2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bugun hiç gülmem zannediyordum güldürdün beni cnm sağol ya.. kızlar iyiki varsınız sizleri çok seviyorum burdada yazmasak delirirm heralde ..dün doğum günüydü ya kocamın toplantısı felaket geçmiş eve gittik yemek yedik gizlice bolanlar ve mumla susledim salonumuzu çagırdım sevindi ama gene de o sıkıntısını geçiremedim ben ...sizdede öyle oluyo mu ya..bu yüzden kendimi kötü hissediyorum..lemancım benimki de mutfak işinden hiç anlamo bi karpuz kesti yamuk yumuk elinden aldık arkadaşlarıyla ama yavaş yavaş ögretiyorum :)ilerleme var ama hakkını yemeyim çok güzel ev süpürüyo aşkım:)

yeter cnm cnm fazla bile akşamları bişey yemiyolar benimde eşimin arkadaşları geldi de bazı şeylere sıra bile bulamadık koymaya..

evet acayip beceriksizdir.. ama pazar akşamı elektrikli süpürgeyle evin heryerini süpürdü. tabi öncesinde pazarlık yaptı benimle, yaptığım yerleri beğenmeyip tekrar arkamdan yapacaksan hiç yapmayayım dedi, yok dedim gerçekten karışmayacam sen süpür hadi dedim.. zaten o kadar yorgundum ki bşka işlerle ilgileniyordum nasıl yaptığına bakmadım.. sonradan baktımda baya iyi gibiydi

çok özlüyorum anneciğimi ya 12 saat uzaktayım burada arkadaşımda yok çok sıkılıyorum
annemlere yakınım ben iş yerime 20 dk falan evleri evime uzak ...ama o kadar alışmışım ki onların rahatlıgına zor geliyo ev idare etmek...allah yardımcın olsun cnm zor olur uzak olmaları..

çok özlüyorum anneciğimi ya 12 saat uzaktayım burada arkadaşımda yok çok sıkılıyorum

ah canım yaa biz varız ya burda niye arkadaşın olmasınkiii, belki bayramda falan gidersiniz annengilin yanlarına veya onlar gelir... sen bize anlat bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz.. böylesi çok daha iyi, benimde ailem yakınımda ama hiç arkadaşım yok, ama sizler varsınız tabikiii, ayyy bi tane arkadaşım var yakınımda gerçi.. miracle... evini gördüm çok güzeldi henüz eşyaları gelmemişti ben gördüğümde artık gelmiş tabik, bu hafta sonu nikahı var, inşallah gidebilirim pazar günü.. artık oda evli bir bayan olarak katılacak yakında.

Bi şekilde alıştırmamız lazım ama, benimki de ilk günler peşimde pervane neye el atsam o da uzandı, bunaldım canım ben yaparım sen otur dedim demez olaydım sonra 1 hafta kadar hiç bişiye el sürmedi baktım olmuyo canım yerdım edermisin diyorum, evden birlikte çıkıp birlikte girdiğimiz için yorgunluğumu görüyo yemeği birlikte hazırlıyoruz toplamasını da, ortalıkta pek fazla dağınıklılık bırakmak istemiyorum bırakırsa canım yerine koyarmısın diyorum böyle böyle düzenimizi oluşturcaz inş. aslında benim ki ben den düzenli, sadece ayak altında olup benim sinirlenmemden çekiniyo:)) yemek karıştırdığı kepçeyi bile öyle özenli kapağın tutma yerinden geçirip dengede durmasını sağlıyo falan filan,

Kızlar geçen verdiğim kurabiye tarifini deneyen oldumu?? birde dün verdiğim etimek tatlısını da mutlaka deneyin derim

ben de dün akşam baba evimde kaldım beni,m de eşim haftanın belli günleri seyahate gidiyor... daha pek eve alışamadığımdan ben de azcık zorlandım dün anneciiim gelmiş beni götürmeye çok mutlu oldum.. babam yemekler hazırlamış. o kadar rahat o kadar güzeldi ki dinlendim çok güzel.. bi yandan da hüzünlendim.... ne rahatmışız baba evinde... evlilik keşke gezmek tozmak birlikte vakt geçirmekten ibaret olsaymış ((

canım sen bildiğim kadarı ile İzmir'e gelin geldin... nerede oturuyorsun? ben de izmirdeyim. tanışalım görüşelim ben sana arkadaş olurum :)

Kızlar geçen verdiğim kurabiye tarifini deneyen oldumu?? birde dün verdiğim etimek tatlısını da mutlaka deneyin derim

