2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hanımlar merhaba,

haftasonu nasıl geçti iş güç yapmaktan anlamadım... kocişimle dolu dolu 3 gün geçirdik ve o gene iş seyahatine gitti

bugün muazzam bir tatlı yedim mutlaka yapılası ve yenesi bir tatlı.. bilenleriniz vardır belki tel kadayıflı muhallebi... harika bir tad...

Ya amcamlar Sivas'ta oturdukları için burada da ordan oraya gidip duruyorlar.Eşimde bu durumdan üzüntü duyduğu için çağırıyor.Onlarda geliyorlar.Günde kaç kere konuşuyorlar,düğünün ertesi günü bile arayıp konuştular.Ben utanıyorum babamla konuşmaya.O da amcamlar geldiği için ikide bir amcamlar ne zaman gelecek diye sorup duruyordu.Bende dedim babamlar daha 1 ay gelmezler.Niye diye soruyor.Çocuk düşünemiyor ki bazı şeyleri,anlamıyor da ne demek istediğimi.Onlarda mecburen geldiler,çünkü evde kalan birçok lazım olan eşyalarım,elbiselerim vardı.Babaannem için hastaneye gittiklerinde bana da uğradılar,bi yemek yiyip gittiler...

Evet söylediğinde haklısın.Mecbur alışacaklar zamanla.Yengem oğlu seviyor diye biber kurutmuş,getirmiş mutfağa asmış onuda.Dedim yenge ben yapmayı bilmiyorum,sen yapta yesin Taner.Hepsini yaptı oda,1 tencere.İşte babamların geldiği gün pişirdik.Tabii yemekte çok olunca 2'şer tane falan ancak yendi.Ben yemiyorum zaten,olduğu gibi çöpe gitti.Taner'e de dedim,annen senin için yaptı,hiç yemedin,söyleyeceğim yengeme dedim.Sakıııınnn diyor :))

Merhaba kızlar, bakıyorumda hepimiz evlenmişiz, bende eski üyelerdenim. Diğer üyeliğimi iptal ettirmiştim. Yeni hayatımda yeni üyelik ile devam etmek istedim. Belki beni hatırlayan olur. Rozelinda yım ben..Evleneli 3 hafta olacak, yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum, şimdilik güzel herşey. Buralara alışmaya çalışıyorum, gurbet geliniyim bende :) hepinize selamlar..

hayırlı olsun cnm seni hatırlıyorum ilk zamanlar görüyodum ama uzun bi süre kayboldun sanırım göremedik nasıl gidiyo yeni hayatın benim de 2 haftam bitti henüz pek bşy anlamadım valla

günaydın hanımlaaaar, yağmurlu bir antalyadan merhaba hepinize... burda acayip yağmur var, sel götürüyor heryeri.. :18:

günaydın hanımlar...burdada dün fena yağmur vardı ama bugun günlük güneşlik:)
benim çok uykum var kızlar ya sizin de öyle mi yetmiyo

günaydın hanımlar...burdada dün fena yağmur vardı ama bugun günlük güneşlik:)
benim çok uykum var kızlar ya sizin de öyle mi yetmiyo

aynen benimde acayip uykum var, eşimin işi benden 1 saat sonra ne güzel o fazla uyuyor çok kıskanıyorum o uyurken ben evden çıkıyorum yaaaaa :84: :84:

jeloo hoşgeldin, naaptın ev işlerini bitirebildin mi? bide yatağınızı değiştirecektiniz, değiştirdiniz mi geçti mi bel ağrınız? biz bellonadan almıştık tavsiye ederim.. çok rahat.. ne yumuşak ne sert.. ben çok yatak araştırması yapmıştım viscolarla ilgili pek iyi şeyler duymamıştım.

neşe ne yaptı acaba, hamilelik şüphesi vardı en son.. ilk hamile gelinimiz o mu acaba?

bu arada hanımlar burdamısınız yaa kendi kendime konuşuyorum gibi geliyo

günaydın hanımlarr
feci hasta oldum başım çatlıyo, gözlerim yanıyo şifayı kaptım galiba...
aman ne hamilesi caglasam_mı dursun hele bebiş evi zor çekip çeviriyorum yanarımm

neşe ne yaptı acaba, hamilelik şüphesi vardı en son.. ilk hamile gelinimiz o mu acaba?

bu arada hanımlar burdamısınız yaa kendi kendime konuşuyorum gibi geliyo

canım neşe testin sonucunu söylemişti negatif çıkmıştı ben öyle okumuştum galiba...
ya ben fasülye turşusu yapmak istiyorum yapan, bilen varmı anlatsanız bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…