Canım haklısın hiç kolay şeyler yaşamadın. Tam anlamıyla bi ilişki olduğunda ilk seferinde birazcık ama çok az acı oluyo tabi. Ama dayanılmıcak bi acı değil kesinlikle. Belki ikinci ilişkidede daha az hissedersin. Ama sonra alışıyo. Hiçbi sıkıntı olmuyo için rahat olsun. bikaç defadan sonra hiç sıkıntı yaşamazsın. İşallah sorunsuz bi şekilde tedaviye gerek kalmadan sorunu çözersiniz canım.
hoşbulduk tatlım
sen nasılsın?herşey yolunda mı?
hepinizi çok özledim ya
acil cevap bekliyorum kızlar ocakta borcamda yemek pişer mi
Slm kızlar, ben geldim.Üzerinize afiyet grip oldunm :/.İşlerimiz çok yoğun bu ara dinlenemiyorum hiç
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
benimde sinir oldugum sitede oturmak,iyi hoş herşeyde asansörle inip çıktıgın için hiçkimseyi görmüyon,karşı komşumu bile görmedim hiç.gerçi oda ne çeyiz serilirken ne ev temizlenirken,nede düğünden sonra eve girdiğimizde hiç kapıyı bile açmadı,annemin evinde olsaydık biz en azından hayırlı olsn bi yardıma ihtiyacınız varmı diye sorardık,yani başımıza bişey gelse kapısını çalcak bi komşumuz bile yok,annemlerin orda öle değildir,komşumuz teyzem gibidir.belkide daha yakındır.düğünümde bile salonun çoğu komşularımızdı,sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?