şu etimek tatlını deneyeceğim.. ne zaman yaparım blmiyorum gerçi ama bi ara yaparım.. az bişi yapacam gerçi ben biraz cinsimdir herşeyi beğenmem kolay kolay yememde güzeldir inşallah :))

kızlar benim kahvaltı performansım çok iyi yalnız dün omlet yaptım bu sabah patates kızarttım işyerindekiler çok şaşırıyor bana aslında bende pek inanamıyorum nasıl yaptığıma ama oluyo=)) inşallah hep böyle devam eder benim kocam öyle peynir zeytin falan pek yemio illa ekstra bişey olacak börek olursa bayılıo mesela=)

bende dün annemgildeydim çok huzurluydum yaaa, bekarken ne kadrda rahatmışım iyice anladım gerçekten, annem yemekleri hazırlamış oturduk yedik bi güzel, sadece sofrayı toplayıp makinaye bulaşıkları dizdim sonra içeri geçip öyle bir geçer zamankiyi izledik annem çay yaptı getirdi, bende tatlı götürmüştüm onları yedik falan, ne güzel dinlendim yaa, kendi evimde olsam iş bitmiyo.. annemin değerni bikez daha anladım.. meğer çok zormuş ev hanımlığı, annem derdi iş bitmiyo diyede bende ne varki sil süpür bide yemek yap oooh otur akşama kadar ne kolay derdim ama yok yaa öyle değilmiş.. o beğenmediğim yemekler için, yatağımı toplamadan işe gittiğim için çok pişmanım

Yaa aynen bende yemeklerini eleştirdiğim için çok pişmanım. Kadın o kadar işin içinde yemek yapıodu,şimdiki aklım olsa beğenmesemde çaktırmam. Hiç eleştirmem. Çünkü emek verip beğenilmemesi kötü bişey ya. Canım annem benim ne kadar yoruluyomuş.

evet lemlem ben de seninle aynı düşünceler içindeyim... ne zormuş meğer ev hanımlığı... kesinlikle meslek olarak sayılmalı ve maaş verilmeli ev hanımlarına...
canım annemin değerini şimdi daha çok anlıyorum... onun hakkını canımı versem ödeyemem herhalde... bekarken her gün üzerimden çıkardığım herşeyi düşünmeden atardım kirli sepetine nasıl yıkanıyor nasıl asılıyor toplanıyor umrumda değildi... dün annem çamaşır yıkamış 2-3 makine (anneannem biraz hasta olduğu için onun yanında kalıyor eve pek uğrayamıyor düğünden bu yana) o iptekileri toplarken ben de diğer çamaşırları astım katlamaya yardım ettim falan nasıl sevindi dünyalar onun oldu... önceden de yardım ederdim hep ama şimdi daha bir farklı hissettim. yaptığı işe değer verdiğimi gördü ben de onun yükünü azcık da olsa hafiflettiğim için inanılmz mutlu oldum. önceden nolucak 2 çamaşır altı üstü derdim. hiç öyle değilmiş o işler hiç .... Allah tüm annelerin tüm ev hanımlarının ve bizim gibi çalışan evli kadınların yardımcısı olsun...

herkes dert yanmaya başlamış bende balayından döndüm ve işe başladım uykusuluktan ölüyorum çamaşır bulaşık temizlik offf off böle geçmez hayat
ayrıca benim bi problemimde var eşimle tam anlamıyla birlikte olamadık okadar üzülüyorum ki
:84::84::84::83:

Son düzenleme:
kızlar hepinize tek tek msj atıp yazacaktım bi iki kişiye gönderdim ama her seferinde 10 dak beklemem gerekiyormuş çok uzun sürecek burdan yazıyorum o yüzden...

biraz önce eşimin burayı okuduğunu öğrendim, ben artık buraya girmeyeceim, hepinizi kaybetmiş gibi oldum... ona çok kızgınım ama artık söz versede inanmam.. paylaştığımız herşey için teşekkür ederim.. hepiniz kendinize iyi bakın...

Lemancım tatlım özel mesaj olarakda yazdım sana burdan tekrar yazayım. Burda hiçbirimiz birbirimizi şahsen tanımıyoruzki. Niye bu kadar taktı eşin. Normalde kimseyle konuşamadıklarımızı,soramadıklarımızı, yeni tecrübe edinmiş kişilere soruyoruz. Ne kadar çok şeyler kattı bana burası ki sizzede öyledir eminim. İyiki sizi ve bu siteyi tanımışım diyorum hep. Senin çewrende zaten dertleşebilicen bi arkadaşın yok yanlızsın. E burda bizle paylaşıyosun sıkınıtını dertleşiyosun rahatlıyosun. Erkekler bunu anlayamıyolar işte. Yaptığımız kötü bişey yokki. Sensiz olmaz. Sen hem grubumuzun kurucususun hem de çoook sevdiğimiz bi arkadaşımızsın. Sen olmadan tadı olmaz bikere buranın. Bana ne bana ne gitmiyosun hiçbiyere. Aaaaa o enişteyede çok kızdım çok..

üyeliğimi kapatıyorum arkadaşlar.. biraz önce msj attım yöneticiye. üzgünüm. ama artık gerçekten burda hiçbirşey yazmak istemiyorum. ha size yazıyorum ha eşime gibi hissediyorum. benim nickimi googledan aratarak yazdıklarımı buluyor...bu kadar bayanın içinde onun işi yok.. defolup gitmeyeceği içinde malesef ben gidiyorum. hoşcakalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…