2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlarr... H.sonu ne çabuk geçti ya.. C.tesi bizim 1 ayımız doldu. Kocacım işteyken ona güzel bi sofra hazırladım. 1 tanede mum koydum masaya. Ben onun umursamadığını ya da unuttuğunu sanıyodum. Çünkü o gün akşam annenlerde yiyeli yemeği filan dedi bna. Bende ewde çok işim var öğlen giderim dönerim hemen dedim. Neyse sofrayı hazırladım balkonda bekliyorum. Köşeyi döndüğünü gördüm hemen mumu yaktım, yemekleri tabağa çektim.Aşkım geldi. Ayy kocacım unutmamış çiçek almış bana. Unutucağımımı sandın diyo. Bende sofraya götürdüm. Çok sewindi aşkım. Güzel bi akşamdı

Günaydın Hatunlar,
bugün tam 1 ay oldu:)) biiiir aydır evliyim, aşkımla uyuyorum, ona yemekler hazırlıyorum, bazen sinirleniyorum, bazen şımarıyorum, yoruluyorum çoğunlukla ama değer,
saat kavramı yok bi kere, gece 1 2 demeden çıkabiliyorum, daha sı zaten hep onunla birlikteyim,
geçen sene gece balığa çıkmayı çok istemiştim babam izin vermemişti, bu sene çıktık akşam 7 de çıktık sabah 5 te döndük azgın dalgaların karanlığın içinde çok eğlendik evli olmasaydım babamdan izin almak zorunda olucaktım ve bunu yaşayamicaktım. İyisi kötüsü neyse ne ben Ergini seviyorum evlendim mutluyum, bakalım bu gece romantik mi takılcak vurdumduymaz mı olacak:))

bende eşimi özledim daha şimdiden cumartesi yolcu ettim onu pakistanda şimdi ayın 20sinde dönecek ama çok özledim şimdiden offf 10 gün var daha

Bugünün şerefine nasıl bi hazırlık yapsam acaba? dün akşam annemlerdeydik, hazırlığım yok işin kötüsü işten birlikte çıkıyoruz
eee napsam kızlar haydi fikiirlerr

canım bizim c.tesi 1 ayımız oldu. Yazdım yaptığım hazırlığı az önce. Ama tabi benim eşim işte olduğu için yemeği sofrayı hazırlayabildim. Ama siz beraber geliyosunuz madem öyle bişey yapamazsın. Şöyle yap o tv izlerken sen güzelbişeyler giy üstüne. Onun sevdiği bi geceliği giy mesela, yatak odasınıda mumlarla süsle. Sonra seslen içerden aşkıım bi gelirmisin diye. 1. ayımız kutlu olsun kocacımmmm diye sarılıverirsin. E sonrada kutlarsınız işte =)

selam kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım ama bızde henuz ınternet yok o yuzden sızden uzak kaldım umarım hepınız cok mutlusunuzdur.ocyways canım sana cok uzulmustum balayında benımde basıma neler geldı.Guneslenırken bırden bıre elım ayagım kasıldı resmen felc gecırmıs gıbı tum vucudum kılıtlendı otelın doktoru kostu oyle korktumkı 1 saat sonra anca acıldım doktor ılac verdıde kendıme geldım baya psıkolojım bozuldu ama sımdı ıyıyım Allaha sukur.Onun dısında hersey ıyı Allaha sukur taıkı zaman zamana askıma kızdıgım konular oluyor ama onlar ıyılıklerının yanında solda sıfır kalıyo.Hepinizi cok optumm

günaydın kızlar ay bizimde yarın 1 ay olcak napsam acaba nası bişiler hazırlasam karar veremedim bir türlü

ilahi Elif:)) neyse ben önce masa hazırlayım sonra romantik bi film seçeyim senin dediğinin de en son yaparım

günaydın kızlar bizimde yarın birinci ayımız napıcamı bilmiyorum eve birlikte gidiyoruz zaten napsam ki

Kızlar bimdeki kakaoların arkasındaki kek tarifini yapın mutlaka. Çok güzel kabarıyo ve tadı çok güzel oluyo. Cuma günü yaptım eşim çok beğendi.

1 ayı dolanlara mutluluklar diliyorum, hepiniz eşlerinizle sağlıklı mutlu güzel günler geçirirsiniz inşallah..

ya bayanlar siz kışlık olarak dolmalık bibar attınız mı buzluklara? ben almıştım 1 haftadır dolapta duruyor bitrlü fırsatımda olmadı, onları nasıl koyayım? haşlayarak mı öyle olduğu gibi mi? olduğı gibi koyarsam yer kaplar ama zaten birsürü yer var buzluğu 3 katlı büyük olanlardan almıştım.. nasıl güzel oluyor bileniniz varmı?

hoşgeldin caglasam mı, nasılsın? evlilik nasıl gidiyor?

bu arada biraz önce sorduğum sorunun cevabını buldum sanırım bende bu şekilde yapacam, biri yazmış, annemde böyle yapardı şimdi hatırladım..

