2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydııınnn kızlaarrr gerçi öğlen oldu amaaaa...kocamı çok özledim ben yaaaa offf daha evliliğe alışamadan bekar hayatına döndük bizzz

allah tez zamanda kavuşursun inşallah bitanem benim eşim de yarın gidecek bi gün kalıcak o bile zor geliyo bana...

allah tez zamanda kavuşursun inşallah bitanem benim eşim de yarın gidecek bi gün kalıcak o bile zor geliyo bana...

benim eşimde arada bir nöbeti oluyor gelmiyor aslında kızlar bir düşünseniz böle daha iyi gbi özlüyorsun özlemek bence güzel bir duygu hergün evde olmasından sa arada bir özlemek aşkı daha çok güçleştirir bence çabuk sıkılmayız en azından evlilikten

orası doğru aslında zaten plan yapıyorum annemlerle kalmak için ablamı aradım yarın sende gel diye belki o da kalır alem yaparız:) annemlerde çok rahatım ya yemek hizmet sınırsız kardeşim var ..suyumu bile getiriyo...bekarlıkta rahatmış aslında ama aşkımla olmak daha güzel:)

Ben annemlerle baya uzağım annemleri bana aldım bende ohhh çok güzel ama gerçekten eşimi de çok özledim=)

Arkadaşlar ya size bişi sorcam aranızda perwoll kullanan varmı?deterjan yerine kullanılıyomuş bende öyle kullanıyorum ama sıvı olduğu için koyduğum an haznesinden akıp gidiyo makinenin içine normalde deterjanı makine kendisi alıyo ya bu direk kendi gidiyo.ne yapmak lazım acaba ya doğru mu yapıyom yanlış mı anlamadımbileniniz var mı aranızda?

bende bi ara o perwollerden alacaktım sonradan vazgeçmiştim kullanmadığım için bilmiyorum canım..

ya kızlar bende bişi soracam akşama şu etimek tatlısı var ya ondan yapmak istiyorumda, sonbaharın tarifine baktım şerbetini sıcak dökün yazmış, elif burda yazmıştı oda soğuk dökün yazmış, ikiside online değil, bileniniz yapanınız var mı sıcak mı soğuk mu dökülüyor... birde sonbaharın tarifte şerbette süt yoktu elifinkinde sütde var acaba fark ordan mı kaynaklanıyor, bende sütle yapmayı düşünüyorum :44:

(alıntıdır) yarım kilo fasulye 1 kğ lık kavanoza tam denk geliyo...

uzun uzun güzelce kavanoza yerleştirildikten sonra yarım çay bardağı sirke (bardak büyük olcak tabi) dökülür. üzerine salamura tuzu ile karıştırılmış su ilave edilir (tuz ayarını kendin yapacaksın çünki hiçbir zaman ölçülü tarifler tutmuyor, biraz tuzlu olacak) en üstünede 8-10 diş sarmısak konur, varsa maydonoz koy koku versin ağzını sıkıca kapat.
bu tarifi oktay ustadan aldım canım.

fasulye turşusu buldum topiclerde gezinirken, bi bayan kış hazırlıklarını paylaşmış resimli, çok güzelde şeyler yapmış...

hanımlar çok mutluyum kocacım iş yerime çiçek gönderdi az önce ilk defa degildi ama ben çok heyecanlandım:) akşam o toplantıya gidecek bende yemek hazırlasam şık bi, masa falan.. bu arada kızlar ya ben dün akşam tavuk yapmaya kalkıştım pişsin dedim bugune hazır olması için, geçti saat ama yarım saat kadar pişti üstü kızarmıştı ... neyse sonra çıkardım koydum ocagın üstüne gece kalkıp dolaba koyarım dedim 1 gibi de kalktım hala sıcaktı koyamadım streç film sarmıştım öyle durdu sabah dolaba koydum sizce sağlam mıdır tavugum:) ay ne ben bu ev hanımlığını ne zaman öğrenicem ya...pratik olmam lazım ama beceremiyorum ... boş odamda ütüler yıgın haline gelmeye başladı:)

hayırlı olsun cnm seni hatırlıyorum ilk zamanlar görüyodum ama uzun bi süre kayboldun sanırım göremedik nasıl gidiyo yeni hayatın benim de 2 haftam bitti henüz pek bşy anlamadım valla

