2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hanımlarr
feci hasta oldum başım çatlıyo, gözlerim yanıyo şifayı kaptım galiba...
aman ne hamilesi caglasam_mı dursun hele bebiş evi zor çekip çeviriyorum yanarımm

sofistike geçmiş olsun, havalr soğudu artık dikkat etmek gerekiyor, bende dün tv başında ayaklarımın üşüdüğünü hissettim ama kalkıpta bi çorap giymedim şimdi burnum akıyor

Günaydın Lemlem ancak geçmişi okuyorum,ev işlerim bitti çok şükür sadece bi boş odam var fazlalıklar evraklar orda ütü ve çamaşır odasıda yaptım orayı bir ara oraya dalıp çıkmamam gerek yatağımızı değiştirdik viscolara kandık arkadaş tavsiyesi ile işbir yatak gerçi yay sistemlilerinden aldık ama iyiki almışız diyebilirim, ne bel ağrısı ne sırt ağrısı kaldı,o kadar rahatki uykularımız düzene girdi sabah uyanmak işkence olmaktan çıktı diyebilirim,tabi biraz tuzlu oldu ama değdi

günaydın kızlar ;
sizinde 1. ayınız geçti güzel günler geçirmeiniz dileği ile :101:

evet saya saya bitirdik sonunda :)) teşekkürler speedy sanada güzel günler dilerim..

canım neşe testin sonucunu söylemişti negatif çıkmıştı ben öyle okumuştum galiba...
ya ben fasülye turşusu yapmak istiyorum yapan, bilen varmı anlatsanız bana..

hımm negatif mi çıkmıştı görmedim heralde yazdığını....

ben bilmiyorum, hiçte sevmem fasulyeden turşu mu olur yaa, havuç yap, salatalık yap, biber yap, lahana yap, bunlar daha güzel değil mi

Son düzenleme:
inşallah güzeldir jelo, gerçi yaylı olan viscolar daha iyiymiş, çok sıcak bir memlekette olmadığınız sürece sorun olmaz sanırım.. ben antalya gibi yerlerde viscolar çok sıcak tuttuğu için yatılmadığını duymuştum.. ama rahatmış galiba..

kızlar ben bugün kurufasulye yapacam, dün akşam fasulyelerimi ıslattım, sabahta kalkar kalkmaz düdüklüye koydum fasulyeleri haşlansın diye, işe geldikten sonrada eşimi aradım oda ocağı kapattı, iyice pişmiştir heralde.. ama etli yapacam, şimdi ben bu fasulyelri haşladım ya, bu seferde akşam yaparken etler pişene kadaar o fasulyelrin hamuru çıkmaz dimii? kafam karıştı ben daha çabuk pişsin diye haşlayayım demiştim ama şimdide bu geldi aklıma... acaba haşlanmamış fasulyemi konurdu?

günaydın kızlar ;
sizinde 1. ayınız geçti güzel günler geçirmeiniz dileği ile :101:
teşekkürler canım. zaman çabuk geçiyo yaa ucunda çabuk yaşlanmak olmasa bu duruma sevineceğim nerdeyse

olmazmıı hemde süper olur... bizim oralarda fasülye turşusunun bi de kavurmasını yaparlar nefis bişey oluyo bende bilmezdim köyde öğretmenlik yaptığım zaman veliler getirirlerdi ya o dediğin turşuları heryerde bulabiliyorum fasülye yok maalesef. ben nette bi araştırayım bari:44:

hayır canım fasulyeleri mutlaka haşlamalısın...
şimdi yemeğini yaparken önce etini kavuracaksın yani kırmızı kırmızı kalmayana kadar pişir..
sonra fasulyelerini ekle üstüne suyunu ekle

hayır canım fasulyeleri mutlaka haşlamalısın...
şimdi yemeğini yaparken önce etini kavuracaksın yani kırmızı kırmızı kalmayana kadar pişir..
sonra fasulyelerini ekle üstüne suyunu ekle

sağol canım şimdi biraz tariflere baktım bazı yerlerde haşlanmış olmalı yazıyor içim rahatladı... iyikide haşlamışım o zaman, bide bizim fasulye biraz geç pişiyordu zaten..

Evlilik güzel birşey hele sevdiğin insanla olunca,tabiki hayat şartları zor çalışan insanlarız ama bir düzen oturturucaz elbette bir kaç aya düzenimiz olur bu arada her hafta misafirim vardı hafta içi pek almamaya çalışıyorum insanları neyseki bu haftasonu bize kalıcak gibi görünüyor,dünden beri hastayım grip,nezle ne ararsanız var dün işe gelemedim ancak bugün geldim dün sabahın köründe canım kocacım annemi aramış hastalandı ben işe geldim ne olur sen git ilgilen diye saolsun annemde geldi ilgilendi canım annem,bugün biraz daha iyiyim ama tam geçmedi kızlar dikkat edin kendinize havalar değişti şifaları kapıyoruz,dün hasta olsamda kalkıp taze fasulye pilav cacık yaptım ne zamandır yemek yapamamıştım bugünede kaldı bugün yemek derdim yok ama evle uğraşmak bir hayli zormuş

sağol canım şimdi biraz tariflere baktım bazı yerlerde haşlanmış olmalı yazıyor içim rahatladı... iyikide haşlamışım o zaman, bide bizim fasulye biraz geç pişiyordu zaten..

evet canım yoksa çok sert oluyor..
ben mesela şey yapmıştım. nohut haşladım buzluğa attım pilava eklerim diye
kolay oluyor..

ben biliyorum cnm galiba fasülyeyi çok severim ayrıca harika oluyor. fasulyelerin uçlarını kesceksin normal turşunun içine atcaksın özel bişi yok yani tabi fasulyeler tanelenmemiş olcak

ben biliyorum cnm galiba fasülyeyi çok severim ayrıca harika oluyor. fasulyelerin uçlarını kesceksin normal turşunun içine atcaksın özel bişi yok yani tabi fasulyeler tanelenmemiş olcak

şimdi baktım fasülyeleri kaynar suya bi kaç dakika batırıp çıkaracakmışız hafif yumuşayacakmış öyle turşu kavanozuna koycakmışız ama iri tuz gerek evde yok o da:)

şimdi baktım fasülyeleri kaynar suya bi kaç dakika batırıp çıkaracakmışız hafif yumuşayacakmış öyle turşu kavanozuna koycakmışız ama iri tuz gerek evde yok o da:)

annem haşlamadan yapyodu ama haşlayınca yumuşak gibi olursa bence haşlamadan yap

aynen benimde acayip uykum var, eşimin işi benden 1 saat sonra ne güzel o fazla uyuyor çok kıskanıyorum o uyurken ben evden çıkıyorum yaaaaa :84: :84:
kötüymüş o zaman cnm ya o yatsın sen gel reva mı bu şimdi ...biz birlikte çıkıyoruz allahtan ben çıkarken o yatsa delirirdim her sabah akşam olsa da uyusak diye kalkıyorum yataktan:)

slm kızlar nasılsınız bakalım..yemek muhabbetlerine girmişsiniz..insanın kendi şehrinde evli olması güzel bişeymiş.hergün biri yemeğe davet ediyor..daha evimde 4-5 kere yemek yaptım.

günaydııınnn kızlaarrr gerçi öğlen oldu amaaaa...kocamı çok özledim ben yaaaa offf daha evliliğe alışamadan bekar hayatına döndük bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…