eftelyacım Allah sana yardım etsin, benim babam rahatsızdı halam başka şehirden gelmişti burdaydı, daha evimi bir kere düğünden önce görmüştü hiç yemeğe bile gelmemişti, bak evleneli bir ay olmuş ama yinede rahatsız etmek istemedi kadın.. sen çalışıyorsun boşver yemekle falan uğraşma dedi ben gittim hep annemlere.. bize bitek davet ettik diye oda ailelerimiz geldi yemeğe, onun haricinde daha çaya bile gelmediler, yeni evliyiz diye rahatsız etmek istemiyorlar. sizinkiler yüzsüzlük yapmış biraz...
bu damak zevkine gelince sanırım hepimizde vardır hemen hemen.. nişanlıyken herşeyi birlikte yiyen biz, meyve zevklerimizi bile ayırmış durumdayız.. senin bide akraban yani amcanlarla damak zevkiniz değişikmiş biz hiç düşünmeyelim o zaman.. sen merak etme ama erkek milleti ne de olsa yavaş yavaş bizim damak tadımıza alışıp kendi sevdiklerini unutacaklar bence, ne de olsa yemekleri yapan biziz...benimki salatada biber sevmezdi marul sevmezdi artık yiyor..
hoşgeldin aramızıa tatlım hayırlı olsun evliliğin inşallah sende bir ömür mutlu olursun ..
Merhaba kızlar, bakıyorumda hepimiz evlenmişiz, bende eski üyelerdenim. Diğer üyeliğimi iptal ettirmiştim. Yeni hayatımda yeni üyelik ile devam etmek istedim. Belki beni hatırlayan olur. Rozelinda yım ben..Evleneli 3 hafta olacak, yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum, şimdilik güzel herşey. Buralara alışmaya çalışıyorum, gurbet geliniyim bende :) hepinize selamlar..
günaydın hanımlaaaar, yağmurlu bir antalyadan merhaba hepinize... burda acayip yağmur var, sel götürüyor heryeri.. :18:
günaydın hanımlaaaar, yağmurlu bir antalyadan merhaba hepinize... burda acayip yağmur var, sel götürüyor heryeri.. :18:
demekki tam zamanında bitirmişiz balayını :)
kızlaaar yok mu hamile
günaydın hanımlar...burdada dün fena yağmur vardı ama bugun günlük güneşlik:)
benim çok uykum var kızlar ya sizin de öyle mi yetmiyo
neşe ne yaptı acaba, hamilelik şüphesi vardı en son.. ilk hamile gelinimiz o mu acaba?
bu arada hanımlar burdamısınız yaa kendi kendime konuşuyorum gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?