine bol ye...
kendi bakımına gelince çok ihmal etme ev işini yap 10 dk sonra yine aynı çok kasma kendini mutfağın temiz olsun yeter...
Çamaşırlarımı da yıkarım perşembe yada cuma ütü işlerimi hallederim elimden geldiği kadar haftasonlarımı kendime ayırmaya çalışırım... haftasonu gelince de eşim temizlik yapar bende banyo-tuvalet-mutfak temizlerim diğer işler ona ait..
süpürge açar siler toz alır toplar... Herşeyi devletten beklememesi lazım...
ama dediğim gibi ilk zaman her yer toplu temiz olsun istiyorsun kendini yorarsın canım hiç kasıp yorma kendin.. :82:
teşekkür ederim canım, haklısın.. ben zaten cumartesileri çalışmıyorum eşim çalıştığı için tek oluyorum genel temizlii o zman yapıyorum ama aslında cumartesiyi kendime ayırıp temizliğide eşimle birlikte pazar yapmak lazım.. o gezmeyi çok sever, cumartesi akşamı ve pazar evde olmak istemiyor biyerlere gidelim veya birileri gelsin istiyor. bu cumartsi evlilik aydönümümüz biliyor mu bilmiorum ama olimpos var ya sen bilirsin antalyalısın, oraya gidelim diyor, ben artık biyere gitmek bile istemiyorum.. ben işleri düşünüyorum o gezip tozma derdinde.. bu haftasonuda geçsinde haftaya pazar temizliği onla birlikte yapacam. bu akşamda gerçekten yemek yapmayacam.. annesi yemek yapmazdı genellikle, son 1 yıldır çoğu zaman bize gelirdi yemeğe nişanlıyken, çoğu günlerde dışarda yerdi, yani evlerinde hergün yemek olmazdı zaten.. değerimi bilmesi gerekir ama bilmiyor. belki dile getirmiyor bilmiyorum ama kırgınım gerçekten.
Lemlem okurken ewet ewet diye diye okudum valla aynı durumdayız. Benim kocam yemeklerimi çok beğeniyo eline sağlık der her seferinde çok güzel olmuş diye diye yer ama beğenmeyince de söyler. Mesela geçen tarhana çorbasını çok sulu yapmışım.aşkım çok sulu olmuş bu ama olsun eline sağlık diyo.Şİmdilik böyle bakalım. Ama ewin işi gerçekten hiç bitmiyo. Bende gardropta bi bölümü ütüleneceklere ayırdım yığdım oraya ay bi dünya var. Bide nevresim takımı var. Küçük odamı görseniz darmadağınn ayy bi oraya girip toplamaya zamanım yok. Eşimde daha önce dediğim gibi akşamları yanına oturayım birlikte vakit geçirelim istiyo.E zaten tüm gün işteyim.H.sonu temizlikle geçiyo.1gün anneme gidiyorum yada kendime ayırırım. Diğer işlerimi hangi ara yapayım?? Epilasyon yapmam lazm dediğin gibi ona bile vaktim yok nerdeyse. Ama ewe bi baksan hiçbişi yapılmamış gibi bu kadar vakti nerde harcıyosun dersiniz.AKşamları da iş yapsam aslında herşey biticek benimde içim rahat edicek ama üstüme bi ağırlık çöküyo yapasımda gelmiyo açıkcası. Heralde anca adapte olucaz ewliliğe diye düşünüyorum ben.
Lemlem okurken ewet ewet diye diye okudum valla aynı durumdayız. Benim kocam yemeklerimi çok beğeniyo eline sağlık der her seferinde çok güzel olmuş diye diye yer ama beğenmeyince de söyler. Mesela geçen tarhana çorbasını çok sulu yapmışım.aşkım çok sulu olmuş bu ama olsun eline sağlık diyo.Şİmdilik böyle bakalım. Ama ewin işi gerçekten hiç bitmiyo. Bende gardropta bi bölümü ütüleneceklere ayırdım yığdım oraya ay bi dünya var. Bide nevresim takımı var. Küçük odamı görseniz darmadağınn ayy bi oraya girip toplamaya zamanım yok. Eşimde daha önce dediğim gibi akşamları yanına oturayım birlikte vakit geçirelim istiyo.E zaten tüm gün işteyim.H.sonu temizlikle geçiyo.1gün anneme gidiyorum yada kendime ayırırım. Diğer işlerimi hangi ara yapayım?? Epilasyon yapmam lazm dediğin gibi ona bile vaktim yok nerdeyse. Ama ewe bi baksan hiçbişi yapılmamış gibi bu kadar vakti nerde harcıyosun dersiniz.AKşamları da iş yapsam aslında herşey biticek benimde içim rahat edicek ama üstüme bi ağırlık çöküyo yapasımda gelmiyo açıkcası. Heralde anca adapte olucaz ewliliğe diye düşünüyorum ben.
Ayy lemlemcim insanın yaptığı bişeyin takdir edilmemesi çok kötü. Bende çok kırılırım beğenmese. Sağolsun benimki çok beğendiğini söyler sofrada 3-4 kere filan. Annemleri aldığımdada tekrar teKRAR çok güzel olmuş dimi dedi hep sağolsun. Beğenilmek güzel şey. Geçen çorbayı beğenmedi pek sulu olmuş dedi ama yinede yedi. BEnde özeniyorum her yemeğim güzel olsun istiyorum. Yemeğe ne yapsam acaba diye düşünüyorum hep. Niye bu kadar kafa yoruyosun aşkım ne olsa yeriz diyo. Seni iyi anlıyorum. Bu kadar emeğe karşı beğendiğini belli etmese bende çok üzülürüm şevkim kırılır yapmak istemem. Bence bu sorunu konuşmalısın. Hayatım yemeklerimi beğenmiyomusun niye hiç yorum yapmıyosun desen. Beğenmediğin biyeri varsa söyle beğendiğin gibi yapayım sen böyle dawranınca çok üzülüyorum desen. Bakalım ne cevap vericek.
