2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Tutmuyor ama gerçekten sinir oluyorsun haftasonu arkadaşlarım gelicek diye eşim yaptı tutmayınca gitti pasta aldı geldi,ben bir teflon kalıp alıp yapıyım keklerimi bir süre sonra yine denerim silikonda,tavsiyen için saol canım

günaydın hanımlar.. keyifler yerindemi??

teşekkür ederim canım. çeşitli rivayetler var kimisi azcık haşka diyo kimisi çiğden koy.. ben çiğden koymaya karar verdim erir diye korkuyorum zaten bolca tuz koyacan pişecek sonuçta. bu akşam yapıcam bi aksilik olmazsa

günaydın küçükk kadınlarım benim:) hepimiz kadın oldukk hee vayyy:) bugün eşim nöbette oh ne güzel bugün ne yemek yapsam derdim yok hehe:) akşam tv de benim :) mutluyum yanii şu saat olmuş yeni uyandım kahvemi yaptım yatağımda kitabımı okudum şimdikte netteyim gel keyfim gelll:)

kızlar ben geldimmmmmmmm
biliyorum çok uzun süre sessiz kaldım ama okadar olaylar olduki şükür evimdeyim. kına gecemde kayınvalidemle problemler oldu. düğünümde düğün salonunun elektrik sistemi gitti. salon kayınpederin arkadaşıydı ama hiçbirşey yapmadılar. kamera ışığında takı töreni yapıldı. kayınvalidem takılarımı istedi kavga ettim. kocam salonda ağladı sinir krizi geçirdi. elektrik olmadığı için bir saat olmadan düğünü .ptal ettik. eve döndük. kimseyle görüşmüyorum. çok moralim bozuktu. ama yavaş yavaş toplarlanıyorum.
kocamla kapımızı kapatık. kmseyi hiçbirşeyi eve almıyoruz. huzurumuzu ikimiz koruyoruz. dahada güzel olacak. umarım kısa sürede iş bulurum. evlilkten henüz birşey anlamadım. en tuhaf tarafı yemek yapmayı bildiğim halde sanki hiç yemek yapmamış gibi ne pişirsem diye düşünüyorum. cumartesi günü ilk misafirlerim gelecek. hepinizi çok özledim. kocaman öpüyorum. resimlerimin çoğu facebookta var. özelden maillerinizi yada face adlarınızı yazarsanız. sizi eklerim :) cepten bazen face e bakabiliyorum. kendinize çok iyi bakın.

canım hoşgeldin. düğününün böyle sonuçlanması kötü,üzüldüm ama bazende insanların gerçek yüzlerini görmek şart. bu kişiler en yakınlarımız olsalar bile...
aile çok önemli hem senin hem eşinin. iyilerse yanımızda olmaları çok büyük şans ama ne yazıkki herkes şanslı olmuyo.. o yüzden limitleri doldurduğunuz anda gardınızı almak en iyisi. sizde kapınızı kapamış kimseyle görüşmüyomuşsunuz. ben hak veriyorum size. huzurunuz herşeyden önemli. aile dediğin huzur vermeli huzur kaçırmamalı...
tekrar tebrik ederim. olan olmuş takılıp kalmayın bence önünüzdeki güzel günlere bakın:)

Canım benim
Vardır bir hayır diyelim sıkma sakın canını.Kayınvaliden niye altınalrını istedi?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar.. Acaip yoğun bi gündü ve önümüzdeki günler hep böyle yoğun olucam galiba. Ama bugün topik bomboşmuş zaten pek bişey yazılmamış
Lemancım benim etimek tatlısı tarifimi kesinlikle dene çok güzel oluyo.

Son düzenleme:
eşimle ilgili dha doğrusu evleneli 1 ay oldu fakat biz hala karı-koca olamadık bununla ilgili eşim bunu çokn büyütüyo sürekli geriliyo dolayısıyla evdede gergin bir hava oluyor

canım nedenini sordum gün boyu işim yoğun olduğu için yazamadım
bu sorunu yaşayan çok kişi var ilk önce herşeyi kafanda bitirmelisin ama eşinin de sana destek olması lazım kendini rahat bırak herşeyin çok güzel olduğunu ve olacağını düşün sadece...zaten alışıyosun herşeye....

Günaydın hanımlar, kış gelmiş galiba hava soğudu artık burda, üstüme ceket almadan çıktım ama alsaymışım keşke...

elifcim ben o tarifi dün değil evelsi gün komşularımız geldiğinde yaptım çok beğendiler, bitek eşim pek beğenmedi, yemedi karnım şişti vs dedi, ama ertesi günde yemedi... uyuz işte..

zahterciim ya çok üzüldüm düğününde tatsızlıkların yaşanmış olmasına, inşallah eşin hep senden yana olurda başka sorun yaşamazsınız. kayıvaliden altınlarınızı neden istedi anlamadım yaa, iyiki vermemişsin.. onlar size takılmış sonuçta sizin düğün sırasında yapılacak şey mi bu.. neyse canım düşündükçe kendine yaparsın, hiiç üzülme bundan sonra güzel bir hayat bekliyor sizi..

Günaydınn.. Nezle oldum galiba ya hapşuruyorum sürekli. Burnumda akıyo. Ayy o kadarda yoğunumki bu hafta
Dün annemlerdeydik yemekte. Kuzenimin d.günüydü bizdelerdi. Pasta filan kestik. Anneciğimin canı hiç bırakmak istemiyo bizi kıyamam ya. Sobayı yakmaya başlasınlar arada kalıcaz onlarda

Günaydın kızlar,
bu ne sessizliktir ya, nerdesiniz kızlarr,
hafta sonu misafirim gelecek çaya ne yapsam ne yapsam off şimdiden düşünmeye başladım, gelen misafirim eşiminn çocukluk arkadaşı ve annesi ailesinden önce bu teyzeyle tanıştırmıştı beni,
kesin haşhaşlı tatlı yapıcam, sigara böreği var kızartıcam, söyleyin bakim başka ne yapayım, şöyle kesin bi tarif varsa evet bu çok güzel tutuyo dediğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…