2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Lemancım geçmiş olsun Allah babanı size sevdiklerine bağışlamış, tüylerim diken diken okudum çok şükür sağlığı yerinde, Allahım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bize,

Lemancım cok gecmıs olsun. ağlayarak okudum, cok korktum sonunda kotu bırsey soyleyeceksın dıye...
Allah'tan ıyı haberler verdın...
Rabbım bızı sevdıklerımızle sınamasın...
Dualarımız babanla...

kızlar çok mutluyum gerçekten babam iyiymiş baya.. perşembe-cuma izin almıştım diye bugün işe geldim annemle kardeşlerimde yanında zten.. ama çok merak ettim akşam çıkışta gidecem yine.. espriler falan yapıyo, gittim öbür tarafa bi baktım geldim diyor, arkadaşları geliyor okeyi hazırlayın geliyorum diyor.. çok şükür. Allah kimseye zamansız ölüm vermesin birgün hepimiz gideceiz ama böyle hiç birşeyi yokken bir anda onu o halde hastanede görmek çok kötü etkiledi beni.. biz ne hayaller kurmuştuk eşimle diye ağladım, kurban bayramında bizim aptnın bahçesinde keseriz, damdada mangal yaparız hepbirlikte, şu halıyı götürürüz bunu açarız şöyle yaparız gibi bir sürü hayaller kurmuştuk inşallah yapacağız hepsini. bütün sevdiklerimize ailelerimize arkadaşlarımıza rabbim uzun sağlıklı ömür versin inşlalah..

bugünde topiğin neşesini böyle kaçırdım biraz.. hadi tekrar sohbetlerinize dönün, bugün ne yemekler yapacaksınız bakiiim? biz planımızı yaptık, buzlukta mantı vardı, ben 6.30da hastanede olacam ziyaret saati, babamı ziyaret edecem, eşimde 7de çıkıyor o ziyaret saatini kaçırmış olacak o yüzden eve gidecek mantıyı buzluktan çıkarıp pişirecekmiş.. bende eve gidince bi salata yapacam :))

pazar günü akşam eve biraz geç geldik cumartesi de ben hastanedeydim diye evde hiç temizlik yapamamıştım.. dün akşam eşim elektrikli süpürgeyle heryeri süpürdü, bende ütü yaptım, sonra bulaşık makinasını boşaltıp yerleştirdik, tekrar makineye çamaşır attım yatmadan öncede onları serdik beraber.. çamaşır yıkanırkende dizimizi izledik... artık oda alıştı iyice ben ne yaparsam yanıma gelip yardım ediyor..

bugün bile akşama mantı yaparım dedim, ben eve gidince pişiririm aşkım dedi.. ne güzel yaa, insan daha bi zevkle iş yapıyor böyle olunca hem yorulmuyorumda çabucak bitiyor..

evet yaa böyle tek başına bişeyler yapınca insan geriliyo ister istemez.. benimde akşama misafirlerim var yemeğe sabah işten geldi 4 saat uyudu uyandı aşkım heryeri süpürdü halıları felan kaldırıp koltukları çekti öyle süpürdü şaşırdım o kadar detaylı temizlik yaptığına şimdi patlıcanı biberi fırına attım közlüyorum salatasını yapcam. fırında kaşarlı mantalı tavuk, pirinç pilavı, zeytinyağlı sarma, kıymalı ıspanaklı börek ve patates püresi yapcam lemanın verdiği tarifle sütle pişircem patatesi bi de dün aşkım balık tutmuş illa onuda yapalım dedi şimdi onu temizlemekle cebelleşiyo onuda kızartırız bide mercimek çorbası tamamdır. ama tatlı napcam bilemedim bide yetişirmi acaba :97:

Lemlem buyuk gecmis olsun, Allah canlarimizin yokluklarini yasatmasin.

Haftasonu temizlik yaptim, cumartesi aksami da misafirlerim vardi. Annemler, kayinvalidemler, gorumcemler.. 2 cesit borek, sarma, makarna salatasi ve etimek tatlisi yaptim. Herkes cok begendi. :))

Dün nohut,tavuklu pilavayran vardı menümüzde. Bugünde geçen gün söyleyipte yapamadığım mantıyla biber kızartmasını yapıcam. Annem çağırdı aslında yemeğe ama eşimin maçı var akşam.Bende arkadaşıma gidicem zor geldi gitmek. Ya kızlar bikaç kez sordum yine sorayım. Şöyle çok beğenilen güzel tariflerinizden söyleseniz ya.. Birbirimize destek olalım.

bizimde sadece pazar iznimiz var öglene kadar yattık sonra kahvaltı ettik sonra aşkım benim her yeri itinayla süpürdü bende sildim çamaşırları hallettim .. ama ütülerim bekliyo hala akşam kayınvaldemler geldim kaldı dün akşam fırında köfte pilav patates kızartması ve salata yaptım sevdiler köfte kaldı bugun de onu ısıtıp yanına salata falan yapıcam:)