Merhaba canım, sanada hayırlı olsun yeni hayatın. Balayına gittik, eşim işe başladı derken pek vakit bulamadım nete girmeye. Şimdiye kadar hep çalışma hayatın içinde olan birisiydim, yeni yeni ev hanımlığına alışmaya çalışıyorum. Temizlik, yemek derken akşam oluyor. Kayınvalidemlere gidiyorum vakit geçiyor bi şekilde. Eşime alışmaya çalışıyorum.Sende hayat nasıl bakıyım :)

selam kızlar bugün kilo aldığımı hissettim hatta belim dahada kalınlaştı bide hamile kalırsam dhaa da kalınlaşacak göbeğim deseniz üç kat dışarda spor yapıcak alanım yok deli olucam ben nasıl zayıflarım

Takma kafana bu kadar biraz yediklerine dikkat et ekmeği kes bir süre yağlı yemekten kaçın birde elinin altında bir şişe su bulundur aklına geldikçe iç düzene girersin,birde havalar soğudu artık yeşil çay içebilirsin ben bu şekilde 2 kilo verdim

günaydın arkadaşlar nasılsıınız? dün akşam fasulyemi yaptım çok güzel oldu, sadece biraz suyu fazla olmuştu, süzerek koydum tabaklara.. bide akşam yemekte misafirlerimiz de vardı.. yeni evli komşularımız geldi, eşlerimiz konuşmuş akşam 8de maç var o saatte gelelim demiş, bizde kızla anlaştık börek yapmış o onu getirdi bende fasulyenin yanında pilav yaptım cacık turşu falan güzel bir sofra oldu.. hepberaber yedik..

İlk başlarda suyunu ayarlıyamamak çok normal önemli olan tadı güzel olsun ki eminim güzel olmuştur hamaratsın sen,çok güzel bir ortam olmuş sizin için bende taze fasulye yapmıştım pazartesi düdüklüde suyunu fazla koymuşum süzdüm aynen zamanla elimiz alışıcak yemeklere

evet çorbalarında suyunu ayarlayamıyorum bitürlü, zamanla alışacağız heralde :)) ben taze fasulyeye hiç su koymuyorum bol domates koyuyorum onun suyuyla pişiyor, eğer azsa çok azcık su ekliyorum sadece

evet çorbalarında suyunu ayarlayamıyorum bitürlü, zamanla alışacağız heralde :)) ben taze fasulyeye hiç su koymuyorum bol domates koyuyorum onun suyuyla pişiyor, eğer azsa çok azcık su ekliyorum sadece

Alışırız eminimki bende domates ekledim ama üstüne suda ekledim halbuki annem eklemez aklımdaydı ama o gün çok hastaydım hasta hasta yemek yapınca böyle oldu ama tadı güzel oldu suyunu azalttım çaresi var sonuçta bir seneye usta aşçılara döneriz,sadece kek yapamıyorum silikon kek kalıpları almıştım bir heves kekim pişmiyor,benimkide belki bi malzemesini eksik koymuşsundur diye kendi denedi çok marifetli her yemeği yapar ama kendi denediği kekde pişmeyince kalıpta problem olduğunu düşünüyoruz şimdi teflon kek kalıbı alıp denemem lazım,

annemde de var silikon kek kalıplarından ilk yaptığında oda tutturamamıştı halbuki çok güzel kek yapar, ama artık yapıyor çokta güzel oluyor... sanırım silikon kek kalıpları yağlanmıyor tam tersine unlanıyor harcını koymadan önce. emin değilim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…