2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hemde çok kolay canım. Ben 165 derecede pişiriyorum. İçine fındık tozu da atabilirsin o da çok güzel oluyomuş.

Benim sorum cevapsız kalmış yahu

Patates püresi yap bence daha güzel :)

Kızlar içinizde ISO Kalite işleriyle uğraşan var mı yaa ay ne çok ewrak işi var böyle ya. Gözüm döndü, içleri yanıyo valla. Form oluşturmaktan, taliamat yazmaktan. Oyyy oyyy.

Kızlar içinizde ISO Kalite işleriyle uğraşan var mı yaa ay ne çok ewrak işi var böyle ya. Gözüm döndü, içleri yanıyo valla. Form oluşturmaktan, taliamat yazmaktan. Oyyy oyyy.

Canım kalitede mi çalışıyosun:)) bu aralar benim de kalitedeki bayanla başım belada istekleri bitmiyoo, Allah sabır versin sende insanları çok bunaltma bari:))

Kalitede değilim canım ambar ve ayniyata bakıyorum ama 24nde denetim başlıyomuş il genelinde. Kaliteci arkadaş yatmış yatmış işler birikmiş. şimdi sıkıştı hastane tabi. Banada bi dünya iş düştü. Onlar beni bunaltıyo yani =)

canım benim de aklıma patates püresi gelmişti ama ben ne yapsam bulamadım dün herşey bitti hiç yemeğim yok pilav yapıp yanına kanat mı soslayıp kızartsam ama sulu yemek olarak ne yapsam ona karar veremedim...fikir verir msnz

Canım yanına salata yap yeter.Sulu yemeğe gerek yok bence.Birde kızlar ben hafta sonu yemeklerimi yapıyorum.Haftaiçi yemekle uğraşmıyorum.Genelde zeytinyağlı yemekler ve çorba yapıyorum.Hafta içine makarna ve pilav kalıyor onlarda 15 dakikamı alıyor zaten.

Son düzenleme:

ne güzel hafta sonu yapmak kolaylık ama ben yiyemiyorum zaten z.yağlı beni kesmez etli olması lazım yemeğin yoksa doymuyorum taze yemek seviyorum annem çok kızardı bana kocamdan çekmedim senden çektiğim kadar derdi yemek seçmem her sebzeyi yemeği yerim yeter ki etli pişsin...inş.alışırım ama ben de...hayat şartları...

Canım işin zor o zaman Allah kolaylık versin sana

Tecrübeli eylül gelinleri bu h.sonu düğünümüz var bizimde inşallah, balayı valizini hazırlıyoruz bi yandan, otelin verdiğinin dışında yedek yatak çarşafı almamız gerekir mi yanımıza acabaa :26:

canım öncelikle hayırlı olsun
çok titiz biriysen her ihtimale karşı çarşaf al yanına ama genelde gerek olmuyor bizim otel çok temizdi gerek kalmadı mesela zaten bütün otellerde hergün değiştiriyolar havluları çarşafları
şimdiden iyi tatiller sana

bende çalışıyorum hastahanede evlilikten kaçan bir kişilik olarak başarılı olan arkadaşlarımı görünce şaşıyorum hem ev hem eş hem iş zor gibi duruyo:))

Günaydın bugün herzamankinden yarım saat geç uyandım alarmı bile duymamışım,
dün gece 11 de ablamlar gitti, bende 1 saat kadar gözüme takılan yerleri topladım muftak camını sildim, şimdi kafamı zor zaptediyorum düşüyoo

Günaydın Lemlem uyku ah uyku sıcacık yatağımızı bırakıp geldik bugün biterse yarın uyuruz

evet yaaaa sıcacık yatağımdan zorla çıktım.. bide eşim uyuyodu ne güzel... akşam olsun hemen, eve gitmek uyumak istiyorum.. ooff evde bi dağınıkkiii, bu hafta hiç temizlik yapamadım.. evde de durmadık zaten.. dışarı yağmurlu olduğu için çamaşırıda salonun ortasına sermiştim 3 gündür duruyor, yarısını topladım katladım sadece.. oooff bugün akşam hiç biyere gitmicem ortalığı toplayıp yatmak istiyorum sadece...

Günaydın.. Lemancım aynen bende akşam beyazları yıkadım. Hava kötü güvenemedim dışarı asmaya. Çamaşır kurutmalığımda yok benm. Salon koltuklarının üstüne temiz çarşaf serdim,çamaşırları üstüne serpiştirdim. Siz illa sulu yemekmi yapıyosnuz kızlar akşamları. Ben dün biber kızarttım bol domates soslu,nugget,patates kızarttım. çorba filan yapmadım. Benim eşimde böle şeyleri sewer zaten. Hergün çorba filan yapmıyorum.

Ewim çok pis yarın olsada temizlik yapsam ya. çok işim var çok.Camları da silmem gerek amayine yağmur yağcak yine mahvolucak =(

benim çamaşır kurutmalığımda salonun ortasında duruyorlar :)) bende hergün sulu yemek yapmıyorum.. mesela dün akşam eşimin işleri uzamıştı bi işi bitirmesi gerekiyormuş, yemeğe gelemeyecekti, bende köfte-patates kızarttım evde kendim yedim onada ekmek arası yapıp işyerine götürdüm, işlerini bitirince beraber çıkıp sinemaya gittik, 12de çıktık filmden eve geldik yattık diyene kadar 1 i geçti.. evde öyle kaldı, tezgah falan darma dağınık, ocak batık... pat diye bi misafirimiz falan gelse rezil olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…