Ah lemlem, tam dun aksamin ustune yazdiklarini okuyunca kotu oldum yineevet evin isi bitmiyo. 2 hafta seminerim var evle yeterince ilgilenemiyorum. Dun ne olduguna gelirsek; dolapta yemegim vardi. Seminerde yanina biseyler yaparim diye dusunuyodum. Sonra esim mesaj atti benden baya bi once evde olacakmis. Bende kendi kendime dolaptan yemekleri cikarmistir, masayi hazirlamistir die dusunuyorum. Salak ben! Eve bi girdim ki, ne masa hazir ne bisey. Ustune olan yemekleri gelir gelmez yemis ve ev inanilmaz daginik. Moralim cok bozuldu. Fazla sesimi cikarmadim ama cok icerledim. Hemen corba ve salata yaptim. Gonlumu almaj icin yardim etmrye calisi esim ama ne fayda bi de 1 haftadir kas biyik aldirmaya gidemiyorum yogunluktan, camasir da var daha yikanacak.. Offff
selam güzel gelinler neler oluyor güzel gelinlere böyle
ben hep sizin yaşadıklarınızı burdan okuyup başıma geleceklere hazırlık yapıyorum ve aynısı yaşadım şimdiye kadar bu son sıkıntılar valla evlilikten soğuttu
uğraşalım didinelim uyku uyumayalım evleneceğiz güzel olsun herşey diye sonucu böyle mi olacak
cidden biz evlenerek dertsiz başımıza dert alıyoruz galiba
yOK TATLIM hiç öyle düşünme. Ben şikayetçi değilim halimden. Ewet ewin işi bitmiyo olaiblir ama sewdiğin adamla aynı ewi paylaşmak mükemmel bişey. Benim kocam çok düşüncelidir. Mesela gece ben erken uyuyorum sabah erken kalkıyorumdiye. E o henüz çalışmadığığı için geç kalkıyo gecede uykusu gelmiyo. Dün akşam ben yanlız uyumak istemedim yatakta. Naz yaptım azıcık. Hemen kapatıı tvyi geldi yanıma yanlız uyutmam ben aşkımı diye. BEn uyuduktan sonra gitmiş tekrar. Herzaman yardım eder.Temizlik yaparken süpürgeyio yapar mesela.Öğlenleri eve gidiyorum kahvaltıya bekliyo beni hazırlıyo masayı. Çok iyi vakit geçiriyoruz. Ewlilik çok güzel bişey. KEsinlikle dert olarak düşünme.
selam güzel gelinler neler oluyor güzel gelinlere böyle
ben hep sizin yaşadıklarınızı burdan okuyup başıma geleceklere hazırlık yapıyorum ve aynısı yaşadım şimdiye kadar bu son sıkıntılar valla evlilikten soğuttu
uğraşalım didinelim uyku uyumayalım evleneceğiz güzel olsun herşey diye sonucu böyle mi olacak
cidden biz evlenerek dertsiz başımıza dert alıyoruz galiba
sen bize bakma cnm bazen çok kızıyoruz ama hemen geçiyor..evlilik çok ama çok güzel bişey yeni evlendik işleri rayına oturtamadık ondan tüm derdimiz annelerimizin evinde rahata alışmıştık zorlanıyoruz...kocanla birlikte olmak birlikte uyumak o kadar güzel ki:)
ev işi bende de bitmiyo ama yavaş yavaş eşim yardım etmeye başladı dün misafir gelecekti itinayla evi süpürdü aşkım benim:)ilk yemektede ben uyardım zaten sağolsun eline sağlık hep der ama bana o yetmedi anlaşılan ...mantı yaptım çok güzeldi bana göre annenin ki mi benim ki dedim aynı dedi bende aşkım öyle denmez senin ki en güzeli diycen ki şevkim gelecek daha da güzel yapıcam dedim :) kızlar sizde eşinize diyin yoksa ilerde kötü oluyo ablam çok güzel yemek yapardı ama eniştem pek begenmez onun da istediği falan kalmadı ve artık eskisi gibi özenmiyo ...uyarın siz baştan aşkım sen eline sağlık demeyince yada güzel olmadı dediğinde üzülüyorum hevesim kaçıyo öğrenicem zamanla ama sende hep sev diyin şimarın biraz oda değişir bence:) lemlemcim bide babanın yaptığını anlat benim babamda aynı senin gibi kötü bile olsa yer hevesiniz kaçmasın der.. örnek olsun eşine:)
dediğiniz doğru evet güzellikleride var, bakma miracle ben bugün bunalım takılıyorum biraz. aslında o kadarda kötü değil herşey..
canım inanırmısın bu anlattığım olaylardan biri sırasında zaten eşimde bizdeydi.. hatta geçen gün kendisi hatırlattı bana, baban hani yemeği beğenmesede nasıl annenin gönlünü almıştı falan dedi, evet dedim öyle olması lazım zaten.. aslında biliyor biliyor ama söylemiyor.. gerçekten şevkim kalmadı.. ben ona dün yatarken söyledim sana bundan sonra biber kızartmak lazım dedim yarın yemek falan yapmayacam dedim.. güldü sarıldı bana ama o zman bile olurmu aşkım yemeklerini beğeniyorum falan demedi.. aa ben eline sağlık demedim mi unutmuşumdur falan dedi, güldü geçti... tamam olabilir belki damak tadımız uymuyordur diyecem ama 1.5 yıldır nişanlıydık zaten çoğu zaman beraber yedik.. neyse yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?