2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz de kayganlaştırıcı kullanmaya başlicaz
umarım işe yarar

baktım cnm hemen çok güzel çok doğal olmuşsun vede çok güzel gülmüşsünnn

canım benim çok sağol
eşim kaşlarımı almama müsade etmiyor, ben de haram olduğu için hiç dokunmuyorum zaten
çok haif makyaj yaptırmıştım düğünümde
acayip kıskanç bi eşim var hiçbişeye müsade etmedi
ama olsun aksiliklere ragmen herşey çok güzeldi
ve herkes gerçekten çok begenmişti
sonunda da hastanelik oldum işte

zaten güzelsin hafif makyaj daha doğal olmuş,bazen başörtülü gelinler öle makyaj yaptırıyoki ben pek begenmiyorum,herşey kararında güzel

ahsencim çok hoş olmuşsun.ben seni beyaz tenli balık etli hayal etmiştim.yanılmışımgelinliğin çok zarif olmuş,çok yakışmış.ben de aldırmadım kaşlarımı.kuaför ilk defa kaşını aldırmayan gelin gördüm dedi.ince benimki baya hatta dolgun görünsün diye kalemle boyadılar.profesyonel fotolar yok yanımda,olanı da ekleyemiyorum.

Ahsencim öncelikle fotolarını çok beğendim. Gelinliğin çok yakışmış. Yazık damatcığın kravatı yok ama olsun nazarlık o da çok güzelsiniz.

Sorduğun soruya gelince daha öncede dediğim gibi ben hiçbi problem yaşamadım çok şükür canım. Hiç korkutmadım kendimi. Olumsuz konuşanlara hiç kulak asmadım. Kayganlaştırıcı çözüm olabilir belki ama psikoljik olarakda kendini rahatlatman lazım. O senin kocan sevdiğin insan. Bunca insanın yaptığı şeyi sen niye yapamayasın. Olumlu düşün, strese sokma kendini güzel gelin.

ahsencim bende varım senin gibi kayganlaştırıcı aldık onla deniycez kolay geçer umarım herkes öyle demiş..resmine bakamadım ama kesin çok güzel olmuşsundur:)

Ahsencim çok tatlısınnn, bi türlü görememiştim seni, kısmet gelinlikli görmekmiş,
yanaklarını mıncıklamak geldi içimdenn,
o diğer konuda da rahat ol, yapmaya mecbur gibi hissedersen olmaz bu iş, sen kendini hazır et önce ve korkma olur mu, benim ki de isyanlarda regl oldum

bu arada bende albüm yaptım, dış çekimlerim yok vermiyolar cd de

Son düzenleme:
kızlar merhaba umarım iyisinizdir hepiniz son sayfayı okudum geçmişe akmadım henüz.. ben biraz bizim evliliğimizden bahsedeyim bende eşimde alışamadık bir türlüü cicim ayı falanda yaşamıyoruz sürekli didişme sürekli kırgınlıklar artık çok yoruldum ne zaman düzene gireceğiz bilmiyorum ... ahsencim benim durumum sendede kötü bende hiç hareket yok elele tutuşmadan ileri gitmiyorum sanırım psikolojik bilemiyorum ... ama öyle yeni evli mutluluğum yok evli gibi bile hissetmiyorum kendimi sabah 7 :30 dan evden cıkıp akşam 7:30 geliyorum evimde ne nerede bilmiyorum hala dün masa hazırladım masa örtüsünü bile on saat arayıp buldum bana ait gibi değil hiçbirşey ..anlayacağız işler yolunda değil kızlar

düzelir cnm nede olsa sevdiğin adam o didişmelerde olmazsa evliliğin tadı kalmaz zaten..eşyaların yerini de yavaş yavaş ögrenicez napalım ben geçen deri tepsi aradım 10 dk ablama bulamadım dedim meğer benim deri tepsim bile yokmuş..annemlerde var ya kafam oraya gitmiş napalım alışıcaz bizde:)

