2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok üzüldüm lemlemcim haklısın seni başka nickle bekliyoruz

saol lemancım valla çok duygulandım okurken iyiki siz varsınız zaten bir de bugün iş görüşmesi için aradılar yarın oraya gideceğim inşallah güzel bi iştir de evde oturmaktan kurtulurum

çok sevinirim valla bucadayım ben sen nerdesin

hmm biraz uzağız birbirimize ben balçovadayım... ama olsun ortalarda buluşuruz .. ya lemlemmm ben de kocana çok kızdımmmmmm!!! başka bir nickle gel sen...

pöfff topiğimizin kurucusu gitti. Aman lemankeyfim kaçtı ya. Kızlar eşlerinize söylemeyin burayı bari kullanıcı adınızı filan bilmesinlerç Kaybetmeyelim birbirimizi yaa

Lemancığım, üzüldüm gerçekten,
bende bir keresinde açık unutmuşum hemde kaynana çekiştirirken okumuş o kadar çok kızmıştım ki büyük kavga etmiştim ama o benim kırıldığım üzüldüğüm noktaları size anlattıklarımdan öğrendi, bana hiç alınmadı aksine kendi ve ailesinin bilerek ya da bilmeyerek yaptıkları her şey için özür diledi, çekiştirmiş olmama kızmadı,
Ama benim kavga ettiğim nokta bu değildi benim düşüncelerimi zaten biliyo, arada sizlerin de yazdığı yazıları da okumuş olduğundan size bana yapılan saygızlıktan ötürü konuyu çok uzatmış, büyük kavga etmiştim, o gün yemin etti tekrarlamayacağına

pöfff topiğimizin kurucusu gitti. Aman lemankeyfim kaçtı ya. Kızlar eşlerinize söylemeyin burayı bari kullanıcı adınızı filan bilmesinlerç Kaybetmeyelim birbirimizi yaa

zaten bi burda rahat rahat dertleşiyoruz erkeksiz keşke gitmeseydi leman

şimdi geldim gelir gelmez kötü haberi gördüm lemlem için çok üzüldüm inş.yine gelir aramıza

Lelmlemm geri geeel..amaann bu erkekler kadınlardan daha meraklı vallahi günlük okumak gibi bişi bu sonuçta bende böyle bi durumla karşılassam gıcık olurum.allahtan benimki sevmez öyle pc falan da yok evde rahatım

merhaba kızlar benim 17 gün sonra düğünüm var acaba evlenenler 1 ay sonra nasıl oluyo diye merak ettim biraz konuları okudum :90: anne özlemi çok galiba of ya nası dayancam ben bide şu temizlik ve yemek olayı kötü işten dön yorgun argın...şimdi eve gidince yemek hazır diilse içimden kızmak geliyo 17 gün sonrasını düşünmek istemiyorum:84:

valla canım korkutmak gibi olmasın ama biraz zor oluyo hem iş ev ikiisi biarada ama geri kalan herşey çok güzel yeni bi ev yeni eşyalar herşey sana ait ve böyle güzel bi evde ensevdiğin insanla birlikte yaşıyosun bu en güzel en mutlu eden tarafı

bende onu düşünüp sabırsızlanıyorum canım sevdiğin kişiyle olduktan sonra zorluklarına da katlanılır herhalde:44: inş. bütün kk fıstıkları mutlu oluruz

selam güzelllerrr
ayy kızlar annemdeyim malesef evimde hala net yok
sizi çok özledim
lemoş baban için çok üzüldüm hayatım umarım iyileşmiştir
bu arada başka bi nichle bekliyorum seni muhakkak

aaa lemlem çok şaşırdım bu duruma.başka nickle gel mümkünse forumdan çıkış yap her seferinde.
bugün çok hastalandım sinüzit ağrısı tuttu burnum yara gribim,çocuk gibi ağladım dayanamadım ağrıya işe de gitmedm.sevgili kocam okuldan izin alıp beni doktora götürdü,ilaçlar hemen ii geldi.akşam da onun okul arkadaşlarıyla yemekteydik,kebap sefası yaptık.

elif senin kurabiyeyi denicem,tarif şöyleydi demi?
1 su bardağı sıvıyağ bi paket şantiyle çırpılcak,1,5 su bardağı da un,ben bu karışıma pudra şekeri eklemeyi düşünüyorum,şekeri az gelebilir bana.kurabiye soğuduktan sonra da çikolata eritip batırırım:)merak ediyorum tarifi denicem en kısa zamanda

eve geldim bi hevesle pcyi açtım bakiim dedim bizimkiler napmışlar ne etmişler.. şoookkk lemlem ya sen bi çaresini bulursun başka nickle gel bişey yap işte çok üzüldümm..
bu arada bu akşam eşimle sinemaya gittik ''bir zamanlar anadolu'da'' ya 150 dk valla uyuyodum nerdeyse.. evden çıkmadan ıspanakları suya koymuştum şimdi ıspanak yemeği yapcam yarına yemekle uğraşmıyayım akşama işe gitcek gündüz gezeriz diye.
iyi geceler herkese

lemancım çok üzüldüm gitmene,benim kocamda biliyo bu siteyi,yazarken fln sürekli bakıyo çeviriyorum ekranı,ama okursa okusun,o okuyo diye kapatmam hesabımı..onun bilmediği bişeyi paylaşmıyorum çünkü.sizle çok şey paylaştık,kimselere soramadığımız şeyleri konuştuk...

geri gelmeni dilerim

lemtoooşş yaa pireye kızıp yorgan yakılır mı..
ya ben arada eşime bile okuyorum ilginç msjları bak diyorum herkesin eşi yardım edio ne güzel ya da herkesin evi dağınık bi bnm diil diyorum..o hiç ilgilenmiyo bile..okusun ne var da belki onlara söylemeyip içimize batan şeyleri buradan öğrenirler bu iyi bişey hatta

pc de otomatik açılıyo zaten istese tek tek okur bnmkileri..nişanlıyken nette çk zaman geçirdiime kısıyodu boş yere die şimdi o da görüyo vakit yok ki gireyim ah...

bu arada yrn yemekli misafirlerm var eşimin ailesi dua edin çk güzel geçsin...temizlik yaptık koçiş süpürdü ben sildim toz aldım börek yaptım..yrnda ymk yapcas iş çıkışı apartopar..keşke yarım gün çalışsaymışım diyom arada...herkese mutluluklarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…