2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bizde hafta sonu küçük bi açılış yaptık..ama işden geç gelince pek devamı gelmiyo memur gibi hafta sonlarına kalacak galiba:)ama bu defa korktuğum olmadı :)

ya bugün dolunay falan yok dimi ?

saçlarımı kestirmeye karar verdim de aniden... uygulasam mı bu kararı bilemedim.. kocamın da çok sevdiği bir saç modelim var zaten o çok istiyor kestirip ona süpriz yapsam mı acaba?

kızlar gece gözlerime uyku girmedi.zaten belim kasıklarım acayip ağrıyodu son günlerde.benim adet sancım böyle değildi.ayvayı yedin kızım neşe dedim neyse gecenin bi yarı kalktım yaptım,bişi çıkmadı.ama ağrılarım var adet olmuyorum,migrenim azmıştı son günlerde,migrenin beraberinde de olan mide bulantılarım çoktan devam ediyordu,sonradan aklıma düştü ya hamileysem diye,yani psikolojik olarak uydurmadım bunları.adet de olmuyorum her yerim de ağrıyor.yerimden kalkmak istemiyorum.bu test çok güvenilir bişi mi ki?bebek olsa planıma hiç uymayacaktı ama bi taraftan bebek hasreti çekenleri gördükçe şikayet de etmezdim.

selam hanımlar...
dün yemeğe misafirim vardı yazmıştım oyy ne zormuş misafir ağırlamak. şükür çok güzel geçti yedik içtik gırgır şamata derken saati 2 ettik onları yolculadık bulaşık makinesini çalıştırdım yatana kadar biter diye ama biz bi güzel sızdık neyseki alarmına uyanıp eşimi dürttüm kalk nolur makineyi kapa diyebildim ancak..

tühh ya neşe ilk bebişimiz olcak diye sevinmiştim ne güzel neyse artık bi dahaki aya diyelimmm

:) bir zamanlar aylar geçsin diye bekliyorduk düğün heycanı mobilya telaşı kaynana stresi nişanlı kavgası filan derkene.... şimdi de acaba hamilemiyim stresi:) adet olmaktan nefret eden ben artık hemen adet olayım diye dua ediyorum ne mübarek şeymiş bu yavv bende çok korkuyorum hamile kalmaktan annem beni öldürür heralde ona kalsa 2 yıl asla diyor.. ama eşim bugün yapak desem dünyalar onun olucak iki arada bir derede kaldım tabiki ben hiç istemiyorum daha 4 5 ay.. en az oda.. ama sonra da ya olmazsa diye korkuyorum neşenin dediği giibi üfff bu evlilik cidden tuhafmış bee

Eşim güzel bi iş bulursa ben temmuz gibi hamile kalmayı isterim. Çocuğumun nisan mayıs aylarında doğmasını istiyorum.Yani hamileliğimin son günlerini ve bebişimin ilk günlerini ne çok soğukta ne çok sıcakta olmasını istemiyorum. Bakalım hesaplar tutucakmı:) bu ay yırttık

benim eşimde istiyo bebiş ama çok erken bence yaa hamile kalmak, bebek bakmak sonra çocuk yetiştirmek çok zor yaa. maddi manevi çok büyük sorumluluk.. kredi ödememiz var 2 seneden az kaldı.. bi de kalıcı bi iş bulmadan istemiyorum. bizim fuzuli harcamalarımız çok fazla... bi kaç yıl biraz birikim yapıp krediyi bitirdik mi rahata kavuşucaz inş... Allah herkese istediği zaman ve hayırlısıyla bebiş versin diyelim

slm güzel eylül gelinleri..
ben de bugün anneme geldim..birazdan eşimde gelecek..evlilik güzel gidiyor şükürler olsun..ayy bu stres bende de var,hamile kalırmıyım diye..kazaya kurban gidecez yaa..

iyi akşamlar hanımlar, bende annemdeyiiim, şimdi hep beraber oturduk öyle bir geçer zamankiyi izliyoruz, babacığımda bugün taburcu oldu oda oturuyor yanımızda, bende dizlerimde laptopum, aynı eski günlerdeki gibi... eşimin maçı vardı o gelmedi, maçtan çıkıp eve gitti.. bende birazdan kalkarım ama hiç kalkasımda yok yaaaa.. çok rahatım valla..

lemlemmmmmm dediğin şekilde ekledim resimleri bakabilirsiniz artık.
üf ya ben annemleri özledim

ay ayy ayyy neşee gördüm resimleriniiii süper olmuşsun canım yaa, gelinliğin çok yakışmış saçların harika olmuş makyajın falanda çok güzel olmuş.. bindallın çok değişik oda çok yakışmış çok güzel olmuşsun.. Allah ömür boyu mutluluk sağlık ağız tadı versin inşalllah.. sen akşehirdeydin dimi şimdi evlenince nereye taşındın pekiii?

çok teşekkür ederim canım sen de harika olmuş gelinlik cuk demiş oturmuş yani maş.ben akşehirliyim ama urfaya öğretmen olarak atandım.düğünden hemen sonra geldik urfaya.12saat uzaklıktayım

neşe baktım albümüne çok güzel bi gelin olmuşsun canım
bu gecede tekim evde çok sıkılıyorummmmm keşke annemlerle aynı şehirde olsaydım onlarda kalırdım eşimin görevde olduğu gecelerde

sofistike seni çok ii anlıyorum canm allah kolaylık versin sende gitseydin eşinle keşke

eşim gece çalışıyo canım işi gereği... 2 hafta gece 1 hafta gündüz gidiyo. aynı şehirdeyiz ama böyle geceleri bazen tek kalıyorum evde... çok can sıkıcı bu duruum

Günaydın kızlar. Neşecim maşallah tatlım çok güzel bi gelin olmuşsun. Gelinliğin saçın çok yakışmış canım.

Kızlar günleriniz nasıl geçiyor,
dün mesala aşkımın bi saat falan işi vardı benden sonra eve geldi bende halsizdim biraz gelene kadar tv karşısında uzandım (bu bir istisnaydı tabii), 6.30 geldi birlikte aşkım makarna haşlarken ben de nofrost için taze fasülye ayıklamıştım akşamdan bide domates soyup doğradım attım ocağa, akşamdan kalma yemeklerimde vardı yemeğimizi yedik,
dizim başlamadan işlerimi bitirmem gerekiyodu canım da yardım etti 1 kilo sigara böreği sardık attık dondurucuya,
anlaşılacağı üzere sadece dizi saatinde dinlenebiliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…