2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam şekerler çokk mutluyum bugün az önce eşim yemeğe geldi ve ilkkez yaptığım yemeği çok beğendii:):) bukez becerebildimm oleyyyyyyyyyyy

ebrucum gözün aydın canım=) Beğenilmek takdir edilmek çok güzel bişey dimi. Sen şimdi daha bi hevesle yaparsın yemeklerini. Ne yapmıştın?

öyle valla canımm:) patates tavuk patlıcan soğan sarımsak domates borcamda fırına koydum tuzu acısı baharatı tam olmuşş bukez ve çiğ kalmamış yanına da pilav ve salata:)

öyle valla canımm:) patates tavuk patlıcan soğan sarımsak domates borcamda fırına koydum tuzu acısı baharatı tam olmuşş bukez ve çiğ kalmamış yanına da pilav ve salata:)

ellerine sağlık canım yaptığın şeylerin beğenilmesi büyük mutluluk...
insan yaptıkça tecrübe kazanıyo...

selam kızlar bende yemek konusunda acemiyim ama zamanla ustalaşırız elbet evimde net olmadığı için giremiyorum şimdilik 1 aylık gelin oldum zaman çabuk geçiyor valla düğün fotoğraflarımı albümler sayfasına ekledim bakalım beğenecek misiniz

2011'in şanslı kızları, mutluluklar diliyorum hepinize, başladığı gibi güzel sürsün inşallah evlilikleriniz :)

benim daha 2 haftam dolmadı ilk yemeğimi önceki gün yaptım tesadüfen abisi ve eltim gelmişti onlar da beğendi yemeklerimi en önemlisi kocam beğendi zaten baba evindeyken de yapıodum alışmıştı yemeklerime çok zorlanmam inşallah sadece işten gidip yemek yapmak zor olacak o kadar

canım gerçekten zor oluyo dinlenmeye vaktin kalmıyo hele birde çalışıyosan yandın evin işi hiç bitmiyor yardımcı şart
20 günlük evliyim bu hafta iş başladı yemekleri akşamdan yapıyorum ertesi gün birazdaha rahat oluyor ama yorgunluk hat safhada :2:

sofistike canım sen ankaraya mı gelmiştin?? alışveriş merkezi gezmekten sıkıldım deyince aklıma başka biyer gelmedi=)

evet canım ankaradayım sende ankaradasın dimi tavsiye edeceğin biyerler varmı bize değişiklik olsun
ben yine tek kaldım koca evde:84: eşim işe gitti gece yalnızım... çamaşırları makineye attım onları asarım ve kalan ütülerimi yaparım bu gece... kırmızı biberleri közleyip kahvaltılık yapıcaktım belki onları hallederim bu gece ne de olsa uyumuyorum bişeylerle uğraşmam gerek..

günaydın kızlar, pire için yorgan yakmaktan vazgeçtim. site yöneticilerine msj atıyorum o kadar ama bir cevap bile yazmadılar.. zaten siz olmasanız hayatta girmem çok güvensiz bir site burası. googledan nickini aradığında ne yazdıysan çıkıyor çok saçmalık. ben sizle konuşmayı özledim, o gıcık kocamda ben siteye girmedim googlean aratınca gördüm okumadım heryerini falan dedi... bilemem tabi ne kadar doğru..

oh be canım öyle sevindim ki bu kararına.demekki kimseye nickimizi söylemicez

bu arada benimle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın canım arkadaşım evimin yerleşmiş halini de görüceksin tez zamanda inş.bi iş çıkışı kahveye geliceksin söz ver bana

bu arada düğünüme sadece 2 gün kaldı şaka gibiiiiiiiiii

Lemancım canım çok sewindim ya. Tabiki de bırakmıcaksın bizi. Enişteeee eğer yine okuyosan girme aramıza ya. Burda bari rahat bırakın bayan bayana bikonuşalım rahatlayalım yaa... Ewet google da herşeyin çıkması çok saçma.Üye olmayanların görememesi lazım aslında yazılanları. Sadece anasayfaya girme yetkileri olmalı. Yçneticiler bunu dikkate alsalar iyi olucak.

Tekrar hoşgeldin canımmm,
sen yokken yazmak pek gelmedi itiraf edimm, sen gidiyorum dince de yazmıştım gerçi yine yazayım, benim ki de nişanlıyken üstelik kaynana çekiştirirken okumuştu, faydasını şöyle gördüm kırıldığım üzüldüğüm noktaları ona bile üzülmesin diye söylemediğim noktaları öğrendi üzüldü kendi ve ailesi adına özür diledi, ben okumasını büyüttüm kavga çıkardım sebebi sadece benim yazdıklarım değil sizin yazdıklarınızı da görmüş olmasıydı bidaha da tekrarlamadığını sanıyorum pişman olmuştu çünkü

hoşgeldin canım en iyisini yapmışsın ama dediğin doğru nickten bütün yazdıklarının okunması çok saçma ozaman niye üye oluyoruz ki buraya ne farkımız kalıyo siteye misafir girenden?

Kızlar akşam ne yemek var ? Ben 3 gündür yemek yapmıyorum. Dün kocamın karnı tokmuş. Sadece hazır çorbalardan yaptım. Akşam annemler geldi. KArdeşimde üniversiteden tatile gelmiş sürpriz yaptılar bana. Bugün artık bi yemek yapmam lazım. siz neler yapıcaksınız?

benim bu akşam menümde tavuklu şehriye çorbası mantarlı et sote pilav cacık ve salata var=)) misafir geliyo=)

ohh bebişim menü güzelmiş. Ewde patlıcan var baya uzun zamandır. Eşim pek sevmediği için yapamıyorum. Yer aslında ama pek beğenerek değil. Yapayım bari bugün. Yanınada makarna yapayım. Patlıcanı sevmezse makarnadan yesin dimi ya.

ya benimki de kabak yemio bende çok severim..ama allahtan başka herşeyi yiyo rahatım yemek konusunda..sabah kahvaltı hazırlamadım çok üzüldüm sonra da..ama kahvaltıda da ekstra şeyler istiyo ya akşama artan mantarları fırında kaşarlı yapıcam dün onları yıkadım hazırladım canı istedi galiba kahvaltoya yapsan olmazmı dio bana=)))

benim ki yemek seçmiyo bol bol sebze yapıyorum, bamya yaparım bende büyük ihtimal daha önce hiç yapmadım denicez artık,bi kısmını da dondurucuya, dondurucuya kışlıklarımı doldurdum, domatesleri hazırlıcam bugünde yemeklik menemenlik kavonozları annemden kardeşimden topladımi akşam, direk eve gitmicez alışveriş yapıcaz eve yalnız dönerim büyük ihtimal benim ki ağbisiyle takılmak ister gibi seziyorum bende işlerimi halleder mak. çamaşır atarım, domateslerimi hazırlarım,benim dondurucu anneminkinden daha büyükmüş maşallah hala alt rafım boş:))

ya 2 gün önce hast. ambulans şoförümüz trafik kazası geçirdi yoğunbakımdaydı dün akşam rahmetine kavuşmuş şimdi kapının önünde töreni yapılacak ben çıkamam içim kötü oluyo ama sesler buraya kadar gelicek off Allahım ailesine sabır ver,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…