2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gÜNAYDIN GÜZELLER. Neşecim 3 bardak un koyulcak tatlım. Hamur birbirine yapışmıyo dağılıyo diye olmadı zannetme. ÖYle olması normal zaten. iyice yoğurup yuvarlayıp koy hemen tepsiye. 15 dkda pişiyo. Çıkarınca yumuşak oluyo sıcakken,soğumasını bekle tepsiden çıkarmak için. şekeri az gelmiyo başka bişey karıştırma içine.Üzerine pudra şekeri döküyosunya o tadını veriyo.Şantide şekerli zaten. fındıkkırığı karıştırabilirsin içine güzel olur

günaydın hanımlarrr
gece hiç uyuyamadım nedense zaten yatağımada tam alışamadım sırtımı ağrıtıyo ilk fırsatta değişmeyi düşünüyoruz güvya ortepedik...
elifcim bende yapacam o verdiğin kurabiyeyi hatta bu akşam yaparım büyük ihtimal çok basit yapılışı e tadıda güzelmiş un kurabiyesi gibi oluyo demiştin galiba bayılırım un kurabiyesine. bi kaç defa un kurabiyesi deneyimim olmuştu ama hep hüsran

Ay merak ettim yapın bakalım beğenicekmisiniz. Ya şöyle diğer topikler gibi kalabalık olsak keşke. Zaman hızlıca geçer gider.

eskiden ben cevap yazana kadar konu değişiyodu ey gidi günlerrr
ee elif akşama ne yemek yapacaksın varmı aklında bişeyler banada fikir olur. gerçi ben ıspanak yemeği yaptım geceden ama yanına ne yaparım bilmiyorum.

saat 9 buçuk olmuş kahvaltı hazırlıyım da eşimi uyandırayım dolapta yufka vardı peynirli börek yapıyımda kızartıyım. yoksa bi gün daha durmaz dolapta..

Bugün kursum var 19:30da ewde olurum. o saatten sonra pratik bişeyler yaparım ya. Pizza var ewde onu yaparım yanına patates kızartırım. Kocacık çorba istiyodu. Hazır çorbalardan yapabilirim. bakalım daha tam karar veremedim ya.

Size sölemeyi unuttum eşim iş arıyodu ya 3 gündür biyere başladı ama içimiz rahat değil. Güvenemiyoruz. Amaewde durucana en azından başlasın biyerden daha iyisini bulunca çıkar dedik. Ben 8 de işbaşı onun 8:30da. Benim çalıştığım hastanenin yanında işyeri ve benim penceremden görülüyo:) Bakışıyoruz arada liseli aşıklar gibi =)
Evimizede 5 dk. Sabahları kocacıma kahvaltı hazırlıyorum çayını yapıyorum. Ben yemiyorum ama işyerinde kızlarla yapıyorum kahvaltıyı.

hayırlı olsun elifcim ya gerçekten çok sevindim...daha iyisini bulana kadar hem o evde sıkılmaz hemde etraftakilerin çeneleri kesilmiş olur hatırladığım kadarıyla bu konuda sıkıntı yaşamıştın..hem eşin için de iyi bişey olmuş senin çalışıp onun oturması ne kadar üzüyordur onu kimbilir.. ayy sevindim bu habere:)

Ay servetcim çok sağol sevincimi paylaştığın için. EWet ya laf yapıyolardı sanki çocuk ewde oturmayı çok istiyo gibi. İşallah gönlüne göre bi iştirde mutlu olur. Yada daha iyisini bulur.Çünkü buraya benim için geldi ya ben çok sorumluluk hissediyorum. En azından ewde beklemiyo beni dediğin gibi çok şükür. DAha kimseye söylemedim ama bikaç arkadaşım biliyo sadece. Eğer iş iyi değilse bikaç güne çıkarsa filan bu seferde iş beğenmiyo demesinler. Millet yüzünden ne kadar ince hesap yapar oldum ya.

elifcim gözünüz aydın inşallah iyi bir iştir yada hemen daha iyi gönlüne göre bir iş bulur..yarın benimde yemeğe misafirim gelior tek kişi ama ilk misafirimiz olduğu için heyecan yaptım biraz evimi toparlayamıyorum ama eşim haftasonu yurt dışına gidior bende annemle beraber toparlarım dedim=))kızlar eşim 12 gün yok ya daha bir ay olmadan

Ay kuzumm 12 gün su gibi geçer gider işallah. Sende annenlerle hasret giderirsin. Onlarda kalırsın bu sürede.

iyi yapmışsın cnm ya milletin çenesi durmaz çok iyi bilirim ben işe girmeden epey çekmiştim ceremesini ve en yakınlarım dayım yengemdi laf eden iş begenmiyo od diye arkamdan konuşmuşlardı...allaha şükür şimdiki işime girdim de rahatadım...inşallah eşinde memnun kalır rahatlarsınız sizde:)

bi yandan 12 gün zor geçer gibi geliyo ama bi yandan da annemler gelmiş olsaydı süper olurdu ya ne güzel ev tertemiz olur yerleştirilir eve gittiğimde yemek hazır olur ohh bende uzanıp bi tv keyfi yapabilirdim belki:) benim eşim de ankaraya gidecek ama bi gün kalır galiba bende o gün annemleri çagırsam da yardım etseler ya süper olurdu:)

donuyorum kızlar ya çok soğuk ...akşam kardeşimiz doğum gunu ve annemin kutlamaya gitcez yemek derdim yok:)

elif gözünüz aydın canım. inşallah ikinizinde içinin rahat edeceği daha güzel ve kalıcı bi iş bulur eşin.
bende hazırlandım eşimi bekliyorum dışarı çıkıcaz. arabanın camı çatlamıştı onu değişmeye gitti. burası çok sıkıcı alışveriş merkezlerini gezmekten sıkıldım daha şimdiden:97:

mrb kızlar benim de kocam mağazada çalışıo düğün balayı derken kullandığı izinlerin acısı çıkacak 10 gün full çalışacak sabah 7 de evden çıkıo akşam 11 de gelio çünkü o izinliyken yerine bakan müdür şimdi izine gitmiş o da haklı aslında ama benim için zor oluyo sabah erken kalkmak zorundayım çalışıorum akşam onu bekle yemek hazırla falan derken uykumu alamıyorum şu düzenimizi bi kursak da rahatlasak

sofistike canım sen ankaraya mı gelmiştin?? alışveriş merkezi gezmekten sıkıldım deyince aklıma başka biyer gelmedi=)

CANIM sen alışveriş merkezi gezmekten sıkılmışsın burda o bile yok:) ufacık bi ilçedeyiz. Yapıcak hiiiç bi aktivite yok. Hep ewdeyiz. Kıyamam eşim istanbuldan geldi bide.Hadi ben doğduğumdan beri burdayımda Oraya alışan biri için çok zor burda yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…