üyeliğimi kapatıyorum arkadaşlar.. biraz önce msj attım yöneticiye. üzgünüm. ama artık gerçekten burda hiçbirşey yazmak istemiyorum. ha size yazıyorum ha eşime gibi hissediyorum. benim nickimi googledan aratarak yazdıklarımı buluyor...bu kadar bayanın içinde onun işi yok.. defolup gitmeyeceği içinde malesef ben gidiyorum. hoşcakalın....
ah canım yaa biz varız ya burda niye arkadaşın olmasınkiii, belki bayramda falan gidersiniz annengilin yanlarına veya onlar gelir... sen bize anlat bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz.. böylesi çok daha iyi, benimde ailem yakınımda ama hiç arkadaşım yok, ama sizler varsınız tabikiii, ayyy bi tane arkadaşım var yakınımda gerçi.. miracle... evini gördüm çok güzeldi henüz eşyaları gelmemişti ben gördüğümde artık gelmiş tabik, bu hafta sonu nikahı var, inşallah gidebilirim pazar günü.. artık oda evli bir bayan olarak katılacak yakında.
ben de dün akşam baba evimde kaldım beni,m de eşim haftanın belli günleri seyahate gidiyor... daha pek eve alışamadığımdan ben de azcık zorlandım dün anneciiim gelmiş beni götürmeye çok mutlu oldum.. babam yemekler hazırlamış. o kadar rahat o kadar güzeldi ki dinlendim çok güzel.. bi yandan da hüzünlendim.... ne rahatmışız baba evinde... evlilik keşke gezmek tozmak birlikte vakt geçirmekten ibaret olsaymış((
canım sen bildiğim kadarı ile İzmir'e gelin geldin... nerede oturuyorsun? ben de izmirdeyim. tanışalım görüşelim ben sana arkadaş olurum :)
hmm biraz uzağız birbirimize ben balçovadayım... ama olsun ortalarda buluşuruz .. ya lemlemmm ben de kocana çok kızdımmmmmm!!! başka bir nickle gel sen...
pöfff topiğimizin kurucusu gitti.Aman lemankeyfim kaçtı ya. Kızlar eşlerinize söylemeyin burayı bari kullanıcı adınızı filan bilmesinlerç Kaybetmeyelim birbirimizi yaa
valla canım korkutmak gibi olmasın ama biraz zor oluyo hem iş ev ikiisi biarada ama geri kalan herşey çok güzel yeni bi ev yeni eşyalar herşey sana ait ve böyle güzel bi evde ensevdiğin insanla birlikte yaşıyosun bu en güzel en mutlu eden tarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?