eve eşimle girip eşimle çıkıyorum...sadece pzar günümüz boş bu hafta istesemde köklü yapamam ya toparlarım süpürüp sildim mi tamam:)
ben akşama ev usulu tavuk döner yapıcam daha önce hiç denemedim dün yapacaktım ama akşam çok yorgundum yemek yapmamıştık yanınada salata ve biraz da pilav yaparım...
bu gün deniyim güzel olursa pazartesi tarif veririm kızlar:)
cuma fırında beşamel soslu patates yaptım çok beğendi eşim yapın derim...
patatesleri küçük doğrayıp haşladım baharat ekledim beşamel sos yaptım kaşar ve sosla karıştırıp fborcama yerleştirdim üzerinede kaşar yaptım üstü iyiyce kızardı ..eşim de bende çok sevdik:)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-f398/
kızlar bu bölüm bana çok yardımcı oluyor
herşey var, bakın
benim eşim polis canım.. bi düzen olmuyo herkes alışırsın diyo ama ne zaman tam gündüz düzenine alışıyorum hopp geceye dönüyo.. bakalım Allah büyük.. ankarada bi kaç arkadaşım var ama semt olarak uzağız sık sık görüşemiyoruz... sıkılıyorum çok feci
Tahmın ettım canım benım nısanlım da polıs...
Aynı kader benı de beklıyor 22 gun sonra...
Bılmedıgım tanımadıgım bı sehre gıdıcem, aynı senın gıbı gecem gunduzume karısıcak...
Alısırız ınsallah...
Tanıdık olmaması olanın da uzak olması zor
Cok streslıyım aılemden ayrılacagım ıcın
Eylul gelınlerı
Duygularım cok karısık bıseler dıyın bana
Bılmedıgım tanımadıgım bı sehre gıdıcem, aynı senın gıbı gecem gunduzume karısıcak...
Alısırız ınsallah...
Eylul gelınlerı
ah canım inan okadar zor ki benim eşimde jandarma 20 gündür hiç bilmediğim bir şehirde hatta ilçedeyim köyden farkı yok gecesi gündüzü olmuyor nöbeti olur.. hiç kimseyi tanımıyorum evden dışarı çıkamıyorum resmenallah yardımcımız olsun..
kız ebru aramızda en çok korkan kişi sendin ama maşallah problem yaşamamışsın
seni ben sakinleştiriyodum ama cinsellik konusunda malesef problemliyiz biz de
o hapın ikisini de aynı anda aldın deil mi?
inş. bi problem olmaz tatlım hayırlısı olsun
aydasu
bebişim benim annem 20 dk uzakta ama bazen öyle özlüyorum öyle içleniyorum ki
ama insanın eşinin yanında olması, ona destek vermesi, birlikte başbaşa vakit geeçirmek
herşeyden çok daha güzel
eşinle mutlu olup avutacaksın kendini
başka çaren yok
ah canım yaa çok iyi anlıyorum ben seni ama sonuçta seviyuosun ve bi aile olacaksınız birbirinize destek olduktan sonra zor günler aşılacak mutlaka. ha ben hala çok sıkıntılıyım o başka ailenin yakın olması harika bişey onlarla aynı şehirde olsam yeter bana diye düşünüyorum... sen hangi şehre gidiceksin evlendiğinde canım? umarım yakın zamanda bu duruma alışırız..
Alısırız ınsallah...
Eylul gelınlerı
selam kızlar kimsecikler yok pazar ya doğru bugün...
dün eşim sabah geldi uyuyoduk bi güzel telin sesine uyandık.burda oturan hemşerimiz eşiyle bize gelceklermiş akşam oturmaya eşimde buyrun demiş. öylede sakin sakin söylüyoki misafir geleceğini ki ev batmış bi halde bende bi telaş o süpürdü sildi ben mutfağa giriştim bi de pazar vardı dün mahallede uyanır akşam üstü rahat rahat pazara gideriz diye düşünmüştüm 5 dkda pazar alışverişini yaptım detaylı bişey alamadım.. sonunda ilk misafirimiz geldi dün akşamsodalı tepsi böreği, kısır, mozaik pasta, tarçınlı çevizli kurabiye ve çörekotlu tuzlu kurabiye yaptım. fırından korkuyodum çünkü geçenki böreğin altını pişirmemişti neyseki bu sefer öyle bi sorun olmadı. hep yaptığım şeylerdi zaten şükür güzel oldu herkes beğendi eşim bile aşkım ben sadece yemek tarzı şeyler yapabiliyosun diye düşünüyodum dedi ee tüm hünerlerimi birden sergileyemem yaa yarında çok samimi bi arkadaşım eşiyle gelcekler akşam yemeğine davet ettim onları yapacaklarım aklımda az çok belirdi ama tam menü oluşturamadım biraz forum geziyim öyle:)
benimki balığa gitti sabah erkendennn çalıştığı yerden arkadaşları habire aradılar eşim yok felan dedi ama ben git dedim kıyamadım şimdide habire arıyo aşkım geliyim seni alıyım diyo burası çok güzel ama yarın için yapmam gereken bi ton şey var. yarın için zeytinyağlı sarma sarcam ve kıymalı buzluk böreğimi sarıp atıcam dondurucuya bi gün bekleyince daha güzel oluyo. bu arada zeytinyağlı sarmayı ilk defa yapıcam umarım güzel olur...
ah canım yaa çok iyi anlıyorum ben seni ama sonuçta seviyuosun ve bi aile olacaksınız birbirinize destek olduktan sonra zor günler aşılacak mutlaka. ha ben hala çok sıkıntılıyım o başka ailenin yakın olması harika bişey onlarla aynı şehirde olsam yeter bana diye düşünüyorum... sen hangi şehre gidiceksin evlendiğinde canım? umarım yakın zamanda bu duruma alışırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?