2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben kitaplarımı çıkarttımm henüz başlamadım ama o da bi adım dimi yeni yayın almam gerek

oda bişey tabi:) bizim boş odamızda çalışma masamız var bi kaç kitap çıkarttım ama daha kolileri falan boşaltmadım ben daha..bide gün geçtikçe ütülenecekler faland a doldu odaya pazar günü inşallah hem ütüleri bitiririm hemde kitapları çıkarırım ama bende çok yok ya dersanenin verdikleri vardı ama pek işime yaramaz gibi almam lazım .. sen alınca bana da haber verir misin hangileri daha iyi..

Günaydın Herkese, öğleye kadar çalışıyorum bu gün.Perşembe akşamı iş dönüşü geç saatlere kadar temizlik yapmıştım.Yemeğede bu akşam anneme gidiyoruz.Bu gün keyif yapacağım anlayacağını :)

benimde ütülerim duruyo geçen bi kaç gömlek daha ütüledim ama bitmiyo bi türlü... kitap işini ben nette araştırıp öyle alıyorum hangi yayın daha iyi bu sene diye. tabi alınca sanada söylerim canım.
bugün pazar var mahallede eşimle oraya gidecez iki haftadır şansıma evde eşim onunla gidiyorum büyük kolaylık oluyo valla yaa. bu hafta ne alırım ne yaparım bi düşüneyim. geçen hafta aldığım patlıcanları hala bitiremedik

selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
bu gece annemlerde kaldık
öğleden sonra Çamlıca'ya gidicez

eftelyaaa nichini gördüümm
nerelerdesin sen bakem? nasılsın

selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
bu gece annemlerde kaldık
öğleden sonra Çamlıca'ya gidicez

eftelyaaa nichini gördüümm
nerelerdesin sen bakem? nasılsın

Evimizde net olmadığı için gelemiyorum ama aklım hep burda.Kimbilir neler konuşuyorlardır diye hep merak içindeyim...

Babaannemi kaybettik.Herkes memlekete gitti.Bende annemlerin evinde,kardeşimin yanında kalıyorum.Sanki hiç evlenmemişim gibi bir duygu oluştu.Ama insan evine de alışınca,gitmek istemiyor da değil hani...

Oturduğum yer çok sıkıcı.İnsanlar selam bile vermeden geçiyor birbirlerine.Düğünden 1 hafta sonra kapım çalınca korktum,o derece.Üst dairede oturanları şikayet edelim diye gelmiş onun yan dairesinde oturan kadın.İyi birine benziyordu,konuşkan falan.Sıkılırsan gel,yürüyüşe falan gidelim,beklerim dedi ama henüz gitmedim.

Evle ilgilide bir sürü can sıkıcı sorun var.Bir türlü halledilemedi...

Kısaca böyle.Şimdi arkadaşıma gidiyorum,akşama görüşmek üzere...

kızlar merhabaaa, nasılsnız?

hepinize teşekkür ederim yazdığınız güzel şeyler için, gitmicem artık.. sinirlendiğim zaman gözüm hiçbirşey görmüyor, hesabımı kapatmak için çok uraştım o gün ama bulamamıştım nerden olduğunu..

komşusuzluktan bahsetmişsiniz, bizim apt biliyosunuzki yeni evlilerle dolu :)) bi çiftle daha önce eşya yerleştirirken tanışmıştık, bir iki defada merdivende karşılaşıp sohbet etmiştik, geçen akşam onlara gittik oturmaya, ayy aynı heyecanları yaşamışız hep ne kadr güzel sohbet ettik çok sevdim gelin komşumu :)) fotolarına falan baktık.. onlarda belki bu akşam bize gelirler, eğer biz biyerlere gitmezsek davet edecez akşam bize gelin diye, film falan alıp izlemeyi düşünüyoruz..

ev sahibimizde aynı apt da, kimin bi işi olsa ona gidiyor çok da iyi bir adam zaten, henüz aptda boş daireler var, ekimde evleneceklermiş onları bekliyoruz hepsi gelince toplantı yapacakmış ev sahibimiz, orda tanışırız herkesle sanırım...

hepinize güzel komşuluklar nasip etsin rabbim, ev alma komşu al demişler, komşuluk güzel şey...