Ay ben bu h.sonu tembeldim kızlar ya. c.tesi günü 11:30 da uyandık ooh ne güzel dinlenmişiz. kahvaltı hazırlıyoduk yengem aradı çarşıdaymış.5 yaşında kuzenim var elimizde büyüdü beni özlemiş bana geldiler. Gezmeye gidicektim bende ama tabi bişey diyemedim. 3te gittiler.O saatten sonra gezmeye gitmicektim ama kocacım git değişiklik olur dedi. 4 te gittim 5:30da geldim:) yemek yedik annemlere gittik. Babam annem eşim okey oynadık 12ye kadar pazar günüde kahvaltıdan sonra hasta oldum karnım belim çok ağrıdı hiçbişeye halim kalmadı. Uzandım. Tv film filan izledik.bi toz aldım o kadar. Zaten şarjlı süpürgeyle sürekli etrafı alıyorum. Ütülerim halaa duruyo bakalım keyfim ne zaman yerine gelicekte yapıcam

lemancım çok geçmiş olsun.inan kaç gündür babam aklıma geliyodu nasıl acaba keyfi yerinde mi diye.ben baya uzaktayım,aklıma takılıyor her gün kafamda saçma sapan düşünceler beliriyor.bugün de yazını okuyunca baya üzüldüm.allaha şükür baban iyleşmiş.allah korusun kötüsünden.

elifcm belki biliyosundur.fırın poşetinde tavuk yapıyorum sebzelerle beraber.patates biber soğan domates.isteğe bağlı sevmiyosan soğan da koymayabilirsin.bu sebzeler küçükse bölmeden poşete koy.çok büyüklerse 3e 4 e böl.zaten büyük oluşları cezbediyo.domatesi ise büyük olsa bile bölmüyoruz.sonra sebzeleri istediğin kadar tavuk parçalarıyla(4-5 parça koyuyorum,sebzeleri daha çok koyuyorum) karıştır.tavuğun derisi varsa yağ eklemene gerek yok ama azıcık da koyabilirsin.tuz ve az kekik ekle.fırın poşetini bağla.üzerini iğne batır bi kaç yerine.1,5 saatte pişiyor fırının son derecesinde.yanına pirinç pilavı, bi de taze naneyle cacık oh misss.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hanımlar.. (artık kızlar demiciiim pek kız kalmadı aramızda )

etimek tatlısı deyip durduğunuz şey ne yaa, hani şu ekmeklerin üstüne şerbet ve krem şanti dökülerek yapılan mı? tadı nasıl olurki onun en başta ben yemem gibi geliyor..

birde hani fırında tavuk falan diyosunuz ya siz onları hangi ara yapıyorsunuz yaa? buzluktan tavuğu çıkarsak onun çözülmesini bekleyecez, hadi diyelin akşam hemen alıp öyle geçtim eve, e hazırlamakta hadi neyse 1.5 saat fırında çok uzun süre yaaa... 6.30da evde oluyorum giderken markete uğrasam 7 gibi evde olurum, 20dak da hazırlasam 1.5 saatte de pişse 9 da biter.. çok geç olmuyor mu siz ne zaman yapıyorsunuz??

haftasonu yapıyorum canım:)))genellikle basit de olsa zaman alan yemekleri ve fırın yemeklerini haftasonu yapıyorum.bazı yemekleri akşam yapıp öğlen yiyoruz yoksa öğlene de aç kalıyoruz okul dönüşü.buzluk yemeklerini sabah işe giderken buzdolabının alt kısmına koyuyorum hem erimiş oluyor hem de kokmuyor.mikrodalga fırın alana kadar buz çözmekle uğraşcam.pratik şeyler yapıyorum bazen pizza tarzı,ikimiz de sevince sorun olmuyor.aklıma basit bişiler geldikçe yazayım ben de.tatlıyı da akşam yemekten sonra yaptığım oluyor.tatlı bekleyince daha güzel olur zaten.arada yemek olmuyor öğlen,kahvaltı omlet tarzı patates mıklası falan geçiştiriyoruz.

lemancım cnm çok geçmiş olsn kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm,allah korusun bende düşünüyorum hep böle ara sıra,annemlerin başka çocuguda yok ihtiyaçları olduklarında hemen yanlarında olacak kadarda yakın değilim,allah ailelerimize uzun ömür versin.

bugün fırında levrek yaptı kocam onu yedik,tabi bana durmak olurmu,bende kuru fasulye yaptım,fasulyede kartmıymış neymiş düdüklüde 35 dk da pişti,oda çok süper olmadı.böle yarının yemeğini 1 gün önceden yapınca iyi oluyo,hazır pizza flnda aldık,yemek yapmayacağımız günlerde mikrodalgada onu yapcaz 2 dk da.

kızlar evlenmeyen varmı????eksiklerimiz çok çünkü eftelya fln nerde,lemlem şu listeyi yayınlasana bidaha

merhaba kızlar sonunda bende düğünden sonra internete bugün kavuştum geçmişi biraz okudum lemancım geçmiş olsun babacığına allah şifa versin bende izmirdeyim ve ailemin yokluğuna çok zor alışıyorum

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

nostalgia = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim Düğün - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

hanımlar iyi akşamlar,

herkes kocacıklarıyla şimdi tabiii ben de ilk kez bu gece yalnız kalıcam evimizde (( bakalım hayırlısı.... azcık tedirginim... böyle hep nasıl sürücek bilmiyorum üf

ayyyy listeyi görünce duygulandım.biz geri sayım yapıyoduk en son yaaa.ne kadar hızlı ilerlemiş.o zaman hızlı gelmiyodu.vah gençliğim vah gitti evimin hanımıyım iş kadınıyım,yakında anne olcakmışım gibi bir his var,yarın test yapcam.fenalardayım.anaaammm ben nası geliverdim buralara,şok geçiriyorum

amannn ne bebeği yaa,daha erken yapmayın nolur,kaza kurşunlarına dikkatttt.ne gelirse bu kaza kurşunlarından geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…