2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

annemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne hız neşe :)

valla yarın sabah erkenden okula gitmeden yapcam,hep düzenli olan adetim10 gün gecikti.ben de şaştım.çünkü korunuyoduk valla bişiler olmuş,ben biliyodum erkeğe güven olmaz diyodum nası geldim ben oyuna 2 sene düşünmüyoduk.yarın ola hayrola

neşeeee inanmıyorum yaa ciddimiii? amaniin geçen haftada ben aynı korkuları yaşamıştımda neyseki iki gün gecikmiş sadece reglim.. aman aaman ben düşünemiyorum bile.. daha çok erken yaa.. hem ben ilk hamilemizi ahsen olarak bekliyordum neşe senden beklemiyordum :))

aaaa neler okuyorum beenn anne adayımız bile olabilir yanii..hadi hakkınızda hayırlısı...

yaa çk giremiyorum fırsatım olmuyo perşembe eşimin ailesi cümbür cemaat bze yemee gelçek kıslaarr dua edin alnımın akıyla atlatimmm..heyecan var aşırı..ben yemek yapmayı bşlmem ki..eşim yardım ederim dio..sonucu yazarım size..hepinizi öpüyorumm

günaydın kızlar...neşecim hakkında hayırlısı olsun test sonucunu merakla bekliyorum valla:)...

kızlar ya bugun kocacımın doğum günü eve geç gidiyoruz o yüzden evde bişey yapamıycam ben dışarda mı yesek yada hazır güzel bişeyler mi alsam bilemedim pasta da yemez ki benim kocam...pantolon istiyordu onu alıyım dedim ay napıcam karar veremedim...

Günaydın hanımlar, dün ahsenciim senin albümüne bakmıştım unuttum yazmayı çok tatlı olmuşsun gelinliğinde çok yakışmış.. kaşlarını aldır ama bence ya, niye haram olsunki o eskidenmiş bence, eskiden kimse almazken kimse kendine bakmazken aldırmak dikkat çekerdi günah olurdu ama artık çok normal bişey olduğu için ben günah olduğunuda sanmıyorum.

similla senin fotolarınada baktım, senin gelinliğinde çok güzelmiş. benimkine benziyo gibi geldi ayrıca beğendim :)) bindallıda yakışmış..

ya evli hanımlar size sesleniyorum; çoğunuz foto eklemediniz ama yaa boyutu büyük olanlar paintte açın fotoyu orda yeniden boyutlandır diye bir bölüm var ordan küçültebiliyorsunuz.. hera, neşe, sniperelit, chenn, servet ben sizin resimlerinizi görmedim.. daha da şu an aklıma gelmeyen bisürü kişi var eklemediler

servet eşinin doğum günü kutlu olsun, bizimde geçtiğimiz cumartesi evlilik aydönümümüzdü, bişeyler planlamıştım ama babamın durumundan dolayı aklımıza bile gelmedi, akşam hatırladık, bi cafeye gidip oturduk biraz sadece.. ben güzel bir sofra hazırlayacaktım ama senin zamanın yokmuş, bence olsun yinede bi makarna bile yapsan, salonun yemek masasına hazırla mumlar falan koy, güzel giyin, fonda bi müzik aç falan, bide hediye alırsın pantolon istemiş bak ne güzel düşünmenede gerek yok, ihtiyacı olan bişey almak en güzeli zaten..

5 kullanıcı okuyor diyor 1 üye (yani ben) 4 ziyaretçi kim bu kadar ziyaretçi topiğimizde yaaaaa, kızlar nerdesiniiiiiiiz :84:

ben akşama ne yapacağımı buldum, pizzzaaaa... ama kendim yapacam.. akşam dönerken fırından ekmek hamuru alırım (inşallah bulurum ) tepsiye o hamuru koyup üzerine önce sosunu sonra malzemelerini koyup pişiriyorsun.. yapması kolayda ne kadr sürede pişer bilmiyorum..

ben giriş yapmamıştım cnm biri benim o ziyaretçinin ...bugun işyeri çok soğuk ya polarım var onu giyersem yanarım galiba...ayy akşam olsa keşke ...

pizza pikri güzel lemancım...benim hazır hamur alma imkanım yok ya..izin günümde yaparım belki ...evde yapılanlar daha güzel oluyo bence:)bende akşama yağlama yaparım belki şebiti almıştım zaten kıyma ve maydonoz alırım eve geçerken olur:)

o ziyaretçilerden biri ben olabilirim :) giriş yapmadan okuyayım dedim bir geçmişi :)

günaydın herkese... ben pek fotoğraf paylaşma taraftarı değilim sevmem çok fazla facebook da bile birkaç tane koydum. görmek isteyenler ordan eklesin beni...

benim piizza fikri bugünlük suya düştü, akşam eşimin arkadaşlarıyla maçı var, bende önce hastaneye sonra annemlere geçerim, maç bitincede gelir benimki ordan eve geçeriz.. pizzayıdayarın yapabilirim..

