2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

TATLIM süpersin en kısa zamanda deneyeceğiM.. Henüz yemeklerim lezzetli ve tam pişmiş olmadığı için daha çok pasta börekle erkeğimin kalbine gitmeye çalışıyorum:)

hoş geldin Ebru, çoğaldık iyice ne güzel,
Elif tarif çok basit hemen not aldım, hafta sonu yaparım inş.

TATLIM süpersin en kısa zamanda deneyeceğiM.. Henüz yemeklerim lezzetli ve tam pişmiş olmadığı için daha çok pasta börekle erkeğimin kalbine gitmeye çalışıyorum:)

Canım hayırlı olsun ewliliğin işallah. Çoğumuz resim ekledik sendende bekleriz =) kurabiyeyi mutlaka dene derim çok güzel bi tat. İnternetten bisürü tarif bulmuştum ben ewlenmeden önce ama daha denemedim. Bi kek bi kurabiye yaptım hamurişi olarak daha. Varmı sizde güzel tarifler kızlar ?

hoşbuldum canım yeniden aranıza dönmek banada iyi geldi evde vakit geçmiyor çünkü sizlerle konuşmak tekrardan banada iyi gelicek..bende size bir kaç resim koyayım albümede bakın bakalım banada yorum yapın nasıl olmuşum..

Tazeee gelinlerr merhabaa

Ahh ahh zaman ne çabuk geçiyor kızlar bende 2010 mayısta evlendim şimdik 2 aylık hamişim Darısı başınıza inşallah Eşlerinizle bir ömür mutlu huzurlu aşkk dolu yuvanız olsunn

chitlenbik hiçkatılmıyosun muhabbetimize??

İşteyim ben de kızlar araya telefon irsaliye kesimi falan giriyo açık kalıyo net zaten geçmişi okumadan alamıyorum kendimi :) okudukça da kendi yaşadıklarımı görüyorum ve yanlız olmadığımı öğreniyorum.biz eşimle yanı işteyiz birlikte gelip birlikte dönüyoruz eve ve çıkış saatlerimiz belli olmuyo akşam dönüşte yemek yap ye bulaşık topla çamaşır koy çay demle tv izle derken gece bitiyo hiç bişi anlamıyorum doğru düzgün oturamadım bile evimde sürekli ayakta bişileri halletmeye çalışıyorum.çamaşır yıkıyorum ama ütüleri daha yapılmadı bile zaten çeyizle dolu gardolap daha boşaltamadık küçük odaya atıyorum yıkadkça bu dağınıklık çok canımı sıkıo ama vakit yok yapcak daha bi kere bile süpüremedim evimi.hafta sonunu bekliyorum c.tesi de çalışıyoruz artık nezaman gelirsem yapıcam inş.

kızlar ben geldimmm bir aylık gelin olaraktan tekrardan aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.... ve ANNEMİ ÇOKKK ÖZLÜYORUMMMM

Hoş geldin cnm nasılsın bakalım resimlerin çok güzeldi.. mutlulugun daim olur inşallah anlat bakalım nasıl gidiyo evlilik:)

Hoş geldin cnm nasılsın bakalım resimlerin çok güzeldi.. mutlulugun daim olur inşallah anlat bakalım nasıl gidiyo evlilik:)

hoşbuldum tatlımm iyi gidiyor çok şükür yaa arada bir atışıyoruz küsüyoruz ama dayanamayıp barışıyoruz:) inşallah herşey bu zamanlar gibi güzel olur.. siz neler yapıorsunuz bakim

hoşbuldum tatlımm iyi gidiyor çok şükür yaa arada bir atışıyoruz küsüyoruz ama dayanamayıp barışıyoruz:) inşallah herşey bu zamanlar gibi güzel olur.. siz neler yapıorsunuz bakim

bizde aynıyız cnm ama o son dönemlerdeki kavga gürültü sıkıntı kalmadı:) evlenince biter derlerdi ya doğruymuş kalmadı şükürler olsun...evlenmeden önce iş yapmam falan derdi sağolsun yardım da ediyo evlilik çok güzelmiş ya:)

Darısı hepimizin başına inşşşşşşşş
Allah senin de bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş.

zaten güzelsin hafif makyaj daha doğal olmuş,bazen başörtülü gelinler öle makyaj yaptırıyoki ben pek begenmiyorum,herşey kararında güzel

ben de begenmiyorum başörtülülerde çok makyajı
ama biraz daha fazla yapmalarına müsade etseydi resimler daha güzel çıkabilrdi
hayırlısı artık

ben zaten kaşlarıma asla dokunmuyorum hem eşim begeniyo
benim gözüme batsa bile umursamıyorum
ama düğünde biraz daha düzgün durmasını istemiştim
seyrek oldukları için aralarını boyattırmak istedim en azından ama onu da istemedi

