hakkınzda hayırlısı olsun
zamanı gelince herşey olur yeter ki sağlık olsun
ben de Allaha bıraktım önlemi alalım da olacağı varsa oluyo zaten
kızlar biraz özel olacak ama nasıl koruyorsunuz? Ben hap a başlamayı düşünüyorum,,,
Mayıs ile ağustos arasında hap ile korundum ama şimdi eşim korunuyor
Neden bıraktın?
Mayıs ile ağustos arasında hap ile korundum ama şimdi eşim korunuyor
Neden bıraktın?
çok sıkıldım canım 3 gün üstüste içmediğim oluyordu çok unutuyordum içmeyi falan onu hergün aynı saatte içmen lazım. bide birazcık baş ağrısı yaptı...
sen yeni mi evleneceksin
kızlar biraz özel olacak ama bir sorum olacak, nasıl korunuyorsunuz? Ben hap a başlamayı düşünüyorum ama emin değilim...
aman hazırlıksız olmasın yine de kazara oldu olayını hiç sevmiyorum
kızlar biraz özel olacak ama bir sorum olacak, nasıl korunuyorsunuz? Ben hap a başlamayı düşünüyorum ama emin değilim...
çok sıkıldım canım 3 gün üstüste içmediğim oluyordu çok unutuyordum içmeyi falan onu hergün aynı saatte içmen lazım. bide birazcık baş ağrısı yaptı...
sen yeni mi evleneceksin
Ben evleneli 1 ayı geçti.
Ben bi ara hapı düşündüm sonra hormonlar dengesini bozar diye korkup vazgeçtim. Aslında kilo almaktan korktumŞimdi eşim korunuyo ama bilmiyorum ne kadar garanti bi korunma. (dedem nenem usulü dedikleri yöntem var ya öle işte )
Ben bi ara hapı düşündüm sonra hormonlar dengesini bozar diye korkup vazgeçtim. Aslında kilo almaktan korktumŞimdi eşim korunuyo ama bilmiyorum ne kadar garanti bi korunma. (dedem nenem usulü dedikleri yöntem var ya öle işte )
çok riskli kanımca
Bizde öyle korunuyoruz korkmuyor değilim:18:
Ben evleneli 1 ayı geçti.
hımmm ısınamadın hehralde yönteminize.. hiç korkmuyrm benyaw şuandaönlem alıyoruz napalım
haplar kuruluk yapabiliyor canım
iyi araştırıp almanı öneririrm
şimdi nasıl korunuyorsun? hapı ben kullandım da pek önermiyorum
dengemi çok fena bozmuştu bıraktım
[/B]
Birazcık riskli ama eşim baya dikkatli
Çok dikkat etmek lazım. Bütün iş erkekte işte.
banada bugün misafir geliyo. Başladı misafir sezonum kızlar. Herkes bigün size gelicez diyo. Aslında kursum vardı bugün, eşiminde mesaisi vardı öğlen ewe gittik yemeğe alt kat komşuları size gelemedik bi türlü akşam gelelim deyince birden bişey diyemedik. Ew darmadağın. Dün annem kaldık diye hiçbişey yapamadım ewe. Yatak dağınık öylece,eşim benden snra çıkıyo ewden kıyafetlerini filan öylece bırakmış.pazar gecesi köşe koltuğu yatak yapmıştık öyle tv izlemiştik. Orası öyle duruyo. Ewe git ortalığı toparla, hazırlık yap. Off çok zor geliyo ya. Bide komşular yaşlı. Hemen annemi aradım. Ben bunlarla ne sohbet etcem anne mutlaka gel dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?