ben kitaplarımı çıkarttımm henüz başlamadım ama o da bi adım dimiyeni yayın almam gerek
oda bişey tabi:) bizim boş odamızda çalışma masamız var bi kaç kitap çıkarttım ama daha kolileri falan boşaltmadım ben daha..bide gün geçtikçe ütülenecekler faland a doldu odaya pazar günü inşallah hem ütüleri bitiririm hemde kitapları çıkarırım ama bende çok yok ya dersanenin verdikleri vardı ama pek işime yaramaz gibi almam lazım .. sen alınca bana da haber verir misin hangileri daha iyi..
selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
bu gece annemlerde kaldık
öğleden sonra Çamlıca'ya gidicez
eftelyaaa nichini gördüümm
nerelerdesin sen bakem? nasılsın
cnm benim düzelir inşallah...erkeklerin genelinde var bu bizimkinede çıkardıklarını çamaşır sepetine attıramıyorum..cnm sıkılıyo ya,kocamla temizlik konusunda anlaşamıyoruz hiç.geçen halıya su dökmüş havluyla silmiş,yere bişey dökülmüş tezgah bezimle sildi,oturma odasında oturuyrz normalde şimdi gitti salonda uzandı.salonda pislenmesin diye girmiyorum ben....getirdiği şeyi götürmez,onu yapma bunu yapma,getirdiğini götür demekten yoruldum.zaten yetişemiyorum,banyo lavabosunu temiz kullanmıyo,geçen temizlik yaptım banyo dolabını sana bıraktım içini düzelt dedim üstünden 1 hafta geçti.banyodaki havluyu bile alıyo yüzünü siliyo,tepeleme koyuyo,cidden sinir oluyorum artık.napıcam bilmiyorum
cnm sıkılıyo ya,kocamla temizlik konusunda anlaşamıyoruz hiç.geçen halıya su dökmüş havluyla silmiş,yere bişey dökülmüş tezgah bezimle sildi,oturma odasında oturuyrz normalde şimdi gitti salonda uzandı.salonda pislenmesin diye girmiyorum ben....getirdiği şeyi götürmez,onu yapma bunu yapma,getirdiğini götür demekten yoruldum.zaten yetişemiyorum,banyo lavabosunu temiz kullanmıyo,geçen temizlik yaptım banyo dolabını sana bıraktım içini düzelt dedim üstünden 1 hafta geçti.banyodaki havluyu bile alıyo yüzünü siliyo,tepeleme koyuyo,cidden sinir oluyorum artık.napıcam bilmiyorum
kızlar dış çekim fotolarımız geldi,buraya pek koymak istemiyorum,face e koydum bolbol,ordan bakın,ekleyelim birbirimizi
ah kendi durumumu gördüm resmen... bugün pencerelere izalasyon bandı çekti etiket gibi yapışkanlı bi tarafı. çıkarmış onu yere atmış her pencerenin altından ayrı ayrı topladım. öyle sinirlendim ki bi iş yapıyo arkasından topluyorum. aldığı şeyi asla yerine koymaz işini bitirip koltukların üzerine ya da sehpahaya koyar. ev sürekli dağınık bu yüzden ve deliriyom. ha temizlik yaparken felan yardım ediyo benden daha detaylı süpürür siler ama gün içinde sürekli dağınıklık yaratıyo
Selam kizlar bende evlendim.tam yedi gun oldu suan balayndan donuyoruz antalyadan cok guzeldu dugun hersey.resimleri koyarim ykinda optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?