2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Allahdan henüz rahatsızlanmadan o ilk aşamayı geçtik
ben hastalandıktan sonra korkmaya başladım
doktorum senin toparlanman 3 haftayı bulur sakin ol demişti
ben de beklyorum bu yüzden
ama evliliğimin ilk günlerini böyle hatırlayacak olmam çok üzüyor beni

selam hanımlar,

haftasonu geldi ama ben de yorgunluktan bittim.... ama bugün kocam geliyooooooo koca hafta yoktu (( nasıl alışıcam böyle bilmiyorum.... neyse şimdi bu haftasonunun tadını çıkarmalıyım :) işten çıkıp eve gidiiim de süsleneyim azcık kocişime :)

Ahsen kuzum özelden msg attım sana :)

kızlar ya sağolun özelden destekleriniz için
gaza getirdiniz beni resmen
umarım halletmiş olarak gelirim bi dahakine

netten baktım pişiren varmış çok güzel oluyo hemde yapışmıo die yazmışlar

ahsencim umarım bu sıkıntıdan hemen kurtulursun uzmana gerek kalmaz (ki sen herşeyin üstesinden gelirsin) ama sadece rahat olmalısın hemen alışıosun bence hiç bşy olmuyo

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sağol canım.Uzun zamandır yazamıyorum buralara yopunluktan dolayı.Bu gün fırsat buldum.Evlilik nasıl gidiyor kızlar? Balayından döndüğümüz hafta çok zordu benim için.Annemin evini özlemeye başlamıştım ki sonraki hafta toparladım .Zavallı eşimi de üzdüm o hafta ki annemle aynı apartmandayız .Neyse ki geçti.Ben çok ama çok mutluyum :)

fırına koydum bakalım nasıl olacaksa.. inşallah güzel olur artıkk güzell yemekler yapmak istiyorum ahh misafirlerim gelsede onlarada pasta börek yapsam.. ama kimsem yok gelicek ailem burda değl arkadaşlarım yoklar komsular kocaman kadınlar çok yalınızım çokkk

benimde sinir oldugum sitede oturmak,iyi hoş herşeyde asansörle inip çıktıgın için hiçkimseyi görmüyon,karşı komşumu bile görmedim hiç.gerçi oda ne çeyiz serilirken ne ev temizlenirken,nede düğünden sonra eve girdiğimizde hiç kapıyı bile açmadı,annemin evinde olsaydık biz en azından hayırlı olsn bi yardıma ihtiyacınız varmı diye sorardık,yani başımıza bişey gelse kapısını çalcak bi komşumuz bile yok,annemlerin orda öle değildir,komşumuz teyzem gibidir.belkide daha yakındır.düğünümde bile salonun çoğu komşularımızdı,sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar.

komşu sıkıntısı bende de var şehir yabancı her şey yabancı apartmandaki kimseyi de görmüyorum aynı katta 4 daire var hiçbirini görmedim henüz insan bi tıklar yeni geldiniz hoş geldiniz der dimi yalnızlıktan patlıycam burda.

aynen benimde apartmanımdan haberim yok. karşı komşu öğrenci ev sahipleri bizim apartmandalar eşimle görüşüyolar ama hanımlarından haberim yok. ilk taşındık evimize hırsız girmişti düşünün kimse kapımızı çalmadı hırsız girmiş bişeye ihtiyacınız varmı diye? trabzonda komşuluk başkaydı kapıda muhabbetler felan ah ahh koca apartmanda yapayalnızım bende bi kafa dengim olsaydı çok iyi olurdu...

günaydın hanımlar, komşuları konuşmuşsunuz ben evimde duramıyorum ki görüyüm komşumu karşı dairemiz ev sahibi güler yüzlü falan ama oturnaya vaktimiz olmuyo sabah çık akşam geç gel pazarları da herkesin eşi evinde olur zaten ki benim de tek günüm bi sürü iş oluyo...komşuya fırsat kalmıyoçöp saatine bile yetişemiyorum ya 8.30 da alınıyo ben evde olmuyorum

günaydın tatlımm keşke senin yerinde olsaydım şuan çalışıyor olmayı okadar isterdimki.. burda çalışma alanı yok kurs filan yok gitmek için kütüphane yok hiç birşey yok allahın dağından başka birde soğuğundan başka..allahım nolur yaa memur olmayı nasip et bana nolurr bir mucize yarat yaa

cnm benim olursun inşallah, evde olmak da iyidir ama kocama doğru dürüst yemek bile yapamıyorum ben..vakit olmuyo.. evimi temizleyemiyorum bile.. tek iyiliği elinde paran olması istediğin şeyi evine ve eşine alabiliyorsun...ama bende memur olmak istiyorum evimi düzene oturtsamda keşke çalışmaya başlayabilsem

günaydın hanımlar
ben hasta oluyorum galiba yaa feci öksürüyorum,
ebru bende patladım evde oturmaktan. özelde de çalışmak istemiyorum çünkü eşimin tayini çıkcak 1-2 seneye doğuya gitcez malum öyle yerlerde meemur değilsen çalışacak doğru dürüst bi iş yok. öğretmenlikten geçtim artık bari memur olayım diyorum. inşallah dualarımız kabul olur canım.

hepimiz memur olmak istiyoruz anlaşılan...çaslışmaya başladınız mı kızlar siz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…