2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bugun babam ameliyat olmuş, kolunda sinir sıkışmasından. Olmuş diyorum çünkü ben başka şehirde olduğum için bana haber vermemişler. Ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim. 4 aydır buradayım ve en zor akşamımı geçiriyorum. Buraya tayin olduğuma bugunki kadar hiç üzülmemiştim. Annemle babam hastanedeler ve ben şuanda onların yanında olamıyorum. Kolay bi ameliyatmış ama insan görmeyince, yanında olamayınca çok zormuş. Düğün yüzündende bir sürü rapor aldım, şimdi haftanın ortası rapor alıp gitsem sorun olur. Yıllık iznimde yok. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Evde ne yapacağımı şaşırdım. Hiç arkadaşımda yokki burda gidip dertleşeyim biraz rahatlayım. Tek başıma kafayı yemek üzereyim evde. 2 saattir ağlıyorum, kimseye bişeyde söyleyemiyorum üzmemek için.
1 aylık eevliyim. Eşim ve ailem bi yerde, ben başka yerde. İnsan sanarki evliliğinin ilk günleri hayatının en güzel günleri, benimki çok zorr, geçmek bitmek bilmiyor. 1 sene dişimi sıkmalıyım eş durumu tayini için. Ama nasıl geçecek bu 1 sene bilmiyorum. Uzakta olmak bu kadar zormuş demek, böyle kimsesiz çaresiz.
Herkes mesai bitti diye hevesle evine koştururken eve gitmek istemekmiş yalnız olmak. Ben artık dayanamıyorum, bugun burda olmamalıydım, en azından bugun burda olmamalıydım. Babamın yanında olmalıydım, ona ben refakatçı kalmalıydım. Bi cuma olsa, bian önce Cuma olsa gitsem buradan

ah canım yaa üzülme, benimde babam ameliyat oldu yakın zamanda ordan biliyorum insan hep yanında olmak istiyor. ama annen kardeşin varmış zaten yanında, hem gitsende yapabileceğin bişey yokki zaten.. haftasonu gittiğinde görürsün nasılsa.. önemli olan kolay bi ameleyat olup çabucak atlatmış olması. sen dua et, şükret ki kötü bişeyi yokmuş.

kızlar bikaç gündür benimde moralim çok bozuk. yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden... eşimle tartıştık ona çok kırgınım, konuşmuyoruz... akşam eve gitmek bile istemiyorum. zaten akşamları ayrı odalarda takılıyorz..

Günaydın lemlem inşallah küçük şeylerdendir tartışmanız çok büyümez kırgınlığın ki büyümemeli ayrı odalarmı cıkcık bu olmaz işte yapmayın böyle zaten bütün gün çalışıyosunuz akşam evinize gidince yüzünüzü görüyosunuz bunuda kırgınlıkla geçirmeyin sen o evi ne emeklerle yaptın güle oynaya evine gitmen gerekir inşallah bugün yarın çözülür aranızdaki buzlar erir canım benim

Günaydın güzeller.

Shadow tatlım dertleşcek insan lazımsa bak burdayız işte.Her derdimizi anlatıyoruz burda açılyoruz. Çok şükürki babanın önemli bi sorunu yokmuş ufak bi operasyon geçirmiş ve iyiymiş. H.sonu görebiliceksin ne güzel. Çok geçmiş olsun,Allah başka dert vermesin işallah.Çok iyi anlıyorum seni ewliliğin ilk günlerini böyle uzak geçirmek çok zor ama işallah her zorluğun sonunda ferahlık var.Memursun ve ne güzel bi işin var buna şükret canım.Bak ben özeldeyim asgari ücretle çalışıyorum.Ne zaman kapı önüne koyarlar belli değil.Eşim hala düzgün bi iş bulamadı.Bizim işyerindede vardı bi hemşire,senin gibi 1 sene bekledi eş tayinini 1 ay önce çıktı tayini gitti.Şimdi ömür boyu Allah nasip ederse eşinin yanında. Sıkma canını tatlım

Lemancım eşine kırgın olabilirsin canım ama yatakları ayırıcak kadar büyük bikavga etmemişsinizdir heralde ya, neden bu kadar inatlaştınız. Geçen bizde tartıştık bıraktı beni oturma odasında ben uyuyorum artık dedi gitti yatak odasına bende bi 10 dk gitmedim yanına.Işıkları kapattım yattım. sonra içerden bu uyuyamadı.Yanına gitmiycemi sandı bi sağa dönüyo bi sola öf pöf sesleri geliyo
Gittim hemen uzatmadım kırgınlık bitti. Daha cicim ayında sende uzatma canım ya tabi sorunu bilmiyorum belki haklısındır ama bana hep söylenen şey nolursa olsun ayrı yataklarda yatmayın.