Sağol canım, Amin hepimiz çooooook mutlu olalım,
gerçi saç baş dağılmıştı, dış çekimde fazla abarttım dağıttım resmen motosiklete bile bindim, kıç üstü düştüm falan:)

çok güzel olmuşsun ya maşallah canım

kızlar düğün günü damadımızın kravatı kaşla göz arasında kayboldu
evde bakılmayan delik kalmadı
300 liralık kravat hala ortada yok ve o takımı gösteren şey o kravattı
nazarlık olsun artık

böyle aksilikler olabiliyo Allah beterinden korudu

hanımlaaaar,

cumartesi temizliği yapanlar parmak kaldırsın bakiiiim.... kocam bugün de çalışıyor ben sabahtan giriştim temizliğe... balkonlar çerçeveler bitti... yol üzerinde otuırmak çok kötü her yer çamur oluyor 2 günde... çamaşır makinesi fabrika gibi çalılıyor zaten sabah 9 dan beri... şimdi içeri girdim toz alınıcak süpürge vileda tuvaletler vs... akşama da ne yemek yapsm bilemedim...

evine eşiyle yaşamaya cinselliğe alışamayanlar biraz kendi akışına bırakın olayları üzerinde durmayın derim ben... sonuçta hepimiz sevdiğimiz ve kendi isteğimizle evlendiğimiz adamlarla birlikteyiz... ona yemek yapmanın, birlikte uyumanın ve ona dokunmanın koklamanın birlikte uyumanın tadını çıkarın.. düşünsenize istemediği adamla evlenen, zorla evlendirilen ve bu adamlarla hayatının her anını paylaşmak zorunda olan bir sürü kadın var... mutlu olalım tadını .çıkaralım... her şey zamanla yoluna girer.

ben sorun yaşadığım ve zorluk çektiğim her an böyle düşünerek kendimi motive ediyorum. işe yarıyor...

iş yerindeyim evim çok fena batmış vaziyette yarın izinliyim temizlik mi yapsam dinlensem mi kocamla mı ilgilensem bilemedim

bu cinsel problemleri ben de akışına bırakmaya karar verdim
mutlu muyum mutluyum. Gerisi zamanla düzelecek diye umut ediyorum
kociş bugün çalışmıyo yanımda playstation oynuyo
ben de o varken temizlik yapmıyorum
akşama ne yemek yapacaksınız bakalım

iş yerindeyim evim çok fena batmış vaziyette yarın izinliyim temizlik mi yapsam dinlensem mi kocamla mı ilgilensem bilemedim

ufak tefek işlerini yap
derin temizliğini sonraya bırak
ben kociş evdeyken hiçbişey yapmamaya çalışıyorum ama evde olduğumdan ötürü bu bana zor gelmiyo
sizin işiniz zor gerçekten

hanımlaaaar menüleri alayıııımm walla aklıma bişi gelmiyor hadi sizler fikir verin.. servet ahsenin dediği gibi ufak tefek işlerini yap derin temizliğini sonraya bırak...

Ahsen sizde de mi var play station :) bizimki de bayılıyor.... kızmayacağımı bilse toplayacak tüm arkadaşlarını ama daha çok erken daha 2 kişinin dağınıklığını toplayamıyorum br de arkadaşlarının arkasından uğraşamıycam biraz zaman geçsin başlar bizim evde play station partileri...

Ewt ilk fırsatta hemen playstation a koşuyo
ben ortalığ toparlarken o oyalanıyo bikaç kez abarttığı da oldu ben adam akıllı anlatınca bi daha yapmadı

evlilik böyle bişey heralde herşeyi yaşadıkça öğreniyoruz

eve eşimle girip eşimle çıkıyorum...sadece pzar günümüz boş bu hafta istesemde köklü yapamam ya toparlarım süpürüp sildim mi tamam:)

ben akşama ev usulu tavuk döner yapıcam daha önce hiç denemedim dün yapacaktım ama akşam çok yorgundum yemek yapmamıştık yanınada salata ve biraz da pilav yaparım...
bu gün deniyim güzel olursa pazartesi tarif veririm kızlar:)
cuma fırında beşamel soslu patates yaptım çok beğendi eşim yapın derim...
patatesleri küçük doğrayıp haşladım baharat ekledim beşamel sos yaptım kaşar ve sosla karıştırıp fborcama yerleştirdim üzerinede kaşar yaptım üstü iyiyce kızardı ..eşim de bende çok sevdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…