günaydııınnn kızlaarrr gerçi öğlen oldu amaaaa...kocamı çok özledim ben yaaaa offf daha evliliğe alışamadan bekar hayatına döndük bizzz
allah tez zamanda kavuşursun inşallah bitanem benim eşim de yarın gidecek bi gün kalıcak o bile zor geliyo bana...
orası doğru aslında zaten plan yapıyorum annemlerle kalmak için ablamı aradım yarın sende gel diye belki o da kalır alem yaparız:) annemlerde çok rahatım ya yemek hizmet sınırsız kardeşim var ..suyumu bile getiriyo...bekarlıkta rahatmış aslında ama aşkımla olmak daha güzel:)benim eşimde arada bir nöbeti oluyor gelmiyor aslında kızlar bir düşünseniz böle daha iyi gbi özlüyorsun özlemek bence güzel bir duygu hergün evde olmasından sa arada bir özlemek aşkı daha çok güçleştirir benceçabuk sıkılmayız en azından evlilikten
hayırlı olsun cnm seni hatırlıyorum ilk zamanlar görüyodum ama uzun bi süre kayboldun sanırım göremedik nasıl gidiyo yeni hayatın benim de 2 haftam bitti henüz pek bşy anlamadım valla
selam kızlar bugün kilo aldığımı hissettim hatta belim dahada kalınlaştı bide hamile kalırsam dhaa da kalınlaşacak göbeğim deseniz üç kat dışarda spor yapıcak alanım yok deli olucam ben nasıl zayıflarım
günaydın hanımlar bugün çok mutsuzum
ne oldu canım hayırdır???
günaydın arkadaşlar nasılsıınız? dün akşam fasulyemi yaptım çok güzel oldu, sadece biraz suyu fazla olmuştu, süzerek koydum tabaklara.. bide akşam yemekte misafirlerimiz de vardı.. yeni evli komşularımız geldi, eşlerimiz konuşmuş akşam 8de maç var o saatte gelelim demiş, bizde kızla anlaştık börek yapmış o onu getirdi bende fasulyenin yanında pilav yaptım cacık turşu falan güzel bir sofra oldu.. hepberaber yedik..
İlk başlarda suyunu ayarlıyamamak çok normal önemli olan tadı güzel olsun ki eminim güzel olmuştur hamaratsın sen,çok güzel bir ortam olmuş sizin için bende taze fasulye yapmıştım pazartesi düdüklüde suyunu fazla koymuşum süzdüm aynen zamanla elimiz alışıcak yemeklere
evet çorbalarında suyunu ayarlayamıyorum bitürlü, zamanla alışacağız heralde :)) ben taze fasulyeye hiç su koymuyorum bol domates koyuyorum onun suyuyla pişiyor, eğer azsa çok azcık su ekliyorum sadece
Alışırız eminimki bende domates ekledim ama üstüne suda ekledim halbuki annem eklemez aklımdaydı ama o gün çok hastaydım hasta hasta yemek yapınca böyle oldu ama tadı güzel oldu suyunu azalttım çaresi var sonuçta bir seneye usta aşçılara döneriz,sadece kek yapamıyorum silikon kek kalıpları almıştım bir heves kekim pişmiyor,benimkide belki bi malzemesini eksik koymuşsundur diye kendi denedi çok marifetli her yemeği yapar ama kendi denediği kekde pişmeyince kalıpta problem olduğunu düşünüyoruz şimdi teflon kek kalıbı alıp denemem lazım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?