milan hiç yazmıyosun. Ekim gelinisin galiba sen dimi? Çeyizini gördüm çok hoş. İşallah huzurla kullanırsın hepsini. Bu dönemlerin inanılmaz hızllı geçicek.
pardon tatlım şimdi gördümçoook teşekkür ederim ekim geliniyim canım ayyy yazılarınızı okuyunca hayal kurmaya başlıyorum :97: :44: çoook eğlencelii umarım bende şu düğün hazırlıklarını bir an önce bitiririm artık çoook streslii ve hiç bitmeyecek gibi bizde dün nişanlımla tartıştık ailesi beni hiç aramıyor bende ona sitem ettim azcıkk sonra kayınbabam aradı
sinir küpü oldum geldm kızlar. Benim eşim iş arıyo biliyosunuz. Bugün bi bankayla görüşme çıktı aniden saat 12:50 ben işteyim.Aradı ben görüşmeye gitcem diye. 1de mesai başlıyo. Ütülü kıyafeti yoktu ewe gittim hemen pantolon gömlek ütülemeye. İşe de geç kalmamam gerek acele ediyorum. Hızlı hızlı ütüledim önce bi pantolonun ütüsünü beğenmedi beyimiz. acele bu kadar oluyo dedim.Ayakkabılarını ayarlamamış.Sen napıon 2 saat ayarlasana dio neyse bişey demedim.HEyecandan gergin dedim.Sonra giyindi işte ayakkabıları sen giydiriwersene eğilemem şimdi dedi.giydiriyodum tam.Siliver önce dedi ki tertemiz ayakkabılar.sildim beğenmedi beyimiz sildiğimi. Tekrar sildi. Kaynana gibisin beğenmiyon bişeyi diye dalga geçtim. Çok uyuşuk ve tembelsin demezmi bana. Nasıl sinir oldum saat oldu 1:30 işe gelmem gerek iki saat ayakkabıylamı uğraşayım. Öpeyim duayla uğurluyayım diyodum ama çıktım geldim. Merdivenlerden inerken buraya gelsene diyo, iyi şanslar gidiyorum dedim dönmedim. İçim içimi yiyo şimdi. Bide işe kabul edilmezse bana suç atar kesin senin yüzünden moralim bozuktu da iyi geçmedi de bıdı bıdı. off çok sinir oldum çoook
hoş geldin cnm benim herşeyin güzel olmasına sevindim...umarım daha da güzel günler görürsün:)selam güzel gelinler hepinizi çook özledim ve sizleri çook merak ediyorummm ama geçmişi okuyabilecek kadar vaktim yok benim herşey yolunda sadece bu terüör olayları canımı sıkıyor biliyorsunuz ben doğudayım buralar can sıkıcı,eşimle herşey yolunda ben şuanda memleketimdeyim kuzeninimin düğünü olduğu için eşimde gececiolduğundan beni erken yolladı annemde burda gezip tozuyorum,evimi ve kocamı çook özledimmm salı günü evime gececeğim annemde geleek taşıncam belki lojman çıkma durumu var çünkü benden şimdilik b u kadar hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm
kızlar amma strest olmuşsunuz
durun hele annelerimizin yanında pamukların içinde el bebek gül bebek dururken bi anda sorumluluk sahibi olduk
ben şuan çalışmadığım halde yetiştiremiyorum inanın, sonuçta alışık değilim elim yatkın değil
bi de aşırı mükemmelliyetçiyim o yüzden işim uzun sürüyo
eşim yorgun argın geliyo, ondan hiçbişey beklemiyorum sonuçta ben evdeyim o işte
gerçi yardım etmeye de yeltenmedi ya hiç o da ayrı
ben size daha önemli bişey danışıcam kızlar
hemen hemen aynı günlerde evlendik
bizim 3 hafta oldu
benim hastalığım falan araya girdi bilyosunuz
ama benim cinsel korkum oluşmuş
böyle değildim halbuki, korkmuyodum evlilikten önce
cinselliği tam anlamıyla yaşayamıyoruz hala, ben ürküyorum biraz
canım kocacığım sonsuz anlayış sahibi çok şükür ama ben çok rahatsız olmaya başladım
siz ne durumdasınız bu konuda ya?
düzelmeyecek miyim ben hiç çok korkuyorum
bşeyler söyleyin bana
benim eşim polis canım.. bi düzen olmuyo herkes alışırsın diyo ama ne zaman tam gündüz düzenine alışıyorum hopp geceye dönüyo.. bakalım Allah büyük.. ankarada bi kaç arkadaşım var ama semt olarak uzağız sık sık görüşemiyoruz... sıkılıyorum çok feciKızlar merhaba nasılsınız?
Özledım hepınızı?
Nasıl gıdıyor evlılık...
Sofıstıke canım eslerımızın mesleklerı aynı tahmın edıyorum ben de onu dusunuyorum bı omur nasıl gececek bole dıye :)
Ankara da var mı tanıdıgınız barı?
albümüme bakıınn
ayy henüz düzenlenmemiş halleri ama böylesi de idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?