Selamm.. Neşecim neler okuyorum canım, ay merak ettim çok. Şuanda testi yapmışındır dimi. Öğlen yazmanı sabırsızlıkla beliyorum valla
Ben bugün bişey yapmıycam ya.Dünden mantı kaldı çok az önceki günden nohut vardı. Azıcık yufka var.İçine kaşar koyup kızartrım. yeriz öyle bişeyler napim. yeni yemek yaparsam kalanlar ziyan olucak.

günaydın hanımlar bende geldim artık işe döndük..kınamdaiki düğünümde çok güzel geçti..evlilikte çok güzel gidiyor şu anda evim çok dağınık daha yerleştiremediğim şeyler var ama napalım hiç tınlamıyorum zamanla yerleştiririm artık..eşim bana çok yardımcı oluyor maşallah diyimde nazar değmesin sizde ne var ne yok??

Günaydın kızlar fazla giremiyorum iş ev işleri pek fazla vakit olmuyor saolsun mobilyacımız yatak hediye etmişti geçen haftadan beli belimiz ağrıyor dün bir hışımla yatak bakmaya gittik bir iki markaya baktık sonra idaş'a gittik ve yatağımızı bulduk fiyat biraz yüksekti ama bel sağlığımız için kıydık paraya visco aldık ama yaylı sistemden perşembe günü gelicek sabırsızlıkla bekliyoruz,bu arada kız arkadaşlarım bana gelmek istediler cumartesi alabilirim dedim cumartesiye kalabalık misafir var ben ne yapıcam bilmiyorum yemeğe kalmıycaklar çay saati yapıcaz bir dolu şey hazırlamam lazım

cnm o ev hiç yerleşmiyo zaten bide çalışıyorsan vakit bulamıyorsun bende boşverdim artık ne zaman müsait olursam yaparım diyorum:) maşallah bizim damatların hepside çok iyi çıktı.. eşlerine yardım ediyolar ...

Hanımlar etimek tatlısını sormuştu biriniz ben yaptığım tarifi vereyim çok güzel oluyo.1 brd su 1brd şeker 1 brd süt kaynatıyoruz şerbeti için. Etimekleri kare borcama diziyoruz. şerbeti soğuyunca(mutlaka soğuk)üstüne döküyoruz. Etimekler şerbetini çekince hazır muhallebilerden yapıyoruz. soğuyunca muhallebiyide döküyoruz. en üste krem şanti yapıp döküyoruz. Dolapta soğumaya bırakıyoruz. yemeden önce üzerine rondodan çekilmiş ceviz yada fındık döküp afiyetle yiyoruz.. Ooohh miss.

Selam kızlarrr

Bebek miiiiiii??? Hakkında hayırlısı olsun cnm, merakla bekliyorum sonucu. Benim reglim 3 gün gecikti diye aklım çıkmıştı. Hamile ilan etmiştim kendimi resmen Bakalım sende var mı bebiş?

Bizim de dün evlilik aydönümümüzdü. Halamda yemekteydik. Özel bişey yapamadık. Eve gelince de geç olmuştu. Belki bu akşam telafi ederiz.

Kızlar ya; ben evleneli 1 ay olmuş. Hem dün gibi düğünümüz, hem de yıllardır evliymişim gibi.. Böyle garip duygular içerisindeyim :97: Böyle hisseden tek ben miyim?

Son düzenleme:
meraba kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz kına düğün ve balayı harika geçti çok şükür...
tatile giderken mobil bağlandım ama yazdıklarım eklenmedi net çok ağırdı yoksa havadisleri hep vermek istedim
geçmişi henüz okuyamadım ama galiba bebek heyecanı var hayırlısı olsun
kına ve düğünde hiç aksilik olmadı boşuna o kadar stres yapmışız herşey kendiliğinden gelişio salona gidince tatilde kemerdeydik hava süperdi otelden çok memnun kaldık ve tesadüfen kocamın iş yerinden çok sevdiği bi arkadaşıyla karşılaştık onlarda aynı h.sonu evlenmiş balayına aynı otele gelmişler tatil daha da eğlenceli geçti bizim için şimdilik benden bu kadar hepinizi özledim öpüyorum görüşürüz....

günaydın kızlar lemancım fotolarımı ben bile doğru düzgün göremedim henüz bayramda memlekete gittiğimde görcem artık ondan sonra eklerim

güünaydın kızlar :) yavaş yavaş yoluna giriyor hayatım artık alınmıyorum ağlamıyorum herşeye haftasonu bursadaydık biraz iyi geldi valla bana ...şimdi cicim ayı yaşıyoruz sonunda... eşimden ilk hediyemi aldım sağolsun dün gece eve gelirken çiğköfte almış bana ama ben o kadar yorgundumki yiyemedim bile ... gece eşim yatalım dedi bende sen yat ben camasırları asıp geliyorum dedim oturma odasında uyuyakalmışım çamaşır falanda asamadım tabi artık akşam işten dönünce asacağım... dün taze fasulye tarhana pilav salata vardı birde puding yaptım ama yiyemedik eşim 10 da eve gelince uzun uzun yemek keyfi olmuyor malesef istanbuldaki kızlar bir dahaki haftasonu bizde bulusalım kek börek çörek yapalımm ... ahsennnn duydunmuuuu bebekmi geliyor eylül gelinlerine yaa:) ne hız bu hayılısı olsun inşallah nesecim . bende bu akşam açılısı yapacağım eşime randevu verdim geceye

Özdencim ewliliğimiz günden güne daha keyifli hale geliyo dimi. Sen açılış veriyosun bende pazar günü bir haftalık kapanış verdim :) moladayız zorunlu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…