2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bebeğim bana kalırsa 2-3haftada bir temizliğe bi kadın tut, derin temizliğini yapsın
o kadar yıpratmayın kendinizi

beşamel sosu nasıl yapıyosun
ya bana şu tarifi anlatsana güzel güzel
evde bir sürü patates var değerlendirmem lazım

1 çorbakaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
bu oktay ustanın sosu benim baktığım yerde 2 şer kaşık yazıyordu bide yumurta yazılıydı ben yumurta kötü olursa diye oktay ustaya göre yaptım sen gene de netten falan bak belki ölçüsü falan vardır 4 patates kulladım ben..

sabah 10 dan beri temizlik yapıyrm ev çok pislenmiş yaa mahvoldum resmen yemek fln yapamıcam bugün..
yarın arkadaşlarımı çağıraym diyorm bildiğiniz bi ikram varmı,kek börek kurabiye gibi????

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün gergindim çok fazla konum cinsellik çok şükür bir sorunumuz yoktu eşim korunuyordu normalde ama son ilişkide prazarvatif yırtıldı çok korktum hamile kalıcam diye eşimde çocuk diye öldüğü için pek umursamadı ama ağladım ettim gittik eczaneden ertesi gün hapı diye bişi aldım içtim bugün inşallah bir sorun olmaz..

bu arada kurabiyeyi denedim tadı çok gzel ama fırına girince kurabiyelerim büyüdü genişledi:/ hepsi bir birine girdi azcıkta yandı:S çok beceriksizim 2o gün oldu evde yemek yapalı ama hala ya çok pişiyor ya az ya yağı fazla ya tuzu...
bende çektim isyan bayrağını yarın eşimden yemekler

Tahmın ettım canım benım nısanlım da polıs...
Aynı kader benı de beklıyor 22 gun sonra...
Bılmedıgım tanımadıgım bı sehre gıdıcem, aynı senın gıbı gecem gunduzume karısıcak...
Alısırız ınsallah...

Tanıdık olmaması olanın da uzak olması zor

Cok streslıyım aılemden ayrılacagım ıcın

Eylul gelınlerı
Duygularım cok karısık bıseler dıyın bana

ah canım inan okadar zor ki benim eşimde jandarma 20 gündür hiç bilmediğim bir şehirde hatta ilçedeyim köyden farkı yok gecesi gündüzü olmuyor nöbeti olur.. hiç kimseyi tanımıyorum evden dışarı çıkamıyorum resmen allah yardımcımız olsun..

kız ebru aramızda en çok korkan kişi sendin ama maşallah problem yaşamamışsın
seni ben sakinleştiriyodum ama cinsellik konusunda malesef problemliyiz biz de
o hapın ikisini de aynı anda aldın deil mi?
inş. bi problem olmaz tatlım hayırlısı olsun

aydasu
bebişim benim annem 20 dk uzakta ama bazen öyle özlüyorum öyle içleniyorum ki
ama insanın eşinin yanında olması, ona destek vermesi, birlikte başbaşa vakit geeçirmek
herşeyden çok daha güzel
eşinle mutlu olup avutacaksın kendini
başka çaren yok

Ebrucum, senın de Allah yardımcın olsun canım...
Calısmıyormusun sen de ben gıbı?
15 gun once falan ısı bıraktım ben...
Aılemle daha ıyı vakıt gecıreyım dıye...
Evlendıkten sonra da bılmedıgım bır sehırde hele kı esımın boyle bır meslegı varken gecesı gunduzu olmayan hıc dusunmuyoruz...
Zaman nasıl gecer neler yaparız bılmıyorum...
Sen nasıl vakıt gecırıyorsun?

Rabbım korusun bu arada eslerımızı, artık ınsanın yuregı agzında gezıyor

Ahsencım, tatlım benım...
Resımlerıne baktım ne kadar doğal bır guzellıgın var, masallah cektım...
Öyle be canım, onların da ıstedıgı bu yuvamızda mutlu olmamız ama ıste ınsan gerceklerı bıldıgı halde yuregıne soz gecıremıyor... Annem sureklı aglamaklı bakıyor bana, yemeden ıcmeden kesıldı, kendı gurbete gelmıs kaderım gurbettenmıs kızımı da gurbete yolluyorum dıyor Uzuntuden 6 kılo verdı annem... Sebeklık yaparak gezıyorum evde... O da farkında evlencegım ınsanla mutlu olcagımın fakat ıste ana yuregı gel de anlat, 10 saat uzaga gıdıyorum ve oyle ha deyınce tek basıma cıkıp gelemem...