O alışamama bende de var geçende market alışverişi yapıyoruz evde kakao olduğundan o kadar eminim ki almadım, eve geldim kek yapıcam kakao arıyorum alala alala poşetin dibinde kaldı da çöpe gitti falan da demiyorum çekmece de olduğun dan o kadar eminim ki oturup ağlıcaktım valla, taa ki anneme gidipte çekmece ki kakaoları görüncee, bunun gibi şeyler çok sık oluyo, işten çıkıp öyle ertesi günün yemeğinin falanda yapmıyorum yarın gelsin bakarım başımın çaresine diyorum olduğu kadar napim

zamanla alışıcaz işte mesela pazartesi salı mutfaktan 11 de anca çıkabiliyordum akşam yemeğini 10 da yiyebiliyorduk dun 10 da işim bitmişti ilerleme var :)

Kızlar bende anormallik mi var acaba. Ben çok çabuk alıştım ewime hatta hiç yabancılık çekmedim. Sanki uzun zamandır o ewdeymişim gibi geliyo. Tabi düzenimi oturtamadım gardrobum düzenlencek mesela duruyo öyle ama mutfağıma ewime ewliliğe alıştım. Cinsellik anlamındada hiçbi problem yok. Çokda iyi anlaşıyoruz Allahıma bin şükür. Siz böyle deyince gerçekten üzülüyorum. Binbir heyecanla bekledik biz bu ewliliği, aynı ewde yaşamayı. Niye adapte olamadınız ki. Bi destek alsanız ewlilik uzmanına filan gitseniz.

Her ne kadar uzun süreli ilişkide olsa aynı evin içinde yaşamaya alışkanlıklarımızı öğrenmeye çalışıyoruz, anne babamız kardeşlerimiz yanımızda yok, ev işi yemek yapma tamamen üzerimizde üstüne çalışıyoruz da, zamana ihtiyacımız var, bi süre sonra her şey yoluna girecek zaten, birazcık zaman anlayış ve özverii

elifcim ben alıştım evime hatta arkadaşım ne çabuk alıştın diyo...düzensiz şimdilik ama olur zamanla bi o iş zor işte oda başından beri en korkulu rüyamda ondan kastım kendimi ama geçecek inşallah...annemi istediğim zaman görebilirim bu yüzden rahatım galiba...bide evi erken tutmuştuk git gel alışmışım:)

slm kızlar ben de evlenip geldim..11 günlük taze gelinim..şuan annemlere geldim..evde net yok..çok şükür kına,düğün çok güzel geçti..herkes çok beğendi.alıştım sayılır evliliğe..ama o sorun bizde de var..ne zormuş yaaa o iş..

hayırlı olsun cnm hoş geldin :)

semerta canım çook güzel bi gelin olmuşsun saçların çok yakışıyo sana maşallah. Hep mutlu olun.

Sağol canım, Amin hepimiz çooooook mutlu olalım,
gerçi saç baş dağılmıştı, dış çekimde fazla abarttım dağıttım resmen motosiklete bile bindim, kıç üstü düştüm falan:)

Son düzenleme:
semerta çok güzel bi gelin olmuşsun yaa fotolar çok güzel canım
bende evime alıştım hatta sanki yıllardır burda yaşıyomuşum gibi geliyo. ama sürekli didişme halindeyiz nedense moralimin bozulmadığı bi gün yok ama aynı zamandada en güzel aşk dolu şeylerde yaşıyoruz ve işin garibi bu iki duyguyuda aynı gün içinde yaşıyorum. off bünyem ne kadar dayanacak bu duruma bilemiyorum... ikimizde baskınız isteklerimiz doğrultusunda birimizin diğerinin isteğini kabul etmesi zor oluyo. ay evlilik hayatıııı alışmak zaman alacak....

Kızlar size çok basit bi kurabiye tarifi vereyim. Çok güzel oluyo aynı un kurabiyesi gibi.Hatta bence daha bile güzel.
1 paket toz kremşantiyi 1 bardak sıvıyağla çırpın.3bardak un koyup yoğurun. Yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serili tepside 165 derecede filan 15 dk pişirin. Bazı fırınlar daha çabuk pişiriyo.Kızarmadan alın frından. Soğuyunca bi kaba alıp üzerine pudra şekeri serpin. Bu kadar basit ama lezzetli bi tarif.

kızlar ben geldimmm bir aylık gelin olaraktan tekrardan aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.... ve ANNEMİ ÇOKKK ÖZLÜYORUMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…