Kızlar günleriniz nasıl geçiyor,
dün mesala aşkımın bi saat falan işi vardı benden sonra eve geldi bende halsizdim biraz gelene kadar tv karşısında uzandım (bu bir istisnaydı tabii), 6.30 geldi birlikte aşkım makarna haşlarken ben de nofrost için taze fasülye ayıklamıştım akşamdan bide domates soyup doğradım attım ocağa, akşamdan kalma yemeklerimde vardı yemeğimizi yedik,
dizim başlamadan işlerimi bitirmem gerekiyodu canım da yardım etti 1 kilo sigara böreği sardık attık dondurucuya,
anlaşılacağı üzere sadece dizi saatinde dinlenebiliyorum,
günaydın kızlar benim bi dizi saatim bile yok eve geç gidiyoruz .en erken 8 gibi gidiyoruz...yemekti falan uzun sürüyo...her şeyi bulaşık makinasına atıyorum iyi ki almışım kurtarıcım oldu benim...aşırı uykum var benim ya bide grip oluyorum gözlerim akıp duruyo ve çok soğuk burası dondumşimdi evde tv karşısında battaniyemi üzerime alıp uyumak vardı
bende grip oluyorum ilaçta aldım ama pel fayda etmedi ya...kim bakacak bizegünaydın hanımlar nasılsınız ben grip oluyorum ya annem de yokkim bakcak ühhüüüüü
servet85 benimde mutfağım amerikan tarzı direk oturduğumuz salona açılıyor gerçekten çok zor sürekli çok derli toplu ve tertemiz olmalı.. birde yemek falan yaparken salona kokusu sinecek diye çok korkuyorum davlumbazı sürekli çalıştırıyorum birde ankara soğuğunda cam açık duruyorum yaaa=)
Ne güzel kalabalıklaşmışızz,
akşamları geremiyorum net bağlatmadım anneme gittiğimde girebilirim ancak,
benimde muftağım ve salonum düzenlidir sadece, bu akşam soğan halkası yapıcam hiç denemedim umarım güzel olur, bi de sarma sarıp dondurucuya atanınız varmı nasıl oluyo güzel pişiyomu?
Ne güzel kalabalıklaşmışızz,
akşamları geremiyorum net bağlatmadım anneme gittiğimde girebilirim ancak,
benimde muftağım ve salonum düzenlidir sadece, bu akşam soğan halkası yapıcam hiç denemedim umarım güzel olur, bi de sarma sarıp dondurucuya atanınız varmı nasıl oluyo güzel pişiyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?