Ay saçmaladım sanırım, ne yazdıgımın bıle farkında degılım...

Cok sanslısın bu arada Ahsencım...
İstedıgın an aılenı gorebılmek harıka bır duygu olsa gerek...

Goruldugu gıbı karmakarısıgım :2:

selam kızlar kimsecikler yok pazar ya doğru bugün...
dün eşim sabah geldi uyuyoduk bi güzel telin sesine uyandık.burda oturan hemşerimiz eşiyle bize gelceklermiş akşam oturmaya eşimde buyrun demiş. öylede sakin sakin söylüyoki misafir geleceğini ki ev batmış bi halde bende bi telaş o süpürdü sildi ben mutfağa giriştim bi de pazar vardı dün mahallede uyanır akşam üstü rahat rahat pazara gideriz diye düşünmüştüm 5 dkda pazar alışverişini yaptım detaylı bişey alamadım.. sonunda ilk misafirimiz geldi dün akşam sodalı tepsi böreği, kısır, mozaik pasta, tarçınlı çevizli kurabiye ve çörekotlu tuzlu kurabiye yaptım. fırından korkuyodum çünkü geçenki böreğin altını pişirmemişti neyseki bu sefer öyle bi sorun olmadı. hep yaptığım şeylerdi zaten şükür güzel oldu herkes beğendi eşim bile aşkım ben sadece yemek tarzı şeyler yapabiliyosun diye düşünüyodum dedi ee tüm hünerlerimi birden sergileyemem yaa yarında çok samimi bi arkadaşım eşiyle gelcekler akşam yemeğine davet ettim onları yapacaklarım aklımda az çok belirdi ama tam menü oluşturamadım biraz forum geziyim öyle:)
benimki balığa gitti sabah erkendennn çalıştığı yerden arkadaşları habire aradılar eşim yok felan dedi ama ben git dedim kıyamadım şimdide habire arıyo aşkım geliyim seni alıyım diyo burası çok güzel ama yarın için yapmam gereken bi ton şey var. yarın için zeytinyağlı sarma sarcam ve kıymalı buzluk böreğimi sarıp atıcam dondurucuya bi gün bekleyince daha güzel oluyo. bu arada zeytinyağlı sarmayı ilk defa yapıcam umarım güzel olur...

ah canım yaa çok iyi anlıyorum ben seni ama sonuçta seviyuosun ve bi aile olacaksınız birbirinize destek olduktan sonra zor günler aşılacak mutlaka. ha ben hala çok sıkıntılıyım o başka ailenin yakın olması harika bişey onlarla aynı şehirde olsam yeter bana diye düşünüyorum... sen hangi şehre gidiceksin evlendiğinde canım? umarım yakın zamanda bu duruma alışırız..

Masallah canım ne kadar cok cesıt yapmıssın
Esın de gurur duymustur :)

Insallah gurbet olayını dogu gorevımızı bır an once tamamlar da aılelerımızın yanına donerız canım...
Ben edırneye gelın gıdıcem...
Cumartesı yola cıkıyoruz ceyızlerımı goturecez, artık heyecan basmaya basladı

10 yıldır kavusmayı bekledık bılıyorum normal galıba bole hıssetmem...
Aslına bakarsan evlılıgın ozellıklerı ılk yıllarında dısardan hıc mudahelesız basbasa olmak avantaj bıle sayılabılır degıl mı :)

