cnm tam anlamadım ama şunu söyliyim,ben çektiğim acıdan dolayı isteksizdim rahat değildim,gergin oluyodum,öncesinde ne yaşarsak yaşayalım sonuç hep aynı bitiyodu.sonra kayganlaştırıcı kullandık daha öncede sölemiştim,acı macı kalmadı,bende rahat ettim,gerginlik bitti.nekadar psikolojik desekte bence fiziksel problemde olabiliyo,bunuda biz bu şekilde çözdük
baktım cnm hemen çok güzel çok doğal olmuşsun vede çok güzel gülmüşsünnn
biz de kayganlaştırıcı kullanmaya başlicaz
umarım işe yarar
canım benim çok sağol
eşim kaşlarımı almama müsade etmiyor, ben de haram olduğu için hiç dokunmuyorum zaten
çok haif makyaj yaptırmıştım düğünümde
acayip kıskanç bi eşim var hiçbişeye müsade etmedi
ama olsun aksiliklere ragmen herşey çok güzeldi
ve herkes gerçekten çok begenmişti
sonunda da hastanelik oldum işte
biz de kayganlaştırıcı kullanmaya başlicaz
umarım işe yarar
canım benim çok sağol
eşim kaşlarımı almama müsade etmiyor, ben de haram olduğu için hiç dokunmuyorum zaten
çok haif makyaj yaptırmıştım düğünümde
acayip kıskanç bi eşim var hiçbişeye müsade etmedi
ama olsun aksiliklere ragmen herşey çok güzeldi
ve herkes gerçekten çok begenmişti
sonunda da hastanelik oldum işte
:
ben size daha önemli bişey danışıcam kızlar
hemen hemen aynı günlerde evlendik
bizim 3 hafta oldu
benim hastalığım falan araya girdi bilyosunuz
ama benim cinsel korkum oluşmuş
böyle değildim halbuki, korkmuyodum evlilikten önce
cinselliği tam anlamıyla yaşayamıyoruz hala, ben ürküyorum biraz
canım kocacığım sonsuz anlayış sahibi çok şükür ama ben çok rahatsız olmaya başladım
siz ne durumdasınız bu konuda ya?
düzelmeyecek miyim ben hiç çok korkuyorum
bşeyler söyleyin bana
ahsencim bende varım senin gibi kayganlaştırıcı aldık onla deniycez kolay geçer umarım herkes öyle demiş..resmine bakamadım ama kesin çok güzel olmuşsundur:)kızlar amma strest olmuşsunuz
durun hele annelerimizin yanında pamukların içinde el bebek gül bebek dururken bi anda sorumluluk sahibi olduk
ben şuan çalışmadığım halde yetiştiremiyorum inanın, sonuçta alışık değilim elim yatkın değil
bi de aşırı mükemmelliyetçiyim o yüzden işim uzun sürüyo
eşim yorgun argın geliyo, ondan hiçbişey beklemiyorum sonuçta ben evdeyim o işte
gerçi yardım etmeye de yeltenmedi ya hiç o da ayrı
ben size daha önemli bişey danışıcam kızlar
hemen hemen aynı günlerde evlendik
bizim 3 hafta oldu
benim hastalığım falan araya girdi bilyosunuz
ama benim cinsel korkum oluşmuş
böyle değildim halbuki, korkmuyodum evlilikten önce
cinselliği tam anlamıyla yaşayamıyoruz hala, ben ürküyorum biraz
canım kocacığım sonsuz anlayış sahibi çok şükür ama ben çok rahatsız olmaya başladım
siz ne durumdasınız bu konuda ya?
düzelmeyecek miyim ben hiç çok korkuyorum
bşeyler söyleyin bana
kızlar merhaba umarım iyisinizdir hepiniz son sayfayı okudum geçmişe akmadım henüz.. ben biraz bizim evliliğimizden bahsedeyim bende eşimde alışamadık bir türlüü cicim ayı falanda yaşamıyoruz sürekli didişme sürekli kırgınlıklar artık çok yoruldum ne zaman düzene gireceğiz bilmiyorum ... ahsencim benim durumum sendede kötü bende hiç hareket yok elele tutuşmadan ileri gitmiyorum sanırım psikolojik bilemiyorum ... ama öyle yeni evli mutluluğum yok evli gibi bile hissetmiyorum kendimi sabah 7 :30 dan evden cıkıp akşam 7:30 geliyorum evimde ne nerede bilmiyorum hala dün masa hazırladım masa örtüsünü bile on saat arayıp buldum bana ait gibi değil hiçbirşey ..anlayacağız işler yolunda değil kızlar
O alışamama bende de var geçende market alışverişi yapıyoruz evde kakao olduğundan o kadar eminim ki almadım, eve geldim kek yapıcam kakao arıyorum alala alala poşetin dibinde kaldı da çöpe gitti falan da demiyorum çekmece de olduğun dan o kadar eminim ki oturup ağlıcaktım valla, taa ki anneme gidipte çekmece ki kakaoları görüncee, bunun gibi şeyler çok sık oluyo, işten çıkıp öyle ertesi günün yemeğinin falanda yapmıyorum yarın gelsin bakarım başımın çaresine diyorum olduğu kadar napim
Kızlar bende anormallik mi var acaba. Ben çok çabuk alıştım ewime hatta hiç yabancılık çekmedim. Sanki uzun zamandır o ewdeymişim gibi geliyo. Tabi düzenimi oturtamadım gardrobum düzenlencek mesela duruyo öyle ama mutfağıma ewime ewliliğe alıştım. Cinsellik anlamındada hiçbi problem yok. Çokda iyi anlaşıyoruz Allahıma bin şükür. Siz böyle deyince gerçekten üzülüyorum. Binbir heyecanla bekledik biz bu ewliliği, aynı ewde yaşamayı. Niye adapte olamadınız ki. Bi destek alsanız ewlilik uzmanına filan gitseniz.
slm kızlar ben de evlenip geldim..11 günlük taze gelinim..şuan annemlere geldim..evde net yok..çok şükür kına,düğün çok güzel geçti..herkes çok beğendi.alıştım sayılır evliliğe..ama o sorun bizde de var..ne zormuş yaaa o iş..
semerta canım çook güzel bi gelin olmuşsun saçların çok yakışıyo sana maşallah. Hep mutlu olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?