annemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne hız neşe :)
5 kullanıcı okuyor diyor 1 üye (yani ben) 4 ziyaretçikim bu kadar ziyaretçi topiğimizde yaaaaa, kızlar nerdesiniiiiiiiz :84:
ben akşama ne yapacağımı buldum, pizzzaaaa... ama kendim yapacam.. akşam dönerken fırından ekmek hamuru alırım (inşallah bulurum ) tepsiye o hamuru koyup üzerine önce sosunu sonra malzemelerini koyup pişiriyorsun.. yapması kolayda ne kadr sürede pişer bilmiyorum..
ben giriş yapmamıştım cnm biri benim o ziyaretçinin ...bugun işyeri çok soğuk ya polarım var onu giyersem yanarım galiba...ayy akşam olsa keşke ...
pizza pikri güzel lemancım...benim hazır hamur alma imkanım yok ya..izin günümde yaparım belki ...evde yapılanlar daha güzel oluyo bence:)bende akşama yağlama yaparım belki şebiti almıştım zaten kıyma ve maydonoz alırım eve geçerken olur:)
günaydın hanımlar bende geldim artık işe döndük..kınamdaiki düğünümde çok güzel geçti..evlilikte çok güzel gidiyor şu anda evim çok dağınık daha yerleştiremediğim şeyler var ama napalım hiç tınlamıyorum zamanla yerleştiririm artık..eşim bana çok yardımcı oluyor maşallah diyimde nazar değmesin sizde ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?