günaydın kızlar, pire için yorgan yakmaktan vazgeçtim. site yöneticilerine msj atıyorum o kadar ama bir cevap bile yazmadılar.. zaten siz olmasanız hayatta girmem çok güvensiz bir site burası. googledan nickini aradığında ne yazdıysan çıkıyor çok saçmalık. ben sizle konuşmayı özledim, o gıcık kocamda ben siteye girmedim googlean aratınca gördüm okumadım heryerini falan dedi... bilemem tabi ne kadar doğru..
hoş geldin lemancım tekrar aramıza. doğru kararı vermişsin.. benim eşimde okusa yazdıkalrımı sinirlenirdim gerçekten ama burası benim hayatımın bi parçası oldu uyandığımda ilk yaptığım şeylerden biri topiğimize girmek
bende mercimek çorbası ve mısırunlu patlıcan kızartması yapcam. çok güzel oluyo bizim oralarda çok yaparlar eşimde seviyo üzerine yoğurt döküyosun süper oluyo. bide mantar var onlarıda yapmam gerek çünkü son kullanma tarihi geldi. kahvaltı içinde benim eşimde illa kahvaltının yanında ekstra bişeler istiyo.illaa yap demiyo ama yapınca yumuluyokahvaltıyada krep yapcam benimki sabah geldi hala uyuyo 1 de kaldırmayı düşünüyorum çok uyudu
bu mısırunlu patlıcanı bende biliyorum ama doğrumu biliyorum. PAtlıcanları uzun inca doğrayıp haşlıyoruz. mısırununa bulayıp kızartıyoruz. kıtır kıtır oluyo dimi. Benimki çok sewer onuama yoğurt dökmezler onlar üstüne. Hep böyle yaparsam patlıcanlar acı da olsa belli olmaz dimi? çünkü ben bizim patlıcanlar şüpheliyimde acı olabilir. Peki bunu yanına ne yapabilirim ki başka. makarna olurmu?? spagetti filan. Ay ne soru sordum dimi =)
o zaman ben patlıcanları böyle değerlendireyim. akşama arkadaşım eşiyle gelicek. milföylerin arasına çokokrem sürüp üzerine yumurtanın beyazı ve şeker ekip fırına vericem. çok güzel oluyo hazır satılan katkatlar gibi oluyo. sigara böreği ve yapabilirsem vakit kalırsa kek yapıcam.
kızlar şu patlıcanlı yemeğinizden bende yapmak istiyoruum bana ayrıntılı anlatırmısıınız? haşlarken kaç dakika haşlıcaz dooğrarken kabugu soyulacakmı filan
Ahsencim ewe internet alın ya hergün sohbet edeli mseninle olmuyo böle arada. Canım şükür iş buldu sonunda daha iyisini bulana kadar dewam bakalım işallah bi pürüz çıkmaz. işyerimin camından onun işyerini görüyorum. Bakışıyoruz ordan arada=)
Tatlım ya ben senin o işten hiç sıkıntı yaşamıycanı düşünürdüm ALlah Allah niye böyle oldu ki. Çokmu takıyosun kafana. Özel mesajla yazsana burda anlatamazsan.
Ahsen hoşgeldin güzelim,
biz dün kardeşimle kabuklarını soyup doğrayıp bıraktık nasıl yapcaz bilmiyorum bizim ufaklık benden marifetli, kaynatıcaz ama sonrasını bilmiyorum bide biberli menemenlik yapıcaz
Canım haklısın hiç kolay şeyler yaşamadın. Tam anlamıyla bi ilişki olduğunda ilk seferinde birazcık ama çok az acı oluyo tabi. Ama dayanılmıcak bi acı değil kesinlikle. Belki ikinci ilişkidede daha az hissedersin. Ama sonra alışıyo. Hiçbi sıkıntı olmuyo için rahat olsun. bikaç defadan sonra hiç sıkıntı yaşamazsın. İşallah sorunsuz bi şekilde tedaviye gerek kalmadan sorunu çözersiniz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?