Günaydın arkadaşlar, kaç gündür girememiştim. perşembe günü işteyken annem aradı, kardeşim babamı hastaneye götürmüş kendini iyi hissetmiyordu dedi, aradım kardeşinin sesi bi tuhaftı sende ara yanlarına git dedi.. bende hastaneye yakın biyerdeydim o sırada hemen aradım kardeşimi, abla ne taraftasın gelsene biz acildeyiz dedi sesi bi tuhaftı hemen gittim... koşarak girdim acile kardeşim bi odanın önünde donmuş vaziyette bekliyodu, nooldu dedim babamın yolda kallbi durmuş, doktorlar içerde kalp masajı yapıyor.. O an dünya başıma yıkıldı sanırım, ayaklarım taşıyamadı beni yere yığıldım bağıra bağıra ağladım, beni zorla dışarı çıkardılar, onları atlatıp tekrar girdim, o sırada babamı çıkarıyolardı odadan koştum baktım, yüzü öyle kötüydüki yazarken bile kendimi tutamıyorum, ellerine dokundum buz gibiydi.. kalbini çalıştırmışlar, ama durumu ciddi, hazırlıklı olun dedi doktorlar.. yoğun bakıma aldılar, bütün gün o yoğun bakım odasının başında ağladım dua ettim. annemler geldi komşular falan... bir sürü kişi geldi gitti.. ertesi gün babam kendine geldi, doktorlar kalbi durduğu için beyne ne kadar süre oksijen gitmemiş bilmiyoruz dediler, yaşasa bile bi hasar kalabilir dediler.. beni aldılar yoğun bakıma, babamın yanına gittim konuşamıyor zorla nefes alıyor, moral ver dediler, içim ağlarken gülerek konuştum babamla, beni duymuyordu duysada anlamıyordu ama belki anlıyordur diye bir sürü şey anlattım da alattım babama, bilinci açılana kadar yanında yüksek sesle konuşmam gerekiyormuş, akşama doğru konuşmaya başladı, solunum cihazını çıkardılar, ama hiçbişey hatırlamıyordu, söylediğim şey 10 dak sonra zorla tekrar sorup tekrar şaşırıyordu aynı şeye.. 4 gün yoğun bakımda kaldı, dün akşam odaya aldılar, çok şükürk i beyninde hiç bir hasar kalmamış, durumu gayet iyi, artık konuşabiliyor yürüyebiliyor.. Rabbim onu tekrar bize bağışladı.. bugün anjiyo olacak, inşallah oda çok iyi geçer, dua edin kızlar ne olur..

Lemancım canım geçmiş olsun yaa bi tuhaf oldum okurken. Çok şükür iyileşmiş tatlım ya. Rabbim bidaha böyle acı göstermesin.,Canlarımızı bize bağışlasın onlara uzun ömürler versin. İşallah anjiyosuda çok çok iyi geçer sapasağlam ewinize döner babacığın. Üzme kendini güzelim.

Leman çok büyük geçmiş olsun.... Allah sağlıklı uzun ömürler versin babacığına... dualarım sizinle... inşallah en kısa zamanda sağlığına tamamen tekrar kavuşur. zor kısmı atlatmış bundan sonra daha dikkat ederek yaşayacak hayatını... daha sağlıklı günler onu bekliyor merak etme..

okurken bütün tüylerim diken diken oldu Allah acil şifalar versin hastane kapısında beklemek içerde olan yakınının için hiçbişey yapamadan beklemek gerçekten acıların en büyüğü yaşamayan anlayamaz Allah yardımcısı olsun hiç korkma bir arkadaşımızında dediği gibi kendine dikkat ederse bundan sonraki hayatında eskisinden sağlıklı olur inşallah Allah hiçkimseye yaşatmasın sağlıkla dolu günler dilerim arkadaşlar...

teşekkür ederm hepinize dualarınız için.. şimdi annemle konuştum anjiyoya almışlar, inşallah sorunsuz bir şekilde geçer, daha iyi olur..

geçmiş olsun lemancım ya allahım daha beterlerinden korusun inşallah.. anjisu da güzel geçer sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz inşallah okurken tüylerim diken diken oldu ..dualarımız sizinle ...

Allahım ya okurken ağladım resmen çok geçmiş olsun canım. dualarım babanla Rabbim onu sizlere bağışlamış anjiosuda iyi geçer inşallah. çok zor günler geçirmişsin Allahım size güç versin yanında dimdik durup moral verin...

çok şükür kızlar, teşekkür ederim, babam çıktı anjiodan şu anda durumu çok iyiymiş.. hiçbir hasarda kalmadı inşallah bu yaşadıklarından sonra şu sigara illetinide bırakır.. içeninz varsa bırakın lütfen gerçekten, hem kendinize hem sevdiklerinize yazık ediyorsunuz. her yönden zarar sadece başka bişi değil.. çok şükür binlerce kere çok şükürki kurtuldu, o kadar mutluyum ki, bi an kaybettik sanmıştım. kızlar lütfen bırakın sigarayı, hastanelerde sigara bırakmaya yardımcı olan bölümler var destek alın.. kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…