Kızlar size çok basit bi kurabiye tarifi vereyim. Çok güzel oluyo aynı un kurabiyesi gibi.Hatta bence daha bile güzel.
1 paket toz kremşantiyi 1 bardak sıvıyağla çırpın.3bardak un koyup yoğurun. Yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serili tepside 165 derecede filan 15 dk pişirin. Bazı fırınlar daha çabuk pişiriyo.Kızarmadan alın frından. Soğuyunca bi kaba alıp üzerine pudra şekeri serpin. Bu kadar basit ama lezzetli bi tarif.
TATLIM süpersin en kısa zamanda deneyeceğiM.. Henüz yemeklerim lezzetli ve tam pişmiş olmadığı için daha çok pasta börekle erkeğimin kalbine gitmeye çalışıyorum:)
chitlenbik hiçkatılmıyosun muhabbetimize??
kızlar ben geldimmm bir aylık gelin olaraktan tekrardan aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.... ve ANNEMİ ÇOKKK ÖZLÜYORUMMMM
Hoş geldin cnm nasılsın bakalım resimlerin çok güzeldi.. mutlulugun daim olur inşallah anlat bakalım nasıl gidiyo evlilik:)
hoşbuldum tatlımm iyi gidiyor çok şükür yaa arada bir atışıyoruz küsüyoruz ama dayanamayıp barışıyoruz:) inşallah herşey bu zamanlar gibi güzel olur.. siz neler yapıorsunuz bakim
Tazeee gelinlerr merhabaa
Ahh ahh zaman ne çabuk geçiyor kızlar bende 2010 mayısta evlendim şimdik 2 aylık hamişimDarısı başınıza inşallah Eşlerinizle bir ömür mutlu huzurlu aşkk dolu yuvanız olsunn
zaten güzelsin hafif makyaj daha doğal olmuş,bazen başörtülü gelinler öle makyaj yaptırıyoki ben pek begenmiyorum,herşey kararında güzel
ahsencim çok hoş olmuşsun.ben seni beyaz tenli balık etli hayal etmiştim.yanılmışımgelinliğin çok zarif olmuş,çok yakışmış.ben de aldırmadım kaşlarımı.kuaför ilk defa kaşını aldırmayan gelin gördüm dedi.ince benimki baya hatta dolgun görünsün diye kalemle boyadılar.profesyonel fotolar yok yanımda,olanı da ekleyemiyorum.
Sağol canım, Amin hepimiz çooooook mutlu olalım,
gerçi saç baş dağılmıştı, dış çekimde fazla abarttım dağıttım resmen motosiklete bile bindim, kıç üstü düştüm falan:)
Darısı hepimizin başına inşşşşşşşş
Allah senin de bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş.
hanımlaaaar,
cumartesi temizliği yapanlar parmak kaldırsın bakiiiim.... kocam bugün de çalışıyor ben sabahtan giriştim temizliğe... balkonlar çerçeveler bitti... yol üzerinde otuırmak çok kötü her yer çamur oluyor 2 günde... çamaşır makinesi fabrika gibi çalılıyor zaten sabah 9 dan beri... şimdi içeri girdim toz alınıcak süpürge vileda tuvaletler vs... akşama da ne yemek yapsm bilemedim...
evine eşiyle yaşamaya cinselliğe alışamayanlar biraz kendi akışına bırakın olayları üzerinde durmayın derim ben... sonuçta hepimiz sevdiğimiz ve kendi isteğimizle evlendiğimiz adamlarla birlikteyiz... ona yemek yapmanın, birlikte uyumanın ve ona dokunmanın koklamanın birlikte uyumanın tadını çıkarın.. düşünsenize istemediği adamla evlenen, zorla evlendirilen ve bu adamlarla hayatının her anını paylaşmak zorunda olan bir sürü kadın var... mutlu olalım tadını .çıkaralım... her şey zamanla yoluna girer.
ben sorun yaşadığım ve zorluk çektiğim her an böyle düşünerek kendimi motive ediyorum. işe yarıyor...
iş yerindeyim evim çok fena batmış vaziyette yarın izinliyim temizlik mi yapsam dinlensem mi kocamla mı ilgilensem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?