aaa lemlem çok şaşırdım bu duruma.başka nickle gel mümkünse forumdan çıkış yap her seferinde.
bugün çok hastalandım sinüzit ağrısı tuttu burnum yara gribim,çocuk gibi ağladım dayanamadım ağrıya işe de gitmedm.sevgili kocam okuldan izin alıp beni doktora götürdü,ilaçlar hemen ii geldi.akşam da onun okul arkadaşlarıyla yemekteydik,kebap sefası yaptık.
elif senin kurabiyeyi denicem,tarif şöyleydi demi?
1 su bardağı sıvıyağ bi paket şantiyle çırpılcak,1,5 su bardağı da un,ben bu karışıma pudra şekeri eklemeyi düşünüyorum,şekeri az gelebilir bana.kurabiye soğuduktan sonra da çikolata eritip batırırım:)merak ediyorum tarifi denicem en kısa zamanda
Size sölemeyi unuttum eşim iş arıyodu ya 3 gündür biyere başladı ama içimiz rahat değil. Güvenemiyoruz. Amaewde durucana en azından başlasın biyerden daha iyisini bulunca çıkar dedik. Ben 8 de işbaşı onun 8:30da. Benim çalıştığım hastanenin yanında işyeri ve benim penceremden görülüyo:) Bakışıyoruz arada liseli aşıklar gibi =)
Evimizede 5 dk. Sabahları kocacıma kahvaltı hazırlıyorum çayını yapıyorum. Ben yemiyorum ama işyerinde kızlarla yapıyorum kahvaltıyı.
Ay servetcim çok sağol sevincimi paylaştığın için. EWet ya laf yapıyolardı sanki çocuk ewde oturmayı çok istiyo gibi. İşallah gönlüne göre bi iştirde mutlu olur. Yada daha iyisini bulur.Çünkü buraya benim için geldi ya ben çok sorumluluk hissediyorum. En azından ewde beklemiyo beni dediğin gibi çok şükür. DAha kimseye söylemedim ama bikaç arkadaşım biliyo sadece. Eğer iş iyi değilse bikaç güne çıkarsa filan bu seferde iş beğenmiyo demesinler. Millet yüzünden ne kadar ince hesap yapar oldum ya.
elifcim gözünüz aydın inşallah iyi bir iştir yada hemen daha iyi gönlüne göre bir iş bulur..yarın benimde yemeğe misafirim gelior tek kişi ama ilk misafirimiz olduğu için heyecan yaptım biraz evimi toparlayamıyorum ama eşim haftasonu yurt dışına gidior bende annemle beraber toparlarım dedim=))kızlar eşim 12 gün yok ya daha bir ay olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?