Dolmalık Biber; Çekirdekli kısımları temizleyip şapkalarını atmıyorum, kaynar suya koyup 2-3 dk. şoklayıp çıkarıyorum.Kuruduktan sonra yine kullanım şeklime göre adet belirleyip iç içe geçirip poşetlere koyuyorum , sonra yapacağım gün önce iç harcı hazırlayıp , dolmalıkları çıkarıyorum ve hemen içlerini dolduruyorum.

lemancım ben koymadım daha bu çarşamba pazardan alıp koyayım diyorum. Annem su kaynatır. Dolmalıkları kaynamış suya atar hemen çıkarır. Onlar kuruyunca buzdolabı poşetine koyup buzluğa atar. Çok güzel oluyo.

çağlasam mı da evlenmiş, ne güzel :)) bir ara, düğün iptal yazmıştı üzülmüştüm çook... mutluluklar

günaydın hanımlar..
yarım saat önce uyandık eşimi markete yolladım bende size bakıyım dedim
bizim birinci ayımızın akşamı eşim işteydi gündüz bişeyler yaptık romantik bi yemek felan olmadı yani sabah eve gelirken gül almış kapıyı açtım gözlerim kapalı öpüp yatağa dönüp uykuma devam ettim gelip yatarken yastığımın kenarına koydu böyle olunca çok tatlı yaaa
dün aşkımda evi temizledik böle detaylı bi temizlik yaptık akşama doğru çıktık evden gölbaşına gittik ama hava çok kötüydü artık ankarada da yağmurlar başladı :97: ordan eşimin çalıştığı yere gittik çok merak ediyodum gidip gösterdi arkadaşları vardı biraz ayak üstü konuştuk illa yemeğe çıkalım düğününüze gelemedik dediler. planlanmış bişey değildi. gölbaşında bi yere yemeğe gittik. sonunda alışveriş merkezleerinden sıyrılıp nefes aldım yaaa çok güzeldi. güvya dünde rejime başladıydım o yediklerimden sonra yalan oldu rejim..
bu arada bi iş durumum var nolur dua edin olsun çok istiyorum evde durmaktan patladım artık kiloda aldım. korkuyorum şişko bi ev kadını olcam diyee

Sağolasın benim de bir haftadır duruyo dolapta sırf yer kaplıcak diye yapmıyodum bunu öğrendiğim iyi oldu haşlanan biberleri iç içe koyacağım diğmi çözüldükten sonra açarken yırtılmasa bari,

ben kışlık hazırlığımı bitirdim sayılır dondurucu da az yerim kaldı,
bamya, taze barbunya, taze fasülye, domates, melemenlik, kızarmış biber, közlenmiş biber patlıcan, mısır bide kolaylık olsun diye sigara böreği attım,
kavanozlarda közlenmiş biber, melemenlik, domates sosu, yaptım afferim banaaa:)

Aferin sana gerçekten ya. Bende taze fasulye var bikaç poşet, kırmızı biber, nohut haşlayıp verdi annem kolaylık olur pişirirken diye,sigara böreği var,domatesleri kavanozda anannem yaptı ama bende 1-2 poşet doğrayop koyucam buzluğa,bu hafta dolmalık biber alıp koyucam. Barbunya daha taze olarak bile alıp yapmadım.Bu hafta alıcam işallah.DAha önce hiç yapmadım ama kolaydır yapması yaparım heralde.

vaaay hakkaten aferin sana, nasıl yaptın bu kadar şeyi yaaa... ben haftasonu evde oturamıyorum, oturtmuyor kocam malesef, hadi şuraya gidelim buraya gidelim diyor, cumartesi akşamları ve pazar günleri mutlaka dışardayız, evde olduğumuzda da dizilerimizi falan izliyoruz boşver işi diyor, yemek bile yaptırtmıyor, dışarda yedik hafta sonuda.. kolay şeyler yap boşver diyor..bitek turşu yapabildim, domates falan yapamadım.. yarın pazarımız var, gerçi kışta geldi artık ama bi gidip bakayım diyorum.. biberlrimi bugünde yapamam, saç bakımı aldım intden, iş çıkışında eşimle birlikte gidecez,yeri alışveriş merkezinde olduğu için yemeği de orada yiyecez sonra onun maçı var oraya gidecez, yarında sinemaya gidecektiik, yine yapamam... (bu arada spartacusu bitirdik, tavsiye ederim.. biraz ahlaksız bi dizi ama konusu çok güzel, başkalarıyla değil ama kocalarınızla izleyebilirsiniz.. gerçi biçok sahnede utanırsınız, benimki benim gözümü kapatıyodu.. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…