öyle valla canımm:) patates tavuk patlıcan soğan sarımsak domates borcamda fırına koydum tuzu acısı baharatı tam olmuşş bukez ve çiğ kalmamışyanına da pilav ve salata:)
merhaba kızlar benim 17 gün sonra düğünüm var acaba evlenenler 1 ay sonra nasıl oluyo diye merak ettim biraz konuları okudum :90: anne özlemi çok galiba of ya nası dayancam benbide şu temizlik ve yemek olayı kötü işten dön yorgun argın...şimdi eve gidince yemek hazır diilse içimden kızmak geliyo 17 gün sonrasını düşünmek istemiyorum:84:
sofistike canım sen ankaraya mı gelmiştin?? alışveriş merkezi gezmekten sıkıldım deyince aklıma başka biyer gelmedi=)
günaydın kızlar, pire için yorgan yakmaktan vazgeçtim. site yöneticilerine msj atıyorum o kadar ama bir cevap bile yazmadılar.. zaten siz olmasanız hayatta girmem çok güvensiz bir site burası. googledan nickini aradığında ne yazdıysan çıkıyor çok saçmalık. ben sizle konuşmayı özledim, o gıcık kocamda ben siteye girmedim googlean aratınca gördüm okumadım heryerini falan dedi... bilemem tabi ne kadar doğru..
günaydın kızlar, pire için yorgan yakmaktan vazgeçtim. site yöneticilerine msj atıyorum o kadar ama bir cevap bile yazmadılar.. zaten siz olmasanız hayatta girmem çok güvensiz bir site burası. googledan nickini aradığında ne yazdıysan çıkıyor çok saçmalık. ben sizle konuşmayı özledim, o gıcık kocamda ben siteye girmedim googlean aratınca gördüm okumadım heryerini falan dedi... bilemem tabi ne kadar doğru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?