Şimcik şekerim 1 paket toz kremşantiyle 1 bardak sıvıyağı çırpıyosun. Sonra 3 bardak un ekleyip yoğuruyosun. yuwarlak şekil verip varsa yağlı kağıta yoksa az yağlı tepside 15 dk(benm fırınım çabuk pişiriyo 15 dk bekletmiyorum) üzeri kızarmadan alıyoruz. soğuyunca tepsiden çıkarıp bi kaba alıp üzerine pudra şekeri serpiyoruz. Un kurabiyesi gibi çok güzel bi kurabiye oluyo.
Benmde nugget var ewde. Yarısı yapmştm yarısı duruyo. Makarna yapmak istemiyorum yanına daha dün salatasını yedik çünkü. pilavda yapmıycam yarın yapıcam onu. E bunun yanına başka nolur kızlar akıl werin.acaba marketten taze soğan filan alsamda patates salatasımı yapsam olurmu?
Kızlar içinizde ISO Kalite işleriyle uğraşan var mı yaa ay ne çok ewrak işi var böyle ya. Gözüm döndü, içleri yanıyo valla. Form oluşturmaktan, taliamat yazmaktan. Oyyy oyyy.
canım benim de aklıma patates püresi gelmişti ama ben ne yapsam bulamadım dün herşey bitti hiç yemeğim yok pilav yapıp yanına kanat mı soslayıp kızartsam ama sulu yemek olarak ne yapsam ona karar veremedim...fikir verir msnz
Canım yanına salata yap yeter.Sulu yemeğe gerek yok bence.Birde kızlar ben hafta sonu yemeklerimi yapıyorum.Haftaiçi yemekle uğraşmıyorum.Genelde zeytinyağlı yemekler ve çorba yapıyorum.Hafta içine makarna ve pilav kalıyor onlarda 15 dakikamı alıyor zaten.
ne güzel hafta sonu yapmak kolaylık ama ben yiyemiyorum zaten z.yağlı beni kesmez etli olması lazım yemeğin yoksa doymuyorum taze yemek seviyorum annem çok kızardı bana kocamdan çekmedim senden çektiğim kadar derdiyemek seçmem her sebzeyi yemeği yerim yeter ki etli pişsin...inş.alışırım ama ben de...hayat şartları...
Tecrübeli eylül gelinleribu h.sonu düğünümüz var bizimde inşallah, balayı valizini hazırlıyoruz bi yandan, otelin verdiğinin dışında yedek yatak çarşafı almamız gerekir mi yanımıza acabaa :26:
yok yaa aman ne hamilesi. onu göbişimi ifade etmek için kullandımşiştim zaten ama uyumaktan değil canım
Sofis hamilemisin yoksabu ikonu yapmışsın şiştim derken
Ben bu konuda mütevazi olamayacağım :) Hem kursa gidiyorum, hem övünmek gibi olmasın evim pırıl pırıl hem çalışıyorum hem her akşam sıcak yemeğim oluyor.Kendime şaşıp kalıyorum bendeama çocuk olursa her şey tepe taklak olur
vay vay vayy süpersin o zaman sen canımsenden ders almam gerek acilen ev çekip çevirmenin incelikleri diye
Günaydın arkadaşlar, benim çok uykum vaaaaaar :105: :105:
Günaydın Lemlem uyku ah uyku sıcacık yatağımızı bırakıp geldikbugün biterse yarın uyuruz
Günaydın.. Lemancım aynen bende akşam beyazları yıkadım. Hava kötü güvenemedim dışarı asmaya. Çamaşır kurutmalığımda yok benm. Salon koltuklarının üstüne temiz çarşaf serdim,çamaşırları üstüne serpiştirdim. Siz illa sulu yemekmi yapıyosnuz kızlar akşamları. Ben dün biber kızarttım bol domates soslu,nugget,patates kızarttım. çorba filan yapmadım. Benim eşimde böle şeyleri sewer zaten. Hergün çorba filan yapmıyorum.
Ewim çok pis yarın olsada temizlik yapsam ya. çok işim var çok.Camları da silmem gerek amayine yağmur yağcak yine mahvolucak =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?