Canım benim ya şuan kendini çaresiz hissettiğin için bu kadar bunaldın, Sabret Allah sevdiklerimize sağlık versin, moralini yüksek tut canım,

Lemlem hiç yakıştıramadım sana, ayrı ayrı odalarda takılmakta noluyo,
mesala dün biz de dışarda biraz takıştık çok kırıldım ama uzatarak daha da sinirlerimizi yıpratmak istemedim, evde yakınlaşmak istediğin de beni ne kadar üzdüğünü kırdığını söyledim şu şu harektlerin konuşmaların beni çok üzüyo dedim ancak bu şekilde sakin konuştuk,
özür diledi neden o şekilde davrandığını benim de hatalarım varmış bunu öğrendim hak verdim kendisine,
konuşulmazsa sorunlar çözülmez, normalde ben dik başlıyım biraz alttan alma gibi bi yapım yok, ama konuşmak herşeyi çözüyo canım

Dr bana 1 ay tam içmen yeterli dedi Bu arada yalnış söylemişim Çünkü ben nisanda başladım güvenemedim çift dikiş olsun diye İlk adetimden hemen sonra başladım nisan-mayıs içtim haziranda düğünüm vardı..
1 ay düzenli içmek yeterli diyorlar

Geçmiş olsun canım umarım bi an önce ayağa kalkar ve iyileşir üzülme bayram yaklaşıyor atlar yanına gidersin

hayırdır lemlem bu arada sen sorununu hallettin mi =?

Elif sana da günaydın şekerim

cnm dayan cumaya az kaldı zaten babanda iyiymiş ...önemli bişey olsa ararlardı seni uzaktasın görmeden için rahat edemiyo anlıyorum seni ama napalım...bazen hayatın zorluklarına katlanmamız gerekiyo bi sene bitince atanacaksın kocacnla ailenle olacaksın onları düşün rahatlatmaya çalış kendini...biz her zamana varız ne zaman konuşmak dertleşmek istersen burdayız..üzme kendini olur mu

lemancım niye küstünüzki ayrı odalarda yatmayın küs bile olsanız aynı yatakta ama sırt sırta yatın.. siz yeni evlisiniz küslükler olmaz...

ilaç için sabah yada akşam fark etmez demi benim bugun başlamam gerekiyoda...eşim ilaç içme diyo.. çoçuk olmasın istiyo..o şeyi de kullanmak istemiyo... napıcaksak başlıycam gizli gizli bi yandan da sabah kalkmak zor geldi çoçuk olsaydı evde yatardım diyorum:)

Son düzenleme:
iyi geçti bebişim ya .kurabiye yaptım, hazır kek koydum. Sohbette iyi geçti. Erken kalktılar sağolsunlar sabah işe gidicez diye. Sen nasılsın ??

iyi bari buda hallolmuşş.
ben öyle yorgunum ki artık eve gidip böyle tv karşısında yatıp uyumak istiyorum
bu akşam inşallah öyle yapıcaz kısmetse

Canım bazen şartlar bizim isteğimiz dışında gelişiyor.Sıkma canını bu ayrı geçirdiğiniz günler bitecek.

Lemancığım ayrı oda olayı olmamış.Eşine kızabilirsin ama bunu konuşarak halletmeniz lazım.Yoksa sorunlarınız daha da büyür.

Son düzenleme:
dün biraz işlerimiz vardı 7,30 gibi evde olduk, yemek çay falan sonra pasoo oturduk tv izledik, dinlendik bi güzel,
kızlar biz bebiş için erken diyoruz ama, benim 1 yıllık evli kız kardeşim var, o kadar çok bebek istiyo ki adeti 2 gün geçse hayaller kuruyo falan, önceki gün adet oldu 10 gün falan geçikmişti, adet olunca hormon testi yaptırdı daha öncede kontrol yaptırıyo du zaten herşeyi normal de bu adet geçikmesi işte hayallere kapılıyo, eşinde sorun varmış haftaya perşembe küçük bi operasyon geçirecek, dua edelim hayırlı olsun sağlıkla sihhatle hayırlı bi evlatları olsun, benim ablamda 12 yıl evliliğinde bebeği olmadı, ağbim 6 yıllık evli onların bebeği yok tedavi gördüler tüp bebek denediler ama tutmadı işte, Dr. bi sorun yok diyolar ama olmuyo işte, bu yüzden de annem sürekli bana kızım korunma olsun bebeğiniz, bak ağbinlere borçtu okuldu derken olmuyo allahın işine karışmayın, olsun bi sonra çaresine bakarsını diyip duruyo açıkcası bend eistiyorum ama işte hem hazer değilim hemde askerlik var önmüzde,

canım korunma yani en azından hap kullanma askerlik zamanına gitti geldi zamanında da korunmak zorunda kalmazsın
askere gider gelir sonra bebek istiyorsanız yaparsınız bu arada ne zaman gidecek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…