günaydın hanımlarr
feci hasta oldum başım çatlıyo, gözlerim yanıyo şifayı kaptım galiba...
aman ne hamilesi caglasam_mı dursun hele bebiş evi zor çekip çeviriyorum yanarımm
jeloo hoşgeldin, naaptın ev işlerini bitirebildin mi? bide yatağınızı değiştirecektiniz, değiştirdiniz mi geçti mi bel ağrınız? biz bellonadan almıştık tavsiye ederim.. çok rahat.. ne yumuşak ne sert.. ben çok yatak araştırması yapmıştım viscolarla ilgili pek iyi şeyler duymamıştım.
günaydın kızlar ;
sizinde 1. ayınız geçti güzel günler geçirmeiniz dileği ile :101:
canım neşe testin sonucunu söylemişti negatif çıkmıştı ben öyle okumuştum galiba...
ya ben fasülye turşusu yapmak istiyorum yapan, bilen varmı anlatsanız bana..
evet saya saya bitirdik sonunda :)) teşekkürler speedy sanada güzel günler dilerim..
1:[/B][/I][/COLOR]
tşk ederiz cnm inşallah hepimiz uzun mutlu bir hayat geçiririz eşlerimizle:)
günaydın kızlar ;
teşekkürler canım. zaman çabuk geçiyo yaa ucunda çabuk yaşlanmak olmasa bu duruma sevineceğim nerdeysegünaydın kızlar ;
hımm negatif mi çıkmıştı görmedim heralde yazdığını....
ben bilmiyorum, hiçte sevmem fasulyeden turşu mu olur yaa, havuç yap, salatalık yap, biber yap, lahana yap, bunlar daha güzel değil mi
inşallah güzeldir jelo, gerçi yaylı olan viscolar daha iyiymiş, çok sıcak bir memlekette olmadığınız sürece sorun olmaz sanırım.. ben antalya gibi yerlerde viscolar çok sıcak tuttuğu için yatılmadığını duymuştum.. ama rahatmış galiba..
kızlar ben bugün kurufasulye yapacam, dün akşam fasulyelerimi ıslattım, sabahta kalkar kalkmaz düdüklüye koydum fasulyeleri haşlansın diye, işe geldikten sonrada eşimi aradım oda ocağı kapattı, iyice pişmiştir heralde.. ama etli yapacam, şimdi ben bu fasulyelri haşladım ya, bu seferde akşam yaparken etler pişene kadaar o fasulyelrin hamuru çıkmaz dimii? kafam karıştı ben daha çabuk pişsin diye haşlayayım demiştim ama şimdide bu geldi aklıma... acaba haşlanmamış fasulyemi konurdu?
teşekkürler canım. zaman çabuk geçiyo yaa ucunda çabuk yaşlanmak olmasa bu duruma sevineceğim nerdeyse
:
hayır canım fasulyeleri mutlaka haşlamalısın...
şimdi yemeğini yaparken önce etini kavuracaksın yani kırmızı kırmızı kalmayana kadar pişir..
sonra fasulyelerini ekle üstüne suyunu ekle
sağol canım şimdi biraz tariflere baktım bazı yerlerde haşlanmış olmalı yazıyor içim rahatladı... iyikide haşlamışım o zaman, bide bizim fasulye biraz geç pişiyordu zaten..
teşekkürler canım. zaman çabuk geçiyo yaa ucunda çabuk yaşlanmak olmasa bu duruma sevineceğim nerdeyse
olmazmıı hemde süper olur... bizim oralarda fasülye turşusunun bi de kavurmasını yaparlar nefis bişey oluyo bende bilmezdim köyde öğretmenlik yaptığım zaman veliler getirirlerdiya o dediğin turşuları heryerde bulabiliyorum fasülye yok maalesef. ben nette bi araştırayım bari:44:
ben biliyorum cnm galiba fasülyeyi çok severim ayrıca harika oluyor. fasulyelerin uçlarını kesceksin normal turşunun içine atcaksın özel bişi yok yani tabi fasulyeler tanelenmemiş olcak
şimdi baktım fasülyeleri kaynar suya bi kaç dakika batırıp çıkaracakmışız hafif yumuşayacakmış öyle turşu kavanozuna koycakmışız ama iri tuz gerek evde yok o da:)
annem haşlamadan yapyodu ama haşlayınca yumuşak gibi olursa bence haşlamadan yap
kötüymüş o zaman cnm ya o yatsın sen gel reva mı bu şimdi ...biz birlikte çıkıyoruz allahtan ben çıkarken o yatsa delirirdim her sabah akşam olsa da uyusak diye kalkıyorum yataktan:)aynen benimde acayip uykum var, eşimin işi benden 1 saat sonra ne güzel o fazla uyuyor çok kıskanıyorum o uyurken ben evden çıkıyorum yaaaaa :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?