2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar biraz özel olacak ama bir sorum olacak, nasıl korunuyorsunuz? Ben hap a başlamayı düşünüyorum ama emin değilim...

Son düzenleme:
kızlar biraz özel olacak ama bir sorum olacak, nasıl korunuyorsunuz? Ben hap a başlamayı düşünüyorum ama emin değilim...

haplar kuruluk yapabiliyor canım
iyi araştırıp almanı öneririrm
şimdi nasıl korunuyorsun? hapı ben kullandım da pek önermiyorum
dengemi çok fena bozmuştu bıraktım

aman hazırlıksız olmasın yine de kazara oldu olayını hiç sevmiyorum

aynen ben de

Ben bi ara hapı düşündüm sonra hormonlar dengesini bozar diye korkup vazgeçtim. Aslında kilo almaktan korktum Şimdi eşim korunuyo ama bilmiyorum ne kadar garanti bi korunma. (dedem nenem usulü dedikleri yöntem var ya öle işte )

Bende hap kullanıyorum evlenmeden 5ay önce falan başladım doktor tavsiyesiyle kullanıyorum bende hiç bi yan etki yapmadı gayette rahatım hiç aman oldumu acaba olmucakmı bu ay die derdim yok nezaman bebiş isticeksek ozaman bırakıcam.

çok riskli kanımca

bizde öyleyiz bakalım gittiği yere kadar

bizde nine dede yöntemi bazende pre. ben dışardan kimyasal brşeyler almaya karşıyım :)

ya bir haftadır iki gündebir misafir çağırdım hep pasta börek yemek temizlik falan perşembe işe başlıyorum.Buara hiç ymek falan yapasım yok elim gitmiyo kızlar ya yoruldum oyüzden mi acaba.bir qağırlık var üzerimdede zaten birde işe başlaytınca ne yapaacağım onu düşünüyorum hergün 1 saat yol :S

banada bugün misafir geliyo. Başladı misafir sezonum kızlar. Herkes bigün size gelicez diyo. Aslında kursum vardı bugün, eşiminde mesaisi vardı öğlen ewe gittik yemeğe alt kat komşuları size gelemedik bi türlü akşam gelelim deyince birden bişey diyemedik. Ew darmadağın. Dün annem kaldık diye hiçbişey yapamadım ewe. Yatak dağınık öylece,eşim benden snra çıkıyo ewden kıyafetlerini filan öylece bırakmış.pazar gecesi köşe koltuğu yatak yapmıştık öyle tv izlemiştik. Orası öyle duruyo. Ewe git ortalığı toparla, hazırlık yap. Off çok zor geliyo ya. Bide komşular yaşlı. Hemen annemi aradım. Ben bunlarla ne sohbet etcem anne mutlaka gel dedim.

Elif işin biraz zor görünüyo canım:)) hem ortalığı toparla hem bişiler hazırla hem de senden hayli yaşça büyük insanlarla sohbet, keşke bu gün kursum var ama başka bi akşam muhakkak beklerim falan diyebilseydin,
neyse canım eve gider gitmez eşin ortalığı toplar sen de şu krem şantili kurabiyenden yapıverirsin 2 5 dk, çay demle ohh mis gibi hem davetsiz misafir,
çok ta kendini hırpalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…