bugun hiç gülmem zannediyordum güldürdün beni cnm sağol ya.. kızlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum burdada yazmasak delirirm heralde ..dün doğum günüydü ya kocamın toplantısı felaket geçmiş eve gittik yemek yedik gizlice bolanlar ve mumla susledim salonumuzu çagırdım sevindi ama gene de o sıkıntısını geçiremedim ben ...sizdede öyle oluyo mu ya..bu yüzden kendimi kötü hissediyorum..lemancım benimki de mutfak işinden hiç anlamo bi karpuz kesti yamuk yumuk elinden aldık arkadaşlarıyla ama yavaş yavaş ögretiyorum :)ilerleme var ama hakkını yemeyim çok güzel ev süpürüyo aşkım:)benim eşimde yardım etmeye başladı, ne yapılacak diye soruyor artık.. ama mesela geçen gün ben babmın yanına uğrayacaktım oda eve gidip mantıyı pişirecekti, eve gitti, ben gelene kadar sürekli bişiler için aradı, önce aradı bu mantı az değilmi dedi, fazla bile hepsini yapmayacam sen hepsini çözdür hatta ayırma hepsini pişir kalsın dedim tamam dedi, 10 dak geçti, hangi tencereyle yapacam diye aradı, anlattım tarif ettim, 5 dak sonra tekrar aradı önce suyumu koyacaz dedi, yok dedim cattle de suyu kaynat sonra tencereye dök, tarif ettim tamam dedi, 10 dak geçti tekrar aradı sigorta attı elektrik giiti ısıtıcı çalışmıyor dedi, tamam suyu tencereye koy ocağa koy orda kaynasın deddim, 5 dak sonra tekrar aradı elektrik olmayınca ocağı açamamış, çakmakla yak dedim, çakmağın yerini tarif ettim 15 dak da ancak buldu, sonra tekrar aradı ocağı açamamış, elektirk gelmiş, cinnet geçirmek üzereydim yeter yaa deyip kapattım tlfnu, 1saat geçmişti ama hiç bir şey yapamadı benide tlfda deli etti.. sinirden bağırmamak için zor tuttum kendimi, bu sefer bidaha hiç bişi yapmayacak die. anlayacağınız ben eve gelene kadar benim beceriksiz kocam bi suyu bile kaynatamamıştı, eve geldiğimde cattle'a suyu koymuş ama altını açmamış açtığını sanmış bekliyordu... bişi söylemesemde hareketlerimle ne kadar sinirlendiiğimi belli ettimki kaçtı yanımdan.. işte böyle beceriksiz bi kocam var hanımlar, yani bi iş yapmaması aslında benim için daha hayırlı olabilir...
bende grip oluyorum ilaçta aldım ama pel fayda etmedi ya...kim bakacak bize
yeter cnm cnm fazla bile akşamları bişey yemiyolar benimde eşimin arkadaşları geldi de bazı şeylere sıra bile bulamadık koymaya..benimde cuma günü yemeğe misafirim gelecek tek kişi ama ona bile telaş yaptım evde kıymam ve patlıcanım var islim kebabı yapıyım diyorum pilav yaparım sonra patlıcan ve kırmızı biber közleyip yoğurtlarım çoban salatada yaparım bide tavuklu şehriye çorbası yaparım tatlı olarakta tavuk göğsü yaparım maç izleyeceklermiş eşimle çayın yanınada mısır patlatıp çerez veririm yeter heralde=)
Ayy leman hakikaten beceriksiz bi eşe sahipsin kuzum ama olsun sen onu yla getirirsin =) Benimki yapar o kadar ya. Süpürgee bile yapıyo sağolsun.Ama tabi arkasından hep toparlamak gerek erkek sonuçta bizim kadar özenli olmuyo. Ama düşünmeleri bile güzel bee..
annemlere yakınım ben iş yerime 20 dk falan evleri evime uzak ...ama o kadar alışmışım ki onların rahatlıgına zor geliyo ev idare etmek...allah yardımcın olsun cnm zor olur uzak olmaları..çok özlüyorum anneciğimi ya 12 saat uzaktayım burada arkadaşımda yok çok sıkılıyorum
çok özlüyorum anneciğimi ya 12 saat uzaktayım burada arkadaşımda yok çok sıkılıyorum
benim eşimde yardım etmeye başladı, ne yapılacak diye soruyor artık.. ama mesela geçen gün ben babmın yanına uğrayacaktım oda eve gidip mantıyı pişirecekti, eve gitti, ben gelene kadar sürekli bişiler için aradı, önce aradı bu mantı az değilmi dedi, fazla bile hepsini yapmayacam sen hepsini çözdür hatta ayırma hepsini pişir kalsın dedim tamam dedi, 10 dak geçti, hangi tencereyle yapacam diye aradı, anlattım tarif ettim, 5 dak sonra tekrar aradı önce suyumu koyacaz dedi, yok dedim cattle de suyu kaynat sonra tencereye dök, tarif ettim tamam dedi, 10 dak geçti tekrar aradı sigorta attı elektrik giiti ısıtıcı çalışmıyor dedi, tamam suyu tencereye koy ocağa koy orda kaynasın deddim, 5 dak sonra tekrar aradı elektrik olmayınca ocağı açamamış, çakmakla yak dedim, çakmağın yerini tarif ettim 15 dak da ancak buldu, sonra tekrar aradı ocağı açamamış, elektirk gelmiş, cinnet geçirmek üzereydim yeter yaa deyip kapattım tlfnu, 1saat geçmişti ama hiç bir şey yapamadı benide tlfda deli etti.. sinirden bağırmamak için zor tuttum kendimi, bu sefer bidaha hiç bişi yapmayacak die. anlayacağınız ben eve gelene kadar benim beceriksiz kocam bi suyu bile kaynatamamıştı, eve geldiğimde cattle'a suyu koymuş ama altını açmamış açtığını sanmış bekliyordu... bişi söylemesemde hareketlerimle ne kadar sinirlendiiğimi belli ettimki kaçtı yanımdan.. işte böyle beceriksiz bi kocam var hanımlar, yani bi iş yapmaması aslında benim için daha hayırlı olabilir...
off ya benim de uykummm var şimdi sızıp kalıcam iş başındabenimki de seyehate çıktı 3 gece yok anneme geçtim dün iş çıkışı insana çok garip geliyo yıllarca evin bildiğin yere yatıya gitmek daha bi özen gösteriyolar e özlemişler doğal olarak.eve gelince hazır yemek yemek bulaşıkları ellemeden tvnin karşısına geçip ayakları uzatmak gibisi yokmuş yaa annem benmm yıllardır meğer ne haklıymışşş yorulmakta..
çok özlüyorum anneciğimi ya 12 saat uzaktayım burada arkadaşımda yok çok sıkılıyorum
Kızlar geçen verdiğim kurabiye tarifini deneyen oldumu?? birde dün verdiğim etimek tatlısını da mutlaka deneyin derim
ben de dün akşam baba evimde kaldım beni,m de eşim haftanın belli günleri seyahate gidiyor... daha pek eve alışamadığımdan ben de azcık zorlandım dün anneciiim gelmiş beni götürmeye çok mutlu oldum.. babam yemekler hazırlamış. o kadar rahat o kadar güzeldi ki dinlendim çok güzel.. bi yandan da hüzünlendim.... ne rahatmışız baba evinde... evlilik keşke gezmek tozmak birlikte vakt geçirmekten ibaret olsaymış((
canım sen bildiğim kadarı ile İzmir'e gelin geldin... nerede oturuyorsun? ben de izmirdeyim. tanışalım görüşelim ben sana arkadaş olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?