eftelya hoşgeldin, başın sağolsun

komşulardan yana şuan sıkıntım yok, karşı dairedeki bayan çok tatlı, görüşmek istediğini söylemişti ama henüz gelmedi
ben zaten malum sebeplerden ötürü sadece 1 haftadır kendi evimdeyim
şuan sıkıntım yok diğre problemim dışında

sizi çok özlüyorum sohbetlere katılamıyorum
özden, canan ve capon uğramıyo onları da merak ediyorum
canan bugün evleniyo sanırım

cnm sıkılıyo ya,kocamla temizlik konusunda anlaşamıyoruz hiç.geçen halıya su dökmüş havluyla silmiş,yere bişey dökülmüş tezgah bezimle sildi,oturma odasında oturuyrz normalde şimdi gitti salonda uzandı.salonda pislenmesin diye girmiyorum ben....getirdiği şeyi götürmez,onu yapma bunu yapma,getirdiğini götür demekten yoruldum.zaten yetişemiyorum,banyo lavabosunu temiz kullanmıyo,geçen temizlik yaptım banyo dolabını sana bıraktım içini düzelt dedim üstünden 1 hafta geçti.banyodaki havluyu bile alıyo yüzünü siliyo,tepeleme koyuyo,cidden sinir oluyorum artık.napıcam bilmiyorum

cnm benim düzelir inşallah...erkeklerin genelinde var bu bizimkinede çıkardıklarını çamaşır sepetine attıramıyorum..

ah kendi durumumu gördüm resmen... bugün pencerelere izalasyon bandı çekti etiket gibi yapışkanlı bi tarafı. çıkarmış onu yere atmış her pencerenin altından ayrı ayrı topladım. öyle sinirlendim ki bi iş yapıyo arkasından topluyorum. aldığı şeyi asla yerine koymaz işini bitirip koltukların üzerine ya da sehpahaya koyar. ev sürekli dağınık bu yüzden ve deliriyom. ha temizlik yaparken felan yardım ediyo benden daha detaylı süpürür siler ama gün içinde sürekli dağınıklık yaratıyo

Selam kizlar bende evlendim.tam yedi gun oldu suan balayndan donuyoruz antalyadan cok guzeldu dugun hersey.resimleri koyarim ykinda optum hepinizi

bende memur olmak istiyorum ama nerde hala inanamıyorum kendime keşke bir kaç yıl sonra evlenseydim önce işimi edinseydim böle ev kadını olmaktan çok korkuyorum ilerde çocuk olur hiç olmaz iş imkanım diye korkuyorum..ben ev kadını olmak istemyorum .... bu yıl aöfden 4. sınıfa geçtim kpss ye hazırlanacağım tekrar ama biraz daha bekleyim diyorum başlamak için..geçen yıl girdim kpss ye 81 buçuk çektim atanamadım kasımda bir atamaa daha var ama gelmz ondana bende bu şans varken..off böle yaşlanmak istemiyorum

kızlar dış çekim fotolarımız geldi,buraya pek koymak istemiyorum,face e koydum bolbol,ordan bakın,ekleyelim birbirimizi

evlenmek de bu işte kızlar
o kadar aşık olarak evlendik, şimdi de farklı farklı yönlerini görerek beraber yaşamayı öğreniyoruz
kim bilir daha nelerini görücez :)

Selam kizlar bende evlendim.tam yedi gun oldu suan balayndan donuyoruz antalyadan cok guzeldu dugun hersey.resimleri koyarim ykinda optum hepinizi

hoşgeldin hemşire:)
hadi hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın

slm kızlar..nasıl gidiyor evliik?bizimki hamdolsun çok iyi..rüya gibi herşey..
şuan eşimin iş yerindeyim..evimizde net yok..ara ara gelirim..

Kızlar rüya gibi 1 ay geçti. Kınamız, nikahımız sonra düğünümüz oldu. Balayınada gittik ardından bi haftada evimizde kaldık. Şimdi dönüş yolunda uçağımı bekliyorum. Bazıları işi yok diye üzülüyor, bazıları memur olmak istiyor. Bende memurum ama eşimle bir yıl farklı şehirlerde yaşayacağız. Uçak biletlerimi aldım sürekli gidip geleceğim yanına. Her güzel şeyin bir bedeli var malesef. İşsiz evde oturmak ayrı dert, memur olmak için başka şehire gitmek ayrı bir dert. Ama işallah eş durumu tayinimiz olunca şimdi çektiğimiz sıkıntıların sefasını süreceğiz. Şuanda havaalanındayım ve çok mutsuzum. Uçağımda rotar yaptı, zaten ayaklarım geri geri gidiyo. hayat mücadelesi bu olsa gerek..

günaydııın hanımlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum... artık antalyaya da kış geldiiiii, bugün hava yamurlu :119: :119:

aramıza yeni dönen gelinlerimiz hoşgeldiniiz. dün de miracle'ın düğünü vardı ama babamgile gitmiştik o yüzden gidemedim. gitmeyide çok istemiştim aslında.. inşallah herşeyi çok güzel geçmiştir. şu anda da çok mutludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…