- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Elif işin biraz zor görünüyo canım:)) hem ortalığı toparla hem bişiler hazırla hem de senden hayli yaşça büyük insanlarla sohbet, keşke bu gün kursum var ama başka bi akşam muhakkak beklerim falan diyebilseydin,
neyse canım eve gider gitmez eşin ortalığı toplar sen de şu krem şantili kurabiyenden yapıverirsin 2 5 dk, çay demle ohh mis gibi hem davetsiz misafir,
çok ta kendini hırpalama
kEŞKE YARIN GELİN DESEYDİM İŞte çıkıverdi ağzımdan canım yaa. Eşim geç geliyo o gelene kadar ben bitiririm işlerimi. Dediğin gbi kurabiyemden yaparım:) hazır kek var,buzlukta sigara böreği var. Veriri onlardan napim ben çalışan bi bayanım yahu fazla bişey beklemesinler diimi :)
hazır kekin de varmış hiç sigara böreği kızartmana gerek yok, hiç sevmem böyle emrivakileri hiç, onun için elinde kekin var ekstra kurabiye de yapıyosun, hiç kızartma sigara böreklerini, o da başka zaman davetsiz misafirlerine kalsın canım, yorma bu kadar kendini
Buradaki tüm taze evlilere ve arladasım ocwmays a tebrıklerımı ıletmek istiyorum
öhöm öhöm nasıl gidiyor yenı hayat :) birisi iyi bir işim var ama çıkmak istiyorum
bişeyleri yetiştirmekten yoruldum yazmış ona tam gaz aktılıyorum bende cıkıcam ıusten
ve evde oturup bacaklarımı uzatıp boncuk fln ıslıcycem çevişri yapıcam ınsallaahhhh
3 yıllık evlıyım 3 yıldır bilfiil çalışıyorum ve cidden yorucu :)
Buradaki tüm taze evlilere ve arladasım ocwmays a tebrıklerımı ıletmek istiyorum
öhöm öhöm nasıl gidiyor yenı hayat :) birisi iyi bir işim var ama çıkmak istiyorum
bişeyleri yetiştirmekten yoruldum yazmış ona tam gaz aktılıyorum bende cıkıcam ıusten
ve evde oturup bacaklarımı uzatıp boncuk fln ıslıcycem çevişri yapıcam ınsallaahhhh
3 yıllık evlıyım 3 yıldır bilfiil çalışıyorum ve cidden yorucu :)
benim işyerim ewime 5 dk. 5te işten çıkıyorum. Yol problemim yok. Ama yinede çok zor hem çalışıp hem ew işlerini yapmak. Büyük şehirdekilerin Allah yardımcısı olsun. Daha geç çıksam mümkün değil yetişemem. Maddi imkanımız olsa, para lazım olmasa çalışmam zaten. Ewde olmak gibisi var mı yaa.. Ama hayat şartları işte.
yazık bana ozaman istanbuldayım
Valla güzeli Allah yardımcın olsun. istanbulda yaşamak gezmek açısından çook güzel. Ama yaşamak benim gözümü çok korkutmuştu. Şimdi diyorum iyiki gitmemişiz. Eşim daha güzel bi iş bulurdu ewet ama ben ewime hiç vakit ayıramazdım.
benim işyerim ewime 5 dk. 5te işten çıkıyorum. Yol problemim yok. Ama yinede çok zor hem çalışıp hem ew işlerini yapmak. Büyük şehirdekilerin Allah yardımcısı olsun. Daha geç çıksam mümkün değil yetişemem. Maddi imkanımız olsa, para lazım olmasa çalışmam zaten. Ewde olmak gibisi var mı yaa.. Ama hayat şartları işte.
abooww ayşe nasılsın hayatım?
ben bugüne bugün 1 aylık evliyim ama yeni yeni alışmaya başladım
sen napıyosun bakalım?
5*6*7 hepsini izledim çook güzel olmuş canım değişik bi fikir olmuş ömür boyu hatıra iştespeedy kız sen benim videomu izledinmi?facede de vardı burdada linkini paylaştım.
bu arada topik 1500 üncü sayfasına ulaştı maşallah diyelim...
annem hemen gelelim dedi zatende bayarama biz gidicez yok bi daha gerek yok yorulacaksınız yollarda felan dedim... bayrama gidicezde dönüşte onlarsız nasıl dönecem hiç bilmiyorum dönmek istemeyebilirim diye korkuyorum:18:
Mayıs ile ağustos arasında hap ile korundum ama şimdi eşim korunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?