Aferin sana gerçekten ya. Bende taze fasulye var bikaç poşet, kırmızı biber, nohut haşlayıp verdi annem kolaylık olur pişirirken diye,sigara böreği var,domatesleri kavanozda anannem yaptı ama bende 1-2 poşet doğrayop koyucam buzluğa,bu hafta dolmalık biber alıp koyucam. Barbunya daha taze olarak bile alıp yapmadım.Bu hafta alıcam işallah.DAha önce hiç yapmadım ama kolaydır yapması yaparım heralde.
Canım albümler diye tıkladığımızda gözüküyo. Bende görmemiştim baktım şimdi sen deyince. Çok güzeller hepsi. Bende yıkattım elelrimi kocacığıma
vaaay hakkaten aferin sana, nasıl yaptın bu kadar şeyi yaaa... ben haftasonu evde oturamıyorum, oturtmuyor kocam malesef, hadi şuraya gidelim buraya gidelim diyor, cumartesi akşamları ve pazar günleri mutlaka dışardayız, evde olduğumuzda da dizilerimizi falan izliyoruz boşver işi diyor, yemek bile yaptırtmıyor, dışarda yedik hafta sonuda.. kolay şeyler yap boşver diyor..bitek turşu yapabildim, domates falan yapamadım.. yarın pazarımız var, gerçi kışta geldi artık ama bi gidip bakayım diyorum.. biberlrimi bugünde yapamam, saç bakımı aldım intden, iş çıkışında eşimle birlikte gidecez,yeri alışveriş merkezinde olduğu için yemeği de orada yiyecez sonra onun maçı var oraya gidecez, yarında sinemaya gidecektiik, yine yapamam... (bu arada spartacusu bitirdik, tavsiye ederim.. biraz ahlaksız bi dizi ama konusu çok güzel, başkalarıyla değil ama kocalarınızla izleyebilirsiniz.. gerçi biçok sahnede utanırsınız, benimki benim gözümü kapatıyodu.. )
yaa, bakıyorum 0 resim yazıyo. bazen açılmıyo, hala bi bozukluk var sanırım.. teşekkür ederim, bende onun elini yıkamıştım sonra.. çok güzeldi yaaaa. dün düğün resimlerimizi aldık, akşam sürekli baktım durdum, tek tek inceledim çok güzel çıkmışlar.. birde güzel kutulu bir albüm aldık onları yerleştirdim.. ama hala dış çekim albümümüz hazır değilmiş, diğer fotolarıda cd'de vermiyor adam
düğünüm güzel geçti sorunsuz, ama kendime söz vermiştim zaten o gün hiç bişeyi kafama takmıycaktım.. sonra balayına gittik patara-antalya arasını gezdik kafamıza göre takıldık,beğendiğimiz yerde kaldık dün geldik,yorucuydu ama çoook güzeldi.. Bi tek benim evim tam yerleşmedi, bazı şeyler yetişmemişti onları stres yapıyorum..
Herşeyin sorunsuz geçmesine sevindim güzelim, ev de yerleşir hiç merak etme ev senin evin içinde yaşayacağaın daha çok güzel günlerin var yavaş yavaş içine sine sine yerleşirsin merak etme
düğünüm güzel geçti sorunsuz, ama kendime söz vermiştim zaten o gün hiç bişeyi kafama takmıycaktım.. sonra balayına gittik patara-antalya arasını gezdik kafamıza göre takıldık,beğendiğimiz yerde kaldık dün geldik,yorucuydu ama çoook güzeldi.. Bi tek benim evim tam yerleşmedi, bazı şeyler yetişmemişti onları stres yapıyorum..
elif hatırlattığın iyi oldu benimde nohut ve fasulye haşlayıp koymam lazımdı.. aslında akşam otururken bile koysam yatana kadar haşlanırda soğurda bile... peki siz düdüklüde mi haşlıyorsunuz? hızlı pişince kabukları çıkıyor sinir oluyorum.. geçen gün tencerede yavaş yavaş pişirdim fasulyenin kabukları çıkmamıştı güzel oldu öyle.. hee bende tek hazırlık olarak 3 yemeklik taze fasulye koydum, 1 kilo alıp 3e böldüm.. barbunyada alayım yaa bende çok severim ama daha hiç yapmadım, gerçi bende bilmiyorum yapmasıını, içine havuç falanda koyuyodu annem, nasıl yaptığını sorarım.. kırmızı biberde almıştım onlarda kaldı gitti öyle, hala çirimediyse közlesemde kaldırsam aslında iyi olur
kızlar bugün folyoda böle tavuk bezelye patates biber filan türlü gibi fırında yemek yapmak istiyorum ama hiç folyo kullanmamıştım bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?