2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet ya herkeste bi gelme merakı var size de gelemdik size bigün gelicez mutlaka falann herkesten bunu duyuyorum bende bugünlerde

kEŞKE YARIN GELİN DESEYDİM İŞte çıkıverdi ağzımdan canım yaa. Eşim geç geliyo o gelene kadar ben bitiririm işlerimi. Dediğin gbi kurabiyemden yaparım:) hazır kek var,buzlukta sigara böreği var. Veriri onlardan napim ben çalışan bi bayanım yahu fazla bişey beklemesinler diimi :)

evet canım işten çıkıp hepsini yapmak zor olabilir.. bende haftaiçi çok sevmiyorum ağır misafiri
hızlıca bişeyler yaparsın artık ancak yemekten sonra gelirler zaten zamanın olur

hazır kekin de varmış hiç sigara böreği kızartmana gerek yok, hiç sevmem böyle emrivakileri hiç, onun için elinde kekin var ekstra kurabiye de yapıyosun, hiç kızartma sigara böreklerini, o da başka zaman davetsiz misafirlerine kalsın canım, yorma bu kadar kendini

öyle yapim bari dimi. Çerez filanda veririm zaten. Dün annemdeydim ayaklarımı uzattım yattım hatta uyumuşum bi ara. sobada yanıyodu. Yardım edilcek bişi varmı diyorum anneme sen ayaklarını uzatıp yatmayı özlemişindir ben yaparım kızım sen yat dedi canım benim kıyamam. Dün dinlendim baya iyi oldu. Bugün yine yoğun tempoya devam

Buradaki tüm taze evlilere ve arladasım ocwmays a tebrıklerımı ıletmek istiyorum

öhöm öhöm nasıl gidiyor yenı hayat :) birisi iyi bir işim var ama çıkmak istiyorum

bişeyleri yetiştirmekten yoruldum yazmış ona tam gaz aktılıyorum bende cıkıcam ıusten

ve evde oturup bacaklarımı uzatıp boncuk fln ıslıcycem çevişri yapıcam ınsallaahhhh

3 yıllık evlıyım 3 yıldır bilfiil çalışıyorum ve cidden yorucu :)

benim işyerim ewime 5 dk. 5te işten çıkıyorum. Yol problemim yok. Ama yinede çok zor hem çalışıp hem ew işlerini yapmak. Büyük şehirdekilerin Allah yardımcısı olsun. Daha geç çıksam mümkün değil yetişemem. Maddi imkanımız olsa, para lazım olmasa çalışmam zaten. Ewde olmak gibisi var mı yaa.. Ama hayat şartları işte.

abooww ayşe nasılsın hayatım?
ben bugüne bugün 1 aylık evliyim ama yeni yeni alışmaya başladım
sen napıyosun bakalım?

yazık bana ozaman istanbuldayım

tabi canım yaşamak zor ama ben alıştım artık yarım saatte evdeyim. mesela yine evime yakın. nasıl sen şimdi burada yaşamam diyorsun ya benimde öyle işte..
insan alıştığı toprakları özlüyor.. hem herşey para değil be canım orada daha mutlu olacaksınız demekki kısmetin orada

ohh ne guzel eskıden benımde uzaktı tam ıkı saat işe gidiodm ıkı saat ısten gelıodm ölüm gibiydi sımdı cok yakın 10 dk
ben istanbuldayım :) benımde ıhtıyacıom var maalesef ev aldık borc oduyos hayat sartları sekerım napcannn :)

abooww ayşe nasılsın hayatım?
ben bugüne bugün 1 aylık evliyim ama yeni yeni alışmaya başladım
sen napıyosun bakalım?

hamdolsun canım ıyıyımmm hayırlı olsun topiği görünce du dedım bı yazayım :)
nasıl bekledıgın gıbı mı evlılık valla ben hep bekarlara sölüom bence evlılık sultanlık ohhh
aşkısım ve benn :) hoş şimdi eğitimde ankarada ama pazar gunu gelcıek ççok özledim :)
bende napayım sipariş aldım bebek kurabiyesi onalrı konusuodm sımdı yarın teslım edıcemde :)
bı yandan da ıs yerıdne stok duzeltıorm :) sen napiosnnn akşama yemeenı yapotınmı bakam :)
ben dolma doldurduydum ısıtıp yerıız gidince kardesımle annemelr hacca gittide beraber taklıos :)

korkma cnm gelirsin...özlemin gidince kendi evim dersin kocacımla baş başa kalıyım dersin gelirsin mutlu mutlu evine:)

muhabbet anlarına bi denk gelemiyorum gene kimse kalmamış:)

Mayıs ile ağustos arasında hap ile korundum ama şimdi eşim korunuyor

speedy hap içmeye başladıktan ne kadar sonra ilişkiniz serbestleşti?
benim 2.ayım hala cesaret edemedim,il ayda yalnışlıkla pembe yerine beyaz hap içmiştim,korkuyorum o yüzden,ne kadar zaman koruması için gerekli bu hapın yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…